• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GPU-Z GTX1080 SLI Cuda problem

Joined
May 8, 2018
Messages
20 (0.02/day)
System Name Nvidia Game Monster
Processor I9-7940X
Motherboard ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA
Cooling EK-Supremacy EVO RGB - Nickel
Memory Corsair Dominator platinum RGB 64 GB 3000MHz
Video Card(s) Asus GTX1080 Founders Edition sli
Storage 15 TB
Display(s) 3x AOC Q27G2U/BK
Case Corsair 900D
Audio Device(s) Astro A50 Wireless
Power Supply Corsair 1200i
Mouse ROG Spatha
Keyboard ROG Horus GK2000
Hello. :) i have two Asus GTX1080 Founders Edition in sli..

Sinds the last windows 10 april update and gpu-z 2.9.0 update my second card haves issues. but my second card works good to, only thing is since the w10 april update and gpu-z update my second card dont show the cuda.. and the nvidia geforce driver, the last one 397.31 is gpu-z reading as digital signature: Beta.
And in ddu at safe mode, is reading the second card vbios:no info.

So what is here the problem?..

What i tryed already:

Geforce driver reinstall with ddu and without ddu, older and newer versions.
GPU-Z Older and newer Versions
some other sli bridges
the card in and out, * watercooling/blocks*
nvidia settings back to default
Bios settings are fine


Someone advise?...

Thank u! :)
 

Attachments

  • gpu-z card 1 good.gif
    gpu-z card 1 good.gif
    29.1 KB · Views: 193
  • gpu-z card 2 problem.gif
    gpu-z card 2 problem.gif
    29.1 KB · Views: 455
Top