• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Building a HTPC, already got component list, need advice !

Vic

New Member
Joined
Nov 28, 2011
Messages
28
Likes
4
Processor Intel i7 2600k
Memory 8GB G.Skill Sniper series
Video Card(s) Gainward GTX670
Storage SSD : Intel 710 100GB // HDD : WesternDigital 1TB Black
Power Supply Corsair CX500
#1
Hiya !

I've started with my long overdue plan of refreshing my apartment ( wall stickers, furniture rearrangement, new couch ), and with my new plan, my main PC remains on the same position while the TV is moved away approximately 6 meters ( sorry US people, I don't work with ft :D ), which naturally means I won't be able to connect my PC with my TV via HDMI anymore.

Now I know there are solutions ( ethernet/HDMI combo, etc etc ), but I've decided to build a small barebone PC for purposes of serving as HTPC, basically just being a wake-up on LAN machine for XBMC ( and of course, sometimes a machine to play League of Legends on, as my friends often visit and having another machine at time to run LoL is awesome ).

Here is the list of components, pardon me for linking a Croatian site and Croatian currency, I'm copying this from a Croatian forum where I already posted this question.

Casing : Barebone LC POWER 380W - 375kn ( http://www.links.hr/?naziv=kuciste-...kl&id_kategorija=052643&id_artikl=052.643.002 )

Motherboard : ASROCK H61M-HVS - 369kn ( http://www.links.hr/?naziv=maticna-...&id_kategorija=05030617&id_artikl=050.306.869 )

CPU : INTEL Dual Core G540 - 369 kn ( http://www.links.hr/?naziv=procesor...&id_kategorija=05060615&id_artikl=050.606.201 )

RAM : G.Skill 4 GB - 159kn ( http://www.links.hr/?naziv=memorija...&id_kategorija=05121009&id_artikl=051.210.166 )

GPU : GeForce G210 - 239kn ( http://www.links.hr/?naziv=graficka...&id_kategorija=05180306&id_artikl=051.803.770 )


I've calculated that CPU and GPU should have more than enough Wattage to work properly with that built-in PSU from the casing, however, the brand is no-name, so instead of advertised 380W, I think the output will probably be around 300W instead of 380W.

Basically, if you guys have any suggestions to improving said config, or having cheaper components, shoot away, just looking for opinions&general advice here.

Thanks !
 

cdawall

where the hell are my stars
Joined
Jul 23, 2006
Messages
26,540
Likes
7,452
Location
Houston
System Name Team Blue
Processor 5960X@4.8 1.42v
Motherboard Asus X99M-WS
Cooling EK Supremecy EVO, MCR220-Stack+MCR220+MCR320, D5-PWM+EK X-RES 140
Memory 4x8GB G.Skill Trident Z 3200 CL16
Video Card(s) (2) EVGA SC BLACK 1080Ti's+ EVGA reference 1080Ti soon to be under water
Storage Samsung SM951 512GB, Samsung PM961 512GB
Display(s) Dell UP2414Q 3840X2160@60hz
Case Caselabs Mercury S5
Audio Device(s) Fischer HA-02->Fischer FA-002W High edition/FA-003/Jubilate/FA-011 depending on my mood
Power Supply Seasonic Prime 1200w
Mouse Thermaltake Theron
Keyboard Thermaltake Poseidon ZX
Software W10P
Benchmark Scores Zoom zoom mofo
#2
Snag an APU and FM2 board. Graphics are way better than a G210 while costing less than your combo.
 

Vic

New Member
Joined
Nov 28, 2011
Messages
28
Likes
4
Processor Intel i7 2600k
Memory 8GB G.Skill Sniper series
Video Card(s) Gainward GTX670
Storage SSD : Intel 710 100GB // HDD : WesternDigital 1TB Black
Power Supply Corsair CX500
#3
S'cuse me, APU ? I'm generally tech literate but I have no idea what that means :O

Also, could you please link me the components I should seek for. Ty in advance !

|edit|

Been looking at AM3 motherboards, none of them seem to be sporting a HDMI output in price range I'm willing to accept ( talking no HDMI output without a dedicated GPU card, and that's what you seem to suggest that I should roll with here ).

Hopefully you can direct me at components that you had your mind on, I'm all ears !
 
Last edited:

cdawall

where the hell are my stars
Joined
Jul 23, 2006
Messages
26,540
Likes
7,452
Location
Houston
System Name Team Blue
Processor 5960X@4.8 1.42v
Motherboard Asus X99M-WS
Cooling EK Supremecy EVO, MCR220-Stack+MCR220+MCR320, D5-PWM+EK X-RES 140
Memory 4x8GB G.Skill Trident Z 3200 CL16
Video Card(s) (2) EVGA SC BLACK 1080Ti's+ EVGA reference 1080Ti soon to be under water
Storage Samsung SM951 512GB, Samsung PM961 512GB
Display(s) Dell UP2414Q 3840X2160@60hz
Case Caselabs Mercury S5
Audio Device(s) Fischer HA-02->Fischer FA-002W High edition/FA-003/Jubilate/FA-011 depending on my mood
Power Supply Seasonic Prime 1200w
Mouse Thermaltake Theron
Keyboard Thermaltake Poseidon ZX
Software W10P
Benchmark Scores Zoom zoom mofo
#4
Look up the A10-5800k.
 
Joined
Mar 26, 2010
Messages
7,642
Likes
1,984
Location
Jakarta, Indonesia
System Name micropage7
Processor Intel G4400
Motherboard MSI B150M Bazooka D3
Cooling Stock ( Lapped )
Memory 16 Gb Team Xtreem DDR3
Video Card(s) Nvidia GTX460
Storage Seagate 1 TB, 5oo Gb and SSD A-Data 128 Gb
Display(s) LG 19 inch LCD Wide Screen
Case HP dx6120 MT
Audio Device(s) Stock
Power Supply Be Quiet 600 Watt
Software Windows 7 64-bit
Benchmark Scores Classified
#5
yep, APU based offer you better graphic than g210, except you need faster processor you can take i3 maybe
dualcore? fro the spec i suggest take i3
 
Joined
Aug 11, 2011
Messages
4,335
Likes
3,020
Location
Mexico
System Name STEAMBOX | GAMECUBE | EQC (Everyday Quad Core)
Processor i5 4590@3.7Ghz |i7 3770K@4Ghz -|- Athlon 5350@2.52Ghz
Motherboard GA-B85N PHOENIX | Asrock Z77E-ITX | Asus AM1I-A
Cooling Stock | Antec Kuhler 620 | Reeven Vanxie
Memory 2x4GB ADATA XPG 1600Mhz | 2x4GB Kingston 1866Mhz -|- 2x4GB Crucial Ballistix@1920Mhz
Video Card(s) RX 480 Nitro | Sapphire RX 480 w/Accelero Mono Plus | HD 8400 @ 720Mhz (IGP)
Storage LiteON 128GB mSATA+3TB Seagate | Seagate 1TBxSamung 64GB SSD (Intel RST) | Kingston v300 240GB
Display(s) Daewoo 49" 1080p | ASUS PA248Q 1920x1200 IPS
Case Corsair 250D | CoolerMaster Elite 110 | Acteck Fiji
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Seasonic SS-660XP2 | Silverstone SFX-450 | 200w mini FLEX PSU
Software Windows 10 64bit
#6
For HTPC that build would be great. Mine is similar although with slightly better CPU and GPU.

I'd switch the board for an H61M-GS though, it has another PCIe slot just in case you need it for a TV tuner or something.
 
Joined
Apr 2, 2011
Messages
2,442
Likes
1,866
#7
A quick run-down.

Intel utilizes a CPU-GPU setup in most of their current low power offerings. You'll buy a 2 core processor, that will include GMA xxxx graphics. Unfortunately, GMA sucks pretty bad. Low performance, and no expansion.

AMD introduced the APU. It fuses either FX or Phenom cores, and a discrete graphics core into the CPU die. Net influence, a small raw compute power hit and increased temperature for significantly better graphics.


If I were setting up an HTPC I'd run an APU with at least 3 cores (A6 or better, A8/A10) for my money. If you need any more than the onboard video, then you can hybrid crossfire the onboard GPU and a discrete one (64xx of 65xx if memory servers with FM1). It should be low enough on power consumption, but high enough power to game with LoL. Also, 300 watts? That seems low unless you're willing to never have discrete graphics. That's a nearly impossible proposition with Intel GMA...
 
Joined
Oct 10, 2009
Messages
256
Likes
42
Location
Madrid, Spain
System Name Cubito
Processor Core i7-8700
Motherboard Gigabyte Z370M D3H
Cooling Noctua NH-D15
Memory 32 GB DDR4 3000mhz Corsair Vengeance LED
Video Card(s) GTX 970 MSI Gaming 4 GB
Storage Kingston V300 120GB + Samsung 950 EVO 250GB + Toshiba MQ01ABD100 1 TB x 2
Display(s) Asus ROG Swift PG258Q + Asus VS229
Case Thermaltake Core V21
Audio Device(s) Asus Xonar Xense
Power Supply Corsair RMX750
Mouse Roccat Nyth
Keyboard Apple Keyboard
Software Windows 10 Home x64
#8
APU are amd processors with integrated amd graphics, more or less like the intel ones. While they don't have the horsepower of an intel, their integrated graphics is much better and also the higher ones are quad core.

You can consider take an apu, with that you don't need a discrete gpu and a bigger case. Integrated graphics inside apus are much better than that gf210. IMO you sould consider take the apu instead of the celeron if you are going to do some light gaming. Less space, better graphics, quad core if you want the higher apus.
 
Last edited:

Vic

New Member
Joined
Nov 28, 2011
Messages
28
Likes
4
Processor Intel i7 2600k
Memory 8GB G.Skill Sniper series
Video Card(s) Gainward GTX670
Storage SSD : Intel 710 100GB // HDD : WesternDigital 1TB Black
Power Supply Corsair CX500
#9
None of the motherboards for AMD in the price range I'm looking at has HDMI output built in on the motherboard, besides, buying a A6/+ CPU makes me spend more money than initially planned - seems to me, better option would be going with a slightly better GFX card, no ?

Cards I've used in the recent past are GeForce 9600 GSO, GTX460, GTX560, and I'm now currently sitting at GTX670, if G210 doesn't at least match up to 9600 GSO ( seeing I've ran League on that card on 30 FPS stable on high settings ), could you please provide a slightly more expensive alternative ?

As usual, tyia !
 
Joined
Apr 2, 2011
Messages
2,442
Likes
1,866
#10
None of the motherboards for AMD in the price range I'm looking at has HDMI output built in on the motherboard, besides, buying a A6/+ CPU makes me spend more money than initially planned - seems to me, better option would be going with a slightly better GFX card, no ?

Cards I've used in the recent past are GeForce 9600 GSO, GTX460, GTX560, and I'm now currently sitting at GTX670, if G210 doesn't at least match up to 9600 GSO ( seeing I've ran League on that card on 30 FPS stable on high settings ), could you please provide a slightly more expensive alternative ?

As usual, tyia !
You don't need a discrete GPU with the APU. I've seen LoL running on significantly less than an APU. Does that change your pricing issue? Pumping the GPU price back into the mobo and processor should give you everything you need.

It's USD, but I built everything for a decent HTPC for $450. You should be able to do the same... Unless I'm unaware of extremely different pricing. In which case, my bad.
 

cdawall

where the hell are my stars
Joined
Jul 23, 2006
Messages
26,540
Likes
7,452
Location
Houston
System Name Team Blue
Processor 5960X@4.8 1.42v
Motherboard Asus X99M-WS
Cooling EK Supremecy EVO, MCR220-Stack+MCR220+MCR320, D5-PWM+EK X-RES 140
Memory 4x8GB G.Skill Trident Z 3200 CL16
Video Card(s) (2) EVGA SC BLACK 1080Ti's+ EVGA reference 1080Ti soon to be under water
Storage Samsung SM951 512GB, Samsung PM961 512GB
Display(s) Dell UP2414Q 3840X2160@60hz
Case Caselabs Mercury S5
Audio Device(s) Fischer HA-02->Fischer FA-002W High edition/FA-003/Jubilate/FA-011 depending on my mood
Power Supply Seasonic Prime 1200w
Mouse Thermaltake Theron
Keyboard Thermaltake Poseidon ZX
Software W10P
Benchmark Scores Zoom zoom mofo
#11
Joined
Apr 2, 2011
Messages
2,442
Likes
1,866
#12
AMD A6-3500 609,00kn
Asrock A55M-HVS 389,00kn


21kn difference (~$3USD)

Better performance with a very similar price and the motherboard has HDMI onboard I checked.
I'm making a PC with that exact board now. 6 SATA, a PCI, a PCI-e 2.0 x16, a PCI-e 2.0 x1, one VGA output, one HDMI output, plenty of USB, and only two real issues. The USB header placement is absolute crap (way to far back), and the board does a poor job with mounting holes near the power connection. Otherwise, capable and surprisingly affordable.
 
Joined
Jan 17, 2010
Messages
10,025
Likes
6,629
Location
Oregon
System Name Delta // Alpha-HTPC
Processor Intel i7 6700K // Intel i5 4570
Motherboard GIGABYTE Z270X-Gaming K7 // Gigabyte H97M -D3H
Cooling Corsair H80i V2 // Silverstone NT-06 Pro
Memory Corsair DDR4 3000 32gb //G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 1600
Video Card(s) EVGA GTX980ti// EVGA GTX 1050ti
Storage Samsung 950 Pro 512, 2 Tb FireCuda// Samsung 850 Pro, 1 X 4 Tb HGST, 1 x 6Tb Toshiba
Display(s) ASUS PB278Q 27" 1440X 2560 // 50" Samsung Plasma 720p
Case Corsair Obsidian Series 550D // Silverstone Granada GD05
Audio Device(s) ASUS Xonar DGX // HDMI to Yamaha RX V571
Power Supply Corsair TX850M // SeaSonic G Series 550w
Mouse Logitech G502
Keyboard Corsair K70
Software Windows 10 64bit // Windows 7 64bit with Kodi
#13
Hiya !

I've started with my long overdue plan of refreshing my apartment ( wall stickers, furniture rearrangement, new couch ), and with my new plan, my main PC remains on the same position while the TV is moved away approximately 6 meters ( sorry US people, I don't work with ft :D ), which naturally means I won't be able to connect my PC with my TV via HDMI anymore.

Now I know there are solutions ( ethernet/HDMI combo, etc etc ), but I've decided to build a small barebone PC for purposes of serving as HTPC, basically just being a wake-up on LAN machine for XBMC ( and of course, sometimes a machine to play League of Legends on, as my friends often visit and having another machine at time to run LoL is awesome ).

Here is the list of components, pardon me for linking a Croatian site and Croatian currency, I'm copying this from a Croatian forum where I already posted this question.

Casing : Barebone LC POWER 380W - 375kn ( http://www.links.hr/?naziv=kuciste-...kl&id_kategorija=052643&id_artikl=052.643.002 )

Motherboard : ASROCK H61M-HVS - 369kn ( http://www.links.hr/?naziv=maticna-...&id_kategorija=05030617&id_artikl=050.306.869 )

CPU : INTEL Dual Core G540 - 369 kn ( http://www.links.hr/?naziv=procesor...&id_kategorija=05060615&id_artikl=050.606.201 )

RAM : G.Skill 4 GB - 159kn ( http://www.links.hr/?naziv=memorija...&id_kategorija=05121009&id_artikl=051.210.166 )

GPU : GeForce G210 - 239kn ( http://www.links.hr/?naziv=graficka...&id_kategorija=05180306&id_artikl=051.803.770 )


I've calculated that CPU and GPU should have more than enough Wattage to work properly with that built-in PSU from the casing, however, the brand is no-name, so instead of advertised 380W, I think the output will probably be around 300W instead of 380W.

Basically, if you guys have any suggestions to improving said config, or having cheaper components, shoot away, just looking for opinions&general advice here.

Thanks !
That will work fine. More then enough power and graphics for 1080P. Or get a A6 3500 APU set up. Go to XBMC forums and they have some systems already picked out.
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=94199

The only problem is the Nvidia 210 will not bit stream HD audio. But will bit stream DTS and DD 5.1 You will have to go with the 400 series for that. XBMC does not do HD audio natively anyway
 
Last edited:

Vic

New Member
Joined
Nov 28, 2011
Messages
28
Likes
4
Processor Intel i7 2600k
Memory 8GB G.Skill Sniper series
Video Card(s) Gainward GTX670
Storage SSD : Intel 710 100GB // HDD : WesternDigital 1TB Black
Power Supply Corsair CX500
#14
Joined
Apr 2, 2011
Messages
2,442
Likes
1,866
#15
Wow. How could I have missed that :O

Cheers !

So basically, I'll just set up in BIOS that I want APU running with 3 cores, and that's the end of it ?
Nope, it's simpler than that.

Set everything up as normal, and the mobo will detect everything. The one big catch is that you need to use 1866 MHz RAM (because video RAM and system RAM are shared). Otherwise, it's as simple as any other build...maybe simpler than some...
 

cdawall

where the hell are my stars
Joined
Jul 23, 2006
Messages
26,540
Likes
7,452
Location
Houston
System Name Team Blue
Processor 5960X@4.8 1.42v
Motherboard Asus X99M-WS
Cooling EK Supremecy EVO, MCR220-Stack+MCR220+MCR320, D5-PWM+EK X-RES 140
Memory 4x8GB G.Skill Trident Z 3200 CL16
Video Card(s) (2) EVGA SC BLACK 1080Ti's+ EVGA reference 1080Ti soon to be under water
Storage Samsung SM951 512GB, Samsung PM961 512GB
Display(s) Dell UP2414Q 3840X2160@60hz
Case Caselabs Mercury S5
Audio Device(s) Fischer HA-02->Fischer FA-002W High edition/FA-003/Jubilate/FA-011 depending on my mood
Power Supply Seasonic Prime 1200w
Mouse Thermaltake Theron
Keyboard Thermaltake Poseidon ZX
Software W10P
Benchmark Scores Zoom zoom mofo
#16
Nope, it's simpler than that.

Set everything up as normal, and the mobo will detect everything. The one big catch is that you need to use 1866 MHz RAM (because video RAM and system RAM are shared). Otherwise, it's as simple as any other build...maybe simpler than some...
You don't have to use 1866 ram. Everything g will function with any old ram but he performance is better with 1866 and higher.
 

de.das.dude

Pro Indian Modder
Joined
Jun 13, 2010
Messages
8,201
Likes
2,387
Location
Pune
System Name la de da... | Samsung NP355V5C-S05IN
Processor FX 8320 | AMD A8-4500
Motherboard ASRock 990FX Extreme 4 | Samsung something something
Cooling CM Hyper 212 EVO push:pull+ 1 panaflow 113CFM + 2 x 120mm NZXTs | Coolermaster Notepal
Memory 2x4GB DDR3 Corsair Vengeance 1600MHz CL9 | Samsunng 4GB + 2GB DDR3 1600MHz
Video Card(s) AMD 7790 GHZ edition! | 7670M + 7640G
Storage 1TB WD10EZEX | W.D 500GB Green AADS | Samsung 1TB
Display(s) dell S2240l 1080p IPS 21.5" | Samsung antiglare 15.6"
Case NZXT Guardian 921RB(@home) and Antec ASK4000B U3(Current)
Audio Device(s) Realtek ALC892 with THX True Studio | Realtek something
Power Supply Corsair GS600 | 90W Brick, 6 cell 48000mAh battery
Mouse Logitech G400, GOD TIER MOUSE!! LOGitech F310 gamepad!
Keyboard Logitech K200
Software Windows 8.1 x64 | Windows 8.1 x64
Benchmark Scores real men do bench presses not bench marks.
#17
metric system ftw.

and yes like others said get an apu combo that suits your budget best!
Also no need of 1866 ram, simple 1600ram will work as well.

you may want to get the new generation of trinity apus and wait a bit till they arrive, that is if they arent available already.
 

Vic

New Member
Joined
Nov 28, 2011
Messages
28
Likes
4
Processor Intel i7 2600k
Memory 8GB G.Skill Sniper series
Video Card(s) Gainward GTX670
Storage SSD : Intel 710 100GB // HDD : WesternDigital 1TB Black
Power Supply Corsair CX500
#18
Already bought it, it works - kind of, anyway !

I planned on installing Windows via USB installation, but so far I'm facing this problem.

HDD and USB are recognized in BIOS, but regardless of boot order, or whether USB is connected or disconnected, I get this same message over and over again :

"Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key"

Anyone has any clue how can I fix that ? First time I encounter this problem :|
 

cdawall

where the hell are my stars
Joined
Jul 23, 2006
Messages
26,540
Likes
7,452
Location
Houston
System Name Team Blue
Processor 5960X@4.8 1.42v
Motherboard Asus X99M-WS
Cooling EK Supremecy EVO, MCR220-Stack+MCR220+MCR320, D5-PWM+EK X-RES 140
Memory 4x8GB G.Skill Trident Z 3200 CL16
Video Card(s) (2) EVGA SC BLACK 1080Ti's+ EVGA reference 1080Ti soon to be under water
Storage Samsung SM951 512GB, Samsung PM961 512GB
Display(s) Dell UP2414Q 3840X2160@60hz
Case Caselabs Mercury S5
Audio Device(s) Fischer HA-02->Fischer FA-002W High edition/FA-003/Jubilate/FA-011 depending on my mood
Power Supply Seasonic Prime 1200w
Mouse Thermaltake Theron
Keyboard Thermaltake Poseidon ZX
Software W10P
Benchmark Scores Zoom zoom mofo
#19
Hit f8 and select the usb drive.
 
Joined
Aug 11, 2011
Messages
4,335
Likes
3,020
Location
Mexico
System Name STEAMBOX | GAMECUBE | EQC (Everyday Quad Core)
Processor i5 4590@3.7Ghz |i7 3770K@4Ghz -|- Athlon 5350@2.52Ghz
Motherboard GA-B85N PHOENIX | Asrock Z77E-ITX | Asus AM1I-A
Cooling Stock | Antec Kuhler 620 | Reeven Vanxie
Memory 2x4GB ADATA XPG 1600Mhz | 2x4GB Kingston 1866Mhz -|- 2x4GB Crucial Ballistix@1920Mhz
Video Card(s) RX 480 Nitro | Sapphire RX 480 w/Accelero Mono Plus | HD 8400 @ 720Mhz (IGP)
Storage LiteON 128GB mSATA+3TB Seagate | Seagate 1TBxSamung 64GB SSD (Intel RST) | Kingston v300 240GB
Display(s) Daewoo 49" 1080p | ASUS PA248Q 1920x1200 IPS
Case Corsair 250D | CoolerMaster Elite 110 | Acteck Fiji
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Seasonic SS-660XP2 | Silverstone SFX-450 | 200w mini FLEX PSU
Software Windows 10 64bit
#20
set HDD mode to AHCI, seems to be setup as RAID
 

Vic

New Member
Joined
Nov 28, 2011
Messages
28
Likes
4
Processor Intel i7 2600k
Memory 8GB G.Skill Sniper series
Video Card(s) Gainward GTX670
Storage SSD : Intel 710 100GB // HDD : WesternDigital 1TB Black
Power Supply Corsair CX500
#21
Hitting F8 doesn't seem to trigger anything.

Storage mode was set to IDE, with IDE combine enabled. I've set it to AHCI, IDE combine disabled, still the same issue.
 

cdawall

where the hell are my stars
Joined
Jul 23, 2006
Messages
26,540
Likes
7,452
Location
Houston
System Name Team Blue
Processor 5960X@4.8 1.42v
Motherboard Asus X99M-WS
Cooling EK Supremecy EVO, MCR220-Stack+MCR220+MCR320, D5-PWM+EK X-RES 140
Memory 4x8GB G.Skill Trident Z 3200 CL16
Video Card(s) (2) EVGA SC BLACK 1080Ti's+ EVGA reference 1080Ti soon to be under water
Storage Samsung SM951 512GB, Samsung PM961 512GB
Display(s) Dell UP2414Q 3840X2160@60hz
Case Caselabs Mercury S5
Audio Device(s) Fischer HA-02->Fischer FA-002W High edition/FA-003/Jubilate/FA-011 depending on my mood
Power Supply Seasonic Prime 1200w
Mouse Thermaltake Theron
Keyboard Thermaltake Poseidon ZX
Software W10P
Benchmark Scores Zoom zoom mofo
#22
Find out what your select boot devices hot key is. Use that.
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
19,188
Likes
4,794
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
#23

Vic

New Member
Joined
Nov 28, 2011
Messages
28
Likes
4
Processor Intel i7 2600k
Memory 8GB G.Skill Sniper series
Video Card(s) Gainward GTX670
Storage SSD : Intel 710 100GB // HDD : WesternDigital 1TB Black
Power Supply Corsair CX500
#24
Nothing in manual mentions anything near that. :|
 
Joined
Aug 11, 2011
Messages
4,335
Likes
3,020
Location
Mexico
System Name STEAMBOX | GAMECUBE | EQC (Everyday Quad Core)
Processor i5 4590@3.7Ghz |i7 3770K@4Ghz -|- Athlon 5350@2.52Ghz
Motherboard GA-B85N PHOENIX | Asrock Z77E-ITX | Asus AM1I-A
Cooling Stock | Antec Kuhler 620 | Reeven Vanxie
Memory 2x4GB ADATA XPG 1600Mhz | 2x4GB Kingston 1866Mhz -|- 2x4GB Crucial Ballistix@1920Mhz
Video Card(s) RX 480 Nitro | Sapphire RX 480 w/Accelero Mono Plus | HD 8400 @ 720Mhz (IGP)
Storage LiteON 128GB mSATA+3TB Seagate | Seagate 1TBxSamung 64GB SSD (Intel RST) | Kingston v300 240GB
Display(s) Daewoo 49" 1080p | ASUS PA248Q 1920x1200 IPS
Case Corsair 250D | CoolerMaster Elite 110 | Acteck Fiji
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Seasonic SS-660XP2 | Silverstone SFX-450 | 200w mini FLEX PSU
Software Windows 10 64bit
#25
try F12