1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Feedback & Bug Reports for new Forums

Discussion in 'Comments & Feedback' started by W1zzard, Nov 19, 2013.

  1. micropage7

    micropage7

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    7,211 (3.08/day)
    Thanks Received:
    1,827
    Location:
    Jakarta, Indonesia
    im glad we can use bigger picture but anyone realize if we upload any avatar that bigger that 130 pixels, it would resizing and lowering the picture quality (the picture looks not sharp)
    or just me
     
  2. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    18,443 (4.58/day)
    Thanks Received:
    4,839
    Location:
    Florida
    i havent noticed and i upload pretty much w/e picture i please. I dont pay attention to the size.
     
    10 Year Member at TPU More than 25k PPD
  3. micropage7

    micropage7

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    7,211 (3.08/day)
    Thanks Received:
    1,827
    Location:
    Jakarta, Indonesia
    signature and the other is good, just the avatar
    [​IMG]
    your avatar on the left and the real picture on the right, maybe the difference is little
     

    Attached Files:

  4. Blín D'ñero

    Blín D'ñero

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    248 (0.09/day)
    Thanks Received:
    50
    Location:
    Netherlands
    The System Specs button does nothing for me. Is this a bug? I do have it enabled, and it used to work. Today it doesn't. If i click on the button of anyone, just a small empty bar appears, nothing else.
     
  5. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    7,029 (2.57/day)
    Thanks Received:
    4,186
    Weird as it had been working fine, but now I am getting the same as you (IE 10).
     
    Crunching for Team TPU
  6. rtwjunkie

    rtwjunkie PC Gaming Enthusiast

    Joined:
    Jul 25, 2008
    Messages:
    7,213 (2.44/day)
    Thanks Received:
    9,364
    Location:
    Louisiana -Laissez les bons temps rouler!
    I can confirm this bug today, as well.
     
  7. Blín D'ñero

    Blín D'ñero

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    248 (0.09/day)
    Thanks Received:
    50
    Location:
    Netherlands
    I'm on IE 11. Tried compatibility mode: the same. I'm glad you're getting it too!
     
  8. DanishDevil

    DanishDevil

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,239 (2.57/day)
    Thanks Received:
    2,163
    Location:
    Granite Bay, CA
    Chrome, confirmed system specs are blank.
     
    10 Year Member at TPU
  9. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,345 (3.64/day)
    Thanks Received:
    15,184
    System specs should be fixed now. I did some performance optimization yesterday and had a typo in my code.
     
    10 Year Member at TPU
  10. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    45,044 (10.38/day)
    Thanks Received:
    12,257
    Location:
    Australalalalalaia.
    http://www.techpowerup.com/forums/threads/fritz-chess-benchmark-amd-vs-intel-vs-via.89777/


    the
    Column 1
    0 codes no longer work, making some of our threads look very silly. was just going to use them for a new thread myself.
     
    10 Year Member at TPU
  11. Blín D'ñero

    Blín D'ñero

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    248 (0.09/day)
    Thanks Received:
    50
    Location:
    Netherlands
    YES. Works. Thanks. :)
     
  12. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,345 (3.64/day)
    Thanks Received:
    15,184
     
    10 Year Member at TPU
  13. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    45,044 (10.38/day)
    Thanks Received:
    12,257
    Location:
    Australalalalalaia.
    yeah it looks like its working now. even the post i made mentioning the code has had it show up.


    looking good wizzy.
     
    10 Year Member at TPU
  14. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,722 (0.88/day)
    Thanks Received:
    1,329
    Location:
    Minnesota
    Yay, a recent posts box!
     
    remixedcat says thanks.
  15. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,345 (3.64/day)
    Thanks Received:
    15,184
    Just added :)
     
    10 Year Member at TPU
  16. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    7,029 (2.57/day)
    Thanks Received:
    4,186
    Crunching for Team TPU
  17. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,722 (0.88/day)
    Thanks Received:
    1,329
    Location:
    Minnesota
    Yeah, I refreshed the page and boom, there it was. But, can we get it to link to the first post as well as the newest unread post?
     
  18. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,345 (3.64/day)
    Thanks Received:
    15,184
    Can't link to two different things. Better to link to first unread or last post ?
     
    10 Year Member at TPU
  19. Frick

    Frick Fishfaced Nincompoop

    Joined:
    Feb 27, 2006
    Messages:
    13,339 (3.48/day)
    Thanks Received:
    4,300
    Dunno if it's been mentioned, but it would be nice to have links in system specs. Is that possible under the new system?
     
    10 Year Member at TPU
  20. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,345 (3.64/day)
    Thanks Received:
    15,184
    nah, dont want china spammers to fill our their system specs
     
    10 Year Member at TPU
  21. Frick

    Frick Fishfaced Nincompoop

    Joined:
    Feb 27, 2006
    Messages:
    13,339 (3.48/day)
    Thanks Received:
    4,300
    You and your dumb logic.

    This is how the forums looks on a 1280x800 monitor btw.
     

    Attached Files:

    10 Year Member at TPU
  22. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,345 (3.64/day)
    Thanks Received:
    15,184
    i broke the script and it should be fixed now
     
    10 Year Member at TPU
  23. Ahhzz

    Ahhzz

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    3,560 (1.15/day)
    Thanks Received:
    2,499
    Ahhh!!! Ahhh!!!! Ahhh!!!! Thanks!!!
     
  24. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    45,044 (10.38/day)
    Thanks Received:
    12,257
    Location:
    Australalalalalaia.

    i say last post.
     
    10 Year Member at TPU
  25. manofthem

    manofthem WCG-TPU Team All-Star!

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    9,671 (4.70/day)
    Thanks Received:
    21,441
    Location:
    Florida
    Thanks W1zz, that's a gift that keeps on giving ;)
     
    Crunching for Team TPU More than 25k PPD

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)