• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Windows 7 UEFI install, need some advice / help (I'm stuck).

Joined
Apr 21, 2011
Messages
494 (0.20/day)
Likes
56
Location
Hesperus IV
System Name Salvaged
Processor AMD Phenom II X6, 1055T
Motherboard MSI (cant remember model..)
Cooling Antec Kühler + extra fans (Antec, Zalman, Coolermaster, Generic brand)
Memory 8Gb (2 x 4Gb)
Video Card(s) ATI Radeon HD6870
Storage Samsung 1TB, 320 Seagate, 250 Samsung
Display(s) LG Electronics
Case ANTEC Sonata III 500 (found/salvaged + modified)
Audio Device(s) 8Ch + Harman Kardon 2.1 (modified, electronics in JVC wood speakers)
Power Supply It's made in Denmark, never seen a PSU made there..
Software Win7 X64 Ultimate
#1
Ok, first of all, excuse me if for any reason there is a guide somewhere on TPU, if so please re-direct me to it and lock this thread..

I have been trying to install W7 using EFI on a Lenovo Thinkpad T420s - (4173).
The laptop is equipped with an SSD disk of 160Gb, 4gigs of ram and a nice i5 cpu.

Problem is, I actually googled before coming here, and tried various things "found" on the net. Doesn't work, gives me an error:
File: \windows\system32\boot\winload.efi

Status: 0xc000000f

Info: The selectred entry could not be loaded because the application is missing or corrupt



First I found that I have 3 different USB ports, one is 2.0 (black) one is yellow (??) and one is blue (3.0 I assume).

Thanks if anyone can just say what wrong I'm doing. Booting from a USB stick - FAT32, used Universal USB installer..


EDIT: Nevermind, called them at Lenovo, have to update the BIOS first. Have installed Win7 x64 in the normal way instead.
Thanks.
 
Last edited: