• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

is my firewall blocking this?

tigger

I'm the only one
Joined
Mar 20, 2006
Messages
10,476 (2.42/day)
Likes
1,673
System Name Black to the Core MKIV
Processor Intel I7 6700k
Motherboard Asus Z170 Pro Gaming socket 1151
Cooling NZXT Kraken X61 280mm radiator
Memory 2x8gb Corsair vengeance LPX 2400 DDR4
Video Card(s) XFX Radeon R9 290 4gb ddr5
Storage Patriot Blast 120gb ssd Boot and WD10EADX-22TDHB0 1TB Data
Display(s) Dell 2408WFP 24" 1920x1200
Case Nzxt IS 340
Audio Device(s) Asus xonar dsx pci-e
Power Supply Corsair CX750
Mouse Logitech G502
Software Win 10 Pro x64
#1
look at this pic-



is my firewall blocking the pics at the top,or is it something else.i cant open the system specs thing either.i click on it and it does nothing.the cursor changes to a hand at the top but theres no pic.the smilies dont work either when i edit or post a reply.

whats the problem?,firewall,virus??
 
Joined
May 15, 2006
Messages
4,677 (1.10/day)
Likes
86
Location
Someone who's going to find NewTekie1 and teach hi
Processor DualCore AMD Athlon 64x2 4800+ (o/c 2801mhz STABLE (Ketxxx, POGE, Tatty One, ME))
Motherboard ASUS A8N-SLI Premium (PCIe x16, x4, x1)
Cooling PhaseChange Coolermaster CM754/939 (fan/heatsink), Thermalright heatspreaders + fan built on (RAM)
Memory 512mb PC-3200 DDR400 (set DDR-33 for o/c) by Corsair (matched pair, 2x256mb) 200.1/200mhz
Video Card(s) BFG GeForce 7900 GTX OC 512mb GDDR3 ram (o/c manually to 686 core/865 memory) - PhaseChange cooled
Storage Dual "Raptor X" 16mb 10krpm/RAID 0 Promise EX8350 x4 PCIe 128mb & Intel IO chip/CENATEK RocketDrive
Display(s) SONY 19" Trinitron MultiScan 400ps 1600x1200 75hz refresh 32-bit color
Case Antec Super-LanBoy (aluminum baby-tower w/ lower front & upper rear cooling exhaust fans)
Audio Device(s) RealTek AC97 onboard mobo stereo sound (Altec Lansing ACS-45 speakers - 10 yrs. still running!)
Power Supply Antec 500w ATX 2.0 "SmartPower" powersupply
Software Windows Server 2003 SP #1 fully patched, & massively tuned/tweaked to-the-max (plus latest drivers)
#2
I haven't run FireFox in a while (but, I did install FINAL release 2 today, but have not looked thru it in detail either)... but, IF it is like Opera 9.x?

It MAY have the option/ability to load images from the site, or just used CACHED images (OR, not see images @ all period)...

Plus, iirc, some images aren't marked as cacheable (by sites/webmasters etc.) & you might not see them in your browser webpage cache data period.

I know, for instance/example, that IF I set Opera 9.x to load ONLY "cached images"?

I don't see the signature pictures...

APK
 

Polaris573

Senior Moderator
Joined
Feb 26, 2005
Messages
4,268 (0.91/day)
Likes
672
Location
Little Rock, USA
Processor LGA 775 Intel Q9550 2.8 Ghz
Motherboard MSI P7N Diamond - 780i Chipset
Cooling Arctic Freezer
Memory 6GB G.Skill DDRII 800 4-4-3-5
Video Card(s) Sapphire HD 7850 2 GB PCI-E
Storage 1 TB Seagate 32MB Cache, 250 GB Seagate 16MB Cache
Display(s) Acer X203w
Case Coolermaster Centurion 5
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music
Power Supply OCZ StealthXStream 600 Watt
Software Windows 7 Ultimate x64
#3
Do you have zonealarm? It can be set to block images and might be causing that.
 

Canuto

New Member
Joined
Jul 8, 2006
Messages
2,153 (0.51/day)
Likes
4
Location
Portugal
Processor Pentium D 930 @3.6Ghz
Motherboard Biostar 945P-A7A(8.0)
Cooling Stock cooling, 1x92mm outtake fan
Memory Infineon 2x512Mb DDR2-533 @641Mhz 4-4-4-12
Video Card(s) Powercolor X550 512Mb Hipermemory @510/261Mhz
Storage Seagate Barracuda 7200.7 200Gb
Display(s) iMax 17" LCD
Audio Device(s) Realtek AC'97 ALC655
Power Supply LC Power 550w Silent Giant GREEN POWER
Software Windows Vista Ultimate x86
#4
Run ccleaner and clear your cookies or do it on Firefox, i've had this issue for weeks.

Worked for me :)