1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Battlefield 3 Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by TheMailMan78, Feb 2, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. D007

    D007

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    3,054 (1.14/day)
    Thanks Received:
    361
    Location:
    Pompano beach, Florida
    Likewise, I like teaming up with other people.. I just play campaign mode when I first get a game, out of courtesy for other players.
    So when I start playing in teams, I'm not asking stupid questions like "How do I pick that up"..
    etc, etc, etc...lol.. You know that list I'm sure.. :laugh:

    Wherever the congregation is, is where I'll end up..lol..
    Ty for the info. ^^

    I find things go better with people when I actually get an opportunity to speak with them, like actual human beings. Not just letters on a screen.. I'm an older guy, looking to enjoy some game time.. People don't mess with me, N I don't mess with them.. Common courtesy and general resepct are a given.

    :toast:

    You saw me hop on last night for a sec.. But by the time my game finished downloading you guys were all gone. It was like 2 am EST.. I was under "Bishop". That's almost always my name in games.
    I'll be hopping on after work tonight.
    Last edited: Sep 21, 2012
  2. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,849 (8.03/day)
    Thanks Received:
    7,383
    Most the guys on TS are "older". We have a few young guys like Taco. Hes REALLY young but you would never know it. Kids more mature then me now at 34......Then there is Brandon........aka bacon nipples......thats a WHOLE different story, an Iraq vet who loves crappy guns and lil' debbies.
  3. D007

    D007

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    3,054 (1.14/day)
    Thanks Received:
    361
    Location:
    Pompano beach, Florida
    Lol I know most of you from being in Dayz and on Erocs server I bet..
    I know Taco town as well. We kicked some serious ass in Dayz together.
    We got like 2 choppers, not to mention all kinds of other goodies and vehicles..lol..
  4. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,849 (8.03/day)
    Thanks Received:
    7,383
    On a side note has anyone seen Phenom in a few days?
    MxPhenom 216 says thanks.
  5. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,743 (4.56/day)
    Thanks Received:
    6,767
    Location:
    Edmonton, Alberta
    He's busy this week. ;)

    I know, but I'm stil lgonna give ya the gears anyway. :p

    I think erocker still ahs his Day-Z server going..not too sure.

    I'll be on to play a round or two or twenty rounds, in a few minutes.:roll:
    MxPhenom 216 says thanks.
  6. caleb

    Joined:
    Sep 15, 2004
    Messages:
    1,536 (0.43/day)
    Thanks Received:
    204
    Location:
    Poland,Slask
    After russinas its germans now... People must really hate getting owned by poles
    [​IMG]

    Attached Files:

  7. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,644 (3.10/day)
    Thanks Received:
    1,763
    Location:
    Chicago
  8. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    9,566 (6.78/day)
    Thanks Received:
    2,023
    Location:
    Seattle, WA
    Alright, guys im back from my little trip. Ready to play some BF3 again.
  9. Durvelle27

    Durvelle27

    Joined:
    Jul 10, 2012
    Messages:
    2,399 (3.29/day)
    Thanks Received:
    595
    Location:
    Memphis, TN
    Xd
  10. boise49ers

    boise49ers

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    3,269 (1.37/day)
    Thanks Received:
    401
    Location:
    Idaho
    So you got a furlough ? Are they making you wear an ankle bracelet:roll:
  11. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    9,566 (6.78/day)
    Thanks Received:
    2,023
    Location:
    Seattle, WA
    huh?
  12. Guitarrassdeamor

    Guitarrassdeamor

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    897 (0.43/day)
    Thanks Received:
    220
    Stupid question, but how the fuck do I launch this game? Keeps taking me to this stupid website. I've clicked nearly every damn thing and installed that stupid plugin and nothing. Idiotic DRM.
  13. Durvelle27

    Durvelle27

    Joined:
    Jul 10, 2012
    Messages:
    2,399 (3.29/day)
    Thanks Received:
    595
    Location:
    Memphis, TN
    :roll::roll::roll::roll: :laugh:
    MxPhenom 216 says thanks.
  14. Guitarrassdeamor

    Guitarrassdeamor

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    897 (0.43/day)
    Thanks Received:
    220
    Thanks that helps a lot. :rolleyes:
  15. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    9,566 (6.78/day)
    Thanks Received:
    2,023
    Location:
    Seattle, WA
    The website it takes you too is Battlelog, Which is how you start the game. Find a server join it and your playing or go to the campaign tab and play that. You need to install the plugins before this though.
  16. Guitarrassdeamor

    Guitarrassdeamor

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    897 (0.43/day)
    Thanks Received:
    220
    Thanks, but there are no servers that show up. And I see no campaign tab. I see MP, COOP, Platoons, and Forums (and default Home), but clicking under those brings nothing up that I can play.

    Oh you're pooping me. That is so stupid. I had to select my PC profile to play it when I had already clicked on it a few times. Why would it not automatically select that or say "select PC to play". Stupid stuff...
  17. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,485 (13.55/day)
    Thanks Received:
    13,896
    [​IMG]
    [​IMG]

    Please tone down the language :)
    MxPhenom 216 says thanks.
  18. Animalpak

    Animalpak

    Joined:
    Feb 8, 2008
    Messages:
    2,072 (0.88/day)
    Thanks Received:
    533
    Since my new setup and armored kill my Bf3 overall works perfectly but crashes after 10 to 20 minutes of gameplay, i tried only in multiplayer not single but i bet still crashes...

    The game stop and freeze the pc go back to desktop then i have to open task manager and stop it manually because freezes my mouse too.

    I cant play shit like this, whats wrong with my setup ?? Maybe the latest nvidia drivers ?
  19. Durvelle27

    Durvelle27

    Joined:
    Jul 10, 2012
    Messages:
    2,399 (3.29/day)
    Thanks Received:
    595
    Location:
    Memphis, TN
    when your start playing check your gpu and cpu temps then report back
    Animalpak says thanks.
  20. D007

    D007

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    3,054 (1.14/day)
    Thanks Received:
    361
    Location:
    Pompano beach, Florida
    I waited forever to get this and I'm glad I did. It is pretty much exactly what I was afraid it would be..
    No teamwork and a bunch of people just running around, paying no mind to anything but themselves.
    May as well be COD.. Not even any voice coms in this game.. WTF?
    Hold up a sec, I'll type where I am.. Oops, dead, no I won't..

    Also, this Origin BS is the most intrusive, user unfriendly, piece of garbage, I have ever had to install.. Just to play a f'n game..
    My actual internet browser opens up it's own window, just to start the game.. So I have to have an open internet browser at all times..
    So you're running origin, plus this internet browser, plus the game.. Just to play..
    Worst, most nonsensical, pos, I've ever seen.

    Maybe if we have some real teamwork going on in here, I'll try it again. For now I'm going back to Arma..
    Least they have coms ffs..
    Last edited: Sep 22, 2012
  21. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    9,566 (6.78/day)
    Thanks Received:
    2,023
    Location:
    Seattle, WA
    Must be playing TDM.............:rolleyes:

    LOL more QQ about Origin....To bad its the same shit as Steam with a different GUI. Just because its EA people just got to hate.
  22. xxdozer322

    xxdozer322

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    437 (0.56/day)
    Thanks Received:
    133
    Location:
    Santa Ana, Ca.
    this has happened to me too, everytime i start up my computer and about 10 minutes into my game it crashes and everything freezes, i stop it using the task manager and play again and everything is normal. i have the latest nvidia drivers for my 580
  23. Animalpak

    Animalpak

    Joined:
    Feb 8, 2008
    Messages:
    2,072 (0.88/day)
    Thanks Received:
    533
    JUST CRASHED FEW SECONDS AGO !!

    here my temps for Durvelle27



    [​IMG]
  24. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,551 (2.55/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
  25. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    9,566 (6.78/day)
    Thanks Received:
    2,023
    Location:
    Seattle, WA
    your temps are fine. Theres something else going on. Of which I have no idea TBH

    Oh wait your overclocked to 4.6GHZ? Boost the vcore on that, along with a bump on the VTT. your unstable, and battlefield 3 will show that pretty quick. It stresses everything in your system quite a bit.
    Last edited: Sep 22, 2012

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page