• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Inside LG W1943S Monitor

Joined
Oct 9, 2010
Messages
1,281 (0.48/day)
Likes
466
Location
Kolkata, India
System Name Kaby | HP ab221TX laptop
Processor Intel Core i5 7600K @stock | Intel Core i5 5200U
Motherboard Asus Maximus VIII Ranger | HP
Cooling Cooler Master Seidon 120V hydro cooler | Laptop standard copper cooler
Memory 4*8 GB Kingston HyperX Fury @2900 MHz 15-15-15-35 2T | 8GB DDR3 1600MHz
Video Card(s) Sapphire Radeon R9 270X VaporX: Core: 1150 MHz, memory 1485 MHz | Intel HD Graphics + NVIDIA GT940M
Storage HyperX 3K 240 GB+Fury 240 GB SSDs, WD10EARS, ST500DM002, ST2000DM006 | Toshiba MQ01ABD100
Display(s) Dell S2240M 22" Full HD IPS widescreen| 15.6" full HD IPS LED LCD (LG Display)
Case Corsair Carbide 100R | HP ab221TX chassis
Audio Device(s) Realtek ALC1150 (Supreme FX) | Realtek ALC 290 with Bang & Olufsen (B&O Play)
Power Supply Corsair CS750M | 65W power brick
Mouse Logitech G300S | Synaptics SMBus touchpad
Keyboard Cooler Master Storm Devastator | Island style backlit keyboard
Software Windows 10 Pro | Windows 10 Home x64
#1
Yesterday I took apart my LG W1943S monitor. The buttons were causing some problems. Sometimes they were not working and sometimes, power button was working as menu and all.
So I cleaned out the moisture and excess flux and presto, it is working now. :)
Here are the pics.


Opening successful!


Back panel


LG display- Made in Korea


Main board


Main Board

Everything put back again


In action. Buttons tested and problem gone.

I followed the service manual.