• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Guide: Turn your Killer E2200 NIC into Qualcomm Atheros AR8161

Joined
Dec 31, 2009
Messages
16,644 (4.49/day)
Ahh... ok. Yeah, no issues here outside of the speedtest not working for some reason, LOL. It has been fine and performance fine as well.
 
Joined
Aug 29, 2005
Messages
5,190 (0.98/day)
Location
Whatever my internet protocol shows I guess O.o
System Name Lynni The Great White Dragon in Zen Glass
Processor AMD Ryzen 9 3900X "ZEN2"
Motherboard MSI B450 Gaming Pro Carbono AC
Cooling Fractal Design Celsius S24
Memory Geil Dragon 4x8GB@3000mhz 15-17-17-35 (GWW416GB3000C15DC)
Video Card(s) Nvidia GTX 1080 Ti FE "Pascal" Hybrid | Sapphire Radeon RX 590 Nitro+ Special Edition
Storage OS/Games:Samsung 970 EVO 500GB NVME|Samsung EVO 850 1TB SSD|Data:3xWD Red/Purple 4TB & WD SE 1TB
Display(s) Dell S2417DG 1440p@165hz G-Sync | LG 55UK6100PLB IPS 4K HDR
Case Phantek Eclipse P400 Black/White
Audio Device(s) Audio-Technica A550Z @ Creative Sound Blaster Z (Retail)
Power Supply Seasonic Prime 1200 watt 80Plus Platinum
Mouse Logitech G502 | Logtech MK270 kit
Keyboard Razer Blackwidow Chroma X UK-Logitech G305
Software Win10 Pro SCU UK x64
Benchmark Scores Time Spy: https://www.3dmark.com/3dm/33868867?
Ahh... ok. Yeah, no issues here outside of the speedtest not working for some reason, LOL. It has been fine and performance fine as well.
speedtest works fine for me, but one of my customers at work have had simular trouble with speedtest.net not loading in IE, Chrome or even Firefox o_O

Not my best run but having some net usage by Aion and data transferring:
 
Joined
Oct 24, 2004
Messages
1,120 (0.20/day)
System Name Seriously ?
Processor Core i7 4790K @ 4.4Ghz
Motherboard MSI Z97 Gaming 5
Cooling Alpenföhne Broken 120 + 2 huge coolermaster chassis fans
Memory 2x8GB DDR3 2133Mhz Crucial Ballistix
Video Card(s) Gigabyte Geforce RTX 2070
Storage 1x Kingston SA400 128GB / 1x Crucial CT1050MX300 1TB / 1x Sandisk SSD Plus 1TB
Display(s) 40" Samsung UE40ES5500
Case Cooler Master HAF932
Audio Device(s) onboard realtek audio
Power Supply Corsair AX1200
Mouse Microsoft intellimouse optical
Keyboard Logitech K270
Software Windows 10 Pro
Benchmark Scores https://valid.x86.fr/vmb641
Thank you so much pumadk99, i followed your guide and now the damn nic can support WOL properly ! The MSI drivers wouldn't let me do that, no matter what !

You clearly made my day :lovetpu:
 

mbeau88

New Member
Joined
Nov 25, 2014
Messages
1 (0.00/day)
Thank you SO much!!!!

I also created an account to say thanks lol... I have 50/50 and was getting 50/5... But over Wifi I was getting 50/50... This solved my issue.

It's weird tho.. Transfers from PC to PC were @ gigabit speeds both ways, so it was just screwing with something on browsers and other Windows apps.

Solved my issue! Twitch.tv, here I come!

 
Joined
Aug 29, 2005
Messages
5,190 (0.98/day)
Location
Whatever my internet protocol shows I guess O.o
System Name Lynni The Great White Dragon in Zen Glass
Processor AMD Ryzen 9 3900X "ZEN2"
Motherboard MSI B450 Gaming Pro Carbono AC
Cooling Fractal Design Celsius S24
Memory Geil Dragon 4x8GB@3000mhz 15-17-17-35 (GWW416GB3000C15DC)
Video Card(s) Nvidia GTX 1080 Ti FE "Pascal" Hybrid | Sapphire Radeon RX 590 Nitro+ Special Edition
Storage OS/Games:Samsung 970 EVO 500GB NVME|Samsung EVO 850 1TB SSD|Data:3xWD Red/Purple 4TB & WD SE 1TB
Display(s) Dell S2417DG 1440p@165hz G-Sync | LG 55UK6100PLB IPS 4K HDR
Case Phantek Eclipse P400 Black/White
Audio Device(s) Audio-Technica A550Z @ Creative Sound Blaster Z (Retail)
Power Supply Seasonic Prime 1200 watt 80Plus Platinum
Mouse Logitech G502 | Logtech MK270 kit
Keyboard Razer Blackwidow Chroma X UK-Logitech G305
Software Win10 Pro SCU UK x64
Benchmark Scores Time Spy: https://www.3dmark.com/3dm/33868867?
Thank you SO much!!!!

I also created an account to say thanks lol... I have 50/50 and was getting 50/5... But over Wifi I was getting 50/50... This solved my issue.

It's weird tho.. Transfers from PC to PC were @ gigabit speeds both ways, so it was just screwing with something on browsers and other Windows apps.

Solved my issue! Twitch.tv, here I come!

i am happy to hear this can help ppl :)
 
Joined
Dec 9, 2013
Messages
911 (0.40/day)
System Name BlueKnight
Processor Intel Celeron G1610 @ 2.60GHz
Motherboard Gigabyte GA-H61M-S2PH (rev. 1.0)
Memory 1x 4GB DDR3 @ 1333MHz (Kingston KVR13N9S8/4)
Video Card(s) Onboard
Storage 1x 160GB (Western Digital WD1600AAJS-75M0A0)
Display(s) 1x 20" 1600x900 (PHILIPS 200VW9FBJ/78)
Case μATX Case (Generic)
Power Supply 300W (Generic)
Software Debian GNU/Linux 8.7 (jessie)
Joined
Aug 29, 2005
Messages
5,190 (0.98/day)
Location
Whatever my internet protocol shows I guess O.o
System Name Lynni The Great White Dragon in Zen Glass
Processor AMD Ryzen 9 3900X "ZEN2"
Motherboard MSI B450 Gaming Pro Carbono AC
Cooling Fractal Design Celsius S24
Memory Geil Dragon 4x8GB@3000mhz 15-17-17-35 (GWW416GB3000C15DC)
Video Card(s) Nvidia GTX 1080 Ti FE "Pascal" Hybrid | Sapphire Radeon RX 590 Nitro+ Special Edition
Storage OS/Games:Samsung 970 EVO 500GB NVME|Samsung EVO 850 1TB SSD|Data:3xWD Red/Purple 4TB & WD SE 1TB
Display(s) Dell S2417DG 1440p@165hz G-Sync | LG 55UK6100PLB IPS 4K HDR
Case Phantek Eclipse P400 Black/White
Audio Device(s) Audio-Technica A550Z @ Creative Sound Blaster Z (Retail)
Power Supply Seasonic Prime 1200 watt 80Plus Platinum
Mouse Logitech G502 | Logtech MK270 kit
Keyboard Razer Blackwidow Chroma X UK-Logitech G305
Software Win10 Pro SCU UK x64
Benchmark Scores Time Spy: https://www.3dmark.com/3dm/33868867?
Joined
Aug 16, 2007
Messages
878 (0.19/day)
Location
Overseas
System Name Old School
Processor Q6600 2.4Ghz @ 3.15Ghz (350x9, B3, Lapped)
Motherboard GA-P35C-DS3R (Ver. F4)
Cooling Cooler Master Hyper TX-2 (Lapped)
Memory 2x2GB OCZ DDR2-1066 @ 534.0mhz 5-5-5-15
Video Card(s) Sapphire HD4850
Storage Seagate 750GB, WD Caviar 120GB, WD Raptor 150GB
Display(s) LG 19" LCD L1952
Case Enermax Phoenix
Audio Device(s) Audigy X-Fi Gamer
Power Supply Enermax Liberty 620W
Software Vista Home Premium X32 SP1
Think this trick will work with earlier version of the Wifi card? I've been having issues with my 1103 in my laptop. Constantly dropping wifi signal and regaining it every couple of minutes. Finally got it to be marginally stable by going to the oldest driver I could find.
 
Joined
Aug 29, 2005
Messages
5,190 (0.98/day)
Location
Whatever my internet protocol shows I guess O.o
System Name Lynni The Great White Dragon in Zen Glass
Processor AMD Ryzen 9 3900X "ZEN2"
Motherboard MSI B450 Gaming Pro Carbono AC
Cooling Fractal Design Celsius S24
Memory Geil Dragon 4x8GB@3000mhz 15-17-17-35 (GWW416GB3000C15DC)
Video Card(s) Nvidia GTX 1080 Ti FE "Pascal" Hybrid | Sapphire Radeon RX 590 Nitro+ Special Edition
Storage OS/Games:Samsung 970 EVO 500GB NVME|Samsung EVO 850 1TB SSD|Data:3xWD Red/Purple 4TB & WD SE 1TB
Display(s) Dell S2417DG 1440p@165hz G-Sync | LG 55UK6100PLB IPS 4K HDR
Case Phantek Eclipse P400 Black/White
Audio Device(s) Audio-Technica A550Z @ Creative Sound Blaster Z (Retail)
Power Supply Seasonic Prime 1200 watt 80Plus Platinum
Mouse Logitech G502 | Logtech MK270 kit
Keyboard Razer Blackwidow Chroma X UK-Logitech G305
Software Win10 Pro SCU UK x64
Benchmark Scores Time Spy: https://www.3dmark.com/3dm/33868867?
Think this trick will work with earlier version of the Wifi card? I've been having issues with my 1103 in my laptop. Constantly dropping wifi signal and regaining it every couple of minutes. Finally got it to be marginally stable by going to the oldest driver I could find.
without saying yes, it could work, if you can find the so called Killer's Qualcomm Atheros brother that uses the same chip, it should work, but no guarantee from my side since i don't have a laptop to test it with.
 
Joined
Aug 16, 2007
Messages
878 (0.19/day)
Location
Overseas
System Name Old School
Processor Q6600 2.4Ghz @ 3.15Ghz (350x9, B3, Lapped)
Motherboard GA-P35C-DS3R (Ver. F4)
Cooling Cooler Master Hyper TX-2 (Lapped)
Memory 2x2GB OCZ DDR2-1066 @ 534.0mhz 5-5-5-15
Video Card(s) Sapphire HD4850
Storage Seagate 750GB, WD Caviar 120GB, WD Raptor 150GB
Display(s) LG 19" LCD L1952
Case Enermax Phoenix
Audio Device(s) Audigy X-Fi Gamer
Power Supply Enermax Liberty 620W
Software Vista Home Premium X32 SP1
From what TomsHardware says, it's an Atheros AR9380 for the Killer 1103.
 
Joined
Aug 29, 2005
Messages
5,190 (0.98/day)
Location
Whatever my internet protocol shows I guess O.o
System Name Lynni The Great White Dragon in Zen Glass
Processor AMD Ryzen 9 3900X "ZEN2"
Motherboard MSI B450 Gaming Pro Carbono AC
Cooling Fractal Design Celsius S24
Memory Geil Dragon 4x8GB@3000mhz 15-17-17-35 (GWW416GB3000C15DC)
Video Card(s) Nvidia GTX 1080 Ti FE "Pascal" Hybrid | Sapphire Radeon RX 590 Nitro+ Special Edition
Storage OS/Games:Samsung 970 EVO 500GB NVME|Samsung EVO 850 1TB SSD|Data:3xWD Red/Purple 4TB & WD SE 1TB
Display(s) Dell S2417DG 1440p@165hz G-Sync | LG 55UK6100PLB IPS 4K HDR
Case Phantek Eclipse P400 Black/White
Audio Device(s) Audio-Technica A550Z @ Creative Sound Blaster Z (Retail)
Power Supply Seasonic Prime 1200 watt 80Plus Platinum
Mouse Logitech G502 | Logtech MK270 kit
Keyboard Razer Blackwidow Chroma X UK-Logitech G305
Software Win10 Pro SCU UK x64
Benchmark Scores Time Spy: https://www.3dmark.com/3dm/33868867?
From what TomsHardware says, it's an Atheros AR9380 for the Killer 1103.
looks like it, only thing you can do is trying it out, and if it helps, then you have the solution otherwise buy a Intel Centrio Wireless-N 2230 or something they are around 20 bobs or something not really expensive.
 
Joined
Aug 16, 2007
Messages
878 (0.19/day)
Location
Overseas
System Name Old School
Processor Q6600 2.4Ghz @ 3.15Ghz (350x9, B3, Lapped)
Motherboard GA-P35C-DS3R (Ver. F4)
Cooling Cooler Master Hyper TX-2 (Lapped)
Memory 2x2GB OCZ DDR2-1066 @ 534.0mhz 5-5-5-15
Video Card(s) Sapphire HD4850
Storage Seagate 750GB, WD Caviar 120GB, WD Raptor 150GB
Display(s) LG 19" LCD L1952
Case Enermax Phoenix
Audio Device(s) Audigy X-Fi Gamer
Power Supply Enermax Liberty 620W
Software Vista Home Premium X32 SP1
I was considering just replacing the card. It seems to be working fine lately, though. My issue with the AR9380 drivers is they were last updated early 2011. Suppose I'll just stick with what I've got for now.
 

Skrell

New Member
Joined
Jan 9, 2015
Messages
1 (0.00/day)
Can someone PLEASE repost these drivers as i cannot find them ANYWHERE except for "sketchy" websites?
 
Joined
Aug 29, 2005
Messages
5,190 (0.98/day)
Location
Whatever my internet protocol shows I guess O.o
System Name Lynni The Great White Dragon in Zen Glass
Processor AMD Ryzen 9 3900X "ZEN2"
Motherboard MSI B450 Gaming Pro Carbono AC
Cooling Fractal Design Celsius S24
Memory Geil Dragon 4x8GB@3000mhz 15-17-17-35 (GWW416GB3000C15DC)
Video Card(s) Nvidia GTX 1080 Ti FE "Pascal" Hybrid | Sapphire Radeon RX 590 Nitro+ Special Edition
Storage OS/Games:Samsung 970 EVO 500GB NVME|Samsung EVO 850 1TB SSD|Data:3xWD Red/Purple 4TB & WD SE 1TB
Display(s) Dell S2417DG 1440p@165hz G-Sync | LG 55UK6100PLB IPS 4K HDR
Case Phantek Eclipse P400 Black/White
Audio Device(s) Audio-Technica A550Z @ Creative Sound Blaster Z (Retail)
Power Supply Seasonic Prime 1200 watt 80Plus Platinum
Mouse Logitech G502 | Logtech MK270 kit
Keyboard Razer Blackwidow Chroma X UK-Logitech G305
Software Win10 Pro SCU UK x64
Benchmark Scores Time Spy: https://www.3dmark.com/3dm/33868867?
Can someone PLEASE repost these drivers as i cannot find them ANYWHERE except for "sketchy" websites?
Dunno what happened to Qualcomm's site but i uploaded it to my Google Drive so everyone can still download and use it ^^

Thx for discover it didn't work Skrell.
 
Joined
Aug 29, 2005
Messages
5,190 (0.98/day)
Location
Whatever my internet protocol shows I guess O.o
System Name Lynni The Great White Dragon in Zen Glass
Processor AMD Ryzen 9 3900X "ZEN2"
Motherboard MSI B450 Gaming Pro Carbono AC
Cooling Fractal Design Celsius S24
Memory Geil Dragon 4x8GB@3000mhz 15-17-17-35 (GWW416GB3000C15DC)
Video Card(s) Nvidia GTX 1080 Ti FE "Pascal" Hybrid | Sapphire Radeon RX 590 Nitro+ Special Edition
Storage OS/Games:Samsung 970 EVO 500GB NVME|Samsung EVO 850 1TB SSD|Data:3xWD Red/Purple 4TB & WD SE 1TB
Display(s) Dell S2417DG 1440p@165hz G-Sync | LG 55UK6100PLB IPS 4K HDR
Case Phantek Eclipse P400 Black/White
Audio Device(s) Audio-Technica A550Z @ Creative Sound Blaster Z (Retail)
Power Supply Seasonic Prime 1200 watt 80Plus Platinum
Mouse Logitech G502 | Logtech MK270 kit
Keyboard Razer Blackwidow Chroma X UK-Logitech G305
Software Win10 Pro SCU UK x64
Benchmark Scores Time Spy: https://www.3dmark.com/3dm/33868867?
Joined
Jan 31, 2015
Messages
20 (0.01/day)
System Name My Build Asus Deluxe X99 3.1
Processor i7 Intel 5960
Motherboard Asus Deluxe X99 3.1
Cooling Corsair H100i V2 and Corsair Dominator Airflow Platinum RGB LED Memory Fan Cooling
Memory Corsair DOMINATOR® Platinum Series 16GB (4x 4GB) DDR4 DRAM 3200MHz C15 memory kit for DDR4 Systems 1
Video Card(s) 2 GTX Titan Z GPUs overclocked bios
Storage Samsung 950 PRO -Series 512GB PCIe NVMe - M.2 Internal SSD AND 2 WD 4 T HDDs AND 1 Samsung 512g SSD
Display(s) Samsung Monitor LCD
Case ThermalTake
Audio Device(s) Onboard
Power Supply 1500 W power supply ATX Corsair
Mouse Alienware TactX Mouse
Keyboard Alienware TactX keyboard
Software Windows 10 Pro modified with Winreducer.net
Benchmark Scores 27703 3Dmark
we don't need the E2200 Driver, it was the Qualcomm Atheros AR8161 that was needed, but there is nuth google drive can't fix ;)
Puma where might the link be to download this file?

TY in advance...............meow
 
Joined
Aug 29, 2005
Messages
5,190 (0.98/day)
Location
Whatever my internet protocol shows I guess O.o
System Name Lynni The Great White Dragon in Zen Glass
Processor AMD Ryzen 9 3900X "ZEN2"
Motherboard MSI B450 Gaming Pro Carbono AC
Cooling Fractal Design Celsius S24
Memory Geil Dragon 4x8GB@3000mhz 15-17-17-35 (GWW416GB3000C15DC)
Video Card(s) Nvidia GTX 1080 Ti FE "Pascal" Hybrid | Sapphire Radeon RX 590 Nitro+ Special Edition
Storage OS/Games:Samsung 970 EVO 500GB NVME|Samsung EVO 850 1TB SSD|Data:3xWD Red/Purple 4TB & WD SE 1TB
Display(s) Dell S2417DG 1440p@165hz G-Sync | LG 55UK6100PLB IPS 4K HDR
Case Phantek Eclipse P400 Black/White
Audio Device(s) Audio-Technica A550Z @ Creative Sound Blaster Z (Retail)
Power Supply Seasonic Prime 1200 watt 80Plus Platinum
Mouse Logitech G502 | Logtech MK270 kit
Keyboard Razer Blackwidow Chroma X UK-Logitech G305
Software Win10 Pro SCU UK x64
Benchmark Scores Time Spy: https://www.3dmark.com/3dm/33868867?

syntheticwisdom

New Member
Joined
Feb 5, 2015
Messages
1 (0.00/day)
So I just did this and my internet still isn't working. It'll show a connection but won't actually connect to anything. Then I'll eventually get the little yellow triangle with an exclamation mark and when I try to repair it gives me a new error. "WerFault.Exe - Application Error 'The exception Illegal Instruction An attempt was made to execute an illegal instruction. (0xc000001d) occurred in the application at location 0xf527bc80 click ok to terminate program'" This then forces the troubleshooting menu to close. I can see that troubleshooting tells me I don't have a valid IP config. The error message is new, the ip config error has happened before. Sometimes it doesn't recognize my Ethernet cable as being plugged in but the board is flashing green as if it sees it. Sometimes it cuts out every 45 seconds or so. Sometimes it cuts out for hours or days at a time (like currently). I just bought a new Intel network adapter in hopes that this fixes the issues. I was trying to get this working in the mean time. Though I don't know if a new network adapter will fix the periodic BSOD's and inconsistent USB ports...

Edit: Wanted to add that I have a z87-g45 board
 
Joined
Aug 29, 2005
Messages
5,190 (0.98/day)
Location
Whatever my internet protocol shows I guess O.o
System Name Lynni The Great White Dragon in Zen Glass
Processor AMD Ryzen 9 3900X "ZEN2"
Motherboard MSI B450 Gaming Pro Carbono AC
Cooling Fractal Design Celsius S24
Memory Geil Dragon 4x8GB@3000mhz 15-17-17-35 (GWW416GB3000C15DC)
Video Card(s) Nvidia GTX 1080 Ti FE "Pascal" Hybrid | Sapphire Radeon RX 590 Nitro+ Special Edition
Storage OS/Games:Samsung 970 EVO 500GB NVME|Samsung EVO 850 1TB SSD|Data:3xWD Red/Purple 4TB & WD SE 1TB
Display(s) Dell S2417DG 1440p@165hz G-Sync | LG 55UK6100PLB IPS 4K HDR
Case Phantek Eclipse P400 Black/White
Audio Device(s) Audio-Technica A550Z @ Creative Sound Blaster Z (Retail)
Power Supply Seasonic Prime 1200 watt 80Plus Platinum
Mouse Logitech G502 | Logtech MK270 kit
Keyboard Razer Blackwidow Chroma X UK-Logitech G305
Software Win10 Pro SCU UK x64
Benchmark Scores Time Spy: https://www.3dmark.com/3dm/33868867?
u say it doesn't work for u, did it get ip, undermask, default gateway, dns after u installed this driver?

If not I can understand why internet wouldn't work.

as soon as yesterday i had a old Lenovo Thinkpad R500 with Windows XP it wouldn't connected properly to my dad's internet wireless or cable bcs it wouldn't get default gateway on it's own, and if i typed it manually it, didn't work so i had to open cmd and write netsh winsock reset and reboot after that it worked on wireless like a clam but wire was still a but buggy but it will be reinstalled with Windows 8.1 today i think.
 
Joined
Jan 31, 2015
Messages
20 (0.01/day)
System Name My Build Asus Deluxe X99 3.1
Processor i7 Intel 5960
Motherboard Asus Deluxe X99 3.1
Cooling Corsair H100i V2 and Corsair Dominator Airflow Platinum RGB LED Memory Fan Cooling
Memory Corsair DOMINATOR® Platinum Series 16GB (4x 4GB) DDR4 DRAM 3200MHz C15 memory kit for DDR4 Systems 1
Video Card(s) 2 GTX Titan Z GPUs overclocked bios
Storage Samsung 950 PRO -Series 512GB PCIe NVMe - M.2 Internal SSD AND 2 WD 4 T HDDs AND 1 Samsung 512g SSD
Display(s) Samsung Monitor LCD
Case ThermalTake
Audio Device(s) Onboard
Power Supply 1500 W power supply ATX Corsair
Mouse Alienware TactX Mouse
Keyboard Alienware TactX keyboard
Software Windows 10 Pro modified with Winreducer.net
Benchmark Scores 27703 3Dmark
Anyone have a working link to the KILLER CLEANER that i see postings on that will remove the old driver?

Thanks,
 
Joined
May 18, 2012
Messages
47 (0.02/day)
Processor i5 4690K
Motherboard Asus Z97-A
Cooling Corsair H100
Memory 16GB G.Skill DDR3 12800
Video Card(s) MSI GTX 660 TI 2GB PE/OC
Storage 750gb Western Digital
Display(s) Acer G235HAbd 23"
Case Corsair C70 Vengeance
Power Supply Antec Earthwatts 650w
Mouse Steelseries Sensei
Keyboard MS Sidewinder X4
Software Windows 10x64 Pro
Joined
Aug 29, 2005
Messages
5,190 (0.98/day)
Location
Whatever my internet protocol shows I guess O.o
System Name Lynni The Great White Dragon in Zen Glass
Processor AMD Ryzen 9 3900X "ZEN2"
Motherboard MSI B450 Gaming Pro Carbono AC
Cooling Fractal Design Celsius S24
Memory Geil Dragon 4x8GB@3000mhz 15-17-17-35 (GWW416GB3000C15DC)
Video Card(s) Nvidia GTX 1080 Ti FE "Pascal" Hybrid | Sapphire Radeon RX 590 Nitro+ Special Edition
Storage OS/Games:Samsung 970 EVO 500GB NVME|Samsung EVO 850 1TB SSD|Data:3xWD Red/Purple 4TB & WD SE 1TB
Display(s) Dell S2417DG 1440p@165hz G-Sync | LG 55UK6100PLB IPS 4K HDR
Case Phantek Eclipse P400 Black/White
Audio Device(s) Audio-Technica A550Z @ Creative Sound Blaster Z (Retail)
Power Supply Seasonic Prime 1200 watt 80Plus Platinum
Mouse Logitech G502 | Logtech MK270 kit
Keyboard Razer Blackwidow Chroma X UK-Logitech G305
Software Win10 Pro SCU UK x64
Benchmark Scores Time Spy: https://www.3dmark.com/3dm/33868867?

razer2922

New Member
Joined
Feb 17, 2015
Messages
1 (0.00/day)
Hi i found this thread after searching a lot on google :D

i have this nic killer e2200 PCI-E in my laptop msi - GT60 -ONC. from the time i owned this laptop i have been using wifi. i recently started using the lan port on it and whenever i would use lan my ADSL router would disconnect from the internet(found out recently). after doing some more research and google i found out that it might be because of the killer NIC and not my isp because when i am online on my ipad or nexus i never get disconnected from the internet.

from what i have found out is my nic is Killer e2200 Gigabyte Ethernet Controller (NDIS 6.20) #4

on the front page it displays (NDIS 6.30 ) so is it ok if i follow the steps in page 1 or do i have to do something else?
 
Top