• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

ATI-Tool 0.0.21 bugs

n\/Cl34r

New Member
Joined
Aug 24, 2004
Messages
2 (0.00/day)
Likes
0
Location
Somewhere in the darkness ... hey is that a burrit
#26
W1zzard said:
worked good on 0.0.20 i assume?
No. That's why i was unsure whether it fits here or not :rolleyes:
And NO, i never had any previous version. I got to Atitool through the Omega Drivers.

Kowalski said:
my ATI RADEON 9800pro 128Mb is underclocked when I use ATI tool. it's supposed to run core @ 380MHz and mem @ 680MHz. but it runs much lower than than by default.
core @ 224MHz and mem @ 580MHz

what should i do?
Well, set the clock higher ?
 

TheJuice

New Member
Joined
Aug 27, 2004
Messages
13 (0.00/day)
Likes
0
#27
DOH!Scorpion said:
hmm....
My MIRC 6.16 works fine with ATITool 21 & 22beta till the moment i activate SystemInfo v1.5-r4 with Darkengine v3.00.

with ATITool 20 everything works fine and stable
I have sysinfo also, its probably a conflict with the 2 programs hooking to MBM5.
 
S

sh0gunate

Guest
#29
Rob94hawk said:
Durning bootup monitor shuts down. I get the windows xp home screen then the monitor goes black. I'm using the ATI Catalyst 4.8 with the X800XTPE. I've tried it twice already and the same thing happens. I have to go into VGA mode to uninstall.

Anyone else with this problem?

BTW, great program. Is there any way to display the temp while I'm playing Doom3? I would like to see how stressed the card gets. Thanx.
I get the same problem as well and im just wondering if this problem has been fixed in the 0.22beta?
 

PsYcHo

New Member
Joined
Aug 23, 2004
Messages
2 (0.00/day)
Likes
0
#30
Yes I have the same failure - but with a MSI RX9800 pro. I have used the ATI
Catalyst 4.8 after i go back to ATI Catalyst 4.7 i dont have this Problem !!
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
17,759 (3.45/day)
Likes
19,315
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
#31
grimezy: yep .. nwn is doing really weird things .. until i find a proper fix i made it that all executables nwn_main*.exe are detected as 3d app
 

Rob94hawk

New Member
Joined
Aug 24, 2004
Messages
7 (0.00/day)
Likes
0
#32
Rob94hawk said:
Tried this. Still plays in fullscreen mode when I try to switch it.

Installed ATITool again. Works just fine after install. It's the reboot that mystifies me. Screen still goes black. Goes back to normal after a uninstall in VGA mode.

Using a Dell2001fp. Any ideas?
Update 8/29/04: works fine with newer version of 0.0.21. Thanx
 

Grimezy

New Member
Joined
Aug 20, 2004
Messages
3 (0.00/day)
Likes
0
#33
ah yeah... i just read the beta forum then... :) thanks heaps wizzard! ill download and test out the 0.0.22 now! :)
 
Joined
Aug 30, 2004
Messages
1 (0.00/day)
Likes
0
#34
Sebsche said:
3DMark2001SE and PCMARK2002 doesn't work after installing ATITool 0.21. It doesn't start. 3DMark03 works.
Exactly the same problem here :confused:
XP2600+ Radeon 9700Pro cat4.8
 
Top