1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TPU's WCG/BOINC Team

Discussion in 'World Community Grid (WCG)' started by Chicken Patty, Feb 20, 2009.

  1. ThE_MaD_ShOt

    ThE_MaD_ShOt

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    5,975 (2.90/day)
    Thanks Received:
    5,293
    Location:
    Hi! I'm from the Internet
    Have a safe trip Ed and congrats again on the Marriage. :toast:
     
    Radical_Edward says thanks.
  2. Aquinus

    Aquinus Resident Wat-man

    Joined:
    Jan 28, 2012
    Messages:
    10,096 (5.04/day)
    Thanks Received:
    5,144
    Location:
    Concord, NH
    I just celebrated my 1 year with my wife, enjoy every bit of it. :cool:
     
    Radical_Edward says thanks.
  3. Norton

    Norton Moderator & WCG-TPU Captain Staff Member

    Joined:
    Dec 21, 2011
    Messages:
    11,877 (5.82/day)
    Thanks Received:
    34,027
    Location:
    USA
    Congrats! :toast:
     
    Radical_Edward says thanks.
  4. Daimus

    Daimus

    Joined:
    Sep 20, 2011
    Messages:
    527 (0.25/day)
    Thanks Received:
    474
    Location:
    somewhere in Eastern Europe
    I am getting ~32 points on all.
    6950 is getting WU to 99,415% in ~3 min
    6670 ----- in~6 min
    6570 ----- in~8min


    Congrats!:toast:
     
  5. ThE_MaD_ShOt

    ThE_MaD_ShOt

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    5,975 (2.90/day)
    Thanks Received:
    5,293
    Location:
    Hi! I'm from the Internet
    Cool so the 6670 and 6570 are doing good on these? There are a good low cost option for gpu wu's.
     
    Peter1986C says thanks.
  6. Daimus

    Daimus

    Joined:
    Sep 20, 2011
    Messages:
    527 (0.25/day)
    Thanks Received:
    474
    Location:
    somewhere in Eastern Europe
    Yeah, pretty good for it's price. I'm planning to fill all empty PCI-E slots with these cheap cards.
    Should they not to be C-Fired, right?

    EDIT:

    ATTENTION!

    WCG Server Maintenance - Friday Oct 12 starting at 15:00 UTC
    The work will be done over a 12 hour period.
    http://www.worldcommunitygrid.org/forums/wcg/viewthread_thread,33957
     
    Last edited: Oct 11, 2012
    Norton says thanks.
  7. theonedub

    theonedub habe fidem

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    7,890 (2.63/day)
    Thanks Received:
    5,155
    Location:
    Northern CA, USA
    If you are using more than 1 GPU add this to your cc_config.xml under options:

    <use_all_gpus>1</use_all_gpus>
     
    [Ion], Norton and Daimus say thanks.
  8. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    7,319 (2.39/day)
    Thanks Received:
    4,630
    Location:
    Up North
    Well I enabled both GPU's...
    [​IMG]

    Averaging about 3:51 minutes
     
    Peter1986C, Daimus and theonedub say thanks.
  9. Aquinus

    Aquinus Resident Wat-man

    Joined:
    Jan 28, 2012
    Messages:
    10,096 (5.04/day)
    Thanks Received:
    5,144
    Location:
    Concord, NH
    It's intelligent enough to know to not try and run calculations using crossfire even if it is enabled.
     
    [Ion] and Daimus say thanks.
  10. [Ion]

    [Ion] WCG Team Assistant

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    13,391 (4.67/day)
    Thanks Received:
    14,259
    Location:
    Raleigh, North Carolina, United States
    Congratulations! I hope you have an amazing time and I wish you success in your marriage!
    Those are really very solid times given the cards you have. The HD6950 is performing like a GTX470; the HD6670 is performingl ike a GTX460, and the HD6570 is probably like a GTX550Ti.
    Given these results, I think I'll snag a GTX470 for the i7-920 system :toast:
     
    Daimus says thanks.
  11. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    19,459 (6.77/day)
    Thanks Received:
    6,955
    Location:
    Chatsworth, GA
    Ok maybe its the language barrier but I am not getting this post. Am I not suppose to crunch the 6950's in Xfire?
     
  12. [Ion]

    [Ion] WCG Team Assistant

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    13,391 (4.67/day)
    Thanks Received:
    14,259
    Location:
    Raleigh, North Carolina, United States
    I'd disable CrossFire, I have SLI disabled on my GTX460s and it's working well :toast:
     
  13. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    19,459 (6.77/day)
    Thanks Received:
    6,955
    Location:
    Chatsworth, GA
    What does Crossfire do to the crunching?
     
  14. [Ion]

    [Ion] WCG Team Assistant

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    13,391 (4.67/day)
    Thanks Received:
    14,259
    Location:
    Raleigh, North Carolina, United States
    I'm honestly not sure, this GPU application is brand new and I haven't had an ATI GPU in a while now ;)
     
  15. da_vid

    da_vid New Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Messages:
    97 (0.06/day)
    Thanks Received:
    158
    Location:
    montreal
    hi

    two gpus in CF would yield less crunching performance than one single gpu would, mainly because one GPU would fail to step up from idle clocks. In a later Catalyst driver release, that problem was solved, and the performance was slightly better than a single GPU. i use 12.9 beta and i suffer from the idle problem so i'm not using the crossfire
     
  16. ThE_MaD_ShOt

    ThE_MaD_ShOt

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    5,975 (2.90/day)
    Thanks Received:
    5,293
    Location:
    Hi! I'm from the Internet
    I have mine cfed with no problems averaging speeds equal to a 6870 non cfed. Mine are 6850's. So I see no penalty with them being cfed. And both cards are doing the packets the same and at the same time.
     
  17. da_vid

    da_vid New Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Messages:
    97 (0.06/day)
    Thanks Received:
    158
    Location:
    montreal
    @ThE_MaD_ShOt
    what version of catalyst are you using ? i'm using the beta 12,9 and after 2-3 hours my second gpu idling :(
     
  18. ThE_MaD_ShOt

    ThE_MaD_ShOt

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    5,975 (2.90/day)
    Thanks Received:
    5,293
    Location:
    Hi! I'm from the Internet
    I am using 12.8's. I had the 12.9's running but gpuz reported me as running 12.3. Crap like that just bothers me for some reason so I went to the 12.8's. My second gpu was shut off until I started running these gpu work units now it is running like a big dog.
     
    da_vid says thanks.
  19. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    19,459 (6.77/day)
    Thanks Received:
    6,955
    Location:
    Chatsworth, GA
    I just checked mine and both GPU's are at 98% load 63 deg and WCG shows two projects going at the same time so I am guessing both are working hard. I am using 12.9 beta
     
    da_vid says thanks.
  20. ThE_MaD_ShOt

    ThE_MaD_ShOt

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    5,975 (2.90/day)
    Thanks Received:
    5,293
    Location:
    Hi! I'm from the Internet
    cool brandon. You got both to work at the same time. :toast:
     
  21. da_vid

    da_vid New Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Messages:
    97 (0.06/day)
    Thanks Received:
    158
    Location:
    montreal
    thanks i reinstall 12,8 and crossfire work great under 1:50 to complete(99.415%) a project on both card
     
    ThE_MaD_ShOt says thanks.
  22. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    19,459 (6.77/day)
    Thanks Received:
    6,955
    Location:
    Chatsworth, GA
    I just checked at its back to going up and down. I noticed that once a project is finished it takes about a minute or so to upload and the card is unused at this time.
     
  23. Norton

    Norton Moderator & WCG-TPU Captain Staff Member

    Joined:
    Dec 21, 2011
    Messages:
    11,877 (5.82/day)
    Thanks Received:
    34,027
    Location:
    USA
    Something non-GPU related....

    My 1045T seems to be only showing/running 5 cores not 6??? I confirmed this in cpuz and in Windows Task Manager.

    Tried a restart but no changes. Will do a BIOS reset when I get home tonight to see if that corrects it.

    Anybody else have a cpu that lost a core?

    I'm thinking it's a defective cpu if I can't get the core to come back (I bought the chip full retail so it should still be under warranty)
     
  24. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    19,459 (6.77/day)
    Thanks Received:
    6,955
    Location:
    Chatsworth, GA
    Try this

    Goto start then run. Type msconfig then press enter.
    Goto the boot tab then advanced to check to see if somehow number of processors got changed to 5
     
    Norton says thanks.
  25. AlienIsGOD

    AlienIsGOD

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    4,411 (1.35/day)
    Thanks Received:
    2,531
    Location:
    Kingston, Ontario Canada
    im soo glad these GPU units run quick :D My 6870 has upped my credit avg from 650 to almost 1100 :p
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)