• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

TPU's GTX 600 Owners Club!

Joined
May 1, 2012
Messages
1,024 (0.50/day)
Likes
170
Location
New Jersey, USA
System Name Current Rig
Processor Intel i7 920 oc to 3.5ghz
Motherboard MSI x58 Platinum
Cooling Cooler Master Seidon 120M
Memory G.Skill 6gb ddr3 1333mhz 7-7-7-18
Video Card(s) Gigabyte GTX 670 OC WindForce 3X GV-N670OC-2GD
Storage Samsung EVO SSD
Display(s) Viewsonic 1440x900 5ms
Case CoolMaster HAF 932
Power Supply Coolmax 950w
Software Win 7 64bit
Nice. :toast: I've got the same card, lol. I've got it running 1370mhz on the core with only one click higher voltage adjustment from stock. I love this card.
Yeah the gigabyte windforce cards look fantastic.
Have you had any success with overclocking your card to 1400mhz?
 
Joined
Nov 29, 2004
Messages
582 (0.12/day)
Likes
150
System Name Lambda 4.0
Processor Intel Core i7 6700K @ 4.4GHz
Motherboard Asrock Fatal1ty Z170 Gaming K6
Cooling NZXT Kraken X41
Memory G.Skill Ripjaws V Series 16GB PC4-25600 (2x 8GB)
Video Card(s) MSI GTX 980Ti GAMING 6GB
Storage Intel SSD 530 180GB, 2x Samsung 840 500GB, Samsung 850 Pro 500GB, 2x WD 1TB Black Edition
Display(s) 2x Dell UltraSharp U2414H
Case Fractal Design Define R5
Audio Device(s) Asus Xonar DGX PCI-E 5.1
Power Supply Corsair HX850i
Mouse Razer DeathAdder Elite Chroma
Keyboard Logitech G19s
Software Windows 10 Pro 64bit
Nice. :toast: I've got the same card, lol. I've got it running 1370mhz on the core with only one click higher voltage adjustment from stock. I love this card.
Haha nice! Love this card, runs cool and oc's like a mofo. Mine's running at 1310 with no voltage tweaking. Gonna push it a little more this weekend. Very impressed with it so far.
 
Joined
Oct 6, 2009
Messages
2,793 (0.93/day)
Likes
835
Location
Midwest USA
System Name My Gaming System
Processor Intel i7 4770k @ 4.4 Ghz
Motherboard Asus Maximus VI Impact (ITX)
Cooling Custom Full System Water cooling Loop
Memory G.Skill 1866 Mhz Sniper 8 Gb
Video Card(s) EVGA GTX 780 ti SC
Storage Samsung SSD EVO 120GB - Samsung SSD EVO 500GB
Display(s) ASUS W246H - 24" - widescreen TFT active matrix LCD
Case Bitfenix Prodigy
Power Supply Corsair AX760 Modular PSU
Software Windows 8.1 Home Primeum
Milton180 & DOS101 Welcome to the Club!

TissueBox Your card has been updated.... what a bad ass new card you have there!!!
 
Joined
Oct 6, 2009
Messages
2,793 (0.93/day)
Likes
835
Location
Midwest USA
System Name My Gaming System
Processor Intel i7 4770k @ 4.4 Ghz
Motherboard Asus Maximus VI Impact (ITX)
Cooling Custom Full System Water cooling Loop
Memory G.Skill 1866 Mhz Sniper 8 Gb
Video Card(s) EVGA GTX 780 ti SC
Storage Samsung SSD EVO 120GB - Samsung SSD EVO 500GB
Display(s) ASUS W246H - 24" - widescreen TFT active matrix LCD
Case Bitfenix Prodigy
Power Supply Corsair AX760 Modular PSU
Software Windows 8.1 Home Primeum
Adding some benchmarks for a little fun friendly comparison Funkengreuven are going to be having. Feel free to get in on this everyone. But here are my (video card completely stock runs) for Metro 2033, 3Dmark11, 3Dmark Vantage, and Heaven Benchmark 3.0.
Settings:
Heaven and Metro 2033 were performed @ 1920x1080p on the highest settings possible. (Everything enabled) 3Dmark11 and 3Dmark Vantage were done on performance settings.

Here they are..... post your stock video card runs and overclocked runs.... I will be doing some overclocked runs tomorrow.

Stock Clocks 3 Way GTX 680 SLI /+-0/+-0/+-0 1058 Core / 1502 Mem CPU = i7 3770K @ 4.5Ghz

Completly stock.jpg

Completly stock 3Dmark11.jpg

Completly stock Vanatage physx.jpg

Completly stock Metro 2033.jpg
 
Last edited:
Joined
Sep 25, 2011
Messages
1,756 (0.77/day)
Likes
479
Location
Cussing desert
System Name Ironic
Processor AMD FX8350 4.2ghz 1.32v (stock volts)
Motherboard CHVF-Z 990FX
Cooling Swiftech Maelstrom/MCP355, EK Supremacy, XT45 360mm rad
Memory 16GB Gskill Ripjaws x
Video Card(s) EVGA GTX 780 reference
Storage Hitachi 1tb HDD; 60gb OCZ SATA III ssd
Display(s) Achieva Shimian 27" 2560x1440
Case Cooler Master HAF 932
Audio Device(s) Integrated
Power Supply EVGA supernova 850 G2
Mouse $20 logitech
Keyboard Possibly the cheapest you can buy
Software Windows 7
Yeah the gigabyte windforce cards look fantastic.
Have you had any success with overclocking your card to 1400mhz?
Haven't yet, but it's only another 30mhz, so I'm sure it's doable. Might try it tomorrow if I get a chance. It's late tonight...

@20mmrain: 3dmark11 and 06 wont post scores and crashes half the time with a system info error. I wonder if its a dx issue? Idk.
 
Joined
Oct 6, 2009
Messages
2,793 (0.93/day)
Likes
835
Location
Midwest USA
System Name My Gaming System
Processor Intel i7 4770k @ 4.4 Ghz
Motherboard Asus Maximus VI Impact (ITX)
Cooling Custom Full System Water cooling Loop
Memory G.Skill 1866 Mhz Sniper 8 Gb
Video Card(s) EVGA GTX 780 ti SC
Storage Samsung SSD EVO 120GB - Samsung SSD EVO 500GB
Display(s) ASUS W246H - 24" - widescreen TFT active matrix LCD
Case Bitfenix Prodigy
Power Supply Corsair AX760 Modular PSU
Software Windows 8.1 Home Primeum
Haven't yet, but it's only another 30mhz, so I'm sure it's doable. Might try it tomorrow if I get a chance. It's late tonight...

@20mmrain: 3dmark11 and 06 wont post scores and crashes half the time with a system info error. I wonder if its a dx issue? Idk.
see if this works.....

Q: I have issues with the SystemInfo scan at the start with 3DMark 11 – how do I fix this?

A: First make sure you have the latest patch installed – available here.

Alternatively you can try disabling SystemInfo scan by unticking “Scan SystemInfo” in the Help tab but do note that any results from such a run cannot be saved to 3dmark.com as they are missing information on the hardware configuration.

If you are getting a complete system hang during SystemInfo scan, ensure that HPET is enabled in your BIOS settings. SystemInfo requires HPET (High Precision Event Timer) to function. Also ensure that your motherboard BIOS is up to date.
Or you can try this one I found for 3dmark06

Hello,

This is my guide on How to solve the 3dMark06 System Info Error in WinXP 32-Bit (Sorry, I know this is not a question but I could not a find a better place to post this than here). Sorry, I do not have Vista or Win7 available but I belive the fix should be similar. If not it gives you good grounds to find a solution on your own.

I have seen many posts on this problem around the internet dating several years back, as well as on the Futuremark forums(Futurmark to my knowlege has NEVER provided a comment/solution on the problem) and not one of these sources were able to provide a complete solution or more than guessing and shots in the dark. Maybe you will have better luck in your searches but I thought I would post what I learned here, a complete solution.


- Here is the error

The cause of this is because somehow or another the services needed to check your system info were disabled.

Here are two different ways to solve this and the steps to solve this issue:



First - The Short Method (Workaround)

- I have not tried this solution because I found it after fixing the problem, I prefer to use the second method because I wanted to solve the problem and not work around it.

1. Right click on the 3DMark06 icon and type " -nosysteminfo " to the end of the path in the shortcut properties.

- It should look like this: "C:\Program Files\Futuremark\3DMark06\3DMark06.exe" -nosysteminfo

- Please Note - Solving the problem this way will disable you ability to upload your results to ORB(Online Result
Browser). ORB is a benchmark based hardware-focused online service that allows you to make performance
comparisons between your PC and other PCs from around the world.



Second - The Long Method (Solution)

- First to confirm this will indeed solve your problem. Open the Run Box (Start / Run) and type " Msinfo32 " and hit enter.

- The System Info tool should open with an error displayed " Can't Collect Information - Cannot access the Windows
Management Instrumentation software. Windows Management files may be moved or missing.

Here's your solution:

1. Open a Cmd Prompt (Start / Run / Type "Cmd" hit enter)

2. In the Cmd Prompt type " CMD /K SC QC WINMGMT " hit enter.

- You should get a list near the bottom of " DEPENDENCIES: " for the WMI Service "Windows Management
Instrumentation"

- Make a note of all the dependant servies and close the Cmd Prompt.

- Microsoft lists these three services below as being required for WMI Service to run, but checking as above is just to be 100% sure.
- - - Event Log
- - - Help and Support
- - - Windows Management Instrumentation

3. Go back to Run (Start / Run) and type in " Services.msc " this will bring up a list of all the services on your computer.

4. First find " Windows Management Instrumentation " and make sure it is running. Should say " Started " and if not,
right click it and hit " Properties " change the startup Type to " Automatic " and click " Start " just below.

5. Now use the list of dependant servies from Step 2 and find each in the Services list.

- If any of the services on your list from Step 2 are listed as Disabled/Manual/ or just does NOT say " Started " next
to the name right click on the service and hit " Properties "

- In the properties change the " Startup Type " to " Automatic " then click " Start " just below and do the same for all
the sevices on your list from Step 2.

6. If you want to test the solution go to (Start / Run) and type " Msinfo32 " and hit enter. The System Information
program should pop-up and show you the details of your computer.

7. Start-up 3DMark06 and everything should be Ok form there.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The list of services I had to enable on my PC are as follows:
- Event Log
- Help and Support
- Windows Management Instrumentation

In my case I had these services disabled to lower the amount of services running in the backround to free up system resources.

This is just a guide I made because I thought it would be helpful to someone out there. Be aware this is just for Windows XP 32-Bit, I do not have any other OS to test this on. I am not responsible for any problems that this guide may cause do to misunderstanding or miscommunication. This solution may not work for everyone, but I am certain that it will work with others that are getting the same error as I was in WinXP 32-Bit.

I hope this helps, and happy benchmarking.
See if either of these fix your issue.

The last thing I would try is uninstall reboot and re install the programs.
 
Joined
Oct 6, 2009
Messages
2,793 (0.93/day)
Likes
835
Location
Midwest USA
System Name My Gaming System
Processor Intel i7 4770k @ 4.4 Ghz
Motherboard Asus Maximus VI Impact (ITX)
Cooling Custom Full System Water cooling Loop
Memory G.Skill 1866 Mhz Sniper 8 Gb
Video Card(s) EVGA GTX 780 ti SC
Storage Samsung SSD EVO 120GB - Samsung SSD EVO 500GB
Display(s) ASUS W246H - 24" - widescreen TFT active matrix LCD
Case Bitfenix Prodigy
Power Supply Corsair AX760 Modular PSU
Software Windows 8.1 Home Primeum
Small OC run 3 way GTX 680 SLI / +95/+132/+200 = 1215 Core/ 1603 Mem CPU i7 3770K @4.5Ghz
Small OC Heaven 1215_1603.jpg

Small OC 3Dmark Vantage 1215_1603.jpg

Small OC 3Dmark11 1215_1603.jpg

Small OC Metro2033 1215_1603.jpg
 
Joined
Sep 25, 2011
Messages
1,756 (0.77/day)
Likes
479
Location
Cussing desert
System Name Ironic
Processor AMD FX8350 4.2ghz 1.32v (stock volts)
Motherboard CHVF-Z 990FX
Cooling Swiftech Maelstrom/MCP355, EK Supremacy, XT45 360mm rad
Memory 16GB Gskill Ripjaws x
Video Card(s) EVGA GTX 780 reference
Storage Hitachi 1tb HDD; 60gb OCZ SATA III ssd
Display(s) Achieva Shimian 27" 2560x1440
Case Cooler Master HAF 932
Audio Device(s) Integrated
Power Supply EVGA supernova 850 G2
Mouse $20 logitech
Keyboard Possibly the cheapest you can buy
Software Windows 7
Thanks, I think one of those fixed it. it seems to be all better now.
 
Joined
Oct 6, 2009
Messages
2,793 (0.93/day)
Likes
835
Location
Midwest USA
System Name My Gaming System
Processor Intel i7 4770k @ 4.4 Ghz
Motherboard Asus Maximus VI Impact (ITX)
Cooling Custom Full System Water cooling Loop
Memory G.Skill 1866 Mhz Sniper 8 Gb
Video Card(s) EVGA GTX 780 ti SC
Storage Samsung SSD EVO 120GB - Samsung SSD EVO 500GB
Display(s) ASUS W246H - 24" - widescreen TFT active matrix LCD
Case Bitfenix Prodigy
Power Supply Corsair AX760 Modular PSU
Software Windows 8.1 Home Primeum
Thanks, I think one of those fixed it. it seems to be all better now.
Awesome to hear bro! Glad I could help now start some benching.... I don't wanna be the only one out hear throwing up scores. I wanna see some of the GTX 600 series Lovin! :toast:
 
Joined
Sep 25, 2011
Messages
1,756 (0.77/day)
Likes
479
Location
Cussing desert
System Name Ironic
Processor AMD FX8350 4.2ghz 1.32v (stock volts)
Motherboard CHVF-Z 990FX
Cooling Swiftech Maelstrom/MCP355, EK Supremacy, XT45 360mm rad
Memory 16GB Gskill Ripjaws x
Video Card(s) EVGA GTX 780 reference
Storage Hitachi 1tb HDD; 60gb OCZ SATA III ssd
Display(s) Achieva Shimian 27" 2560x1440
Case Cooler Master HAF 932
Audio Device(s) Integrated
Power Supply EVGA supernova 850 G2
Mouse $20 logitech
Keyboard Possibly the cheapest you can buy
Software Windows 7
Gpuz shots of speeds and such:



Here's my 3dmark11 score. I'm pretty proud of 10361 for GPU. I just have 3dmark11 basic so score is online: http://www.3dmark.com/3dm11/4171652


Unigine Heaven:



Yeah the gigabyte windforce cards look fantastic.
Have you had any success with overclocking your card to 1400mhz?
Yep, I did; just for you lol. Stable enough to run skyrim for a minute or two:
 
Last edited:
Joined
Oct 6, 2009
Messages
2,793 (0.93/day)
Likes
835
Location
Midwest USA
System Name My Gaming System
Processor Intel i7 4770k @ 4.4 Ghz
Motherboard Asus Maximus VI Impact (ITX)
Cooling Custom Full System Water cooling Loop
Memory G.Skill 1866 Mhz Sniper 8 Gb
Video Card(s) EVGA GTX 780 ti SC
Storage Samsung SSD EVO 120GB - Samsung SSD EVO 500GB
Display(s) ASUS W246H - 24" - widescreen TFT active matrix LCD
Case Bitfenix Prodigy
Power Supply Corsair AX760 Modular PSU
Software Windows 8.1 Home Primeum
Gpuz shots of speeds and such:
http://i.imgur.com/wPmAk.png


Here's my 3dmark11 score. I'm pretty proud of 10361 for GPU. I just have 3dmark11 basic so score is online: http://www.3dmark.com/3dm11/4171652


Unigine Heaven:
http://i.imgur.com/hweLB.png




Yep, I did; just for you lol. Stable enough to run skyrim for a minute or two:
http://i.imgur.com/6x8kz.png
Jesus some nice runs you have there! I will do some 1 card only runs tonight. To see how a 680 stakcs up. Because that 670 you have there is a beast.

And a 1 or a 2 min run @ 1400mhz..... I don't think my card can get that high. I think that highest I have had one of my cards is 1342Mhz.

Nice job man! :toast:
 
Joined
Sep 25, 2011
Messages
1,756 (0.77/day)
Likes
479
Location
Cussing desert
System Name Ironic
Processor AMD FX8350 4.2ghz 1.32v (stock volts)
Motherboard CHVF-Z 990FX
Cooling Swiftech Maelstrom/MCP355, EK Supremacy, XT45 360mm rad
Memory 16GB Gskill Ripjaws x
Video Card(s) EVGA GTX 780 reference
Storage Hitachi 1tb HDD; 60gb OCZ SATA III ssd
Display(s) Achieva Shimian 27" 2560x1440
Case Cooler Master HAF 932
Audio Device(s) Integrated
Power Supply EVGA supernova 850 G2
Mouse $20 logitech
Keyboard Possibly the cheapest you can buy
Software Windows 7
Jesus some nice runs you have there! I will do some 1 card only runs tonight. To see how a 680 stakcs up. Because that 670 you have there is a beast.

And a 1 or a 2 min run @ 1400mhz..... I don't think my card can get that high. I think that highest I have had one of my cards is 1342Mhz.

Nice job man! :toast:
Thanks!

I'll try at 1400, but I actually got better scores at 1240 than 1300. Idk why.
 
Joined
Jul 21, 2008
Messages
4,434 (1.29/day)
Likes
1,050
Location
Clifton Park, NY
System Name [Uber Noober Setup]
Processor [i7 3770K]
Motherboard [MSI P67A-G45(B3)]
Memory [32GB Corsair Vengeance (8GBx4)]
Video Card(s) [EVGA GTX 1080]
Storage [128GB OCZ VTX4 SSD, 2TB Internal HDD]
Display(s) [2x 27" ASUS at 1920x1080p - 1x 34" Samsung at 1440p]
Case [Coolermaster CM 690]
Audio Device(s) [X-Fi XtremeGamer]
Power Supply [CORSAIR 850W]
Software [Windows 10 64-Bit]
Best part about my 670 FTW... things fricking silent
 
Joined
Oct 6, 2009
Messages
2,793 (0.93/day)
Likes
835
Location
Midwest USA
System Name My Gaming System
Processor Intel i7 4770k @ 4.4 Ghz
Motherboard Asus Maximus VI Impact (ITX)
Cooling Custom Full System Water cooling Loop
Memory G.Skill 1866 Mhz Sniper 8 Gb
Video Card(s) EVGA GTX 780 ti SC
Storage Samsung SSD EVO 120GB - Samsung SSD EVO 500GB
Display(s) ASUS W246H - 24" - widescreen TFT active matrix LCD
Case Bitfenix Prodigy
Power Supply Corsair AX760 Modular PSU
Software Windows 8.1 Home Primeum
Thanks!

I'll try at 1400, but I actually got better scores at 1240 than 1300. Idk why.
So here is a single GTX 680 Reference @ 1324/1701 with a P Score of P10869 and a GPU score of 11083. This was done with my cpu @ 4.5 ghz. I feel that my score is stalling because my CPU is actually starting to hold back the overclock. I get this idea.... because of watching the FPS during the benchmark. In areas it looks like it is being capped @ 60fps and I know it is not because of V-sync. I may try to up my cpu overclock and see if it does make a difference in the GPU score.

3Dmark11 1324_17001.jpg
 
Joined
Sep 25, 2011
Messages
1,756 (0.77/day)
Likes
479
Location
Cussing desert
System Name Ironic
Processor AMD FX8350 4.2ghz 1.32v (stock volts)
Motherboard CHVF-Z 990FX
Cooling Swiftech Maelstrom/MCP355, EK Supremacy, XT45 360mm rad
Memory 16GB Gskill Ripjaws x
Video Card(s) EVGA GTX 780 reference
Storage Hitachi 1tb HDD; 60gb OCZ SATA III ssd
Display(s) Achieva Shimian 27" 2560x1440
Case Cooler Master HAF 932
Audio Device(s) Integrated
Power Supply EVGA supernova 850 G2
Mouse $20 logitech
Keyboard Possibly the cheapest you can buy
Software Windows 7
So here is a single GTX 680 Reference @ 1324/1701 with a P Score of P10869 and a GPU score of 11083. This was done with my cpu @ 4.5 ghz. I feel that my score is stalling because my CPU is actually starting to hold back the overclock. I get this idea.... because of watching the FPS during the benchmark. In areas it looks like it is being capped @ 60fps and I know it is not because of V-sync. I may try to up my cpu overclock and see if it does make a difference in the GPU score.

http://www.techpowerup.com/forums/attachment.php?attachmentid=48197&stc=1&d=1345589730
Very nice.

I got another 48 points lol. 25 more for GPU.
http://www.3dmark.com/3dm11/4183447


I'm having a conundrum. If I OC any higher my score drops by like 1000 or more points, even only 20mhz on memory or core clock. Is that normal or no? because It's still stable, it'll get through the benchmark just fine, just lower frames. Don't know why
 
Last edited:
Joined
Oct 5, 2008
Messages
1,711 (0.51/day)
Likes
278
Location
ATL, GA
System Name My Rig
Processor AMD 1950X
Motherboard Asus Zenith Extreme
Cooling Cooler Master 360mm AIO
Memory G.Skill Trident DDR4
Video Card(s) Asus GTX 1080 Ti Strix OC
Storage Samsung 960 Evo 512GB SSD
Display(s) Acer Predator X34
Case Corsair HAF120
Power Supply Cooler Master 1200W Gold Edition
Mouse Razer Lancehead
Keyboard Razer Widow Maker Keyboard
Software Window's 10 Pro
Might I join you fine gents...currently rocking twin Gigabyte GTX 670s.
 
Joined
Oct 6, 2009
Messages
2,793 (0.93/day)
Likes
835
Location
Midwest USA
System Name My Gaming System
Processor Intel i7 4770k @ 4.4 Ghz
Motherboard Asus Maximus VI Impact (ITX)
Cooling Custom Full System Water cooling Loop
Memory G.Skill 1866 Mhz Sniper 8 Gb
Video Card(s) EVGA GTX 780 ti SC
Storage Samsung SSD EVO 120GB - Samsung SSD EVO 500GB
Display(s) ASUS W246H - 24" - widescreen TFT active matrix LCD
Case Bitfenix Prodigy
Power Supply Corsair AX760 Modular PSU
Software Windows 8.1 Home Primeum
Might I join you fine gents...currently rocking twin Gigabyte GTX 670s.
Sure you can all I ask is to bench those suckers drop a screen shot of the benchmark and a GPU-Z shot. :toast: Welcome
 
Joined
Mar 24, 2010
Messages
4,573 (1.62/day)
Likes
917
Location
Independent in Imperialistic
System Name Oh the name!
Processor i7 7700K
Motherboard MSI Z270 Xpower
Cooling EK 360 Extreme
Memory 16Gb G.Skill TridentZ 3866
Video Card(s) nVidia 1080 Ti Flanders Edition
Storage 1 Intel PCIE SSD750, 2 Sam 840Evo 1TB SSD, WD Black 2TB, Toshiba 3TB
Display(s) Acer Predator X1 (32")
Case Rajintek Paean
Audio Device(s) onboard
Power Supply Corsair AX860
Mouse Mad Catz Pro X
Keyboard Corsair K70
Software W10Pro
Hello! I am new to this fine 6xx Club, I just got myself a Gigabyte 670OC.

I installed the Gigabyte OC Guru software and like it's simplicity, but it does not interact with Logitech LCD screens or as an transparancy, and it's Ctr-F1 shortcut does not work here.
MSI Afterburner is just fine but a bit boring after using it from it's first version...

Now a question:

did anybody find the TIM (thermal paste) on the Gigabytes to be bad or not well applied? I didn't check and I am curious... (my temps are very good, but in the past it was my standard check, this time I was to anxious to play with it)
 
Joined
Mar 22, 2011
Messages
551 (0.22/day)
Likes
128
System Name it's a computer
Processor INTEL i5-2500K OC'ed @ 4.5GHz
Motherboard ASUS Z68-V DELUXE Gen3
Cooling NOCTURA NH-C14
Memory 16 GB CORSAIR Vengeance (4 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800)
Video Card(s) EVGA GTX 970 SSC 4GB
Storage Intel® Solid-State Drive 730 Series SSDSC2BP240G4R5 2.5" 240GB SATA 6Gb/s MLC
Display(s) SAMSUNG 24HD Model # 2494 Sync Master
Case CM HAF 922
Audio Device(s) onboard
Power Supply CORSAIR Gold AX850 Full Modular
Software Windows 10
Heaven...No OC on CPU or GPU

Completely stock with 1 video card, no OC at all. No OC on CPU or GPU.


 
Joined
Mar 24, 2010
Messages
4,573 (1.62/day)
Likes
917
Location
Independent in Imperialistic
System Name Oh the name!
Processor i7 7700K
Motherboard MSI Z270 Xpower
Cooling EK 360 Extreme
Memory 16Gb G.Skill TridentZ 3866
Video Card(s) nVidia 1080 Ti Flanders Edition
Storage 1 Intel PCIE SSD750, 2 Sam 840Evo 1TB SSD, WD Black 2TB, Toshiba 3TB
Display(s) Acer Predator X1 (32")
Case Rajintek Paean
Audio Device(s) onboard
Power Supply Corsair AX860
Mouse Mad Catz Pro X
Keyboard Corsair K70
Software W10Pro
I got FPS 90 something with the stock 670OC and a i5@4600, shame the screenshot was all black...
 

rmfa

New Member
Joined
Sep 4, 2012
Messages
4 (0.00/day)
Likes
2
System Name Gaming box
Processor Intel Core i7-3820 CPU @ 4.5GHz
Motherboard Asus P9X79 Pro
Cooling Corsair H80
Memory Visiontek 4x4GB DDR3 2133MHz
Video Card(s) PNY XLR8 Geforce GTX680 x2 SLI
Storage 240GB Visiontek Go SSD SATA III
Display(s) Alienware Optx 23.6'' 120Hz 3D LCD
Case Coolermaster Cosmos S
Audio Device(s) onboard
Power Supply 800w Visiontek (modular)
Software Win7 x64 Ultimate
I'm new here, here is my GTX680 SLI setup.





Asus P9X79 Pro
Intel Core i7-3820 CPU @ 4.5GHz
Visiontek 4x4GB DDR3 2133MHz Quad Channel
240GB Visiontek Go SSD SATA III
PNY XLR8 Geforce GTX680 x2 SLI
Alienware Optx 23.6'' 120Hz 3D LCD
Logitech THX 5.1 - Bose QuietComfort 2's
Logitech G5/G15/G25 -- OS: Win7 x64 Ultimate
Corsair H80 - Coolermaster Cosmos S

:rockout:
 
Joined
Aug 17, 2008
Messages
731 (0.21/day)
Likes
87
System Name WhiteWalker2020 / LAN Box
Processor Intel i7 6900K 4.4GHz / 2500K i5@4.5GHz
Motherboard MSI X99A Krait / Gigabyte Z68-UD3P
Cooling Full custom liquid / XIGMATEK HDT-Aegir
Memory G.Skill 32GB DDR4 3000MHz/ 4x4GB G. Skill DDR1866 Sniper
Video Card(s) EVGA GTX 970 SSC / EVGA GTX 960
Storage 950 Pro 512GB M.2, 960GB SanDisk Ultra II, Intel 730 480GB and 240GB, 850 EVO 250GB, 17TB Mechanical
Display(s) 39" AMH 399A (no glass) UHD + 2x Dell 22" LED S-IPS 1080p / LG 37" 1080p S-IPS
Case Thermaltake Core x9 / HAF 932 Red
Audio Device(s) Realtek HD-Audio On-Board
Power Supply EVGA Supernova 850W / Corsair 650TX
Mouse 2x Logitech 610
Keyboard Razer DeathStalker / Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical
Software Windows 10 Pro / Windows 7 64bit Professional
In areas it looks like it is being capped @ 60fps and I know it is not because of V-sync.
I have the same problem. Wondering if its the drivers doing it or whut, gameplay is fine just interesting.
 

rmfa

New Member
Joined
Sep 4, 2012
Messages
4 (0.00/day)
Likes
2
System Name Gaming box
Processor Intel Core i7-3820 CPU @ 4.5GHz
Motherboard Asus P9X79 Pro
Cooling Corsair H80
Memory Visiontek 4x4GB DDR3 2133MHz
Video Card(s) PNY XLR8 Geforce GTX680 x2 SLI
Storage 240GB Visiontek Go SSD SATA III
Display(s) Alienware Optx 23.6'' 120Hz 3D LCD
Case Coolermaster Cosmos S
Audio Device(s) onboard
Power Supply 800w Visiontek (modular)
Software Win7 x64 Ultimate
Lol I moved to an nvidia surround setup. I wasnt sure how two cards were going to handle the max resolution plus a minimum of 4x aa. Plus isnt that being an enthusiast is all about :)
Amen! I test these cards for a living so I'm constantly swapping out. I just went from an HD6990+HD6970 Trixfire setup. Talk about noisy! These GTX680's are near silent even at full tilt!
 
Joined
Jun 20, 2007
Messages
3,833 (1.00/day)
Likes
594
System Name Medusa
Processor i7 2600k @4.8ghz
Motherboard Asus P8P67 Pro
Cooling CPU : Noctua NH-L12 GPU: EK FC 1080 via Magicool 360 III PRO > Photon 170 (D5)
Memory 8gb Corsair XMS DDR3 @1600mhz
Video Card(s) GTX 1080 FE
Storage Vertex 4 256 /Crucial C300 256/ Hitachi 2TB 2x
Display(s) Tempest X270OC @ 120hz / LG W3000h
Case Fractal Define S [Antec Skeleton hanging in hall of fame]
Audio Device(s) Asus Xonar Xense with AKG K612 cans on Monacor SA-100
Power Supply Seasonic X-850
Mouse Razer Naga 2014
Software Windows 10 Pro
Benchmark Scores FFXIV ARR Benchmark 1600p score 12,098[this means nothing any more!]
I am having the stuck 3d clocks issue on a single GTX 680.
After leaving a 3d program, the card does not return to 2d clocks.

I have made sure to set mouse program, web browser and anything else to adaptive power management, and it will not cease.

Rebooting is the only way to fix it.
 
Joined
Aug 29, 2005
Messages
4,801 (1.07/day)
Likes
1,575
Location
Whatever my internet protocol shows I guess O.o
System Name Lynni and The Great White Dragon in Tempered Glass | Lynni-Stick
Processor Intel Core i7-6700K "Skylake" | Intel Atom X5-Z8300 "Cherry Trail"
Motherboard Gigabyte Aorus GA-Z270X-Gaming 7 "Union Point" | Intel Compute Stick board
Cooling Thermalright True (Old legend still going strong) 1xNoctua NF-F12 PWM | Fan xD
Memory Geil Dragon 2x8GB@3000mhz 15-17-17-35 (GWW416GB3000C15DC) | 2GB DDR3-L @ 1600mhz
Video Card(s) MSI GTX 1080 Ti FE "Pascal" | Intel HD Graphics
Storage OS/Games:Samsung 960 EVO 250GB NVME|2xSamsung EVO 850 1TB SSD|Data:3xWD Red/Purple 4TB & WD SE 1TB
Display(s) Dell S2417DG 1440p@165hz G-Sync | Philips 50PFT4009/12
Case Phantek Eclipse P400 Black/White | Intel Compute Case
Audio Device(s) Creative Core3D (Onboard) | Intel HD Audio
Power Supply Corsair SF600 | Generic Intel Power Adapter (3amp)
Mouse Logitech G502 | Logtech MK270 kit @ Lynni-Stick
Keyboard Razer Blackwidow Chroma X UK
Software Win10 Pro CU UK x64 | Win10 Home CU x86
Benchmark Scores 3DMark Skydrive @ 1440p: GS: 25188 / PS: 12238 / CS: 25308: http://www.3dmark.com/3dm/11665249
I am having the stuck 3d clocks issue on a single GTX 680.
After leaving a 3d program, the card does not return to 2d clocks.

I have made sure to set mouse program, web browser and anything else to adaptive power management, and it will not cease.

Rebooting is the only way to fix it.
have u tried running GPU Shark to see what programs actually is using ur gfx even after u may have closed ur browser, and so on?

u can dl GPU Shark here: http://www.ozone3d.net/gpushark/