1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

forum message editor buttons don't work

Discussion in 'Comments & Feedback' started by GullyFoyle, Sep 27, 2013.

  1. GullyFoyle

    GullyFoyle

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    1,386 (0.58/day)
    Thanks Received:
    1,428
    Location:
    Steeler Country
    What's up with the message editor functions not working ( it's very hit or miss, lately more miss.) Click the Link button above the message and nothing happens. I'm stuck "programming" my messages. And I'm an excellent Typo-ist.
     
  2. de.das.dude

    de.das.dude Pro Indian Modder

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    8,095 (3.42/day)
    Thanks Received:
    2,215
    Location:
    Pune
    its your browser related. or your computer is just slow.
     
  3. remixedcat

    remixedcat

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    4,146 (1.73/day)
    Thanks Received:
    1,319
    I have the problem with not being able to copy and paste links with using the button to define custom text for the link instead of just the URL being displayed.
     
  4. Peter1986C

    Peter1986C

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    3,458 (1.51/day)
    Thanks Received:
    1,689
    Location:
    NL, Europe
    Should work properly with all recent versions of Firefox (18 and later). Heck, it works fine since FF 3. Chrome and varieties? Don't know. With Opera it used to work perfectly too, but Opera has changed a lot internally somewhere in the recent past so I don't know. Internet Explorer? Should work too with all version after version 8 I think.
     
  5. Frick

    Frick Fishfaced Nincompoop

    Joined:
    Feb 27, 2006
    Messages:
    13,797 (3.50/day)
    Thanks Received:
    4,631
    I had similar problems some time ago, and I have no idea how it was resolved.
     
    10 Year Member at TPU
  6. Peter1986C

    Peter1986C

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    3,458 (1.51/day)
    Thanks Received:
    1,689
    Location:
    NL, Europe
    Conflict with AdBlock Plus?
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)