• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Feedback & Bug Reports for new Forums

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
17,053 (3.44/day)
Likes
17,943
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
When i access the General Nonsense forum i get logged out? And my login isn't accepted there... it's still part of the same forum isn't it?
the userdata isn't shared. try to use the reset password feature on gn
 
Joined
Oct 12, 2008
Messages
5,654 (1.69/day)
Likes
2,605
Location
στο άλφα έως ωμέγα
System Name Ha/AhHa/Dell
Processor QX9650 SLAWN C1/i7-980x/i7-6700K
Motherboard GA-X48_DS4 (F3B bios)/Gigabyte x58A-UDR3 v 2.0(modded FH bios)/Dell Foxconn 0XJ8C4 Z170
Cooling CNPS9900 LED/H60/ 3 pipe-center fan-air
Memory 8 Gig of G.Skill F2-8800CL5D/24 Gb Corsair Vengence/ 24Gb Samsung DDR4 2133
Video Card(s) Galaxy NVIDIA GeForce GTX 960/PowerColor R9 280/ASUS R9 380X Strix G1
Storage All have SSDs with HDDs for extra storage and backup/Dell-M.2 Samsung 850 EVO PCIe
Display(s) Asus 266H/Viewsonic 1080p/HP ZR24W
Case CM-690/CM-690 II adv/Dell 8900 series
Audio Device(s) All use on board (Realtek) w/2.1 speakers
Power Supply PC P&C 750/PC P&C Silencer 950/CM 700 Extreme
Mouse Logitech
Keyboard Logitech
Software Windows 10 Pro - 64 bit/Windows 10 Pro - 64bit/Windows 10 Pro - 64bit
When i access the General Nonsense forum i get logged out? And my login isn't accepted there... it's still part of the same forum isn't it?
Related; but, separate.
You have to register there separately from TPU.
 
Joined
Feb 21, 2009
Messages
248 (0.08/day)
Likes
46
Location
Netherlands
Processor i7 2700K @ 4.8 Ghz
Motherboard Asus Maximus IV Extreme-Z
Cooling Zalman CPNS9900-A LED
Memory Corsair Dominator GT CMT16GX3M4X2133C9 (4x4 Gb)
Video Card(s) 2 x (Sapphire) AMD Radeon HD7970 [Ref] -(crossfire) [out via DVI-D]
Storage 4 x WDC WD1002FAEX
Display(s) Dell U3011 @ 2560x1600 [in via DVI-D]
Case Coolermaster Stacker STC T01
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium Fatality Pro [PCI-E]
Power Supply Corsair AX 1200W
Software Windows 7 Ultimate x64 SP1
the userdata isn't shared. try to use the reset password feature on gn
Related; but, separate.
You have to register there separately from TPU.
Thank you both. Registering now... and it says "Username is valid and not in use." it doesn't even say: no we've already got someone with that name! LOL so it's really a seperate database.

EDIT: Done, registered.
 
Joined
Feb 21, 2009
Messages
248 (0.08/day)
Likes
46
Location
Netherlands
Processor i7 2700K @ 4.8 Ghz
Motherboard Asus Maximus IV Extreme-Z
Cooling Zalman CPNS9900-A LED
Memory Corsair Dominator GT CMT16GX3M4X2133C9 (4x4 Gb)
Video Card(s) 2 x (Sapphire) AMD Radeon HD7970 [Ref] -(crossfire) [out via DVI-D]
Storage 4 x WDC WD1002FAEX
Display(s) Dell U3011 @ 2560x1600 [in via DVI-D]
Case Coolermaster Stacker STC T01
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium Fatality Pro [PCI-E]
Power Supply Corsair AX 1200W
Software Windows 7 Ultimate x64 SP1
In THIS POST are many false "mailto" shortcuts scattered around in the text. Why??? How come??? Conversion bug??? Or poster error, but how???
 

Kreij

Senior Monkey Moderator
Staff member
Joined
Feb 6, 2007
Messages
13,817 (3.49/day)
Likes
5,524
Location
Cheeseland (Wisconsin, USA)
Processor Intel Core 2 Quad QX9650 Extreme @ 3.0 GHz
Motherboard Asus Rampage Formula
Cooling ZeroTherm Nirvana NV120 Premium
Memory 8GB (4 x 2GB) Corsair Dominator PC2-8500
Video Card(s) 2 x Sapphire Radeon HD6970
Storage 2 x Seagate Barracuda 320GB in RAID 0
Display(s) Dell 3007WFP 30" LCD (2560 x 1600)
Case Thermaltake Armor w/ 250mm Side Fan
Audio Device(s) SupremeFX 8ch Audio
Power Supply Thermaltake Toughpower 750W Modular
Software Win8 Pro x64 / Cat 12.10
Yes, it looks like they system parsed any entries in that post which contained the "@" symbol and converted them to "mailto" links if it thought they were valid.
 
Joined
Feb 21, 2009
Messages
248 (0.08/day)
Likes
46
Location
Netherlands
Processor i7 2700K @ 4.8 Ghz
Motherboard Asus Maximus IV Extreme-Z
Cooling Zalman CPNS9900-A LED
Memory Corsair Dominator GT CMT16GX3M4X2133C9 (4x4 Gb)
Video Card(s) 2 x (Sapphire) AMD Radeon HD7970 [Ref] -(crossfire) [out via DVI-D]
Storage 4 x WDC WD1002FAEX
Display(s) Dell U3011 @ 2560x1600 [in via DVI-D]
Case Coolermaster Stacker STC T01
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium Fatality Pro [PCI-E]
Power Supply Corsair AX 1200W
Software Windows 7 Ultimate x64 SP1
Yes, it looks like they system parsed any entries in that post which contained the "@" symbol and converted them to "mailto" links if it thought they were valid.
But why then would it think 2x R9 290x@1110mhz gpu is a valid email address but 2x MSI GTX780@1124mhz is not? :confused: It's a weird bug, and very annoying if you see posts discussing computerparts's clockspeeds (probably a few hundredthousands on these forums) screwed up like that.
 
Joined
Aug 18, 2007
Messages
1,035 (0.27/day)
Likes
108
System Name mine
Processor 2600k@5.2ghz 1.41 vcore
Motherboard asrock z77 OC Formula
Cooling pa120.3, apogee HD, mcp655 pump
Memory 16gigs ddr3 1600mhz sammy's @ 1886
Video Card(s) evga gtx470 under water on a seperate loop
Storage Crucial M4 128gig SSD
Display(s) HP 2511x 25inch led
Case none ATM
Audio Device(s) onboard
Power Supply PC Power & Cooling 750watt seasonic x-1250watt(dead)
Software win 8 pro 64bit
i'm very happy with the new design. I absolutely hated the last one. this is just like the original, only freshened up a bit. I like a lot, thanks Wizz.
 
Joined
Feb 21, 2009
Messages
248 (0.08/day)
Likes
46
Location
Netherlands
Processor i7 2700K @ 4.8 Ghz
Motherboard Asus Maximus IV Extreme-Z
Cooling Zalman CPNS9900-A LED
Memory Corsair Dominator GT CMT16GX3M4X2133C9 (4x4 Gb)
Video Card(s) 2 x (Sapphire) AMD Radeon HD7970 [Ref] -(crossfire) [out via DVI-D]
Storage 4 x WDC WD1002FAEX
Display(s) Dell U3011 @ 2560x1600 [in via DVI-D]
Case Coolermaster Stacker STC T01
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium Fatality Pro [PCI-E]
Power Supply Corsair AX 1200W
Software Windows 7 Ultimate x64 SP1
Yes, it looks like they system parsed any entries in that post which contained the "@" symbol and converted them to "mailto" links if it thought they were valid.
But why then would it think 2x R9 290x@1110mhz gpu is a valid email address but 2x MSI GTX780@1124mhz is not? :confused: It's a weird bug, and very annoying if you see posts discussing computerparts's clockspeeds (probably a few hundredthousands on these forums) screwed up like that.
And by the way i would like to add: the function responsible for that, should be disabled in posts anyway.
(The function that makes (what it reads as) email adresses shortcuts to the default emailprogram).
Because no-one should post any email address in any post on any forum. Not posting them, and disabled function are both default anti-spam measures. And i think everybody knows that and no-one posts email adresses anyway, so the function is 100% useless and unwanted and should be set to disabled.
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
17,053 (3.44/day)
Likes
17,943
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
Joined
Nov 4, 2005
Messages
9,946 (2.25/day)
Likes
2,309
System Name MoFo 2
Processor AMD PhenomII 1100T @ 4.2Ghz
Motherboard Asus Crosshair IV
Cooling Swiftec 655 pump, Apogee GT,, MCR360mm Rad, 1/2 loop.
Memory 8GB DDR3-2133 @ 1900 8.9.9.24 1T
Video Card(s) HD7970 1250/1750
Storage Agility 3 SSD 6TB RAID 0 on RAID Card
Display(s) 46" 1080P Toshiba LCD
Case Rosewill R6A34-BK modded (thanks to MKmods)
Audio Device(s) ATI HDMI
Power Supply 750W PC Power & Cooling modded (thanks to MKmods)
Software A lot.
Benchmark Scores Its fast. Enough.
Seems to be some good cleanup of thread crapping of new one post wonders in the new sections. Good job.
 

manofthem

WCG-TPU Team All-Star!
Joined
Jan 9, 2011
Messages
10,726 (4.24/day)
Likes
26,169
Location
Florida
System Name bBox | tOffice | mDonk
Processor i7 4770k @4.3 | i7 2600k @3.5 | i7 4790 @3.8
Motherboard MSI Z87 G45 | MSI Z68 GD55 | MSI H97M G43
Cooling Water | Reeven Justice RC-1204 | can't remember
Memory G Skill TridentX 8GB 2400 | Patriot Viper 3 8GB 1600 | G Skill Ripjaws 8GB 1600
Video Card(s) 2x R9 290's | 980 SC ACX2.0 | n/a
Storage 850 Evo 250GB & 2TB Desktar 5K3000 | 830 256GB & 1.5TB & 3TB Barracudas| 830 256GB
Display(s) QNIX WX2710 (96Hz OC) & Shimian Achieva QH270-Lite | Acer 27HL | n/a
Case 900D | Fractal Define S | n/a
Audio Device(s) Siberia v2 | onboard | n/a
Power Supply Corsair AX1200 | XFX 550Pro | SeaSonic 660XP2
Mouse Razer Mamba 2012 | Corsair M95 | n/a
Keyboard Das Keyboard Pro 4 (blues) | Cougar Attack X3 (blues) | n/a
Software Win 10 Pro x64 | Win 10 Pro x64 | Win 10 Pro x64
When on my SG3 I am unable to view a table (the whole table) in a post. Can't scoll over. I am not using the mobile app...
I am using the browser that came with the phone. It doesn't help if the phone is in landscape or portrait viewing...
I didn't see any reply to this, but I did skim it.

I have this issue also on my GS4 using Chrome app, but it's the same on the default browser. I can't view the entire table, no matter what screen orientation; I can only see the first like 2.5 boxes

Am I missing something?
 
Joined
Feb 21, 2009
Messages
248 (0.08/day)
Likes
46
Location
Netherlands
Processor i7 2700K @ 4.8 Ghz
Motherboard Asus Maximus IV Extreme-Z
Cooling Zalman CPNS9900-A LED
Memory Corsair Dominator GT CMT16GX3M4X2133C9 (4x4 Gb)
Video Card(s) 2 x (Sapphire) AMD Radeon HD7970 [Ref] -(crossfire) [out via DVI-D]
Storage 4 x WDC WD1002FAEX
Display(s) Dell U3011 @ 2560x1600 [in via DVI-D]
Case Coolermaster Stacker STC T01
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium Fatality Pro [PCI-E]
Power Supply Corsair AX 1200W
Software Windows 7 Ultimate x64 SP1
there is no setting to control parsing of links, it's always enabled
But it creates links! It appears to create links, where there originally were none on the old forum-version. So that sucks then.

I hope it does not create new links each time someone uses the @ anymore. I have not checked this yet.

This post could serve as a check. 2check@check. And why would the software do such a horrible@thing

You see it keeps doing it.
Please cure the forum software from doing that. Horrid bug.
 
Joined
Apr 16, 2013
Messages
201 (0.12/day)
Likes
46
Location
Bulgaria /България/
System Name [Ivy Bridge-E + Pascal] desktop, [Broadwell-C + Kepler] HTPC, [Haswell + Kepler] laptop
Because last days I'm updating my RIG details in "System Specs", I've noticed new bug that causes my profile to lost it's data. Everytime in "Personal Details" following fields gets reseted:

Gender
Show day and month of birth
Show year of birth
Location
Occupation

and etcs.
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
17,053 (3.44/day)
Likes
17,943
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
Because last days I'm updating my RIG details in "System Specs", I've noticed new bug that causes my profile to lost it's data. Everytime in "Personal Details" following fields gets reseted:

Gender
Show day and month of birth
Show year of birth
Location
Occupation

and etcs.
This seems to be working for me. Can you describe exact steps to reproduce?
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
17,053 (3.44/day)
Likes
17,943
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
17,053 (3.44/day)
Likes
17,943
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
Joined
Oct 12, 2008
Messages
5,654 (1.69/day)
Likes
2,605
Location
στο άλφα έως ωμέγα
System Name Ha/AhHa/Dell
Processor QX9650 SLAWN C1/i7-980x/i7-6700K
Motherboard GA-X48_DS4 (F3B bios)/Gigabyte x58A-UDR3 v 2.0(modded FH bios)/Dell Foxconn 0XJ8C4 Z170
Cooling CNPS9900 LED/H60/ 3 pipe-center fan-air
Memory 8 Gig of G.Skill F2-8800CL5D/24 Gb Corsair Vengence/ 24Gb Samsung DDR4 2133
Video Card(s) Galaxy NVIDIA GeForce GTX 960/PowerColor R9 280/ASUS R9 380X Strix G1
Storage All have SSDs with HDDs for extra storage and backup/Dell-M.2 Samsung 850 EVO PCIe
Display(s) Asus 266H/Viewsonic 1080p/HP ZR24W
Case CM-690/CM-690 II adv/Dell 8900 series
Audio Device(s) All use on board (Realtek) w/2.1 speakers
Power Supply PC P&C 750/PC P&C Silencer 950/CM 700 Extreme
Mouse Logitech
Keyboard Logitech
Software Windows 10 Pro - 64 bit/Windows 10 Pro - 64bit/Windows 10 Pro - 64bit
I made a thread about the disappearing info... http://www.techpowerup.com/forums/threads/profile-location-info.197737/

At the time when my location info disappeared, I did not connect that I'd had change my system specs to reflect my new video card, too.

EDIT:
Oh, the W1zzard is teleporting around fixing everything before I finish typing!

Seems to be working OK for me, now.
 

FordGT90Concept

"I go fast!1!11!1!"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
20,907 (6.24/day)
Likes
10,000
Location
IA, USA
System Name BY-2015
Processor Intel Core i7-6700K (4 x 4.00 GHz) w/ HT and Turbo on
Motherboard MSI Z170A GAMING M7
Cooling Scythe Kotetsu
Memory 2 x Kingston HyperX DDR4-2133 8 GiB
Video Card(s) PowerColor PCS+ 390 8 GiB DVI + HDMI
Storage Crucial MX300 275 GB, Seagate 6 TB 7200 RPM
Display(s) Samsung SyncMaster T240 24" LCD (1920x1200 HDMI) + Samsung SyncMaster 906BW 19" LCD (1440x900 DVI)
Case Coolermaster HAF 932 w/ USB 3.0 5.25" bay
Audio Device(s) Realtek Onboard, Micca OriGen+
Power Supply Enermax Platimax 850w
Mouse SteelSeries Sensei RAW
Keyboard Tesoro Excalibur
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores Faster than the tortoise; slower than the hare.
The :p bbcode isn't working.
 
Last edited by a moderator:

FordGT90Concept

"I go fast!1!11!1!"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
20,907 (6.24/day)
Likes
10,000
Location
IA, USA
System Name BY-2015
Processor Intel Core i7-6700K (4 x 4.00 GHz) w/ HT and Turbo on
Motherboard MSI Z170A GAMING M7
Cooling Scythe Kotetsu
Memory 2 x Kingston HyperX DDR4-2133 8 GiB
Video Card(s) PowerColor PCS+ 390 8 GiB DVI + HDMI
Storage Crucial MX300 275 GB, Seagate 6 TB 7200 RPM
Display(s) Samsung SyncMaster T240 24" LCD (1920x1200 HDMI) + Samsung SyncMaster 906BW 19" LCD (1440x900 DVI)
Case Coolermaster HAF 932 w/ USB 3.0 5.25" bay
Audio Device(s) Realtek Onboard, Micca OriGen+
Power Supply Enermax Platimax 850w
Mouse SteelSeries Sensei RAW
Keyboard Tesoro Excalibur
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores Faster than the tortoise; slower than the hare.
There's a lot of posts from the old forum software that have the noparse tag. Maybe should make the two synonymous for backwards compatibility? Or could replace all instances of noparse in the DB with plain.
 

Solaris17

Creator Solaris Utility DVD
Joined
Aug 16, 2005
Messages
19,262 (4.28/day)
Likes
6,067
Location
Florida
System Name Not named yet
Processor I5 7640x 5Ghz 24/7
Motherboard MSI x299 Tomahawk Arctic
Cooling Corsair H55
Memory 32GB Corsair DDR4 3000mhz
Video Card(s) Gigabyte 1080TI
Storage 2x Seagate 3TB Drives (RAID 0) 1x Seagate 256GB SSD 1x Adata 120GB SSD
Display(s) 3x AOC Q2577PWQ
Case Inwin 303 White (Thermaltake Ring 120mm Purple accent)
Audio Device(s) Onboard on Audio-Technica ATH-AG1
Power Supply Seasonic 1050W Snow
Mouse Roccat Tyon White
Keyboard Ducky Shine 6
Software Windows 10 x64 Pro
The quick quotes button shows up in the WYSIWYG editor in adv mode or normal quick post.
 
Joined
Dec 31, 2008
Messages
2,664 (0.81/day)
Likes
213
Location
Ohio
Processor FX-8350 PileDriver
Motherboard Asus M5A99FX Pro
Cooling Zalman
Memory Kingston Hyper X 8GB
Video Card(s) EVGA GTX 660TI 3GB SC+
Storage Wester Digital Black 1 TB
Display(s) Hanns G 27 Inch
Case Silverstone Raven RV02
Audio Device(s) N/A
Power Supply Kingwin Lazer 1000W
Software Windows 7 64 Bit
I didn't feel like reading through all this. Haven't been on in awhile don't know if its been addressed but it says I am a new member. I have been here for 6 years almost. LOL. I need my stars for my E-Peen. EDIT* Thanks to whoever fixed it! good to be back.
 
Last edited: