1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

NEW - 3DMark 11 Compilation

Discussion in 'General Software' started by Athlon2K15, Dec 6, 2010.

  1. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,508 (4.20/day)
    Thanks Received:
    3,120
    Location:
    Republic of Texas
    still cannot use gpu for physx. i dont get it.

    i have to manually select cpu for physx in nvidia control panel or 3dm11 wont run the physx test. it just freezes.

    what a load of crap.
     
    10 Year Member at TPU
  2. erocker

    erocker Senior Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    42,349 (10.23/day)
    Thanks Received:
    18,429
    It doesn't use PhysX. Be sure to update to version 1.1
     
    Fitseries3 says thanks.
    10 Year Member at TPU
  3. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,508 (4.20/day)
    Thanks Received:
    3,120
    Location:
    Republic of Texas
    10 Year Member at TPU
  4. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,508 (4.20/day)
    Thanks Received:
    3,120
    Location:
    Republic of Texas
    Last edited: Dec 24, 2010
    Magikherbs says thanks.
    10 Year Member at TPU
  5. erocker

    erocker Senior Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    42,349 (10.23/day)
    Thanks Received:
    18,429
    You should post up your score like it's outlined in the op.
     
    Fitseries3 says thanks.
    10 Year Member at TPU
  6. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,508 (4.20/day)
    Thanks Received:
    3,120
    Location:
    Republic of Texas
    i'll find a good top score first :toast:
     
    10 Year Member at TPU
  7. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    7,421 (2.33/day)
    Thanks Received:
    4,738
    Location:
    Up North
    Nice run Fits:toast:
     
    Fitseries3 says thanks.
    Crunching for Team TPU
  8. fullinfusion

    fullinfusion Vanguard Beta Tester

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    9,555 (2.66/day)
    Thanks Received:
    3,377
    Single sAPPHIRE 5870

    Fullinfusion HD5570|1070/1300|5138|PII 1090T @ 4.21Ghz

    [​IMG]
     
  9. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,508 (4.20/day)
    Thanks Received:
    3,120
    Location:
    Republic of Texas
    HammerON and fullinfusion say thanks.
    10 Year Member at TPU
  10. fullinfusion

    fullinfusion Vanguard Beta Tester

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    9,555 (2.66/day)
    Thanks Received:
    3,377
  11. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,508 (4.20/day)
    Thanks Received:
    3,120
    Location:
    Republic of Texas
    broke as shit. all this stuff is actually up for sale. just toying with it while i still have it here.

    really im not trying yet. still at 4.3ghz. i've benched to 4.8ghz on this setup no problem.
     
    10 Year Member at TPU
  12. jlewis02

    jlewis02

    Joined:
    May 13, 2006
    Messages:
    777 (0.18/day)
    Thanks Received:
    111
    Very nice scores man.
     
    Fitseries3 says thanks.
    10 Year Member at TPU
  13. Dogshitjoint

    Dogshitjoint

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    171 (0.06/day)
    Thanks Received:
    35
    Location:
    @/In a place where you aint ;) :)
    New try with overvoltaged GPU: ADD ME!

    Dogshitjoint|Gainward GTX 460 GS-GLH|860/1025|P3295|AMD Athlon II X3 @ 3.75GHz
    http://3dmark.com/3dm11/269428
    [​IMG]
     
    Last edited: Dec 24, 2010
  14. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,508 (4.20/day)
    Thanks Received:
    3,120
    Location:
    Republic of Texas
    well after a few good runs this stupid physx test wont run again. reinstalled drivers and everything, no solution.
     
    10 Year Member at TPU
  15. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    24,519 (5.79/day)
    Thanks Received:
    9,439
    there are drivers for your CPU? PhysX is non-existent in this version of 3Dmark, If you are failing the Physics its a CPU/memory issue.
     
    10 Year Member at TPU
  16. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,508 (4.20/day)
    Thanks Received:
    3,120
    Location:
    Republic of Texas
    It worked 30+ times then just stopped out of the blue.... Not even an oc issue. It wont at stock clocks even. Idk, my patience is long gone.
     
    10 Year Member at TPU
  17. erocker

    erocker Senior Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    42,349 (10.23/day)
    Thanks Received:
    18,429
    Not being able to run the physics test is a result of system instability.
     
    10 Year Member at TPU
  18. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,508 (4.20/day)
    Thanks Received:
    3,120
    Location:
    Republic of Texas
    Its not freezing though, it just never loads the test. If I hit esc it goes to desktop. All other benchmarks run fine.
     
    10 Year Member at TPU
  19. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    24,519 (5.79/day)
    Thanks Received:
    9,439
    clear your temp folder?
     
    10 Year Member at TPU
  20. Magikherbs New Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    366 (0.14/day)
    Thanks Received:
    92
    My only 3DMark11 crash happened during the physics test aswell. It was kind of to be expected b/c I had set the Vcore to 1.3v to see if it could handle it. :) No probs since going up to 1.325v.

    Once I got this windows pop up that said something about system resources not being what they once were. I was benching the cpu using various combos of OC with and without the L3 cache, so I could guage how well it scaled to a PII:D. From what little I know about Microsoft.net/Visual C++, did the cpu changes confuse windows? Or should I have used device manager and uninstalled the cpu before making those changes ?

    Had a hunch this might be related to Fitseries3's probs.

    gl ! and Peace out :rockout: this holiday season EVERYBODY !
     
  21. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    16,494 (3.89/day)
    Thanks Received:
    10,896
    Location:
    Parkland County, Alberta
    that's the system info tool crapping out. you can turn that off if you own the bench, last page. Maybe can turn off if you don't own it as well.


    Anyway, let's say you bench rig is screwed...I jsut finished re-installing windows for the same reason, although mine was much more catastrophic...Futuremark thought i had a mobile core i7.:laugh:


    http://3dmark.com/3dm11/266345

    Anyway Fits..I was expecting 20k out of that rig. You can always mail it to me if you don't know how to use it....;)
     
    Fitseries3 says thanks.
    10 Year Member at TPU
  22. overclocking101

    overclocking101

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    2,998 (0.95/day)
    Thanks Received:
    465
    Location:
    vermont
    heres my latest, a 50pt jump, dont sound like much but its a lot for the system I have. I'll post a new submission in a bit, http://3dmark.com/3dm11/272948
     
  23. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,508 (4.20/day)
    Thanks Received:
    3,120
    Location:
    Republic of Texas
    thanks for the info, ima get close to 20, thats for sure.
     
    10 Year Member at TPU
  24. Asylum

    Asylum

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    2,866 (0.84/day)
    Thanks Received:
    710
    Location:
    South Carolina
    Got some more out of these 580's.

    Asylum|GTX 580's|942/1113|12454|i7 980x@4.6Ghz

    [​IMG]
     
  25. Dentlord

    Dentlord New Member

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    6 (0.00/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Oklahoma
    Dentlord|GTX 580|1220/1100|8531|980x (5.2ghz)

    Testing my new card with cpu on SS.

    [​IMG]
     

    Attached Files:

    Last edited: Dec 27, 2010

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)