• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

miss information or bug in gpu-z ,or my card is mined through the internet without my permission?

Joined
Oct 27, 2023
Messages
74 (0.27/day)
I encountered a big dillema with my graphic card and gpu-z program.Either the gpu z program have miss information, or my video card is insane?I don't understand nothing. Something is not ok....I mean when i play games ,only core clock should be raised ,not bandwith and memory,right ? :confused::banghead:

I explained in ss my dillema.
I've had many video cards in the past of 20 years....but this thing is inexplicable for me.It is possible to my video card is mined without my permission through the internet?

should I be worried in the future with this card??For the moment i don't have space invaders or any bug.Video card is working properly for the moment...
 

Attachments

  • gpu-z miss information.jpg
    gpu-z miss information.jpg
    601.2 KB · Views: 269
  • gpu-z after restart.jpg
    gpu-z after restart.jpg
    533.1 KB · Views: 272
Last edited:

ir_cow

Staff member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
4,053 (0.70/day)
Location
USA
Go to the sensor tab in GPU-Z for real-time readouts.
 
Joined
Apr 28, 2011
Messages
1,069 (0.22/day)
Location
Botevgrad, Bulgaria, Europe
System Name Main PC/OldPC/3rd PC
Processor Intel Core i7-3770K Ivy Bridge/Core i5-3470 Ivy Bridge/Core i3-4330 Haswell
Motherboard ASUS P8Z77-V/ASRock Z68 Pro3 Gen1/ASUS H81M2
Cooling Cooler Master Hyper 212 EVO/Intel Box cooler/Intel Box cooler
Memory 32GB Corsair Vengeance/32GB ADATA/16GB ADATA
Video Card(s) SAPPHIRE R9 290 Tri-X OC 4GB/MSI RX 480 8GB/SAPPHIRE R9 390 8GB
Storage 2x1TB ADATA SSDs in RAID0+3 HDDs/2xCrucial 1TB SSDs in RAID0+3 HDDs/Samsung 1TB SSD+8TB+4TB HDDs
Display(s) Philips 274E5QHAB@HDMI + Philips 273EQH@DVI (both 27")
Case Fractal Design Define R4 Titanium
Audio Device(s) Kenwood Mini HiFi system/Microlab speakers/Philips HDMI (main)+LG TV monitor HDMI + Apple headphones
Power Supply Cooler Master Silent ProM 600 W (modular)
Mouse Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)@Razer Goliath mousepad (Medium speed)
Keyboard Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)
Software Win10 64-bit (Main PC v.1809 RTM Enterprise/2nd PC v.1903 Insider Preview Pro/3rd PC - same as 2nd)
Don't see anything wrong in your screenshots. Looks just fine to me! :)

Just check:
1) Are games running mostly fine? No sudden or big drops of FPS?
Are benchmarks running fine?
Try some top/newer ones, such as Unigine Valley, Unigine Superposition, 3DMark (various tests), Monster Hunter Online Benchmark.

2) Let GPU-Z run for a day with NO games running nor any heavy software. Log it all to text file.

Once 24 hours pass, check the logs - is there anything unusual loading the GPU at times you did nothing?
If yes, there might be an issue.
If not, then not. :)
 
Last edited:
Joined
Apr 28, 2011
Messages
1,069 (0.22/day)
Location
Botevgrad, Bulgaria, Europe
System Name Main PC/OldPC/3rd PC
Processor Intel Core i7-3770K Ivy Bridge/Core i5-3470 Ivy Bridge/Core i3-4330 Haswell
Motherboard ASUS P8Z77-V/ASRock Z68 Pro3 Gen1/ASUS H81M2
Cooling Cooler Master Hyper 212 EVO/Intel Box cooler/Intel Box cooler
Memory 32GB Corsair Vengeance/32GB ADATA/16GB ADATA
Video Card(s) SAPPHIRE R9 290 Tri-X OC 4GB/MSI RX 480 8GB/SAPPHIRE R9 390 8GB
Storage 2x1TB ADATA SSDs in RAID0+3 HDDs/2xCrucial 1TB SSDs in RAID0+3 HDDs/Samsung 1TB SSD+8TB+4TB HDDs
Display(s) Philips 274E5QHAB@HDMI + Philips 273EQH@DVI (both 27")
Case Fractal Design Define R4 Titanium
Audio Device(s) Kenwood Mini HiFi system/Microlab speakers/Philips HDMI (main)+LG TV monitor HDMI + Apple headphones
Power Supply Cooler Master Silent ProM 600 W (modular)
Mouse Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)@Razer Goliath mousepad (Medium speed)
Keyboard Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)
Software Win10 64-bit (Main PC v.1809 RTM Enterprise/2nd PC v.1903 Insider Preview Pro/3rd PC - same as 2nd)
Please fill in full system specs!

Including CPU, RAM, HDDs/SSDs, case, PSU and so on, as well as Windows OS version too.
(including version string, such as 22H2, 21H1/etc)
 
Joined
Oct 27, 2023
Messages
74 (0.27/day)
In my knowledge when u play games,only core clock should raised automatically not bandwidth and memory speed....that.s why i am little worried
 

Solaris17

Super Dainty Moderator
Staff member
Joined
Aug 16, 2005
Messages
26,246 (3.79/day)
Location
Alabama
System Name Rocinante
Processor I9 14900KS
Motherboard MSI MPG Z790I Edge WiFi Gaming
Cooling be quiet! Pure Loop 240mm
Memory 64GB Gskill Trident Z5 DDR5 6000
Video Card(s) MSI SUPRIM Liquid X 4090
Storage 1x 500GB 980 Pro | 1x 1TB 980 Pro | 1x 8TB Corsair MP400
Display(s) Odyssey OLED G9 (G95SC)
Case LANCOOL 205M MESH Snow
Audio Device(s) Moondrop S8's on schitt Modi+ & Valhalla 2
Power Supply ASUS ROG Loki SFX-L 1000W
Mouse Lamzu Atlantis mini (White)
Keyboard Monsgeek M3 Lavender, Akko Crystal Blues
VR HMD Quest 3
Software openSUSE Tumbleweed
Benchmark Scores I dont have time for that.
In my knowledge when u play games,only core clock should raised automatically not bandwidth and memory speed....that.s why i am little worried
No that’s correct. When your GPU switches to a higher performance state like gaming encode or decode or really any GPU load (even from windows desktop) the GPU and memory clocks will rise. When these clocks rise they are ….. working faster and the available bandwidth increases.
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
27,274 (3.70/day)
Processor Ryzen 7 5700X
Memory 48 GB
Video Card(s) RTX 4080
Storage 2x HDD RAID 1, 3x M.2 NVMe
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
No that’s correct. When your GPU switches to a higher performance state like gaming encode or decode or really any GPU load (even from windows desktop) the GPU and memory clocks will rise. When these clocks rise they are ….. working faster and the available bandwidth increases.
The realtime clocks (on the sensor tab will change), the target 3D clocks on the first tab should never change, unless you're doing some overclocking.

@SunRise- some software is definitely changing the clock speeds on your graphics card. Any chance you have some GPU utility software installed? Maybe NVIDIA's Reflex with Boost is enabled?
 
Joined
Oct 27, 2023
Messages
74 (0.27/day)
W1zzard i don't have any 3rd party overclock program or Nvidia Relfex Boost enabled.In fact i think i am the unique man on the planet who dislike Overclock procedure.
I have never overclocked any video card in my entire life.That's why i am shocked.This version of my gpu card is already overclocked by default.Why SOMETIME raised memory to 1803Mhz without my permission?Sometime stay at default 1768 mhz,but sometime when i open GPU-Z program is automatically raised at 1803 mhz....I don 't want additional overclock because is already overclocked version....
Something is not right with my card
And btw, my model graphic card is this

 
Last edited:
Joined
Apr 28, 2011
Messages
1,069 (0.22/day)
Location
Botevgrad, Bulgaria, Europe
System Name Main PC/OldPC/3rd PC
Processor Intel Core i7-3770K Ivy Bridge/Core i5-3470 Ivy Bridge/Core i3-4330 Haswell
Motherboard ASUS P8Z77-V/ASRock Z68 Pro3 Gen1/ASUS H81M2
Cooling Cooler Master Hyper 212 EVO/Intel Box cooler/Intel Box cooler
Memory 32GB Corsair Vengeance/32GB ADATA/16GB ADATA
Video Card(s) SAPPHIRE R9 290 Tri-X OC 4GB/MSI RX 480 8GB/SAPPHIRE R9 390 8GB
Storage 2x1TB ADATA SSDs in RAID0+3 HDDs/2xCrucial 1TB SSDs in RAID0+3 HDDs/Samsung 1TB SSD+8TB+4TB HDDs
Display(s) Philips 274E5QHAB@HDMI + Philips 273EQH@DVI (both 27")
Case Fractal Design Define R4 Titanium
Audio Device(s) Kenwood Mini HiFi system/Microlab speakers/Philips HDMI (main)+LG TV monitor HDMI + Apple headphones
Power Supply Cooler Master Silent ProM 600 W (modular)
Mouse Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)@Razer Goliath mousepad (Medium speed)
Keyboard Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)
Software Win10 64-bit (Main PC v.1809 RTM Enterprise/2nd PC v.1903 Insider Preview Pro/3rd PC - same as 2nd)
On the left, I clearly see some MSI tool running - the black window in 2nd screenshot in your original post.
I think this is MSI Afterburner?

So, it is NOT correct when you say do not use any! You clearly do use one.
And that MSI tool is likely the reason here. :)

There is nothing wrong with your card. You might want to uninstall MSI Afterburner, and check again.

Reminder -- please fill in full system specs in your forum profile.
 
Last edited:
Joined
Oct 27, 2023
Messages
74 (0.27/day)
There is nothing wrong with your card. You might want to uninstall MSI Afterburner, and check again.
dude ,i post ss with MSi Afterburner to show you ALL i don't overclock my graphic card, and all values is set on ZERO ,on clock and memory.In the first ss, i posted gpu-z without MSI Afterburner and in the second ss i posted with MSi ON.In the second ss after i restart windows i start msi afterburner too.What's the problem?
I installed MSi Afterburner for just ONE only setting,to force FAN speed spin to 60% permanently for better ventilation...that's it.I installed MSi Afterburner only to adjust FAN speed settings.Do u understand now?I don't use other settings in Msi Afterburner like manualy overclock or other stuff...

does it matter what system do i have?I don't think the rest of the components are important .Only culprit is video card or program gpu-s it self in this equation.

but if you are curious to know my entire system,here you are:
i7 7820x
Corsair 32GB quad ch.
Asus x299-Xe Gaming
Aorus extreme graphic card
 
Last edited:

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
27,274 (3.70/day)
Processor Ryzen 7 5700X
Memory 48 GB
Video Card(s) RTX 4080
Storage 2x HDD RAID 1, 3x M.2 NVMe
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
Did you install any Gigabyte software? or maybe ASUS motherboard software? install those one-by-one, with reboots in between, to find out what's changing your memory freq. You can leave GPU-Z open, it will refresh its readouts every few seconds
 
Joined
Oct 27, 2023
Messages
74 (0.27/day)
W1zzard, gpu-z program is always running in my taskbar.I will monitorize if memory freq. is raised again automatically to 1803mhz.I don't install any gigabyte software because i don ;t like bloatware program
For me 1803 mhz on memory is a bit way too much,because is already an overclocked edition to 1768 mhz by default,that;s why i am worried.
and every extra overclocked megahertz means less life for any card that;s why i am worried.For me is enough 1768 MHZ by default,i don;t want 1803 mhz...
 
Joined
Apr 28, 2011
Messages
1,069 (0.22/day)
Location
Botevgrad, Bulgaria, Europe
System Name Main PC/OldPC/3rd PC
Processor Intel Core i7-3770K Ivy Bridge/Core i5-3470 Ivy Bridge/Core i3-4330 Haswell
Motherboard ASUS P8Z77-V/ASRock Z68 Pro3 Gen1/ASUS H81M2
Cooling Cooler Master Hyper 212 EVO/Intel Box cooler/Intel Box cooler
Memory 32GB Corsair Vengeance/32GB ADATA/16GB ADATA
Video Card(s) SAPPHIRE R9 290 Tri-X OC 4GB/MSI RX 480 8GB/SAPPHIRE R9 390 8GB
Storage 2x1TB ADATA SSDs in RAID0+3 HDDs/2xCrucial 1TB SSDs in RAID0+3 HDDs/Samsung 1TB SSD+8TB+4TB HDDs
Display(s) Philips 274E5QHAB@HDMI + Philips 273EQH@DVI (both 27")
Case Fractal Design Define R4 Titanium
Audio Device(s) Kenwood Mini HiFi system/Microlab speakers/Philips HDMI (main)+LG TV monitor HDMI + Apple headphones
Power Supply Cooler Master Silent ProM 600 W (modular)
Mouse Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)@Razer Goliath mousepad (Medium speed)
Keyboard Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)
Software Win10 64-bit (Main PC v.1809 RTM Enterprise/2nd PC v.1903 Insider Preview Pro/3rd PC - same as 2nd)
When you set your fan curve, this is done via MSI Afterburner.
Not a big expert here on the topic but I think when you did that, Afterburner also likely changes the speed of the GPU a bit when changing states, i.e. to follow the curve you wanted to set. :)

So, if you remove all changes and uninstall MSI Afterburner, I am pretty sure your GPU clocking will stop changing this way.
Worth a try! :)
 
Joined
Oct 27, 2023
Messages
74 (0.27/day)
i don t have any FAN curve set

If i cut power limit to 80 or 90% in MSI Afterburner is ok? i don t want to my card goes over 90% load in games.Is that settings?I don t care if i loose fps performance
 

Attachments

  • msi.jpg
    msi.jpg
    424 KB · Views: 54
  • msi2.jpg
    msi2.jpg
    339.8 KB · Views: 49
  • game.jpg
    game.jpg
    440.3 KB · Views: 51
Joined
Feb 20, 2020
Messages
9,340 (5.78/day)
Location
Louisiana
System Name Ghetto Rigs z490|x99|Acer 17 Nitro 7840hs/ 5600c40-2x16/ 4060/ 1tb acer stock m.2/ 4tb sn850x
Processor 10900k w/Optimus Foundation | 5930k w/Black Noctua D15
Motherboard z490 Maximus XII Apex | x99 Sabertooth
Cooling oCool D5 res-combo/280 GTX/ Optimus Foundation/ gpu water block | Blk D15
Memory Trident-Z Royal 4000c16 2x16gb | Trident-Z 3200c14 4x8gb
Video Card(s) Titan Xp-water | evga 980ti gaming-w/ air
Storage 970evo+500gb & sn850x 4tb | 860 pro 256gb | Acer m.2 1tb/ sn850x 4tb| Many2.5" sata's ssd 3.5hdd's
Display(s) 1-AOC G2460PG 24"G-Sync 144Hz/ 2nd 1-ASUS VG248QE 24"/ 3rd LG 43" series
Case D450 | Cherry Entertainment center on Test bench
Audio Device(s) Built in Realtek x2 with 2-Insignia 2.0 sound bars & 1-LG sound bar
Power Supply EVGA 1000P2 with APC AX1500 | 850P2 with CyberPower-GX1325U
Mouse Redragon 901 Perdition x3
Keyboard G710+x3
Software Win-7 pro x3 and win-10 & 11pro x3
Benchmark Scores Are in the benchmark section
Hi,
Windows update may have installed something for the system and you might of not noticed.
Best place to look is the apps list.

Or task manager and startup.
 
Joined
Oct 27, 2023
Messages
74 (0.27/day)
this is my start-up list.I did not receive any notification in windows update
 

Attachments

  • start-up.jpg
    start-up.jpg
    194.5 KB · Views: 203
Joined
Feb 20, 2020
Messages
9,340 (5.78/day)
Location
Louisiana
System Name Ghetto Rigs z490|x99|Acer 17 Nitro 7840hs/ 5600c40-2x16/ 4060/ 1tb acer stock m.2/ 4tb sn850x
Processor 10900k w/Optimus Foundation | 5930k w/Black Noctua D15
Motherboard z490 Maximus XII Apex | x99 Sabertooth
Cooling oCool D5 res-combo/280 GTX/ Optimus Foundation/ gpu water block | Blk D15
Memory Trident-Z Royal 4000c16 2x16gb | Trident-Z 3200c14 4x8gb
Video Card(s) Titan Xp-water | evga 980ti gaming-w/ air
Storage 970evo+500gb & sn850x 4tb | 860 pro 256gb | Acer m.2 1tb/ sn850x 4tb| Many2.5" sata's ssd 3.5hdd's
Display(s) 1-AOC G2460PG 24"G-Sync 144Hz/ 2nd 1-ASUS VG248QE 24"/ 3rd LG 43" series
Case D450 | Cherry Entertainment center on Test bench
Audio Device(s) Built in Realtek x2 with 2-Insignia 2.0 sound bars & 1-LG sound bar
Power Supply EVGA 1000P2 with APC AX1500 | 850P2 with CyberPower-GX1325U
Mouse Redragon 901 Perdition x3
Keyboard G710+x3
Software Win-7 pro x3 and win-10 & 11pro x3
Benchmark Scores Are in the benchmark section
Hi,
Nothing I would think effecting gpu memory frequency listed
The asus sonic suite 3 is a sound app

Only utorrent which would likely just effect outbound net traffic and cpu frequency unless you limit cpu usage in it's settings to 1% or so since it's a two way street with free torrent content, you receive, you also need to send bits.

Okay here yeah go
Open command prompt as administrator
Paste this command in
Code:
wmic product get name,version
Then use ctrl+a to select all and ctrl+c to copy
Open the code feature on the editor here and simply right click and paste.

..
1704767273435.png
 
Last edited:
Joined
Oct 27, 2023
Messages
74 (0.27/day)
Again memory and bandwidth raised insanely too much. I DON T UNDERSTAND WHAT HAPPEN.Memory goes to 1820 MHZ and only aplication i running is Dvb Viewer TV:banghead: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

X-Files........
 

Attachments

  • memory.jpg
    memory.jpg
    513.2 KB · Views: 52
  • memory 2.jpg
    memory 2.jpg
    465.9 KB · Views: 54
  • memory 3.jpg
    memory 3.jpg
    542.9 KB · Views: 49
Last edited:
Joined
Jan 5, 2006
Messages
18,419 (2.72/day)
System Name AlderLake / Laptop
Processor Intel i7 12700K P-Cores @ 5Ghz / Intel i3 7100U
Motherboard Gigabyte Z690 Aorus Master / HP 83A3 (U3E1)
Cooling Noctua NH-U12A 2 fans + Thermal Grizzly Kryonaut Extreme + 5 case fans / Fan
Memory 32GB DDR5 Corsair Dominator Platinum RGB 6000MT/s CL36 / 8GB DDR4 HyperX CL13
Video Card(s) MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio / Intel HD620
Storage Samsung 980 Pro 1TB + 970 Evo 500GB + 850 Pro 512GB + 860 Evo 1TB x2 / Samsung 256GB M.2 SSD
Display(s) 23.8" Dell S2417DG 165Hz G-Sync 1440p / 14" 1080p IPS Glossy
Case Be quiet! Silent Base 600 - Window / HP Pavilion
Audio Device(s) Panasonic SA-PMX94 / Realtek onboard + B&O speaker system / Harman Kardon Go + Play / Logitech G533
Power Supply Seasonic Focus Plus Gold 750W / Powerbrick
Mouse Logitech MX Anywhere 2 Laser wireless / Logitech M330 wireless
Keyboard RAPOO E9270P Black 5GHz wireless / HP backlit
Software Windows 11 / Windows 10
Benchmark Scores Cinebench R23 (Single Core) 1936 @ stock Cinebench R23 (Multi Core) 23006 @ stock
Nothing wrong here.
 
Joined
Oct 27, 2023
Messages
74 (0.27/day)
in my knowledge all values in : bandwidth and memory section should never change. Nevermind if my video card will falls....c'est la vie!
in my opinion something is not right here !!
 
Joined
Jan 5, 2006
Messages
18,419 (2.72/day)
System Name AlderLake / Laptop
Processor Intel i7 12700K P-Cores @ 5Ghz / Intel i3 7100U
Motherboard Gigabyte Z690 Aorus Master / HP 83A3 (U3E1)
Cooling Noctua NH-U12A 2 fans + Thermal Grizzly Kryonaut Extreme + 5 case fans / Fan
Memory 32GB DDR5 Corsair Dominator Platinum RGB 6000MT/s CL36 / 8GB DDR4 HyperX CL13
Video Card(s) MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio / Intel HD620
Storage Samsung 980 Pro 1TB + 970 Evo 500GB + 850 Pro 512GB + 860 Evo 1TB x2 / Samsung 256GB M.2 SSD
Display(s) 23.8" Dell S2417DG 165Hz G-Sync 1440p / 14" 1080p IPS Glossy
Case Be quiet! Silent Base 600 - Window / HP Pavilion
Audio Device(s) Panasonic SA-PMX94 / Realtek onboard + B&O speaker system / Harman Kardon Go + Play / Logitech G533
Power Supply Seasonic Focus Plus Gold 750W / Powerbrick
Mouse Logitech MX Anywhere 2 Laser wireless / Logitech M330 wireless
Keyboard RAPOO E9270P Black 5GHz wireless / HP backlit
Software Windows 11 / Windows 10
Benchmark Scores Cinebench R23 (Single Core) 1936 @ stock Cinebench R23 (Multi Core) 23006 @ stock
OK, I checked mine, you are right, I don't have those values changing.

Some software is downclocking or overclocking those values.
 
Joined
Feb 20, 2020
Messages
9,340 (5.78/day)
Location
Louisiana
System Name Ghetto Rigs z490|x99|Acer 17 Nitro 7840hs/ 5600c40-2x16/ 4060/ 1tb acer stock m.2/ 4tb sn850x
Processor 10900k w/Optimus Foundation | 5930k w/Black Noctua D15
Motherboard z490 Maximus XII Apex | x99 Sabertooth
Cooling oCool D5 res-combo/280 GTX/ Optimus Foundation/ gpu water block | Blk D15
Memory Trident-Z Royal 4000c16 2x16gb | Trident-Z 3200c14 4x8gb
Video Card(s) Titan Xp-water | evga 980ti gaming-w/ air
Storage 970evo+500gb & sn850x 4tb | 860 pro 256gb | Acer m.2 1tb/ sn850x 4tb| Many2.5" sata's ssd 3.5hdd's
Display(s) 1-AOC G2460PG 24"G-Sync 144Hz/ 2nd 1-ASUS VG248QE 24"/ 3rd LG 43" series
Case D450 | Cherry Entertainment center on Test bench
Audio Device(s) Built in Realtek x2 with 2-Insignia 2.0 sound bars & 1-LG sound bar
Power Supply EVGA 1000P2 with APC AX1500 | 850P2 with CyberPower-GX1325U
Mouse Redragon 901 Perdition x3
Keyboard G710+x3
Software Win-7 pro x3 and win-10 & 11pro x3
Benchmark Scores Are in the benchmark section
in my knowledge all values in : bandwidth and memory section should never change. Nevermind if my video card will falls....c'est la vie!
in my opinion something is not right here !!
Hi,
W1zzard also asked what you have installed
I posted an easy way to state that on post 18

Nobody can guess.

I'd bet it's your torrent.

Hardware acceleration.
 
Joined
Oct 27, 2023
Messages
74 (0.27/day)
I don t install any unwanted software in my PC. I have only windows installed and some program like: DVB Viewer,avidemux, OS is clean installed
 
Joined
Feb 20, 2020
Messages
9,340 (5.78/day)
Location
Louisiana
System Name Ghetto Rigs z490|x99|Acer 17 Nitro 7840hs/ 5600c40-2x16/ 4060/ 1tb acer stock m.2/ 4tb sn850x
Processor 10900k w/Optimus Foundation | 5930k w/Black Noctua D15
Motherboard z490 Maximus XII Apex | x99 Sabertooth
Cooling oCool D5 res-combo/280 GTX/ Optimus Foundation/ gpu water block | Blk D15
Memory Trident-Z Royal 4000c16 2x16gb | Trident-Z 3200c14 4x8gb
Video Card(s) Titan Xp-water | evga 980ti gaming-w/ air
Storage 970evo+500gb & sn850x 4tb | 860 pro 256gb | Acer m.2 1tb/ sn850x 4tb| Many2.5" sata's ssd 3.5hdd's
Display(s) 1-AOC G2460PG 24"G-Sync 144Hz/ 2nd 1-ASUS VG248QE 24"/ 3rd LG 43" series
Case D450 | Cherry Entertainment center on Test bench
Audio Device(s) Built in Realtek x2 with 2-Insignia 2.0 sound bars & 1-LG sound bar
Power Supply EVGA 1000P2 with APC AX1500 | 850P2 with CyberPower-GX1325U
Mouse Redragon 901 Perdition x3
Keyboard G710+x3
Software Win-7 pro x3 and win-10 & 11pro x3
Benchmark Scores Are in the benchmark section
Hi,
Okay bye bye nobody can help you if you refuse to post more than just drama.
Good luck.

Look up hardware acceleration.
 
Top