• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

My rig is a beast in x64

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 2, 2009
Messages
3,257 (1.11/day)
Likes
315
System Name Mercury KM-81
Processor Phenom II x4 B50
Motherboard ASUS M4A89GTD PRO
Cooling Cooler Master Hyper TX3
Memory 6GB Ram (4GBx1 Corsair 2GBx1 Nanya)
Video Card(s) PowerColor AX6770 V2.0
Storage 2TB WD Black, 1TB Hitachi, 500 GB WD Blue
Display(s) Philips 247E-LPH 24" 1920x1080
Case Mercury
Audio Device(s) Integrated Realtek
Power Supply Corsair 750TX
Software Windows 7 64-bit
Benchmark Scores Maybe it is time to benchmark :D
#1
Hi there!
I have formatted my rig too many times before and come to a conclusion that the computer is much more powerful in x64 or 64-bit mode than 32-bit or x86 mode. Someone knows why my rig is such a beast??? I mean call of duty 4 all ultra high, 1280x1024, anti aliasing to max is above 30 fps. Not to mention the dragon age origins, which in 32-bit, is not that enjoyable. After jumping to x64, all ultra high pls!!! It is running like insane in low settings, like 100 fps.
I hope this helps!!!
Thanks!
 

exow2

New Member
Joined
Apr 2, 2010
Messages
100 (0.04/day)
Likes
7
Processor AMD Athlon II X4 630 2.8ghz
Motherboard Asus M3A78-EM
Memory 4GB Kingston DDR2 800mhz
Video Card(s) Nvidia Geforce 8800GT
Storage 640Gb 7200RPM 32MB Cache Western Digital
Power Supply 400W NZXT
Software Windows 7 Ultimate
#2
32 bit doesn't support 4GB of ram, and 64bit is better for gaming so both those things could have an affect.
 
Joined
Dec 2, 2009
Messages
3,257 (1.11/day)
Likes
315
System Name Mercury KM-81
Processor Phenom II x4 B50
Motherboard ASUS M4A89GTD PRO
Cooling Cooler Master Hyper TX3
Memory 6GB Ram (4GBx1 Corsair 2GBx1 Nanya)
Video Card(s) PowerColor AX6770 V2.0
Storage 2TB WD Black, 1TB Hitachi, 500 GB WD Blue
Display(s) Philips 247E-LPH 24" 1920x1080
Case Mercury
Audio Device(s) Integrated Realtek
Power Supply Corsair 750TX
Software Windows 7 64-bit
Benchmark Scores Maybe it is time to benchmark :D
#3
Basically for my old rig, which has 1GB ram, 256mb vram, is not that good to tell you the truth. It does not have an effect on this jump. It looks as i have a 4850 or smth like that in 32-bit :p
 

DrPepper

The Doctor is in the house
Joined
Jan 16, 2008
Messages
7,482 (2.07/day)
Likes
799
Location
Scotland (It rains alot)
System Name Rusky
Processor Intel Core i7 D0 3.8Ghz
Motherboard Asus P6T
Cooling Thermaltake Dark Knight
Memory 12GB Patriot Viper's 1866mhz 9-9-9-24
Video Card(s) GTX470 1280MB
Storage OCZ Summit 60GB + Samsung 1TB + Samsung 2TB
Display(s) Sharp Aquos L32X20E 1920 x 1080
Case Silverstone Raven RV01
Power Supply Corsair 650 Watt
Software Windows 7 x64
Benchmark Scores 3DMark06 - 18064 http://img.techpowerup.org/090720/Capture002.jpg
#4
I don't see why it would make a difference since those apps are 32bit anyway.
 
Joined
Dec 2, 2009
Messages
3,257 (1.11/day)
Likes
315
System Name Mercury KM-81
Processor Phenom II x4 B50
Motherboard ASUS M4A89GTD PRO
Cooling Cooler Master Hyper TX3
Memory 6GB Ram (4GBx1 Corsair 2GBx1 Nanya)
Video Card(s) PowerColor AX6770 V2.0
Storage 2TB WD Black, 1TB Hitachi, 500 GB WD Blue
Display(s) Philips 247E-LPH 24" 1920x1080
Case Mercury
Audio Device(s) Integrated Realtek
Power Supply Corsair 750TX
Software Windows 7 64-bit
Benchmark Scores Maybe it is time to benchmark :D
#5
That is the big question! The answer is: it has a big big effect.
 

Black Panther

Senior Moderator™
Staff member
Joined
May 30, 2007
Messages
8,957 (2.33/day)
Likes
2,166
System Name Great White Bengal
Processor i7 930 @ 4Ghz
Motherboard Gigabyte GA-X58A-UD3R
Cooling Scythe Yasya
Memory 12GB (3 x 4GB DDR3 Geil Black Dragon)
Video Card(s) Zotac 670 4GB
Storage eSata Seagate 2TB -- 240GB SSD Sandisk Extreme
Display(s) 27" 2560x1440 Dell U2711
Case NZXT Switch 810 White
Audio Device(s) Onboard sound & Z5500 Speakers
Power Supply Corsair 850W Gold
Mouse Asus ROG Sica
Keyboard Motospeed
Software Windows 10
#6
I don't think I understand... Are you talking about the rig in your system specs?
:confused:
 

DrPepper

The Doctor is in the house
Joined
Jan 16, 2008
Messages
7,482 (2.07/day)
Likes
799
Location
Scotland (It rains alot)
System Name Rusky
Processor Intel Core i7 D0 3.8Ghz
Motherboard Asus P6T
Cooling Thermaltake Dark Knight
Memory 12GB Patriot Viper's 1866mhz 9-9-9-24
Video Card(s) GTX470 1280MB
Storage OCZ Summit 60GB + Samsung 1TB + Samsung 2TB
Display(s) Sharp Aquos L32X20E 1920 x 1080
Case Silverstone Raven RV01
Power Supply Corsair 650 Watt
Software Windows 7 x64
Benchmark Scores 3DMark06 - 18064 http://img.techpowerup.org/090720/Capture002.jpg
#7
That is the big question! The answer is: it has a big big effect.
Well it's not really a question it doesn't really make sense. Since x64 windows runs x86 natively then the program isn't really any differant. If anything I'd say maybe something to do with the CPU ? I didn't even think a 754 sempron would have x64 bit instructions.
 
Joined
Dec 2, 2009
Messages
3,257 (1.11/day)
Likes
315
System Name Mercury KM-81
Processor Phenom II x4 B50
Motherboard ASUS M4A89GTD PRO
Cooling Cooler Master Hyper TX3
Memory 6GB Ram (4GBx1 Corsair 2GBx1 Nanya)
Video Card(s) PowerColor AX6770 V2.0
Storage 2TB WD Black, 1TB Hitachi, 500 GB WD Blue
Display(s) Philips 247E-LPH 24" 1920x1080
Case Mercury
Audio Device(s) Integrated Realtek
Power Supply Corsair 750TX
Software Windows 7 64-bit
Benchmark Scores Maybe it is time to benchmark :D
#8
For the cpu, it says clearly 64-bit ready. It is my rig in my system specs which is the beast i am talking about in 64-bit mode. Even if it is the cpu, i dont really think it has to do only with it.
 

Fourstaff

Moderator
Staff member
Joined
Nov 29, 2009
Messages
9,376 (3.19/day)
Likes
2,100
Location
Home
System Name Asus K50-X5DAB \\ Orange!
Processor Athlon QL-65 2.2Ghz \\ 3570K
Motherboard Laptop \\ ASRock z77 Extreme4
Cooling Laptop \\ H100i
Memory 1x1GB + 1X2GB \\ 2x4Gb 1600Mhz CL9 Corsair XMS3
Video Card(s) Mobility Radeon HD4570 512mb \\ Zotac 660Ti OC 2Gb
Storage 250Gb \\ Samsung 840 250Gb + Toshiba DT01ACA300 3Tb
Display(s) 15.6" 1366x768 \\ LG 22EA53VQ
Case Laptop Chassis \\ NZXT Phantom 410 Black/Orange
Power Supply Power Brick \\ Corsair CXM500w
#9
Hard to believe. Proof?
 
Joined
Dec 2, 2009
Messages
3,257 (1.11/day)
Likes
315
System Name Mercury KM-81
Processor Phenom II x4 B50
Motherboard ASUS M4A89GTD PRO
Cooling Cooler Master Hyper TX3
Memory 6GB Ram (4GBx1 Corsair 2GBx1 Nanya)
Video Card(s) PowerColor AX6770 V2.0
Storage 2TB WD Black, 1TB Hitachi, 500 GB WD Blue
Display(s) Philips 247E-LPH 24" 1920x1080
Case Mercury
Audio Device(s) Integrated Realtek
Power Supply Corsair 750TX
Software Windows 7 64-bit
Benchmark Scores Maybe it is time to benchmark :D
#10
Normally now i cannot proof it. I can make a video and publish it in youtube, but it will require a lot of time. :/
 

Fourstaff

Moderator
Staff member
Joined
Nov 29, 2009
Messages
9,376 (3.19/day)
Likes
2,100
Location
Home
System Name Asus K50-X5DAB \\ Orange!
Processor Athlon QL-65 2.2Ghz \\ 3570K
Motherboard Laptop \\ ASRock z77 Extreme4
Cooling Laptop \\ H100i
Memory 1x1GB + 1X2GB \\ 2x4Gb 1600Mhz CL9 Corsair XMS3
Video Card(s) Mobility Radeon HD4570 512mb \\ Zotac 660Ti OC 2Gb
Storage 250Gb \\ Samsung 840 250Gb + Toshiba DT01ACA300 3Tb
Display(s) 15.6" 1366x768 \\ LG 22EA53VQ
Case Laptop Chassis \\ NZXT Phantom 410 Black/Orange
Power Supply Power Brick \\ Corsair CXM500w
#11
Normally now i cannot proof it. I can make a video and publish it in youtube, but it will require a lot of time. :/
Take your time, because if you can prove it, then I will have to start telling people that they are spending way too much for gaming. :toast:
 

DrPepper

The Doctor is in the house
Joined
Jan 16, 2008
Messages
7,482 (2.07/day)
Likes
799
Location
Scotland (It rains alot)
System Name Rusky
Processor Intel Core i7 D0 3.8Ghz
Motherboard Asus P6T
Cooling Thermaltake Dark Knight
Memory 12GB Patriot Viper's 1866mhz 9-9-9-24
Video Card(s) GTX470 1280MB
Storage OCZ Summit 60GB + Samsung 1TB + Samsung 2TB
Display(s) Sharp Aquos L32X20E 1920 x 1080
Case Silverstone Raven RV01
Power Supply Corsair 650 Watt
Software Windows 7 x64
Benchmark Scores 3DMark06 - 18064 http://img.techpowerup.org/090720/Capture002.jpg
#12
For the cpu, it says clearly 64-bit ready. It is my rig in my system specs which is the beast i am talking about in 64-bit mode. Even if it is the cpu, i dont really think it has to do only with it.
I didn't say it wasn't x64 I said I didn't they they were. I had a 2800 and it wasn't x64 capable but it appears there are batches that are x64 capabe these are:
SDA3000AIO2BX
SDA3000AIO2CV

Anyway there is no reason why a 7600GS would perform better in x64 than x32 unless you've been installing out of date drivers.
 
Joined
Jun 29, 2009
Messages
321 (0.10/day)
Likes
55
System Name i5
Processor Intel Core i5 750 @ 3.2ghz 1.1v
Motherboard MSI P55-GD65
Cooling Deepcool ICEEGDE 400 Ni + Deepcool Rockman
Memory Kingston 12GB DDR3 1333MHz
Video Card(s) Crossfire 2x AMD R9 270 2GB
Storage Seagate Barracuda 7200.12 1TB
Display(s) Acer 22" AL2216W 1680x1050
Case 120mm,140mm,220mm fans.
Audio Device(s) Realtek HD
Power Supply Topower SilentCool 500w
Software Windows 7
#13
Just maybe better hardware drivers compared to 32bit. (motherboard???)
 

FordGT90Concept

"I go fast!1!11!1!"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
20,921 (6.24/day)
Likes
10,022
Location
IA, USA
System Name BY-2015
Processor Intel Core i7-6700K (4 x 4.00 GHz) w/ HT and Turbo on
Motherboard MSI Z170A GAMING M7
Cooling Scythe Kotetsu
Memory 2 x Kingston HyperX DDR4-2133 8 GiB
Video Card(s) PowerColor PCS+ 390 8 GiB DVI + HDMI
Storage Crucial MX300 275 GB, Seagate 6 TB 7200 RPM
Display(s) Samsung SyncMaster T240 24" LCD (1920x1200 HDMI) + Samsung SyncMaster 906BW 19" LCD (1440x900 DVI)
Case Coolermaster HAF 932 w/ USB 3.0 5.25" bay
Audio Device(s) Realtek Onboard, Micca OriGen+
Power Supply Enermax Platimax 850w
Mouse SteelSeries Sensei RAW
Keyboard Tesoro Excalibur
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores Faster than the tortoise; slower than the hare.
#14
Sempron...
7600 GS...
1 GiB RAM single channel...

I'm going to go with confirmation bias on that one. Your computer should run slower on x64 because it requires more RAM which you are lacking. There no reason, what-so-ever, to see any kind of performance improvement in games.


The only way it could be possible, I think, is if you went from Vista x86 to Windows 7 x64. Windows 7 has a smaller memory footprint than Vista which would make a big difference in your situation.
 
Joined
Nov 25, 2008
Messages
922 (0.28/day)
Likes
281
Location
Akron, OH
System Name Main Rig
Processor Athlon 5350
Motherboard AsRock mITX
Memory 4gb
Storage 120gb Kingston HyperX SSD
Display(s) Samsung Syncmaster 740N
Power Supply Corsair 430 watt
#15
There have been a number of articles written on performance differences between 32bit and 64bit OS. They all show little or no performance improvements. Probably something else going on if your system is that much faster.
 
Joined
Dec 2, 2009
Messages
3,257 (1.11/day)
Likes
315
System Name Mercury KM-81
Processor Phenom II x4 B50
Motherboard ASUS M4A89GTD PRO
Cooling Cooler Master Hyper TX3
Memory 6GB Ram (4GBx1 Corsair 2GBx1 Nanya)
Video Card(s) PowerColor AX6770 V2.0
Storage 2TB WD Black, 1TB Hitachi, 500 GB WD Blue
Display(s) Philips 247E-LPH 24" 1920x1080
Case Mercury
Audio Device(s) Integrated Realtek
Power Supply Corsair 750TX
Software Windows 7 64-bit
Benchmark Scores Maybe it is time to benchmark :D
#16
I had windows 7 x86 installed, now i have windows xp x64 :p
The games are much more, i dont know how to say... easy to get them ultra high???
Anyone knows any video converter??? I have just made videos, but with 300 mb each!!!
What i hate more is that i dont have the call of duty 4 anymore :(. I never used the antialiasing in 2x mode, but after jump i always got it to max, which i dont know how that easy.
I must mention that some games have creeper graphics in windows xp 64 rather than windows 7 ultimate 32.
 
Joined
Oct 24, 2009
Messages
396 (0.13/day)
Likes
124
Location
Belgium
System Name Illidan
Processor Intel Core i7 6700K
Motherboard MSI Z170A Gaming Pro Carbon
Cooling Scythe Mugen 4
Memory G.Skill Trident Z 32GB DDR4 3000MHz CL14
Video Card(s) Palit GTX 1080 Super Jetstream
Storage Sandisk Ultra II 960GB SSD + Samsung 830 128GB SSD + 2 x Samsung F3 1TB HDD
Display(s) AGON AG35UCG + Benq GW2765HT
Case Corsair 750D Airflow
Audio Device(s) Realtek ALC1150 + Yamaha HTR-4065 + Onkyo SKS HT 528
Power Supply XFX 650W Pro Core
Mouse Logitech G502 Proteus Core
Keyboard Corsair Vengeance K70 (Cherry MX Red)
Software Windows 10 Pro
#17
win xp uses much less resources than Win7.. You lack RAM for gaming on Vista/Win7
 
Joined
Apr 21, 2010
Messages
4,623 (1.65/day)
Likes
1,995
Location
Redditch, Worcestershire, England
System Name RyZen Reynolds
Processor Ryzen 1600 6c/12t -3.8Ghz@1.26v
Motherboard Asrock AB350m
Cooling Wraith Spire
Memory 16GB DDR4 2800
Video Card(s) PNY GTX 780 Ti
Storage Seagate 1TB - 128GB SSD
Display(s) BenQ G2420HD
Case Corsair Carbide Series SPEC-01
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair VS 550w
Mouse Zalman ZM-M401R
Keyboard Razor Lycosa
Software Windows 10 Home x64
#18
Windows xp uses about 256mb ram at the desktop, win7 uses 768+ theres your answer :rolleyes:

Also uses less cpu pagefile nd other resources etc, I would recommend you stay with Win xp, tho I would get 32bit, xp x64 driver support is horrible and 32bit will perform as good/better than x64 :)
 
Joined
Jun 25, 2008
Messages
2,036 (0.59/day)
Likes
113
Location
Dundalk, Maryland
System Name Xeon 2017
Processor Intel® Xeon® Processor X3360 12M Cache, 2.83 GHz, 1333 MHz
Motherboard Dell Inc. 0200DY (CPU)
Cooling Speed Fan
Memory 4.00GB Single-Channel DDR3
Video Card(s) Dell 1GB GDDR5 ATI FirePro V4800 (FireGL V)
Storage WD 500GB + 465GB TOSHIBA External USB 3.0
Display(s) Acer 21inch Monitor LCD
Case Dell Optiplex 780 SFF
Audio Device(s) SoundMAX Integrated Digital HD
Power Supply Thermaltake TR2 W0070RUC ATX 430W Power Supply
Mouse Dynex Grey and Black
Keyboard HP Wireless
Software Windows 7 Ultimate x64 SP1
#19
I am using 64bit for both my rigs and i also have notice games run much better, so yea it does help :) As for 32bit systems not supporting 4GB, this is not true, there is a vista disc floating around online that enables 4GB into 32bit, with some hacking i would think.
 
Joined
Dec 2, 2009
Messages
3,257 (1.11/day)
Likes
315
System Name Mercury KM-81
Processor Phenom II x4 B50
Motherboard ASUS M4A89GTD PRO
Cooling Cooler Master Hyper TX3
Memory 6GB Ram (4GBx1 Corsair 2GBx1 Nanya)
Video Card(s) PowerColor AX6770 V2.0
Storage 2TB WD Black, 1TB Hitachi, 500 GB WD Blue
Display(s) Philips 247E-LPH 24" 1920x1080
Case Mercury
Audio Device(s) Integrated Realtek
Power Supply Corsair 750TX
Software Windows 7 64-bit
Benchmark Scores Maybe it is time to benchmark :D
#20
@counterzeus
@NdMk2o1o
No way, both wrong. I have tried the call of duty with both windows xp 32-bit and xp 64-bit. I dunno how it plaies in windows 7, cuz i have more than a year since i had it installed, but that was the first game i come upon as ultra high settings were not enough for my rig in x64, were ultra low were nearly enough for x32.
It is the x64 era!!! Finally :p
 

epicfail

New Member
Joined
Nov 10, 2008
Messages
496 (0.15/day)
Likes
50
Location
Manitoba, Canada
System Name GavinComp/// Laptop
Processor Intel Core 2 Duo E8500 3,16//I7 920m
Motherboard ASUS P5Q PRO P45//
Cooling stock// looks like a bad ass f117
Memory 2x2gb gskill DDR2-1066// 8gb ddr3
Video Card(s) Palit 4870x2 2gb//5870m
Storage 500gb Hitachi Deskstar//2x 500gb harddrive
Display(s) 22 inch Samsung Vsyng t220/ 17.3
Case antec 900
Audio Device(s) x-fi titanium pro
Power Supply 750w PC power and cooling
Software Windows 7 ultimate x64
#21
Windows xp uses about 256mb ram at the desktop, win7 uses 768+ theres your answer :rolleyes:
I must mention that some games have creeper graphics in windows xp 64 rather than windows 7 ultimate 32.

hes saying the opposite that w7 is runniing the games better, not the other way around.

between xp and w7 im thinking he might have had something installed that screwed up his perfomance, but i have no idea why 32 would work better than 64 on that system.
 

FordGT90Concept

"I go fast!1!11!1!"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
20,921 (6.24/day)
Likes
10,022
Location
IA, USA
System Name BY-2015
Processor Intel Core i7-6700K (4 x 4.00 GHz) w/ HT and Turbo on
Motherboard MSI Z170A GAMING M7
Cooling Scythe Kotetsu
Memory 2 x Kingston HyperX DDR4-2133 8 GiB
Video Card(s) PowerColor PCS+ 390 8 GiB DVI + HDMI
Storage Crucial MX300 275 GB, Seagate 6 TB 7200 RPM
Display(s) Samsung SyncMaster T240 24" LCD (1920x1200 HDMI) + Samsung SyncMaster 906BW 19" LCD (1440x900 DVI)
Case Coolermaster HAF 932 w/ USB 3.0 5.25" bay
Audio Device(s) Realtek Onboard, Micca OriGen+
Power Supply Enermax Platimax 850w
Mouse SteelSeries Sensei RAW
Keyboard Tesoro Excalibur
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores Faster than the tortoise; slower than the hare.
#22
I had windows 7 x86 installed, now i have windows xp x64 :p
The games are much more, i dont know how to say... easy to get them ultra high???
As others have stated, XP x64 can do more with less RAM. I went from XP x64 to 7 x64 with virtually no performance changes (except in networking) but I had 6 GiB of RAM then and now.

You need more RAM, plain and simple.
 
Joined
Apr 21, 2010
Messages
4,623 (1.65/day)
Likes
1,995
Location
Redditch, Worcestershire, England
System Name RyZen Reynolds
Processor Ryzen 1600 6c/12t -3.8Ghz@1.26v
Motherboard Asrock AB350m
Cooling Wraith Spire
Memory 16GB DDR4 2800
Video Card(s) PNY GTX 780 Ti
Storage Seagate 1TB - 128GB SSD
Display(s) BenQ G2420HD
Case Corsair Carbide Series SPEC-01
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair VS 550w
Mouse Zalman ZM-M401R
Keyboard Razor Lycosa
Software Windows 10 Home x64
#23
No way, both wrong. I have tried the call of duty with both windows xp 32-bit and xp 64-bit. I dunno how it plaies in windows 7, cuz i have more than a year since i had it installed, but that was the first game i come upon as ultra high settings were not enough for my rig in x64, were ultra low were nearly enough for x32.
So are you saying it plays better in xp x64 than xp 32bit?
 
Joined
Dec 2, 2009
Messages
3,257 (1.11/day)
Likes
315
System Name Mercury KM-81
Processor Phenom II x4 B50
Motherboard ASUS M4A89GTD PRO
Cooling Cooler Master Hyper TX3
Memory 6GB Ram (4GBx1 Corsair 2GBx1 Nanya)
Video Card(s) PowerColor AX6770 V2.0
Storage 2TB WD Black, 1TB Hitachi, 500 GB WD Blue
Display(s) Philips 247E-LPH 24" 1920x1080
Case Mercury
Audio Device(s) Integrated Realtek
Power Supply Corsair 750TX
Software Windows 7 64-bit
Benchmark Scores Maybe it is time to benchmark :D
#24
It playes better in x64, MUCH BETTER. As i have 2 rigs in SLI or CrossFireX :)
The game runs creeper graphics, but performance smoother in x64.
 
Joined
Apr 21, 2010
Messages
4,623 (1.65/day)
Likes
1,995
Location
Redditch, Worcestershire, England
System Name RyZen Reynolds
Processor Ryzen 1600 6c/12t -3.8Ghz@1.26v
Motherboard Asrock AB350m
Cooling Wraith Spire
Memory 16GB DDR4 2800
Video Card(s) PNY GTX 780 Ti
Storage Seagate 1TB - 128GB SSD
Display(s) BenQ G2420HD
Case Corsair Carbide Series SPEC-01
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair VS 550w
Mouse Zalman ZM-M401R
Keyboard Razor Lycosa
Software Windows 10 Home x64
#25
@counterzeus
@NdMk2o1o
No way, both wrong. I have tried the call of duty with both windows xp 32-bit and xp 64-bit. I dunno how it plaies in windows 7, cuz i have more than a year since i had it installed, but that was the first game i come upon as ultra high settings were not enough for my rig in x64, were ultra low were nearly enough for x32.
It is the x64 era!!! Finally :p
hes saying the opposite that w7 is runniing the games better, not the other way around.

between xp and w7 im thinking he might have had something installed that screwed up his perfomance, but i have no idea why 32 would work better than 64 on that system.
Erm no he isn't?

Tho I have had enough of this thread, enjoy your ultra high gaming experience :)
 
Status
Not open for further replies.