1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Phenom II X4 Overclocks to 6.00 GHz on LN2

Discussion in 'News' started by btarunr, Nov 21, 2008.

  1. zithe

    zithe

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    3,088 (1.33/day)
    Thanks Received:
    345
    Location:
    North Chili, NY
    I'd love to believe that. XD!
     
  2. a_ump

    a_ump

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    3,612 (1.43/day)
    Thanks Received:
    376
    Location:
    Smithfield, WV
    same here, though i don't plan to upgrade my CPU till probly next xmas, q6600 is only at 3ghz but hopefully with p45 will be 3.2-3.4, and that should hold me over this coming year till xmas.
    IF amd do put out processors superior to penryn and great price/performance then they will have my money :D
     
  3. Bluesman

    Bluesman New Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Messages:
    26 (0.01/day)
    Thanks Received:
    17
    Location:
    Eugene, Oregon, USA
    Update

    The site I posted, markbench.blogspot.com, has now been discredited. See comments on their site as well as xtremesystems news section. All graphs are fake.

    However, we now have some "legitimate" news on Deneb overclocking. See HERE. Many thanks to Informal, at xtremesystems, for this site reference.

     
    DaC says thanks.
  4. DaC

    DaC

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    608 (0.23/day)
    Thanks Received:
    67
    Location:
    São Paulo - SP - Brasil
    33C on 4ghz @ 1.55v on air wow!!!!

    Much better then my lapped Q6600 72C on 3.6ghz @ 1.45v with xigmatek S1283 and MX2 on full....... idle about 45C
     
  5. Urbklr

    Urbklr

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    2,346 (0.86/day)
    Thanks Received:
    247
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    If this overclock info is true...I will be buying as soon as they come out, I already have the mobo picked out:D
     
  6. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (3.03/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    I was wondering why you had such high temps then realised you live in Brasil.
     
  7. DaC

    DaC

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    608 (0.23/day)
    Thanks Received:
    67
    Location:
    São Paulo - SP - Brasil
    Well actually when I put my fan on the side of the open pc it drops to about 67C on a ambient temp. of about 28C
     
  8. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (3.03/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    ahhh :p
     
  9. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.16/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    Not sure if it has been said, but does anyone know if this overclock was done on am2+ or am3 platform?
     
  10. btarunr

    btarunr Editor & Senior Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    28,707 (11.16/day)
    Thanks Received:
    13,668
    Location:
    Hyderabad, India
    AM2+, some say on a Gigabyte GA-MA790GP-DS4H.
     
    jbunch07 says thanks.
  11. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.16/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    ok thanks that's what I was thinking...I wonder if there will be any noticeable performance gain going from am2 to am3...amusing that memory is the only thing being changed.
     
  12. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.78/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    I think its got higher hyper transport along with DDR3 but not 100% sure.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page