• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Unusual problem with GPU-Z!!

Joined
Oct 23, 2012
Messages
8 (0.00/day)
Likes
0
#1
Actually this is the reason why i couldn't save my own BIOS and asked for another one.

gpuz.jpg


I thought it was because of my DPI setting, but things were the same with any DPI settings (100%, 125% or 150%)

any ideas? should GPU-Z has function of resizing windows? :confused:
 
Joined
Jan 21, 2009
Messages
734 (0.23/day)
Likes
121
Location
Golden, Colorado
System Name KAREN / EVA / GHOST
Processor Intel Core i7-950 / AMD Phenom II X4 940 BE / Core i5 3570k
Motherboard ASUS TUF Sabertooth X58 / DFI LP DK 790FXB-M2RSH / Asrock z77e-itx
Cooling Thermaltake Frio / Corsair Cooling™ Hydro Series H50 / Corsair Hydro Series H60
Memory Corsair Dominator 6GB DDR3 1600 / Corsair Dominator Quad2X4096-8500C5DF / G.SKILL Ripjaws Serie 1600
Video Card(s) XFX HD6950 CF unlocked /XFX HD5770 CF/ MSI R4890 Cyclone
Storage OCZ Vertex 2 60 WD Raptor X WD1500AHFD / Seagate Barracuda /Western Digital 80gb, Toshiba 1TB
Display(s) 2 Acer P215H 21.5 Widescreen / Acer S211HL 21.5 / HP 2009F 20inch
Case SILVERSTONE RAVEN RV02-BW / NZXT Phantom /Bitfenix Prodigy
Audio Device(s) On board / Philips MMS 321 - PC multimedia speakers
Power Supply Ultra X3 ULT40311 1000W / Cosair CMPSU-750TX 750W/ CORSAIR Gaming Series GS700 700W
Software Windows 7 64 bit / Windows 7 64 bit / Windows 7 64 bit
#2
What is your normal screen resolution or what resolution are you using?
 
Joined
Jan 21, 2009
Messages
734 (0.23/day)
Likes
121
Location
Golden, Colorado
System Name KAREN / EVA / GHOST
Processor Intel Core i7-950 / AMD Phenom II X4 940 BE / Core i5 3570k
Motherboard ASUS TUF Sabertooth X58 / DFI LP DK 790FXB-M2RSH / Asrock z77e-itx
Cooling Thermaltake Frio / Corsair Cooling™ Hydro Series H50 / Corsair Hydro Series H60
Memory Corsair Dominator 6GB DDR3 1600 / Corsair Dominator Quad2X4096-8500C5DF / G.SKILL Ripjaws Serie 1600
Video Card(s) XFX HD6950 CF unlocked /XFX HD5770 CF/ MSI R4890 Cyclone
Storage OCZ Vertex 2 60 WD Raptor X WD1500AHFD / Seagate Barracuda /Western Digital 80gb, Toshiba 1TB
Display(s) 2 Acer P215H 21.5 Widescreen / Acer S211HL 21.5 / HP 2009F 20inch
Case SILVERSTONE RAVEN RV02-BW / NZXT Phantom /Bitfenix Prodigy
Audio Device(s) On board / Philips MMS 321 - PC multimedia speakers
Power Supply Ultra X3 ULT40311 1000W / Cosair CMPSU-750TX 750W/ CORSAIR Gaming Series GS700 700W
Software Windows 7 64 bit / Windows 7 64 bit / Windows 7 64 bit
#4
What have you done to the card? I saw you asked for a BIOS.
 
Joined
Oct 23, 2012
Messages
8 (0.00/day)
Likes
0
#5
i tried to flash it (increase some core and mem clock). But i think it's not the problem, because this happened even with my old XFX 4850.
 
Joined
Feb 18, 2005
Messages
1,257 (0.27/day)
Likes
603
Location
South Africa
System Name Firelance
Processor i5-3570K @ 4.6GHz / 1.19V
Motherboard Gigabyte Z77X-UD5H @ F16h mod BIOS
Cooling Corsair H105 + 4x Gentle Typhoon 1850
Memory 2x 8GB Crucial Ballistix Sport DDR3-1600 CL9 @ CL7
Video Card(s) MSI GTX 1070 Armor OC @ 2000 core / 2300 mem
Storage 2x 256GB Samsung 840 Pro (RAID-0) + Hitachi Deskstar 7K3000 (3TB)
Display(s) Dell U2713HM (25x14) + Acer P243W (19x12)
Case Fractal Design ARC XL
Audio Device(s) Logitech G930
Power Supply Seasonic M12-II Bronze Evo Edition 750W
Mouse Logitech G400
Keyboard Logitech G19
Software Windows 7 Professional x64 Service Pack 1
#6
Looks like there is something wrong with your fonts - GPU-Z is trying to use a font, but can't find/load it, so is falling back to the system default font instead.
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
17,026 (3.43/day)
Likes
17,891
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
#8
for the window size problem, check the gpuz test builds forum, there is a build that should fix it.

please post if that resizes the window correctly so i can include the changes in the next release

regarding the font, my guess, too, is that you are missing some windows font, maybe the new build fixes it too
 
Joined
Oct 23, 2012
Messages
8 (0.00/day)
Likes
0
#9
Update: I re-installed the default windows 7 fonts pack and things went back to normal :)

And the test build worked perfectly with any resolution and DPI setting. Sweet! Hope to see it in the next release.