1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Share your AIDA 64 cache and memory benchmark here

Discussion in 'Overclocking & Cooling' started by itsakjt, Jun 27, 2013.

  1. itsakjt

    itsakjt

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    1,177 (0.78/day)
    Thanks Received:
    384
    Location:
    Kolkata, India
    Please use the latest version. Thanks.
    Added. :)
     
    marsey99 says thanks.
  2. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    10,144 (6.54/day)
    Thanks Received:
    2,333
    Location:
    Seattle, WA
    Reppin the old E8400. Always wanted one of those.
     
  3. Pixrazor

    Joined:
    May 13, 2013
    Messages:
    47 (0.08/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    MADAGASCAR, Antananarivo
    a little bit on memory write speed
    cachemem.png
     
  4. agent00skid

    Joined:
    May 6, 2012
    Messages:
    593 (0.63/day)
    Thanks Received:
    419
    cachemem.png

    Full speed ahead! :D I think the memory is at 100- or 133 MHz.
     
    Crunching for Team TPU More than 25k PPD
  5. itsakjt

    itsakjt

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    1,177 (0.78/day)
    Thanks Received:
    384
    Location:
    Kolkata, India
    Added. :)

    Added. :D Because new hardware is too mainstream. XD
     
  6. arskatb

    arskatb

    Joined:
    Feb 21, 2014
    Messages:
    206 (0.73/day)
    Thanks Received:
    45
    Location:
    Finland
    wont get differend result
     
  7. itsakjt

    itsakjt

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    1,177 (0.78/day)
    Thanks Received:
    384
    Location:
    Kolkata, India
    Can be different or same! Just for maintaining the integrity and keeping the thread updated!
     
  8. wartheridon

    wartheridon New Member

    Joined:
    Jun 24, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Portugal
    ASUS EEE PC 901 - 2GRAM SCORE.png
     
    marsey99 says thanks.
  9. itsakjt

    itsakjt

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    1,177 (0.78/day)
    Thanks Received:
    384
    Location:
    Kolkata, India
    ^Added. :)
     
  10. Steevo

    Steevo

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    8,432 (2.55/day)
    Thanks Received:
    1,253

    This makes me feel bad for AMD, the latency is closer to an old P4 or an atom than to any new Intel chip.
     
    10 Million points folded for TPU
  11. chevy350

    chevy350

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    196 (0.10/day)
    Thanks Received:
    38
    Here's mine
    Capture003.jpg
     
  12. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,557 (3.12/day)
    Thanks Received:
    3,669
    Tried my Dell Venue 11 Pro:
    [​IMG]
     
    marsey99 says thanks.
    Crunching for Team TPU
  13. itsakjt

    itsakjt

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    1,177 (0.78/day)
    Thanks Received:
    384
    Location:
    Kolkata, India
    Added. :)

    Added. Best scores out of an Atom chip I have ever seen! :)
     
    chevy350 says thanks.
  14. wartheridon

    wartheridon New Member

    Joined:
    Jun 24, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Portugal
    amd.png

    This is a oldmachine..i format and run bench. enjoy
     
  15. BRiX

    BRiX

    Joined:
    Mar 20, 2014
    Messages:
    3 (0.01/day)
    Thanks Received:
    2
    with g.skill RipjawsZ F3-17000CL9Q-16GBZH cachemem.png
     
    marsey99 says thanks.
  16. itsakjt

    itsakjt

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    1,177 (0.78/day)
    Thanks Received:
    384
    Location:
    Kolkata, India
    Added. :)

    Added. Excellent scores. :)
     
  17. Henkenator68NL

    Henkenator68NL

    Joined:
    Nov 10, 2013
    Messages:
    13 (0.03/day)
    Thanks Received:
    9
    Location:
    Near the waddensee in the Netherlands
    Here is my score with 2x4 Gb Dominator Platinums (rated 2133 CL9) CPU oced@4500MHz:
    [​IMG]
     
  18. itsakjt

    itsakjt

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    1,177 (0.78/day)
    Thanks Received:
    384
    Location:
    Kolkata, India
    Cannot find your attachment. Please verify.
     
  19. Henkenator68NL

    Henkenator68NL

    Joined:
    Nov 10, 2013
    Messages:
    13 (0.03/day)
    Thanks Received:
    9
    Location:
    Near the waddensee in the Netherlands
    Ahh I think I need to upload the save from aida mem and cache right?
    I didn't save the previous one but here is a new one. I hope this is oke!
    cachemem_henkenator68nl_v2.png
     
    marsey99 says thanks.
  20. itsakjt

    itsakjt

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    1,177 (0.78/day)
    Thanks Received:
    384
    Location:
    Kolkata, India
    It is absolutely ok and it is excellent. :) Added.
     
  21. Enterprise24

    Joined:
    Sep 9, 2013
    Messages:
    76 (0.17/day)
    Thanks Received:
    17
    My Avexir Core Series 2133 CL9 @ 2800 CL 12 with manual sub timing (except TWR my Gigabyte Z87X-OC cannot change it , I don't understand why ?)

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  22. itsakjt

    itsakjt

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    1,177 (0.78/day)
    Thanks Received:
    384
    Location:
    Kolkata, India
    Thanks for the scores. Added. :) As for your query, maybe a future BIOS update will help.
     
  23. emissary42

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    94 (0.18/day)
    Thanks Received:
    168
    I just checked that, its right between tWTR and tWTP (at least in X08).
     
  24. Johan45

    Johan45

    Joined:
    May 22, 2013
    Messages:
    872 (1.57/day)
    Thanks Received:
    309
    aida 4400.JPG

    Got one for ya itsakjt Phenom II X6 1090T
     
    itsakjt says thanks.
  25. itsakjt

    itsakjt

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    1,177 (0.78/day)
    Thanks Received:
    384
    Location:
    Kolkata, India
    Whoa that's an excellent score for a Phenom II system, the best I have seen so far! Can you tell me what voltage you need for that NB clock?
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page