• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Technical Issues - TPU Main Site & Forum (2022)

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 15, 2021
Messages
2,818 (2.86/day)
Location
Knoxville, TN, USA
System Name Work Computer | Unfinished Computer
Processor Core i7-6700 | Ryzen 5 5600X
Motherboard Dell Q170 | Gigabyte Aorus Elite Wi-Fi
Cooling A fan? | Truly Custom Loop
Memory 4x4GB Crucial 2133 C17 | 4x8GB Corsair Vengeance RGB 3600 C26
Video Card(s) Dell Radeon R7 450 | RTX 2080 Ti FE
Storage Crucial BX500 2TB | TBD
Display(s) 3x LG QHD 32" GSM5B96 | TBD
Case Dell | Heavily Modified Phanteks P400
Power Supply Dell TFX Non-standard | EVGA BQ 650W
Mouse Monster No-Name $7 Gaming Mouse| TBD
Just happened to me as well, but seemed to right itself quickly.
 

stinger608

Dedicated TPU Cruncher & Folder
Joined
Nov 11, 2008
Messages
11,144 (1.94/day)
Location
Wyoming
System Name Dean Machine/2020 Ryzenfall
Processor Intel 4790K/AMD Ryzen 3700X
Motherboard MSI 1150 Gaming mATX/Gigabyte AORUS ELITE B550
Cooling Cooler Master Hyper 212 LED/SilverStone AH240 AIO
Memory 16 gigs Crucial Ballistix Tactical Tracer/16 gigs G.Skill TridentZ NEO DDR4
Video Card(s) Gigabyte 1660 Super/Gigabyte GTX 1660
Storage Crucial SSD 256 and 2TB spinner/Dual Samsung 980 Pro M2 NVME 4.0
Display(s) Overlord 27" 2560 x 1440
Case Corsair Air 540
Audio Device(s) On board
Power Supply Seasonic modular 850 watt Platinum/EVGA T2-850 Titanium
Software Windows 10 Pro/Windows 10 Pro
Hmm, right after I posted that, the site seemed really slow.
 

Tatty_Two

Gone Fishing
Joined
Jan 18, 2006
Messages
25,845 (3.82/day)
Location
Worcestershire, UK
Processor Intel Core i9 11900KF @ -075mV PL max @225w
Motherboard MSI MAG Z490 TOMAHAWK
Cooling DeepCool LS520SE Liquid + 3 Phanteks 140mm case fans
Memory 32GB (4 x 8GB SR) Patriot Viper DDR4 @ 3600Mhz CL14 1.45v Gear 1
Video Card(s) Asus Dual RTX 4070 OC
Storage WD Blue SN550 1TB M.2 NVME//Crucial MX500 500GB SSD (OS)
Display(s) AOC Q2781PQ 27 inch Ultra Slim 2560 x 1440 IPS
Case Phanteks Enthoo Pro M Windowed - Gunmetal
Audio Device(s) Onboard Realtek ALC1200/SPDIF to Sony AVR @ 5.1
Power Supply Seasonic CORE GM650w Gold Semi modular
Mouse Coolermaster Storm Octane wired
Keyboard Element Gaming Carbon Mk2 Tournament Mech
Software Win 10 Home x64
Joined
Jan 31, 2010
Messages
5,453 (1.03/day)
Location
Gougeland (NZ)
System Name Cumquat 2021
Processor AMD RyZen R7 7800X3D
Motherboard Asus Strix X670E - E Gaming WIFI
Cooling Deep Cool LT720 + CM MasterGel Pro TP + Lian Li Uni Fan V2
Memory 32GB GSkill Trident Z5 Neo 6000
Video Card(s) Sapphire Nitro+ OC RX6800 16GB DDR6 2270Cclk / 2010Mclk
Storage 1x Adata SX8200PRO NVMe 1TB gen3 x4 1X Samsung 980 Pro NVMe Gen 4 x4 1TB, 12TB of HDD Storage
Display(s) AOC 24G2 IPS 144Hz FreeSync Premium 1920x1080p
Case Lian Li O11D XL ROG edition
Audio Device(s) RX6800 via HDMI + Pioneer VSX-531 amp Technics 100W 5.1 Speaker set
Power Supply EVGA 1000W G5 Gold
Mouse Logitech G502 Proteus Core Wired
Keyboard Logitech G915 Wireless
Software Windows 11 X64 PRO (build 23H2)
Benchmark Scores it sucks even more less now ;)
I'm not receiving email notifications from forum posts been happening for a few days now thought it might be a something going on behind the scenes in the forum but as it's gone on for a few days seems it maybe no be that at all
 

Mussels

Freshwater Moderator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
58,413 (8.08/day)
Location
Oystralia
System Name Rainbow Sparkles (Power efficient, <350W gaming load)
Processor Ryzen R7 5800x3D (Undervolted, 4.45GHz all core)
Motherboard Asus x570-F (BIOS Modded)
Cooling Alphacool Apex UV - Alphacool Eisblock XPX Aurora + EK Quantum ARGB 3090 w/ active backplate
Memory 2x32GB DDR4 3600 Corsair Vengeance RGB @3866 C18-22-22-22-42 TRFC704 (1.4V Hynix MJR - SoC 1.15V)
Video Card(s) Galax RTX 3090 SG 24GB: Underclocked to 1700Mhz 0.750v (375W down to 250W))
Storage 2TB WD SN850 NVME + 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + 1TB Intel 6000P NVME USB 3.2
Display(s) Phillips 32 32M1N5800A (4k144), LG 32" (4K60) | Gigabyte G32QC (2k165) | Phillips 328m6fjrmb (2K144)
Case Fractal Design R6
Audio Device(s) Logitech G560 | Corsair Void pro RGB |Blue Yeti mic
Power Supply Fractal Ion+ 2 860W (Platinum) (This thing is God-tier. Silent and TINY)
Mouse Logitech G Pro wireless + Steelseries Prisma XL
Keyboard Razer Huntsman TE ( Sexy white keycaps)
VR HMD Oculus Rift S + Quest 2
Software Windows 11 pro x64 (Yes, it's genuinely a good OS) OpenRGB - ditch the branded bloatware!
Benchmark Scores Nyooom.
I'm not receiving email notifications from forum posts been happening for a few days now thought it might be a something going on behind the scenes in the forum but as it's gone on for a few days seems it maybe no be that at all
I've had a long standing bug where i need to visit the last page in a thread, or i wont get emails

So if i leave a browser window open like this on page 19, and someone posts and makes it page 20 without me navigating there, i wont get notified until i manually check the thread
 
Joined
Jan 31, 2010
Messages
5,453 (1.03/day)
Location
Gougeland (NZ)
System Name Cumquat 2021
Processor AMD RyZen R7 7800X3D
Motherboard Asus Strix X670E - E Gaming WIFI
Cooling Deep Cool LT720 + CM MasterGel Pro TP + Lian Li Uni Fan V2
Memory 32GB GSkill Trident Z5 Neo 6000
Video Card(s) Sapphire Nitro+ OC RX6800 16GB DDR6 2270Cclk / 2010Mclk
Storage 1x Adata SX8200PRO NVMe 1TB gen3 x4 1X Samsung 980 Pro NVMe Gen 4 x4 1TB, 12TB of HDD Storage
Display(s) AOC 24G2 IPS 144Hz FreeSync Premium 1920x1080p
Case Lian Li O11D XL ROG edition
Audio Device(s) RX6800 via HDMI + Pioneer VSX-531 amp Technics 100W 5.1 Speaker set
Power Supply EVGA 1000W G5 Gold
Mouse Logitech G502 Proteus Core Wired
Keyboard Logitech G915 Wireless
Software Windows 11 X64 PRO (build 23H2)
Benchmark Scores it sucks even more less now ;)
I've had a long standing bug where i need to visit the last page in a thread, or i wont get emails

So if i leave a browser window open like this on page 19, and someone posts and makes it page 20 without me navigating there, i wont get notified until i manually check the thread
Weird as it is it was working fine until a few days ago then for no apparent reason no email notifications and I always go to the last page in threads
 
Joined
Nov 15, 2021
Messages
2,818 (2.86/day)
Location
Knoxville, TN, USA
System Name Work Computer | Unfinished Computer
Processor Core i7-6700 | Ryzen 5 5600X
Motherboard Dell Q170 | Gigabyte Aorus Elite Wi-Fi
Cooling A fan? | Truly Custom Loop
Memory 4x4GB Crucial 2133 C17 | 4x8GB Corsair Vengeance RGB 3600 C26
Video Card(s) Dell Radeon R7 450 | RTX 2080 Ti FE
Storage Crucial BX500 2TB | TBD
Display(s) 3x LG QHD 32" GSM5B96 | TBD
Case Dell | Heavily Modified Phanteks P400
Power Supply Dell TFX Non-standard | EVGA BQ 650W
Mouse Monster No-Name $7 Gaming Mouse| TBD
When typing, the enter key will sometimes add new lines without moving the cursor down to the new line. Has anyone else experienced this?
 
Joined
May 18, 2009
Messages
2,851 (0.51/day)
Location
MN
System Name Personal / HTPC
Processor Ryzen 5900x / Ryzen 5600X3D
Motherboard Asrock x570 Phantom Gaming 4 /ASRock B550 Phantom Gaming
Cooling Corsair H100i / bequiet! Pure Rock Slim 2
Memory 32GB DDR4 3200 / 16GB DDR4 3200
Video Card(s) EVGA XC3 Ultra RTX 3080Ti / EVGA RTX 3060 XC
Storage 500GB Pro 970, 250 GB SSD, 1TB & 500GB Western Digital / lots
Display(s) Dell - S3220DGF & S3222DGM 32"
Case CoolerMaster HAF XB Evo / CM HAF XB Evo
Audio Device(s) Logitech G35 headset
Power Supply 850W SeaSonic X Series / 750W SeaSonic X Series
Mouse Logitech G502
Keyboard Black Microsoft Natural Elite Keyboard
Software Windows 10 Pro 64 / Windows 10 Pro 64
When typing, the enter key will sometimes add new lines without moving the cursor down to the new line. Has anyone else experienced this?
I had the opposite issue once, hit the enter key to make a new line and it wouldn't do anything. Closing the browser and restarting it fixed it for me.
 
Joined
Jan 31, 2010
Messages
5,453 (1.03/day)
Location
Gougeland (NZ)
System Name Cumquat 2021
Processor AMD RyZen R7 7800X3D
Motherboard Asus Strix X670E - E Gaming WIFI
Cooling Deep Cool LT720 + CM MasterGel Pro TP + Lian Li Uni Fan V2
Memory 32GB GSkill Trident Z5 Neo 6000
Video Card(s) Sapphire Nitro+ OC RX6800 16GB DDR6 2270Cclk / 2010Mclk
Storage 1x Adata SX8200PRO NVMe 1TB gen3 x4 1X Samsung 980 Pro NVMe Gen 4 x4 1TB, 12TB of HDD Storage
Display(s) AOC 24G2 IPS 144Hz FreeSync Premium 1920x1080p
Case Lian Li O11D XL ROG edition
Audio Device(s) RX6800 via HDMI + Pioneer VSX-531 amp Technics 100W 5.1 Speaker set
Power Supply EVGA 1000W G5 Gold
Mouse Logitech G502 Proteus Core Wired
Keyboard Logitech G915 Wireless
Software Windows 11 X64 PRO (build 23H2)
Benchmark Scores it sucks even more less now ;)
I'm not receiving email notifications from forum posts been happening for a few days now thought it might be a something going on behind the scenes in the forum but as it's gone on for a few days seems it maybe no be that at all
Still no email notifications for forum thread updates been a while now I did logout and log back in again to see if that would fix it but nope
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
27,279 (3.70/day)
Processor Ryzen 7 5700X
Memory 48 GB
Video Card(s) RTX 4080
Storage 2x HDD RAID 1, 3x M.2 NVMe
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
Still no email notifications for forum thread updates been a while now I did logout and log back in again to see if that would fix it but nope
I've sent you a test mail from the forum, did you get that?
 
Joined
Jan 31, 2010
Messages
5,453 (1.03/day)
Location
Gougeland (NZ)
System Name Cumquat 2021
Processor AMD RyZen R7 7800X3D
Motherboard Asus Strix X670E - E Gaming WIFI
Cooling Deep Cool LT720 + CM MasterGel Pro TP + Lian Li Uni Fan V2
Memory 32GB GSkill Trident Z5 Neo 6000
Video Card(s) Sapphire Nitro+ OC RX6800 16GB DDR6 2270Cclk / 2010Mclk
Storage 1x Adata SX8200PRO NVMe 1TB gen3 x4 1X Samsung 980 Pro NVMe Gen 4 x4 1TB, 12TB of HDD Storage
Display(s) AOC 24G2 IPS 144Hz FreeSync Premium 1920x1080p
Case Lian Li O11D XL ROG edition
Audio Device(s) RX6800 via HDMI + Pioneer VSX-531 amp Technics 100W 5.1 Speaker set
Power Supply EVGA 1000W G5 Gold
Mouse Logitech G502 Proteus Core Wired
Keyboard Logitech G915 Wireless
Software Windows 11 X64 PRO (build 23H2)
Benchmark Scores it sucks even more less now ;)
I've sent you a test mail from the forum, did you get that?
nope nothing I also checked to make sure I hadn't accidentally blocked emails from TPU and there was nothing in the deleted or junk folders

Well Well Well I seemed to have fixed the problem by emptying my inbox (over 800 emails) as I just received an email notification from this thread a minute ago
 
Last edited:

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
27,279 (3.70/day)
Processor Ryzen 7 5700X
Memory 48 GB
Video Card(s) RTX 4080
Storage 2x HDD RAID 1, 3x M.2 NVMe
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
Very weird, but good that it's resolved. If you see our emails in spam, mark them as not spam, which helps report to M$ that were are not spammers
 

INSTG8R

Vanguard Beta Tester
Joined
Nov 26, 2004
Messages
7,982 (1.11/day)
Location
Canuck in Norway
System Name Hellbox 5.1(same case new guts)
Processor Ryzen 7 5800X3D
Motherboard MSI X570S MAG Torpedo Max
Cooling TT Kandalf L.C.S.(Water/Air)EK Velocity CPU Block/Noctua EK Quantum DDC Pump/Res
Memory 2x16GB Gskill Trident Neo Z 3600 CL16
Video Card(s) Powercolor Hellhound 7900XTX
Storage 970 Evo Plus 500GB 2xSamsung 850 Evo 500GB RAID 0 1TB WD Blue Corsair MP600 Core 2TB
Display(s) Alienware QD-OLED 34” 3440x1440 144hz 10Bit VESA HDR 400
Case TT Kandalf L.C.S.
Audio Device(s) Soundblaster ZX/Logitech Z906 5.1
Power Supply Seasonic TX~’850 Platinum
Mouse G502 Hero
Keyboard G19s
VR HMD Oculus Quest 3
Software Win 11 Pro x64
Firefox Mobile(Safari coated obviously) iPad
I have 2 issues main one being when I visit(which is often) when I get here it’s constantly tells me I’m not logged in( always am) login obviously tells me I am tho say clicking “View new Posts” my usual go to its fine.
2 it has a very terrible issue with predictive text. Sometimes just ignoring it or just producing gibberish or half finished words, insersTS ranodom caps(see previous word. Or just gets totally lost and offers me words that don‘t even exist if I have to go back and correct an erroneous one.
Basically it’s totally hit or miss trying to use predictive.
I spend a lot of time editing posts…
I’ve edited this twice but yes still errors
 
Joined
Jan 31, 2010
Messages
5,453 (1.03/day)
Location
Gougeland (NZ)
System Name Cumquat 2021
Processor AMD RyZen R7 7800X3D
Motherboard Asus Strix X670E - E Gaming WIFI
Cooling Deep Cool LT720 + CM MasterGel Pro TP + Lian Li Uni Fan V2
Memory 32GB GSkill Trident Z5 Neo 6000
Video Card(s) Sapphire Nitro+ OC RX6800 16GB DDR6 2270Cclk / 2010Mclk
Storage 1x Adata SX8200PRO NVMe 1TB gen3 x4 1X Samsung 980 Pro NVMe Gen 4 x4 1TB, 12TB of HDD Storage
Display(s) AOC 24G2 IPS 144Hz FreeSync Premium 1920x1080p
Case Lian Li O11D XL ROG edition
Audio Device(s) RX6800 via HDMI + Pioneer VSX-531 amp Technics 100W 5.1 Speaker set
Power Supply EVGA 1000W G5 Gold
Mouse Logitech G502 Proteus Core Wired
Keyboard Logitech G915 Wireless
Software Windows 11 X64 PRO (build 23H2)
Benchmark Scores it sucks even more less now ;)
Firefox Mobile(Safari coated obviously) iPad
I have 2 issues main one being when I visit(which is often) when I get here it’s constantly tells me I’m not logged in( always am) login obviously tells me I am tho say clicking “View new Posts” my usual go to its fine.
2 it has a very terrible issue with predictive text. Sometimes just ignoring it or just producing gibberish or half finished words, insersTS ranodom caps(see previous word. Or just gets totally lost and offers me words that don‘t even exist if I have to go back and correct an erroneous one.
Basically it’s totally hit or miss trying to use predictive.
I spend a lot of time editing posts…
I’ve edited this twice but yes still errors
Ever stopped to think that it maybe a browser issue try Vivaldi or Brave and see if the issue persists if it doesn't then you know what the problem is
 

Mussels

Freshwater Moderator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
58,413 (8.08/day)
Location
Oystralia
System Name Rainbow Sparkles (Power efficient, <350W gaming load)
Processor Ryzen R7 5800x3D (Undervolted, 4.45GHz all core)
Motherboard Asus x570-F (BIOS Modded)
Cooling Alphacool Apex UV - Alphacool Eisblock XPX Aurora + EK Quantum ARGB 3090 w/ active backplate
Memory 2x32GB DDR4 3600 Corsair Vengeance RGB @3866 C18-22-22-22-42 TRFC704 (1.4V Hynix MJR - SoC 1.15V)
Video Card(s) Galax RTX 3090 SG 24GB: Underclocked to 1700Mhz 0.750v (375W down to 250W))
Storage 2TB WD SN850 NVME + 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + 1TB Intel 6000P NVME USB 3.2
Display(s) Phillips 32 32M1N5800A (4k144), LG 32" (4K60) | Gigabyte G32QC (2k165) | Phillips 328m6fjrmb (2K144)
Case Fractal Design R6
Audio Device(s) Logitech G560 | Corsair Void pro RGB |Blue Yeti mic
Power Supply Fractal Ion+ 2 860W (Platinum) (This thing is God-tier. Silent and TINY)
Mouse Logitech G Pro wireless + Steelseries Prisma XL
Keyboard Razer Huntsman TE ( Sexy white keycaps)
VR HMD Oculus Rift S + Quest 2
Software Windows 11 pro x64 (Yes, it's genuinely a good OS) OpenRGB - ditch the branded bloatware!
Benchmark Scores Nyooom.
When you're on apple products, the browsers are basically safari skins anyway - they all use the same 'webkit' platform underneath


your text stuff is 100% browser, the forum doesn't offer anything like that
 
Joined
Jan 31, 2010
Messages
5,453 (1.03/day)
Location
Gougeland (NZ)
System Name Cumquat 2021
Processor AMD RyZen R7 7800X3D
Motherboard Asus Strix X670E - E Gaming WIFI
Cooling Deep Cool LT720 + CM MasterGel Pro TP + Lian Li Uni Fan V2
Memory 32GB GSkill Trident Z5 Neo 6000
Video Card(s) Sapphire Nitro+ OC RX6800 16GB DDR6 2270Cclk / 2010Mclk
Storage 1x Adata SX8200PRO NVMe 1TB gen3 x4 1X Samsung 980 Pro NVMe Gen 4 x4 1TB, 12TB of HDD Storage
Display(s) AOC 24G2 IPS 144Hz FreeSync Premium 1920x1080p
Case Lian Li O11D XL ROG edition
Audio Device(s) RX6800 via HDMI + Pioneer VSX-531 amp Technics 100W 5.1 Speaker set
Power Supply EVGA 1000W G5 Gold
Mouse Logitech G502 Proteus Core Wired
Keyboard Logitech G915 Wireless
Software Windows 11 X64 PRO (build 23H2)
Benchmark Scores it sucks even more less now ;)
When you're on apple products, the browsers are basically safari skins anyway - they all use the same 'webkit' platform underneath


your text stuff is 100% browser, the forum doesn't offer anything like that
Eww well that sucks donkey balls then @INSTG8R perhaps you should think about not using (Cr)apple devices
 
Joined
Nov 15, 2021
Messages
2,818 (2.86/day)
Location
Knoxville, TN, USA
System Name Work Computer | Unfinished Computer
Processor Core i7-6700 | Ryzen 5 5600X
Motherboard Dell Q170 | Gigabyte Aorus Elite Wi-Fi
Cooling A fan? | Truly Custom Loop
Memory 4x4GB Crucial 2133 C17 | 4x8GB Corsair Vengeance RGB 3600 C26
Video Card(s) Dell Radeon R7 450 | RTX 2080 Ti FE
Storage Crucial BX500 2TB | TBD
Display(s) 3x LG QHD 32" GSM5B96 | TBD
Case Dell | Heavily Modified Phanteks P400
Power Supply Dell TFX Non-standard | EVGA BQ 650W
Mouse Monster No-Name $7 Gaming Mouse| TBD
it’s constantly tells me I’m not logged in
I get that sometimes on mobile (chrome, Android) as well. I will try to post a pic next time it happens.

Something else that happens is upon logging in, I will be redirected to a page stating "you are already logged in. Please click here to return to the forum list."
 
Joined
Jan 18, 2020
Messages
724 (0.44/day)
Very weird, but good that it's resolved. If you see our emails in spam, mark them as not spam, which helps report to M$ that were are not spammers

MS introduced new anti spam in the last few weeks I think. They delay email from domains at a threshold, or similar.

They used to just have s3150 blocks on /16~ cidr or deliver to junk.
 

Mussels

Freshwater Moderator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
58,413 (8.08/day)
Location
Oystralia
System Name Rainbow Sparkles (Power efficient, <350W gaming load)
Processor Ryzen R7 5800x3D (Undervolted, 4.45GHz all core)
Motherboard Asus x570-F (BIOS Modded)
Cooling Alphacool Apex UV - Alphacool Eisblock XPX Aurora + EK Quantum ARGB 3090 w/ active backplate
Memory 2x32GB DDR4 3600 Corsair Vengeance RGB @3866 C18-22-22-22-42 TRFC704 (1.4V Hynix MJR - SoC 1.15V)
Video Card(s) Galax RTX 3090 SG 24GB: Underclocked to 1700Mhz 0.750v (375W down to 250W))
Storage 2TB WD SN850 NVME + 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + 1TB Intel 6000P NVME USB 3.2
Display(s) Phillips 32 32M1N5800A (4k144), LG 32" (4K60) | Gigabyte G32QC (2k165) | Phillips 328m6fjrmb (2K144)
Case Fractal Design R6
Audio Device(s) Logitech G560 | Corsair Void pro RGB |Blue Yeti mic
Power Supply Fractal Ion+ 2 860W (Platinum) (This thing is God-tier. Silent and TINY)
Mouse Logitech G Pro wireless + Steelseries Prisma XL
Keyboard Razer Huntsman TE ( Sexy white keycaps)
VR HMD Oculus Rift S + Quest 2
Software Windows 11 pro x64 (Yes, it's genuinely a good OS) OpenRGB - ditch the branded bloatware!
Benchmark Scores Nyooom.
I get that sometimes on mobile (chrome, Android) as well. I will try to post a pic next time it happens.

Something else that happens is upon logging in, I will be redirected to a page stating "you are already logged in. Please click here to return to the forum list."
thats the page you're going to/refreshing


I've seen things go weird if auto translate is on, on other forums - you don't have anything like that active?
 
Joined
Nov 15, 2021
Messages
2,818 (2.86/day)
Location
Knoxville, TN, USA
System Name Work Computer | Unfinished Computer
Processor Core i7-6700 | Ryzen 5 5600X
Motherboard Dell Q170 | Gigabyte Aorus Elite Wi-Fi
Cooling A fan? | Truly Custom Loop
Memory 4x4GB Crucial 2133 C17 | 4x8GB Corsair Vengeance RGB 3600 C26
Video Card(s) Dell Radeon R7 450 | RTX 2080 Ti FE
Storage Crucial BX500 2TB | TBD
Display(s) 3x LG QHD 32" GSM5B96 | TBD
Case Dell | Heavily Modified Phanteks P400
Power Supply Dell TFX Non-standard | EVGA BQ 650W
Mouse Monster No-Name $7 Gaming Mouse| TBD
thats the page you're going to/refreshing


I've seen things go weird if auto translate is on, on other forums - you don't have anything like that active?
Nothing like that. I can be viewing a thread and sign in, and I am immediately redirected instead of returning to the thread I am viewing.
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
27,279 (3.70/day)
Processor Ryzen 7 5700X
Memory 48 GB
Video Card(s) RTX 4080
Storage 2x HDD RAID 1, 3x M.2 NVMe
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
The image servers seem to be running slow. Page data loads fast but images are painfully slow.
Probably your local Cloudflare instance being slow .. any better yet?
 
Last edited:

Mussels

Freshwater Moderator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
58,413 (8.08/day)
Location
Oystralia
System Name Rainbow Sparkles (Power efficient, <350W gaming load)
Processor Ryzen R7 5800x3D (Undervolted, 4.45GHz all core)
Motherboard Asus x570-F (BIOS Modded)
Cooling Alphacool Apex UV - Alphacool Eisblock XPX Aurora + EK Quantum ARGB 3090 w/ active backplate
Memory 2x32GB DDR4 3600 Corsair Vengeance RGB @3866 C18-22-22-22-42 TRFC704 (1.4V Hynix MJR - SoC 1.15V)
Video Card(s) Galax RTX 3090 SG 24GB: Underclocked to 1700Mhz 0.750v (375W down to 250W))
Storage 2TB WD SN850 NVME + 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + 1TB Intel 6000P NVME USB 3.2
Display(s) Phillips 32 32M1N5800A (4k144), LG 32" (4K60) | Gigabyte G32QC (2k165) | Phillips 328m6fjrmb (2K144)
Case Fractal Design R6
Audio Device(s) Logitech G560 | Corsair Void pro RGB |Blue Yeti mic
Power Supply Fractal Ion+ 2 860W (Platinum) (This thing is God-tier. Silent and TINY)
Mouse Logitech G Pro wireless + Steelseries Prisma XL
Keyboard Razer Huntsman TE ( Sexy white keycaps)
VR HMD Oculus Rift S + Quest 2
Software Windows 11 pro x64 (Yes, it's genuinely a good OS) OpenRGB - ditch the branded bloatware!
Benchmark Scores Nyooom.
The image servers seem to be running slow. Page data loads fast but images are painfully slow.
I get that issue sometimes as well, makes sense that its cloudflare just being cloudflare
 
Status
Not open for further replies.
Top