1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Restarting issue with my new build

Discussion in 'System Builder's Advice' started by Commanderkev, Jun 24, 2013.

  1. EarthDog

    EarthDog

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    3,288 (1.90/day)
    Thanks Received:
    665
    I dont think so. None of my questions were answered, lol. Looks like I have some testing to do. Card makers don't throttle their cards, call the app a power virus for no reason. Now stability is one thing, the power flit draws is another. Are you sure you are separating the two things? I'm mostly taking exception to the power side of things and now you last sentence above....
     
  2. Commanderkev New Member

    Joined:
    Jun 24, 2013
    Messages:
    20 (0.04/day)
    Thanks Received:
    0
    90% sure I figured it out
     
  3. Commanderkev New Member

    Joined:
    Jun 24, 2013
    Messages:
    20 (0.04/day)
    Thanks Received:
    0
    Upgraded the PSU to 650w. All fixed
     
  4. Dent1

    Joined:
    May 18, 2010
    Messages:
    3,151 (1.97/day)
    Thanks Received:
    913
    Your previous PSU, Corsair CX500W is pretty decent, definitely not a wattage issue. Most likely arrived faulty. The store should refund you.
     
  5. EarthDog

    EarthDog

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    3,288 (1.90/day)
    Thanks Received:
    665
    Absolutely. There is no reason that model should not have worked.
     
    Dent1 says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page