• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Where to Get XP SP2?

Azn Tr14dZ

New Member
Joined
Mar 2, 2006
Messages
5,289 (1.23/day)
Likes
19
Processor AMD Athlon 64 3200+
Motherboard DFI LanParty nf4 Ultra-D
Cooling Thermaltake Big Typhoon
Memory 2x512MB GeIL
Video Card(s) ATI Radeon X800XL
Storage 2x80GB Western Digital
Display(s) HP vs17
Case SuperTalent
Audio Device(s) Soundblaster
Power Supply Ultra X-Finity 500 Watt
#1
I'm currently running Windows XP Pro SP1, but I need SP2 to use some features (such as the Xbox 360 Vision Camera), and I was wondering can I download this directly from Microsoft? I searched their site, but there wasn't a download for SP2 at all. But, I did search google and there are sites that offer the SP2 download (200+ Mb). So should I download from the other sites? Do any of you have a link to download SP2?

Thanks,
-Azn
 
Joined
Jan 6, 2007
Messages
2,549 (0.64/day)
Likes
344
Location
Illinois
Processor i7 2600k@4.6ghz
Motherboard MSI z68ma-ed55
Cooling Silentx Extreem 120mm
Memory 2x4gb XMS 7-8-7-20 1600
Video Card(s) HD6870
Storage 2x128gb Kingston Hyper-X (Raid0), 2x750gb RE3 (RAID1), 2x750gb RE3 (RAID1)
Display(s) Soyo 24", Gateway 22"
Case Fractal Design Arc Mini 6x120mm fans.
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Zalman 750w
Software Windows 7

Azn Tr14dZ

New Member
Joined
Mar 2, 2006
Messages
5,289 (1.23/day)
Likes
19
Processor AMD Athlon 64 3200+
Motherboard DFI LanParty nf4 Ultra-D
Cooling Thermaltake Big Typhoon
Memory 2x512MB GeIL
Video Card(s) ATI Radeon X800XL
Storage 2x80GB Western Digital
Display(s) HP vs17
Case SuperTalent
Audio Device(s) Soundblaster
Power Supply Ultra X-Finity 500 Watt
#4
Ok, I downloaded it and it's working great, but for some reason there are some sites that I cannot visit, such as AVS Forums. It asks me to download PHP Files every time I enter it, but gives me no access to the website whatsoever. Is there something that SP2 enabled?
 
Joined
Feb 19, 2006
Messages
5,609 (1.30/day)
Likes
1,285
Location
New York
System Name http://www.heatware.com/eval.php?id=73751
Processor i7-920 CO@4.2GHZ / ASUS GL553VW 15.6" Gaming Laptop NVIDIA GTX 960M 4GB Intel Core i56300HQ 8GB DDR4
Motherboard Asus P6T Deluxe Intel X58
Cooling Asetek Liquid CPU Cooling System
Memory CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600
Video Card(s) 2X ATI Radeon HD 4870 X2 2GB DDR5 PCI-Express
Storage (RAID-0) with 4 Identical Hard Drives (1.28TB (320GBx4)
Display(s) LG 50" 50PK550 1080p 600Hz Plasma/37 Inch WestingHouse @1920x1080
Case Thermaltake M9 (I hate it its like trying to live in a 1 inch box)
Power Supply ThermalTake ToughPower 1200 Watt
Software Windows 7 professional 64
#5
Yes its new version of windows firewall....Goto your lan or wireless connection and select properties and then I think advanced or somthing.Disable it as you are probably behind a router with a software firewall already installed.
 
Joined
Feb 19, 2006
Messages
5,609 (1.30/day)
Likes
1,285
Location
New York
System Name http://www.heatware.com/eval.php?id=73751
Processor i7-920 CO@4.2GHZ / ASUS GL553VW 15.6" Gaming Laptop NVIDIA GTX 960M 4GB Intel Core i56300HQ 8GB DDR4
Motherboard Asus P6T Deluxe Intel X58
Cooling Asetek Liquid CPU Cooling System
Memory CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600
Video Card(s) 2X ATI Radeon HD 4870 X2 2GB DDR5 PCI-Express
Storage (RAID-0) with 4 Identical Hard Drives (1.28TB (320GBx4)
Display(s) LG 50" 50PK550 1080p 600Hz Plasma/37 Inch WestingHouse @1920x1080
Case Thermaltake M9 (I hate it its like trying to live in a 1 inch box)
Power Supply ThermalTake ToughPower 1200 Watt
Software Windows 7 professional 64
#6
If that is'nt the issue please post back version of IE
 

Azn Tr14dZ

New Member
Joined
Mar 2, 2006
Messages
5,289 (1.23/day)
Likes
19
Processor AMD Athlon 64 3200+
Motherboard DFI LanParty nf4 Ultra-D
Cooling Thermaltake Big Typhoon
Memory 2x512MB GeIL
Video Card(s) ATI Radeon X800XL
Storage 2x80GB Western Digital
Display(s) HP vs17
Case SuperTalent
Audio Device(s) Soundblaster
Power Supply Ultra X-Finity 500 Watt
#7
I did it and it's not working at all (the PHP files and sites). And when you say IE, do you mean Internet Explorer?
 
Joined
Feb 19, 2006
Messages
5,609 (1.30/day)
Likes
1,285
Location
New York
System Name http://www.heatware.com/eval.php?id=73751
Processor i7-920 CO@4.2GHZ / ASUS GL553VW 15.6" Gaming Laptop NVIDIA GTX 960M 4GB Intel Core i56300HQ 8GB DDR4
Motherboard Asus P6T Deluxe Intel X58
Cooling Asetek Liquid CPU Cooling System
Memory CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600
Video Card(s) 2X ATI Radeon HD 4870 X2 2GB DDR5 PCI-Express
Storage (RAID-0) with 4 Identical Hard Drives (1.28TB (320GBx4)
Display(s) LG 50" 50PK550 1080p 600Hz Plasma/37 Inch WestingHouse @1920x1080
Case Thermaltake M9 (I hate it its like trying to live in a 1 inch box)
Power Supply ThermalTake ToughPower 1200 Watt
Software Windows 7 professional 64
#8
yes
 

Azn Tr14dZ

New Member
Joined
Mar 2, 2006
Messages
5,289 (1.23/day)
Likes
19
Processor AMD Athlon 64 3200+
Motherboard DFI LanParty nf4 Ultra-D
Cooling Thermaltake Big Typhoon
Memory 2x512MB GeIL
Video Card(s) ATI Radeon X800XL
Storage 2x80GB Western Digital
Display(s) HP vs17
Case SuperTalent
Audio Device(s) Soundblaster
Power Supply Ultra X-Finity 500 Watt
#9
Ie 7
 
Joined
Feb 19, 2006
Messages
5,609 (1.30/day)
Likes
1,285
Location
New York
System Name http://www.heatware.com/eval.php?id=73751
Processor i7-920 CO@4.2GHZ / ASUS GL553VW 15.6" Gaming Laptop NVIDIA GTX 960M 4GB Intel Core i56300HQ 8GB DDR4
Motherboard Asus P6T Deluxe Intel X58
Cooling Asetek Liquid CPU Cooling System
Memory CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600
Video Card(s) 2X ATI Radeon HD 4870 X2 2GB DDR5 PCI-Express
Storage (RAID-0) with 4 Identical Hard Drives (1.28TB (320GBx4)
Display(s) LG 50" 50PK550 1080p 600Hz Plasma/37 Inch WestingHouse @1920x1080
Case Thermaltake M9 (I hate it its like trying to live in a 1 inch box)
Power Supply ThermalTake ToughPower 1200 Watt
Software Windows 7 professional 64
#10
Errr
 

Azn Tr14dZ

New Member
Joined
Mar 2, 2006
Messages
5,289 (1.23/day)
Likes
19
Processor AMD Athlon 64 3200+
Motherboard DFI LanParty nf4 Ultra-D
Cooling Thermaltake Big Typhoon
Memory 2x512MB GeIL
Video Card(s) ATI Radeon X800XL
Storage 2x80GB Western Digital
Display(s) HP vs17
Case SuperTalent
Audio Device(s) Soundblaster
Power Supply Ultra X-Finity 500 Watt
#11
Well, I use FireFox though, and I still can't enter some sites. I turned off Firewall and still nothing.
 
Joined
Feb 19, 2006
Messages
5,609 (1.30/day)
Likes
1,285
Location
New York
System Name http://www.heatware.com/eval.php?id=73751
Processor i7-920 CO@4.2GHZ / ASUS GL553VW 15.6" Gaming Laptop NVIDIA GTX 960M 4GB Intel Core i56300HQ 8GB DDR4
Motherboard Asus P6T Deluxe Intel X58
Cooling Asetek Liquid CPU Cooling System
Memory CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600
Video Card(s) 2X ATI Radeon HD 4870 X2 2GB DDR5 PCI-Express
Storage (RAID-0) with 4 Identical Hard Drives (1.28TB (320GBx4)
Display(s) LG 50" 50PK550 1080p 600Hz Plasma/37 Inch WestingHouse @1920x1080
Case Thermaltake M9 (I hate it its like trying to live in a 1 inch box)
Power Supply ThermalTake ToughPower 1200 Watt
Software Windows 7 professional 64
#12
run windows update again
 

Azn Tr14dZ

New Member
Joined
Mar 2, 2006
Messages
5,289 (1.23/day)
Likes
19
Processor AMD Athlon 64 3200+
Motherboard DFI LanParty nf4 Ultra-D
Cooling Thermaltake Big Typhoon
Memory 2x512MB GeIL
Video Card(s) ATI Radeon X800XL
Storage 2x80GB Western Digital
Display(s) HP vs17
Case SuperTalent
Audio Device(s) Soundblaster
Power Supply Ultra X-Finity 500 Watt
#13
Alright, I'll download and install the updates for SP2.