• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Outlook not displaying body

Joined
Jul 21, 2008
Messages
4,553 (0.97/day)
System Name WTB a new GPU
Processor [Ryzen 5 3600X]
Motherboard [ASRock X570 Phantom Gaming 4S]
Memory [64GB G.Skill Ripjaws (16GBx4)]
Video Card(s) [EVGA GTX 1080]
Storage [500GB Crucial P2 M.2 , 2TB Samsung 860 QVO SSD]
Display(s) [27" ASUS at 1920x1080p - 34" Samsung at 1440p]
Case [Fractal Meshify-C]
Power Supply [CORSAIR RM 650]
Mouse [Logitech G Pro]
Keyboard [Logitech G810]
Software [Windows 10 64-Bit]
Having a weird issue of outlook not displaying any of the body in most emails, and only the first line or so in others.




If I ctrl-a/c and paste somewhere I can see the text. And if I click around the blank space and hit a link it opens correctly. Font is set to display as black so it's not that. I've tried enabling and disabling hardware acceleration. Emails display fine in a web browser.
 

IT_WOLF

New Member
Joined
May 11, 2021
Messages
1 (0.03/day)
Thank you for posting this! I have the same issue here on one of my user's Outlook - fully up to date on 2104, blank messages started this afternoon. Outlook is running against Microsoft 365 hosted mail. Can't find anything to explain what's going on.
 
Last edited:

Tullite

New Member
Joined
May 11, 2021
Messages
2 (0.05/day)
I'm having the exact same issue on 4 different PC's.

Edit: Just saw this on Twitter:

1620768425412.png
 
Last edited:
Joined
Jul 21, 2008
Messages
4,553 (0.97/day)
System Name WTB a new GPU
Processor [Ryzen 5 3600X]
Motherboard [ASRock X570 Phantom Gaming 4S]
Memory [64GB G.Skill Ripjaws (16GBx4)]
Video Card(s) [EVGA GTX 1080]
Storage [500GB Crucial P2 M.2 , 2TB Samsung 860 QVO SSD]
Display(s) [27" ASUS at 1920x1080p - 34" Samsung at 1440p]
Case [Fractal Meshify-C]
Power Supply [CORSAIR RM 650]
Mouse [Logitech G Pro]
Keyboard [Logitech G810]
Software [Windows 10 64-Bit]
Joined
Jul 21, 2008
Messages
4,553 (0.97/day)
System Name WTB a new GPU
Processor [Ryzen 5 3600X]
Motherboard [ASRock X570 Phantom Gaming 4S]
Memory [64GB G.Skill Ripjaws (16GBx4)]
Video Card(s) [EVGA GTX 1080]
Storage [500GB Crucial P2 M.2 , 2TB Samsung 860 QVO SSD]
Display(s) [27" ASUS at 1920x1080p - 34" Samsung at 1440p]
Case [Fractal Meshify-C]
Power Supply [CORSAIR RM 650]
Mouse [Logitech G Pro]
Keyboard [Logitech G810]
Software [Windows 10 64-Bit]
Copy this exactly, and paste it in your CMD window - It is an Office update loader and worked for me.

"C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\ClickToRun\OfficeC2RClient.exe" /update user updatetoversion=16.0.13901.20462


Full credit to the thread here:
Any known Outlook 365 issues this afternoon? : sysadmin (reddit.com)

This fixed it for me. Appears to just be rolling back to an older version (I neglected to see what version I was on, but https://docs.microsoft.com/en-us/officeupdates/update-history-microsoft365-apps-by-date doesn't have it listed as the most current)
 

Tullite

New Member
Joined
May 11, 2021
Messages
2 (0.05/day)
Microsoft have issued a fix and it should start rolling out to users. My copies are all working now (without reverting to an older version).
 

Taupheeq

New Member
Joined
May 12, 2021
Messages
1 (0.03/day)
Microsoft have issued a fix and it should start rolling out to users. My copies are all working now (without reverting to an older version).
Thank you @pff excellent post and saved me lots of time and effort. The solution worked for me!
 
Top