• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

2900 bios clock tool

Wile E

Power User
Joined
Oct 1, 2006
Messages
24,318 (4.20/day)
System Name The ClusterF**k
Processor 980X @ 4Ghz
Motherboard Gigabyte GA-EX58-UD5 BIOS F12
Cooling MCR-320, DDC-1 pump w/Bitspower res top (1/2" fittings), Koolance CPU-360
Memory 3x2GB Mushkin Redlines 1600Mhz 6-8-6-24 1T
Video Card(s) Evga GTX 580
Storage Corsair Neutron GTX 240GB, 2xSeagate 320GB RAID0; 2xSeagate 3TB; 2xSamsung 2TB; Samsung 1.5TB
Display(s) HP LP2475w 24" 1920x1200 IPS
Case Technofront Bench Station
Audio Device(s) Auzentech X-Fi Forte into Onkyo SR606 and Polk TSi200's + RM6750
Power Supply ENERMAX Galaxy EVO EGX1250EWT 1250W
Software Win7 Ultimate N x64, OSX 10.8.4
First benchmark in. I tried one lone card (no crossfire)

Card at Default specs: 3dmark score of 8246
Card Overclocked GPU @ 900 3d ram @ 1200: 3d mark score of 8231

yeah.... I don't know either, but it didn't work. I'm gunna go back and try and figure out what happened.

Edit: Voltage was at 1.35
Sounds like a heat problem. Can you get 900 with a lower voltage?
 

Nezacant

New Member
Joined
Nov 21, 2007
Messages
20 (0.00/day)
Location
Baltimore Maryland, USA
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Processor Overclocked to 3.2 GHz (watercooled)
Motherboard ASUS P5E3 Deluxe/WiFi-AP LGA 775 Intel X38 ATX Intel Motherboard
Cooling Koolance INX-720BK Cooling System / Koolance CPU Block (CPU-300-H06) / x2 Koolance VID-290 GPU Block
Memory CORSAIR 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1066 (PC3 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory
Video Card(s) x2 HIS Hightech Radeon HD 2900XT 1GB 512-bit GDDR4 Running in Crossfire (Watercooled)
Storage x2 SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Running RAID 0
Display(s) SCEPTRE X20WG-1080P Black 20.1" 5ms(GTG) DVI Widescreen LCD Monitor
Case APEVIA X-TELSTAR-RD Red/ Black Aluminum ATX Full Tower Computer Case Modded to fit Watercooling kit
Audio Device(s) (Onboard)
Power Supply Antec True Power Quattro ATX12V / EPS12V 850W Power Supply
Software Vista Ultimate x64
Sounds like a heat problem. Can you get 900 with a lower voltage?

I can try! :)

But I really dont think the bios flashed correctly. All of the info fields were blank after the flash. I'll mess around with it a bit more if I have time today. Wont be doing much since its Thanksgiving here in the states.

Speaking of... Happy Thanksgiving! :toast:
 

Wile E

Power User
Joined
Oct 1, 2006
Messages
24,318 (4.20/day)
System Name The ClusterF**k
Processor 980X @ 4Ghz
Motherboard Gigabyte GA-EX58-UD5 BIOS F12
Cooling MCR-320, DDC-1 pump w/Bitspower res top (1/2" fittings), Koolance CPU-360
Memory 3x2GB Mushkin Redlines 1600Mhz 6-8-6-24 1T
Video Card(s) Evga GTX 580
Storage Corsair Neutron GTX 240GB, 2xSeagate 320GB RAID0; 2xSeagate 3TB; 2xSamsung 2TB; Samsung 1.5TB
Display(s) HP LP2475w 24" 1920x1200 IPS
Case Technofront Bench Station
Audio Device(s) Auzentech X-Fi Forte into Onkyo SR606 and Polk TSi200's + RM6750
Power Supply ENERMAX Galaxy EVO EGX1250EWT 1250W
Software Win7 Ultimate N x64, OSX 10.8.4
I can try! :)

But I really dont think the bios flashed correctly. All of the info fields were blank after the flash. I'll mess around with it a bit more if I have time today. Wont be doing much since its Thanksgiving here in the states.

Speaking of... Happy Thanksgiving! :toast:
Happy Turkey Day!!!

(I'm in the Sataes as well. lol)
 

Nezacant

New Member
Joined
Nov 21, 2007
Messages
20 (0.00/day)
Location
Baltimore Maryland, USA
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Processor Overclocked to 3.2 GHz (watercooled)
Motherboard ASUS P5E3 Deluxe/WiFi-AP LGA 775 Intel X38 ATX Intel Motherboard
Cooling Koolance INX-720BK Cooling System / Koolance CPU Block (CPU-300-H06) / x2 Koolance VID-290 GPU Block
Memory CORSAIR 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1066 (PC3 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory
Video Card(s) x2 HIS Hightech Radeon HD 2900XT 1GB 512-bit GDDR4 Running in Crossfire (Watercooled)
Storage x2 SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Running RAID 0
Display(s) SCEPTRE X20WG-1080P Black 20.1" 5ms(GTG) DVI Widescreen LCD Monitor
Case APEVIA X-TELSTAR-RD Red/ Black Aluminum ATX Full Tower Computer Case Modded to fit Watercooling kit
Audio Device(s) (Onboard)
Power Supply Antec True Power Quattro ATX12V / EPS12V 850W Power Supply
Software Vista Ultimate x64
OK here is what I get when I flash:

C:\atiflash -p 0 -newbios 125vbios.rom -f (the command is entered)
Old DeviceID: 9400
New DeviceID: 0
Old Product Name:
New Product Name:
Old Bios Version:
New Bios Version:
Flash type: M25p10
10000/10000h bytes programmed
10000/10000h bytes verified

Restart System To Complete VBIOS Update



So... did it work? I see a lot of blanks and a 0 for new device ID.

Edit: I really dont think my bios is flashing. No matter what I clock the bios to the performance stays pretty much the same.

EDIT2: It DID flash. And I think I may have found my problem with the benchmark score.
 
Last edited:

cepoi

New Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
122 (0.02/day)
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 G0 @ 2.7 (300x9)
Motherboard Abit AW9D-MAX (stupid board...with Q6600 G0 only get 300 fsb..)
Cooling Zalman 9500LED
Memory 2x1gb Corsair XMS2 DDR2-800 @ 950MHz (4-4-4-12)
Video Card(s) 2 x Asus HD2900XT 512MB DDR3 Crossfire @ 850/950
Storage 120gb maxtor sata2 + 160gb western digital sata2 + 200gb maxtor sata2
Display(s) Samsung SyncMaster 931BW 19" widescreen LCD
Power Supply Cooler Master Real Power Pro 850 watt
Software Microsoft Windows Vista Home Premium 32bit
hello..what is the different if i use "atiflash -p 0 xxxxbios.rom -f" with "atiflash -p 0 -newbios xxxxbios.rom -f"?? one with "-newbios" and otherone without "-newbios"??before this im not sing the "-newbios" command..
 

ilbuglio

New Member
Joined
Nov 2, 2004
Messages
1 (0.00/day)
how to change volt on 2d for Lower consumption

How can I change voltage on 2d to lower consumption ?

i can set the 3d voltage on quantumforce2900 bios editor but not 2s volt ??


Someone has a bios for 2d down clocked in voltage/freq. and standar 3d

thanks :banghead:
 

Feichti

New Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
1 (0.00/day)

vere cool guys :)

only two think would be to to.

there should be a choice to edit the vid in 2d clock from 0,7v to about 1,0v in 0,125 units
and the should be a choice to edit the vid of the memory

i have got flashed a few days ago the foxcon bios with 880/950 and run it on my q6600 @ 4 ghz und these 2 x 2900xt @ crossfire and i got nice one 21117 3d Mark 06 Points

http://www.hardware.feichti.com/gfx/gigagyte-x38-dq6/bench/x38-3dmark06-4005-cf-880-950.jpg

Greeds

Feichti
 

cepoi

New Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
122 (0.02/day)
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 G0 @ 2.7 (300x9)
Motherboard Abit AW9D-MAX (stupid board...with Q6600 G0 only get 300 fsb..)
Cooling Zalman 9500LED
Memory 2x1gb Corsair XMS2 DDR2-800 @ 950MHz (4-4-4-12)
Video Card(s) 2 x Asus HD2900XT 512MB DDR3 Crossfire @ 850/950
Storage 120gb maxtor sata2 + 160gb western digital sata2 + 200gb maxtor sata2
Display(s) Samsung SyncMaster 931BW 19" widescreen LCD
Power Supply Cooler Master Real Power Pro 850 watt
Software Microsoft Windows Vista Home Premium 32bit
recommended voltage for stock cooling?? 1.25v?? 1.35 possible?
 

Nezacant

New Member
Joined
Nov 21, 2007
Messages
20 (0.00/day)
Location
Baltimore Maryland, USA
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Processor Overclocked to 3.2 GHz (watercooled)
Motherboard ASUS P5E3 Deluxe/WiFi-AP LGA 775 Intel X38 ATX Intel Motherboard
Cooling Koolance INX-720BK Cooling System / Koolance CPU Block (CPU-300-H06) / x2 Koolance VID-290 GPU Block
Memory CORSAIR 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1066 (PC3 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory
Video Card(s) x2 HIS Hightech Radeon HD 2900XT 1GB 512-bit GDDR4 Running in Crossfire (Watercooled)
Storage x2 SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Running RAID 0
Display(s) SCEPTRE X20WG-1080P Black 20.1" 5ms(GTG) DVI Widescreen LCD Monitor
Case APEVIA X-TELSTAR-RD Red/ Black Aluminum ATX Full Tower Computer Case Modded to fit Watercooling kit
Audio Device(s) (Onboard)
Power Supply Antec True Power Quattro ATX12V / EPS12V 850W Power Supply
Software Vista Ultimate x64
recommended voltage for stock cooling?? 1.25v?? 1.35 possible?


With a 2900XT 1gb I have GPU running at 900MHz and Memory running at 1100 MHZ. Voltage is at 1.25v and it is runnnig stable. This is with water cooling though though from what I hear of the stock cooler you should be able to do 1.25v.

Edit: It also runs stable at 1.20 though it droped my 3dmark score by a couple of points.
 
Last edited:

cepoi

New Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
122 (0.02/day)
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 G0 @ 2.7 (300x9)
Motherboard Abit AW9D-MAX (stupid board...with Q6600 G0 only get 300 fsb..)
Cooling Zalman 9500LED
Memory 2x1gb Corsair XMS2 DDR2-800 @ 950MHz (4-4-4-12)
Video Card(s) 2 x Asus HD2900XT 512MB DDR3 Crossfire @ 850/950
Storage 120gb maxtor sata2 + 160gb western digital sata2 + 200gb maxtor sata2
Display(s) Samsung SyncMaster 931BW 19" widescreen LCD
Power Supply Cooler Master Real Power Pro 850 watt
Software Microsoft Windows Vista Home Premium 32bit
i have problem here...after flash with modified bios...no display on monitor during boot...but after reach logon screen...it appear...any suggestion?
 

cepoi

New Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
122 (0.02/day)
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 G0 @ 2.7 (300x9)
Motherboard Abit AW9D-MAX (stupid board...with Q6600 G0 only get 300 fsb..)
Cooling Zalman 9500LED
Memory 2x1gb Corsair XMS2 DDR2-800 @ 950MHz (4-4-4-12)
Video Card(s) 2 x Asus HD2900XT 512MB DDR3 Crossfire @ 850/950
Storage 120gb maxtor sata2 + 160gb western digital sata2 + 200gb maxtor sata2
Display(s) Samsung SyncMaster 931BW 19" widescreen LCD
Power Supply Cooler Master Real Power Pro 850 watt
Software Microsoft Windows Vista Home Premium 32bit
anyone...help...plzz
 

Nezacant

New Member
Joined
Nov 21, 2007
Messages
20 (0.00/day)
Location
Baltimore Maryland, USA
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Processor Overclocked to 3.2 GHz (watercooled)
Motherboard ASUS P5E3 Deluxe/WiFi-AP LGA 775 Intel X38 ATX Intel Motherboard
Cooling Koolance INX-720BK Cooling System / Koolance CPU Block (CPU-300-H06) / x2 Koolance VID-290 GPU Block
Memory CORSAIR 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1066 (PC3 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory
Video Card(s) x2 HIS Hightech Radeon HD 2900XT 1GB 512-bit GDDR4 Running in Crossfire (Watercooled)
Storage x2 SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Running RAID 0
Display(s) SCEPTRE X20WG-1080P Black 20.1" 5ms(GTG) DVI Widescreen LCD Monitor
Case APEVIA X-TELSTAR-RD Red/ Black Aluminum ATX Full Tower Computer Case Modded to fit Watercooling kit
Audio Device(s) (Onboard)
Power Supply Antec True Power Quattro ATX12V / EPS12V 850W Power Supply
Software Vista Ultimate x64
i have problem here...after flash with modified bios...no display on monitor during boot...but after reach logon screen...it appear...any suggestion?

So you cant see your post screen, but you can see when windows boots?
 

cepoi

New Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
122 (0.02/day)
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 G0 @ 2.7 (300x9)
Motherboard Abit AW9D-MAX (stupid board...with Q6600 G0 only get 300 fsb..)
Cooling Zalman 9500LED
Memory 2x1gb Corsair XMS2 DDR2-800 @ 950MHz (4-4-4-12)
Video Card(s) 2 x Asus HD2900XT 512MB DDR3 Crossfire @ 850/950
Storage 120gb maxtor sata2 + 160gb western digital sata2 + 200gb maxtor sata2
Display(s) Samsung SyncMaster 931BW 19" widescreen LCD
Power Supply Cooler Master Real Power Pro 850 watt
Software Microsoft Windows Vista Home Premium 32bit
yes...but if i flash to the original bios...it works fine...
 

Nezacant

New Member
Joined
Nov 21, 2007
Messages
20 (0.00/day)
Location
Baltimore Maryland, USA
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Processor Overclocked to 3.2 GHz (watercooled)
Motherboard ASUS P5E3 Deluxe/WiFi-AP LGA 775 Intel X38 ATX Intel Motherboard
Cooling Koolance INX-720BK Cooling System / Koolance CPU Block (CPU-300-H06) / x2 Koolance VID-290 GPU Block
Memory CORSAIR 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1066 (PC3 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory
Video Card(s) x2 HIS Hightech Radeon HD 2900XT 1GB 512-bit GDDR4 Running in Crossfire (Watercooled)
Storage x2 SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Running RAID 0
Display(s) SCEPTRE X20WG-1080P Black 20.1" 5ms(GTG) DVI Widescreen LCD Monitor
Case APEVIA X-TELSTAR-RD Red/ Black Aluminum ATX Full Tower Computer Case Modded to fit Watercooling kit
Audio Device(s) (Onboard)
Power Supply Antec True Power Quattro ATX12V / EPS12V 850W Power Supply
Software Vista Ultimate x64

area50

New Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
1 (0.00/day)
hi,

can you ask him to build in, that we can control the 2D Voltage?
 

glenboy

New Member
Joined
Jun 22, 2007
Messages
34 (0.01/day)
i have problem here...after flash with modified bios...no display on monitor during boot...but after reach logon screen...it appear...any suggestion?

try your monitor on the other dvi port on the back of video card
 

Nezacant

New Member
Joined
Nov 21, 2007
Messages
20 (0.00/day)
Location
Baltimore Maryland, USA
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Processor Overclocked to 3.2 GHz (watercooled)
Motherboard ASUS P5E3 Deluxe/WiFi-AP LGA 775 Intel X38 ATX Intel Motherboard
Cooling Koolance INX-720BK Cooling System / Koolance CPU Block (CPU-300-H06) / x2 Koolance VID-290 GPU Block
Memory CORSAIR 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1066 (PC3 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory
Video Card(s) x2 HIS Hightech Radeon HD 2900XT 1GB 512-bit GDDR4 Running in Crossfire (Watercooled)
Storage x2 SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Running RAID 0
Display(s) SCEPTRE X20WG-1080P Black 20.1" 5ms(GTG) DVI Widescreen LCD Monitor
Case APEVIA X-TELSTAR-RD Red/ Black Aluminum ATX Full Tower Computer Case Modded to fit Watercooling kit
Audio Device(s) (Onboard)
Power Supply Antec True Power Quattro ATX12V / EPS12V 850W Power Supply
Software Vista Ultimate x64
To anyone who is messing with these cards... how hot is your VRAM? Even small adjustments are bringing mine up to 100c! (And sometimes past that...)
 

cepoi

New Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
122 (0.02/day)
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 G0 @ 2.7 (300x9)
Motherboard Abit AW9D-MAX (stupid board...with Q6600 G0 only get 300 fsb..)
Cooling Zalman 9500LED
Memory 2x1gb Corsair XMS2 DDR2-800 @ 950MHz (4-4-4-12)
Video Card(s) 2 x Asus HD2900XT 512MB DDR3 Crossfire @ 850/950
Storage 120gb maxtor sata2 + 160gb western digital sata2 + 200gb maxtor sata2
Display(s) Samsung SyncMaster 931BW 19" widescreen LCD
Power Supply Cooler Master Real Power Pro 850 watt
Software Microsoft Windows Vista Home Premium 32bit

Nezacant

New Member
Joined
Nov 21, 2007
Messages
20 (0.00/day)
Location
Baltimore Maryland, USA
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Processor Overclocked to 3.2 GHz (watercooled)
Motherboard ASUS P5E3 Deluxe/WiFi-AP LGA 775 Intel X38 ATX Intel Motherboard
Cooling Koolance INX-720BK Cooling System / Koolance CPU Block (CPU-300-H06) / x2 Koolance VID-290 GPU Block
Memory CORSAIR 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1066 (PC3 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory
Video Card(s) x2 HIS Hightech Radeon HD 2900XT 1GB 512-bit GDDR4 Running in Crossfire (Watercooled)
Storage x2 SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Running RAID 0
Display(s) SCEPTRE X20WG-1080P Black 20.1" 5ms(GTG) DVI Widescreen LCD Monitor
Case APEVIA X-TELSTAR-RD Red/ Black Aluminum ATX Full Tower Computer Case Modded to fit Watercooling kit
Audio Device(s) (Onboard)
Power Supply Antec True Power Quattro ATX12V / EPS12V 850W Power Supply
Software Vista Ultimate x64

Nezacant

New Member
Joined
Nov 21, 2007
Messages
20 (0.00/day)
Location
Baltimore Maryland, USA
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Processor Overclocked to 3.2 GHz (watercooled)
Motherboard ASUS P5E3 Deluxe/WiFi-AP LGA 775 Intel X38 ATX Intel Motherboard
Cooling Koolance INX-720BK Cooling System / Koolance CPU Block (CPU-300-H06) / x2 Koolance VID-290 GPU Block
Memory CORSAIR 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1066 (PC3 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory
Video Card(s) x2 HIS Hightech Radeon HD 2900XT 1GB 512-bit GDDR4 Running in Crossfire (Watercooled)
Storage x2 SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Running RAID 0
Display(s) SCEPTRE X20WG-1080P Black 20.1" 5ms(GTG) DVI Widescreen LCD Monitor
Case APEVIA X-TELSTAR-RD Red/ Black Aluminum ATX Full Tower Computer Case Modded to fit Watercooling kit
Audio Device(s) (Onboard)
Power Supply Antec True Power Quattro ATX12V / EPS12V 850W Power Supply
Software Vista Ultimate x64
I got a 3dmark score of 17464 with 900 MHz core and 1100 MHZ Ram.
However!!! My temps are through the roof! VRAM on card #2 touched 100 degrees Celsius... with watercooling. Which makes me question my waterblock. I'm gunna take a look at it now.

Back to the main theme of the post though, the bios editor works like a charm. :)

EDIT: I've never used these video cards with their stock heatsinks. (This box was built last week) Anyone tell what kind of temps they are getting with the stock cooler?
 

cepoi

New Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
122 (0.02/day)
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 G0 @ 2.7 (300x9)
Motherboard Abit AW9D-MAX (stupid board...with Q6600 G0 only get 300 fsb..)
Cooling Zalman 9500LED
Memory 2x1gb Corsair XMS2 DDR2-800 @ 950MHz (4-4-4-12)
Video Card(s) 2 x Asus HD2900XT 512MB DDR3 Crossfire @ 850/950
Storage 120gb maxtor sata2 + 160gb western digital sata2 + 200gb maxtor sata2
Display(s) Samsung SyncMaster 931BW 19" widescreen LCD
Power Supply Cooler Master Real Power Pro 850 watt
Software Microsoft Windows Vista Home Premium 32bit

DaMulta

My stars went supernova
Joined
Aug 3, 2006
Messages
16,167 (2.76/day)
Location
Oklahoma T-Town
System Name Work in progress
Processor AMD 955---4Ghz
Motherboard MSi GD70
Cooling OcZ Phase/water
Memory Crucial2GB kit (1GBx2), Ballistix 240-pin DIMM, DDR3 PC3-16000
Video Card(s) CrossfireX 2 X HD 4890 1GB OCed to 1000Mhz
Storage SSD 64GB
Display(s) Envision 24'' 1920x1200
Case Using the desk ATM
Audio Device(s) Sucky onboard for now :(
Power Supply 1000W TruePower Quattro

cepoi

New Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
122 (0.02/day)
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 G0 @ 2.7 (300x9)
Motherboard Abit AW9D-MAX (stupid board...with Q6600 G0 only get 300 fsb..)
Cooling Zalman 9500LED
Memory 2x1gb Corsair XMS2 DDR2-800 @ 950MHz (4-4-4-12)
Video Card(s) 2 x Asus HD2900XT 512MB DDR3 Crossfire @ 850/950
Storage 120gb maxtor sata2 + 160gb western digital sata2 + 200gb maxtor sata2
Display(s) Samsung SyncMaster 931BW 19" widescreen LCD
Power Supply Cooler Master Real Power Pro 850 watt
Software Microsoft Windows Vista Home Premium 32bit
You need a cheap pci video card/2ed PCI-E card or do a blind flash back.

im already flashed it back to the original bios...blindly...luckily i memorize the bios step...2x downward enter, 2x downward enter, 3x down "+" 3x..and successfully make usb drive as 1st priority..
 

Nezacant

New Member
Joined
Nov 21, 2007
Messages
20 (0.00/day)
Location
Baltimore Maryland, USA
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Processor Overclocked to 3.2 GHz (watercooled)
Motherboard ASUS P5E3 Deluxe/WiFi-AP LGA 775 Intel X38 ATX Intel Motherboard
Cooling Koolance INX-720BK Cooling System / Koolance CPU Block (CPU-300-H06) / x2 Koolance VID-290 GPU Block
Memory CORSAIR 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1066 (PC3 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory
Video Card(s) x2 HIS Hightech Radeon HD 2900XT 1GB 512-bit GDDR4 Running in Crossfire (Watercooled)
Storage x2 SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Running RAID 0
Display(s) SCEPTRE X20WG-1080P Black 20.1" 5ms(GTG) DVI Widescreen LCD Monitor
Case APEVIA X-TELSTAR-RD Red/ Black Aluminum ATX Full Tower Computer Case Modded to fit Watercooling kit
Audio Device(s) (Onboard)
Power Supply Antec True Power Quattro ATX12V / EPS12V 850W Power Supply
Software Vista Ultimate x64
no. how unlucky i am..


That is weird. Someone suggested changing the cable around. Have you tried that yet? It doesn't really make much sense to me. If you are only changing 3d clocks it shouldn't mess with your post or bios screens.

What ever you are doing to your bios your monitor isn't liking it. Maybe try messing with some monitor settings?

Also, are you just modifying a copy of your original bios or are you using a downloaded one?
 

Nezacant

New Member
Joined
Nov 21, 2007
Messages
20 (0.00/day)
Location
Baltimore Maryland, USA
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz LGA 775 Processor Overclocked to 3.2 GHz (watercooled)
Motherboard ASUS P5E3 Deluxe/WiFi-AP LGA 775 Intel X38 ATX Intel Motherboard
Cooling Koolance INX-720BK Cooling System / Koolance CPU Block (CPU-300-H06) / x2 Koolance VID-290 GPU Block
Memory CORSAIR 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1066 (PC3 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory
Video Card(s) x2 HIS Hightech Radeon HD 2900XT 1GB 512-bit GDDR4 Running in Crossfire (Watercooled)
Storage x2 SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Running RAID 0
Display(s) SCEPTRE X20WG-1080P Black 20.1" 5ms(GTG) DVI Widescreen LCD Monitor
Case APEVIA X-TELSTAR-RD Red/ Black Aluminum ATX Full Tower Computer Case Modded to fit Watercooling kit
Audio Device(s) (Onboard)
Power Supply Antec True Power Quattro ATX12V / EPS12V 850W Power Supply
Software Vista Ultimate x64
im already flashed it back to the original bios...blindly...luckily i memorize the bios step...2x downward enter, 2x downward enter, 3x down "+" 3x..and successfully make usb drive as 1st priority..

LOL :laugh:
 
Top