1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

AMD FX OC'ers Club

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by pantherx12, Oct 12, 2011.

  1. n0tiert

    n0tiert

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    925 (0.38/day)
    Thanks Received:
    404
    Location:
    Frankfurt/Main - Germany
    well i think so, it´s single 6950 gfx u use ?
     
  2. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,955 (12.99/day)
    Thanks Received:
    14,382
    Yeah, I updated my system specs with my 2 systems as they are. :toast:
     
    n0tiert says thanks.
  3. n0tiert

    n0tiert

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    925 (0.38/day)
    Thanks Received:
    404
    Location:
    Frankfurt/Main - Germany
    well then it´s a good result.....
    as far i can tell
     
  4. theoneandonlymrk

    theoneandonlymrk

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,414 (1.95/day)
    Thanks Received:
    573
    Location:
    Manchester uk
    id appreciate you having a look at benching crysis 2 Erocker, and obv Dirt 3 both are new ish and reasonablely power hungry
     
  5. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,955 (12.99/day)
    Thanks Received:
    14,382
    Dirt 3 Will do! Don't ask about anything Crysis again. I refuse that game or any of its sequels. :toast:
     
  6. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (10.98/day)
    Thanks Received:
    12,227
    Location:
    Miami, Florida
    ^^ why? :(
     
  7. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,955 (12.99/day)
    Thanks Received:
    14,382
    I'm really not going to explain myself here. Just know it's due to a good reason.
     
  8. Damn_Smooth

    Damn_Smooth

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    1,435 (1.09/day)
    Thanks Received:
    478
    Location:
    A frozen turdberg.
    Are you saying that you don't care if it can run Crysis? :laugh:

    Seriously though, can you try disabling the second core in each module? I have heard that it does make a difference, but I would like you to confirm it.
     
  9. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (10.98/day)
    Thanks Received:
    12,227
    Location:
    Miami, Florida
    That's okay, I was just interested in the results, that's all.
     
  10. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,776 (9.72/day)
    Thanks Received:
    6,238
    Location:
    Chatsworth, GA
    Did you get your chip in time to bench BF3 beta?
     
    Crunching for Team TPU
  11. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,955 (12.99/day)
    Thanks Received:
    14,382
    I don't plan on it. I bought an 8 core, it's going to be used as an 8 core.

    Nope.
     
  12. Damn_Smooth

    Damn_Smooth

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    1,435 (1.09/day)
    Thanks Received:
    478
    Location:
    A frozen turdberg.
    I understand your reasoning, but you might be able to get more performance for what you paid.
     
  13. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,955 (12.99/day)
    Thanks Received:
    14,382
    I don't care. :) This isn't just my clubhouse, perhaps others with this chip will do this. Not me.
     
    Damn_Smooth says thanks.
  14. [H]@RD5TUFF

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    5,615 (3.01/day)
    Thanks Received:
    1,707
    Location:
    San Diego, CA
    Yeah this thing may end up being what pushes me into WC.:nutkick:
     
    DrunkenMafia says thanks.
  15. _ALB_R3D X

    _ALB_R3D X

    Joined:
    Aug 10, 2011
    Messages:
    337 (0.27/day)
    Thanks Received:
    82
    Location:
    Tirana,Albania
    Can u try Dirt 3 with multi GPU (your HD6950 in CFX)???
    I'm havin lots of troubles with this tittle in CFX but not with one card(CPU dependent..)
    Next I would say Crysis but I uninstalled it myself the moment I heard it's going to consoles:(
     
  16. theoneandonlymrk

    theoneandonlymrk

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,414 (1.95/day)
    Thanks Received:
    573
    Location:
    Manchester uk
    ok np id love to see how dirt 3 goes anyways, id imagine their be a few reasons(as have i) for your crysis 2 remarks, how about either dues ex or RAGE im obv trying to think of games i have but also that use dx11 , multi core etc :toast::D
     
  17. Crap Daddy

    Crap Daddy

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    2,774 (1.83/day)
    Thanks Received:
    1,071
    I got 77.3 with 2500k stock on Mafia II but at 1680x1050. At 4.2GHz one frame more...
    Try Dawn of War II ingame bench if you have it, GTA4 ingame bench, Total War Shogun 2, Far Cry 2 maybe. Crysis 1 is useless for CPU testing, it's all GPU there.
     
    erocker says thanks.
  18. qubit

    qubit Overclocked quantum bit

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    9,931 (3.86/day)
    Thanks Received:
    3,528
    Location:
    Quantum well (UK)
    A target for your overclock

    erocker

    I haven't seen these FX chips benched while running folding@home and I wouldn't be surprised if the performance is more than reasonable on the multi-threaded client, so you might want to try this. :toast:

    Also, here's a nice heavy stress test to check for stability; just be ready with top-notch cooling or to quit the program if it overheats!

    www.numberworld.org/y-cruncher
     
    erocker says thanks.
  19. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,955 (12.99/day)
    Thanks Received:
    14,382
    Dirt3, Mafia 2 and SFIV.

    [​IMG]
    [​IMG]

    The rig:
    [​IMG]

    _______________________________________


    DiRT 3

    Total frames: 6,683
    AVG. FPS: 64.38
    Minimum FPS: 54.49

    Video of the test:


    Ha! The bot came in 1st!

    ______________________________________


    Mafia 2

    AVG FPS: 60.3

    Video:



    _________________________________________


    Street Fighter IV

    AVG FPS: 141.36



    GTA IV, Far Cry 2 and Batman AA are downloading.

    I will keep the OP updated.
     
    Last edited by a moderator: Nov 20, 2013
    cadaveca, _ALB_R3D X and HammerON say thanks.
  20. damric

    damric

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    382 (0.22/day)
    Thanks Received:
    99
    I request that you try some benchmarks with all of the 'B cores' disabled as to run at 4m/4c and see if it makes a difference.
     
  21. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,955 (12.99/day)
    Thanks Received:
    14,382
    Like I said before, maybe later. I'm going to be doing a lot of benches in this current cofiguration and since I'm generally strapped for time, it will take a while.

    Indeed. I will do this once the gaming benches are finished. :toast:
     
    Last edited: Oct 19, 2011
    qu4k3r, Volkszorn88 and qubit say thanks.
  22. n0tiert

    n0tiert

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    925 (0.38/day)
    Thanks Received:
    404
    Location:
    Frankfurt/Main - Germany
    hi erocker,

    if you have some time, pls run heaven benchmark 2.5

    thx
     
  23. Volkszorn88

    Volkszorn88

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    1,190 (0.73/day)
    Thanks Received:
    312
    Yes, this ^
    And I just ran heaven for a comparison to my 1090T @4ghz and CFX 6870s if he gets the chance to bench.
    [​IMG]
     
    n0tiert says thanks.
  24. Crap Daddy

    Crap Daddy

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    2,774 (1.83/day)
    Thanks Received:
    1,071
    I did a quick bench on Street Fighter IV, all max settings, 2500K at 4.2, same res 1680x1050.

    219.16 FPS
     
    n0tiert says thanks.
  25. pantherx12

    pantherx12 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    9,714 (4.46/day)
    Thanks Received:
    1,699
    Location:
    ENGLAND-LAND-LAND
    Who else has a BD chip or has one coming?

    Should get mine by start of next week with luck and anything that doesn't involve over voltage I'd be willing to mess around with ( running it as single/dual/tri/quad/hecta etc)
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page