• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Error when trying to copy installer, related to HTTP

Heraldo

New Member
Joined
Sep 4, 2023
Messages
5 (0.03/day)
Hey everyone, i need some help. I'm trying to download a driver for my GPU but for some reason i keep getting this error

NVCleanstall_J1Ac845d5w.png


These are the settings i'm using in NVCleanstall
NVCleanstall_BLNfXvrlNU.png


Any ideas on what it could be?
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
26,870 (3.72/day)
Processor Ryzen 7 5700X
Memory 48 GB
Video Card(s) RTX 4080
Storage 2x HDD RAID 1, 3x M.2 NVMe
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
Firewall? Proxy? Content filter?
 

Heraldo

New Member
Joined
Sep 4, 2023
Messages
5 (0.03/day)
Firewall? Proxy? Content filter?
Nothing, using Windows Firewall but even for that i didn't do anything different/tweaked any settings. Like i managed to use the program last year on this PC with no issues. I can check the content filter, where can i locate and check the files?

Any tips on what should i do or how can i help further to resolve the problem?
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
26,870 (3.72/day)
Processor Ryzen 7 5700X
Memory 48 GB
Video Card(s) RTX 4080
Storage 2x HDD RAID 1, 3x M.2 NVMe
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
I will get you a test build later this week, on holiday right now
 

Heraldo

New Member
Joined
Sep 4, 2023
Messages
5 (0.03/day)
Alright, thank you for the response! If i can help any further please, let me know
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
26,870 (3.72/day)
Processor Ryzen 7 5700X
Memory 48 GB
Video Card(s) RTX 4080
Storage 2x HDD RAID 1, 3x M.2 NVMe
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
Can you confirm that this is fixed now?

This was a server-side configuration error. I moved a bunch of older drivers to another disk drive, but the web server instance didn't have access to that
 
Top