• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

[GPU-Z Test Build] CrossFire detection under XP/Vista

Status
Not open for further replies.

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
27,156 (3.70/day)
Processor Ryzen 7 5700X
Memory 48 GB
Video Card(s) RTX 4080
Storage 2x HDD RAID 1, 3x M.2 NVMe
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
Please test if CrossFire status is detected properly under XP and Vista

Please also report if "available" is shown when CF disabled but can be enabled

Include OS, Driver version and installed graphics cards
 

Attachments

  • GPU-Z.exe
    379.5 KB · Views: 4,700
Last edited:

SMA1986

New Member
Joined
Feb 2, 2008
Messages
4 (0.00/day)
Processor Pentium 2 dual core E6600 2.4ghz @3.4ghz (1700mhz FSB)
Motherboard EVGA 680i SLI
Cooling Air cooling, stock on video cards, CNPS9700 NT on CPU
Memory OCZ PC2-1066 Sli ready memory (4gb's ram total)
Video Card(s) Twin EVGA 8800GTX ACS3 edition (626-GPU/1000-memory)
Storage 3 Seagate 320gbs in raid 0
Display(s) Samsung SyncMaster 213t (21.3" LCD)
Case SilverStone Tj07
Audio Device(s) Creative X-Fi Fatal1ty edition
Power Supply Enermax Galaxy 1000w PSU
Benchmark Scores Super_PI 1M test 16secs CPU lidle/load temps 54c/70c 3D mark :12,400
hello, i know this is for the Crossfire in GPU-Z for ATI cards i just want to let you know i am a NVidia user with SLI enabled and it show Disabled in GPU-Z and also when i click on my second card it does not change the information (bios verison manly) i know there diffrent, thanks agian i know this is not the right forum, but i did test the reverison, btw Graphics card i am using is EVGA Nvidia 8800GTX (ACS3 edtion) with beta drivers ForceWare 169.28 here is a link to the validation Im running Vista 64bit, http://www.techpowerup.com/gpuz/hmpz9/
 
Last edited:

SMA1986

New Member
Joined
Feb 2, 2008
Messages
4 (0.00/day)
Processor Pentium 2 dual core E6600 2.4ghz @3.4ghz (1700mhz FSB)
Motherboard EVGA 680i SLI
Cooling Air cooling, stock on video cards, CNPS9700 NT on CPU
Memory OCZ PC2-1066 Sli ready memory (4gb's ram total)
Video Card(s) Twin EVGA 8800GTX ACS3 edition (626-GPU/1000-memory)
Storage 3 Seagate 320gbs in raid 0
Display(s) Samsung SyncMaster 213t (21.3" LCD)
Case SilverStone Tj07
Audio Device(s) Creative X-Fi Fatal1ty edition
Power Supply Enermax Galaxy 1000w PSU
Benchmark Scores Super_PI 1M test 16secs CPU lidle/load temps 54c/70c 3D mark :12,400
also so you know the clocks speed in GPU-Z are correct :) the ACS3 edtion is a overclocked 8800GTX but im sure you know that...lol thanks agian
 
Joined
Sep 12, 2007
Messages
273 (0.04/day)
Location
Algarve/Portugal
Running Vista x64, shows disable, 2 Sapphire HD3870 in CF.

 
Joined
Feb 15, 2007
Messages
1,925 (0.30/day)
Processor Intel C2D E8500 @ 4.25GHz (1.36V)
Motherboard Gigabyte GA-X38-DQ6
Cooling (Temporary) Tuniq Tower 120
Memory 2GB Transcend aXeram 1200+
Video Card(s) HIS HD3870 CF Volt modded
Storage 3 Seagate 320Gb Barracuda in an Intel Matrix Raid array
Display(s) Sony GDM-FW900 24" Widescreen CRT (a.k.a "The Shiznotch")
Case Ultra Aluminus Full Tower
Audio Device(s) onboard Intel HD audio
Power Supply PC Power & Cooling Silencer 750
Software XP MCE + Vista (HP) dual-boot
Working in Visa Home Premium X86! :toast:

 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
27,156 (3.70/day)
Processor Ryzen 7 5700X
Memory 48 GB
Video Card(s) RTX 4080
Storage 2x HDD RAID 1, 3x M.2 NVMe
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
change included in 0.1.6 release
 
Status
Not open for further replies.
Top