• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Missing FAN-Speed with 2.15.0

Yeti

New Member
Joined
Nov 23, 2018
Messages
4 (0.01/day)
Hi,

I have two identical system with the same Grafic-Card (RTX 2080), the Same device Drivers (416.34), both are Windows 10 (1803) with full patches, but GPU-Z shows me different details. At Manni I'm missing the FANs

GPU-Z.png
 
Joined
Mar 18, 2015
Messages
2,294 (1.32/day)
Location
Long Island
Identical loads ? really only way to do this is with a constant load.

Also by same GFX card, do\you mean two 2080s or two same, make and model , BIOS and OC ? for example .... MSI 2080 Gaming X's with in Gaming Mode. ?
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
28,408 (6.24/day)
Location
Republic of Texas (True Patriot)
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
New card is new, give it a few months
 

Yeti

New Member
Joined
Nov 23, 2018
Messages
4 (0.01/day)
Identical loads ? really only way to do this is with a constant load.

Also by same GFX card, do\you mean two 2080s or two same, make and model , BIOS and OC ? for example .... MSI 2080 Gaming X's with in Gaming Mode. ?
Both cards are: http://eu.palit.com/palit/vgapro.php?id=3027&lang=de

They are out of the box as I received them.

Identical load is no problem, put the same BOINC-Projects on the cards and you will see this
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
19,884 (3.49/day)
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
Do you have time for a quick debugging session? through Skype (text chat only), Forum PM, Email (in that order of preference)
 

Yeti

New Member
Joined
Nov 23, 2018
Messages
4 (0.01/day)
Do you have time for a quick debugging session? through Skype (text chat only), Forum PM, Email (in that order of preference)
Ah, sorry, have been on business travel and discovered your message just now.

Of course I will take the time to debug. I'm now in the office for several hours and you can contact me.

Skype and Skype-Business are installed, but I never have used them. You are welcome to try with Skype, but you have to tell what to do
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
19,884 (3.49/day)
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
Ah, sorry, have been on business travel and discovered your message just now.

Of course I will take the time to debug. I'm now in the office for several hours and you can contact me.

Skype and Skype-Business are installed, but I never have used them. You are welcome to try with Skype, but you have to tell what to do
try to add me: "w2zzard" or "w1zzard@techpowerup.com"

Edit: Thanks for your help! The underlying issue was that your system had no monitor connected to the NVIDIA card, so some functions didn't work.
This is fixed now and the changes will be included in next release.
 
Last edited:
Top