• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Battlefield Bad Company 2 Clubhouse

tigger

I'm the only one
Joined
Mar 20, 2006
Messages
10,476 (2.44/day)
Likes
1,673
System Name Black to the Core MKIV
Processor Intel I7 6700k
Motherboard Asus Z170 Pro Gaming socket 1151
Cooling NZXT Kraken X61 280mm radiator
Memory 2x8gb Corsair vengeance LPX 2400 DDR4
Video Card(s) XFX Radeon R9 290 4gb ddr5
Storage Patriot Blast 120gb ssd Boot and WD10EADX-22TDHB0 1TB Data
Display(s) Dell 2408WFP 24" 1920x1200
Case Nzxt IS 340
Audio Device(s) Asus xonar dsx pci-e
Power Supply Corsair CX750
Mouse Logitech G502
Software Win 10 Pro x64
I just installed TS my mic seems to be working fine,my name is of course TIGGER.

My game name is TI66ER-engineer/recon
 

brandonwh64

Addicted to Bacon and StarCrunches!!!
Joined
Sep 6, 2009
Messages
19,516 (6.46/day)
Likes
6,937
Location
Chatsworth, GA
System Name The StarCrunch Defender! | X58 Cruncher!
Processor I7 6700K @ STOCK | Intel I7-920
Motherboard Gigabyte Z170X-UD5 | Alienware MS-7543 X58
Cooling Corsair A70 Push/Pull | Corsair H50
Memory Crucial Ballistix DDR4 2400 MHz | Pereema 3x2GB DDR3
Video Card(s) Gigabyte Gaming G1 GTX 1070 | Gigabyte 7970 3GB
Storage 2x Samsung Pro 256GB M.2 SSD's in Raid 0 | 4TB Western Digital SATA drive
Display(s) ViewSonic VG2227wm 1080P | OLD viewsonics
Case NZXT Tempest 410 Elite | NZXT Source 210
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair 750TX | Enermax Liberty 500W
Mouse MX518 | MX502
Keyboard TESORO Mechanical | ANZO Mechanical
Software Windows 10 Pro on both
Hey i got on ts last night before joining the server and it showed no one in there, do i need to get some kind of guest pass or something?
Everytime I join the TS server I never see anyone on and I get a bunch of error msg's. something about not sufficient access.
They have it set were you need permissions to join the BC2 channels. i reformatted yesterday and now i cannot join as well :(
 

tigger

I'm the only one
Joined
Mar 20, 2006
Messages
10,476 (2.44/day)
Likes
1,673
System Name Black to the Core MKIV
Processor Intel I7 6700k
Motherboard Asus Z170 Pro Gaming socket 1151
Cooling NZXT Kraken X61 280mm radiator
Memory 2x8gb Corsair vengeance LPX 2400 DDR4
Video Card(s) XFX Radeon R9 290 4gb ddr5
Storage Patriot Blast 120gb ssd Boot and WD10EADX-22TDHB0 1TB Data
Display(s) Dell 2408WFP 24" 1920x1200
Case Nzxt IS 340
Audio Device(s) Asus xonar dsx pci-e
Power Supply Corsair CX750
Mouse Logitech G502
Software Win 10 Pro x64
I just put ts in and i can join but it puts me in the lobby is all.
 
Joined
Feb 10, 2008
Messages
3,302 (0.92/day)
Likes
713
Location
BC.CAN
We were in the TS3 server last night when Johnny5 joined. The permissions are being worked out still but if you want to communicate with us just stay in the lobby, if someone is in the channel you should get moved manually within a minute or 2. Without the correct password you might not see anyone in server but I'm not totally sure.
 
Joined
May 21, 2009
Messages
4,966 (1.59/day)
Likes
1,511
System Name i7-PC / HTPC / iMac
Processor i7 3820 / Phenom II 940
Motherboard GIGABYTE G1.ASSASSIN2 / M3A79-T Deluxe
Cooling Corsair Hydro H100i / Scythe II (HS only)
Memory G.SKILL Trident X Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600mhz / 4GB DDR2 1066 (@800) Corsair Dominator
Video Card(s) GB Radeon HD 7950s 3GB / GB Radeon HD 7950s 3GB
Storage 2x 80GB Intel X-25, 2x600gb SATA, 1x1tb 5400RPM storage /1x600GB, 3x500GB,1x160,1x120 SATA
Display(s) 1x 27" Yamakasi / Vizio 42" HDTV
Case Lian Li Lancool PC-K58 / Antec 900
Audio Device(s) HT Omega Striker 7.1 / Onboard and HDMI from ATi Card
Power Supply PC Power & Cooling 750W / 610W
Software Ubuntu / Windows 8.1 Pro / OS X / PHPStorm / Gaming
yeah i've even had some bad luck seeing people in the server. i've had to move to the channel once or twice for it to work. i tried to change you to a member, but it just flashes error and won't let me. up to you rhino... :)
 

epicfail

New Member
Joined
Nov 10, 2008
Messages
496 (0.15/day)
Likes
50
Location
Manitoba, Canada
System Name GavinComp/// Laptop
Processor Intel Core 2 Duo E8500 3,16//I7 920m
Motherboard ASUS P5Q PRO P45//
Cooling stock// looks like a bad ass f117
Memory 2x2gb gskill DDR2-1066// 8gb ddr3
Video Card(s) Palit 4870x2 2gb//5870m
Storage 500gb Hitachi Deskstar//2x 500gb harddrive
Display(s) 22 inch Samsung Vsyng t220/ 17.3
Case antec 900
Audio Device(s) x-fi titanium pro
Power Supply 750w PC power and cooling
Software Windows 7 ultimate x64
yeah i've even had some bad luck seeing people in the server. i've had to move to the channel once or twice for it to work. i tried to change you to a member, but it just flashes error and won't let me. up to you rhino... :)
ahh k ill try again tonight just stay in ts while i play, were you playing last night digi name seems kind familiar
 
Joined
Sep 5, 2009
Messages
1,304 (0.43/day)
Likes
260
System Name Suck it
Processor i7 860 @ 3.5GHz
Motherboard eVGA p55 FTW
Cooling Noctua NH-U12P SE 2
Memory 4gb Corsair Dominator @ 1600
Video Card(s) X2 Supercharged 570's
Storage 1 80gb Intel SSD/2 128gb Mushkin IO SSDs raid 0/1 500gb WD Caviar Black/2tb WD Caviar Black
Display(s) ASUS MT276HE 27"
Case Coolermaster HAF 932
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Ultra X4 1050W
Software Windows 7 Ultimate (x64)
They have it set were you need permissions to join the BC2 channels. i reformatted yesterday and now i cannot join as well :(
lol I randomly moved you from the lobby last night to the game chat because i know for a fact that you normally don't hang out in the lobby.

I didn't have my headset on and wasn't really paying attention to TS...just figured like some others, you were stuck there. Plus I remember you telling us that you were going to reformat. Exodus had the same problem too. So you're welcome!
 

tigger

I'm the only one
Joined
Mar 20, 2006
Messages
10,476 (2.44/day)
Likes
1,673
System Name Black to the Core MKIV
Processor Intel I7 6700k
Motherboard Asus Z170 Pro Gaming socket 1151
Cooling NZXT Kraken X61 280mm radiator
Memory 2x8gb Corsair vengeance LPX 2400 DDR4
Video Card(s) XFX Radeon R9 290 4gb ddr5
Storage Patriot Blast 120gb ssd Boot and WD10EADX-22TDHB0 1TB Data
Display(s) Dell 2408WFP 24" 1920x1200
Case Nzxt IS 340
Audio Device(s) Asus xonar dsx pci-e
Power Supply Corsair CX750
Mouse Logitech G502
Software Win 10 Pro x64
I'm just sick of all the bloody snipers,sometimes get killed twice on the trot as i spawn,retards
 
Joined
Dec 26, 2007
Messages
3,318 (0.91/day)
Likes
407
Location
Idaho
System Name War Machine
Processor Phenom II x 6 1090T @ 3.6
Motherboard Gigabyte GA-880GM-UD2H AM3
Cooling Thermaltake Frio
Memory G.SKILL Ripjaws DDR3 8GB 1600
Video Card(s) Asus Strix RX 470 8 GB
Storage Corsair F180 SSD 180GB-WD 1 TB Caviar Black
Display(s) 3 / 24" Dell or 1080p Projector
Case Coolermaster Elite 430
Audio Device(s) Realtek HD: 5.1 Technics DD / Plantronic Gamecom 7.1 headset
Power Supply Ultra LSP750 750-Watt
Mouse Utech Smart
Keyboard Steel Series
Software Windows 10 64-bit
damn i did a full format today and this reinstalling everything is horrible!!!

im reinstalling BC2 as we speak. hopfully with the format and the new update i can play this game without my bc2 thinking some of my keys are still press after i release them.
Yes it is especially if you have a ton of games that save everything to the hard drive.
Been there done that a hundred times. :banghead:
 
Joined
Mar 4, 2005
Messages
3,102 (0.66/day)
Likes
814
System Name TheReactor
Processor i7 6700k @ 4.95ghz - delid
Motherboard ASUS Maximus VIII Genie z170
Cooling EK EVO NIckle/Pump, 2xBlackIce GTX 240's
Memory 32GB G.Skill 3200Mhz Cas 14
Video Card(s) MSI GTX 980ti Gaming 6G
Storage Samsung 960 EVO 500GB
Display(s) HP ZR30W - 2560X1600
Case Corsiar 550
Audio Device(s) on board
Power Supply Antec Quattro 1000W
Mouse Logitech G502
Keyboard Corsair Gaming k70
Software Windows 10 Pro 64bit
I don't know if any of you have tried out this VOIP solution. It's called Mumble/Murmur. It is a very light weight package, has a very small foot print, and sounds excellent.

http://mumble.sourceforge.net/

I have been running the murmur server for several weeks and it is excellent.
 
Joined
Feb 10, 2008
Messages
3,302 (0.92/day)
Likes
713
Location
BC.CAN
I'm just sick of all the bloody snipers,sometimes get killed twice on the trot as i spawn,retards
I killed OnBoard as he spawned on his squadmate last nigh. One shot from the M95 with Magnumbullets.... I don't think he even had time for his crosshair to appear on screen. :eek:
 

brandonwh64

Addicted to Bacon and StarCrunches!!!
Joined
Sep 6, 2009
Messages
19,516 (6.46/day)
Likes
6,937
Location
Chatsworth, GA
System Name The StarCrunch Defender! | X58 Cruncher!
Processor I7 6700K @ STOCK | Intel I7-920
Motherboard Gigabyte Z170X-UD5 | Alienware MS-7543 X58
Cooling Corsair A70 Push/Pull | Corsair H50
Memory Crucial Ballistix DDR4 2400 MHz | Pereema 3x2GB DDR3
Video Card(s) Gigabyte Gaming G1 GTX 1070 | Gigabyte 7970 3GB
Storage 2x Samsung Pro 256GB M.2 SSD's in Raid 0 | 4TB Western Digital SATA drive
Display(s) ViewSonic VG2227wm 1080P | OLD viewsonics
Case NZXT Tempest 410 Elite | NZXT Source 210
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair 750TX | Enermax Liberty 500W
Mouse MX518 | MX502
Keyboard TESORO Mechanical | ANZO Mechanical
Software Windows 10 Pro on both
Yes it is especially if you have a ton of games that save everything to the hard drive.
Been there done that a hundred times. :banghead:
I dont really install alot of games unless im into them at that moment in time. at the most i might have 3 games installed. the worst part of the format is getting all of my programs back to working condition and making sure the OS is running right and the drivers are perfect.

ALSO! i want to thank the guys for moving me into the proper channels on TS. i didnt realize that a format would loose my permissions in the TS server. i would have backed up that folder if i would have known
 
Joined
May 21, 2009
Messages
4,966 (1.59/day)
Likes
1,511
System Name i7-PC / HTPC / iMac
Processor i7 3820 / Phenom II 940
Motherboard GIGABYTE G1.ASSASSIN2 / M3A79-T Deluxe
Cooling Corsair Hydro H100i / Scythe II (HS only)
Memory G.SKILL Trident X Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600mhz / 4GB DDR2 1066 (@800) Corsair Dominator
Video Card(s) GB Radeon HD 7950s 3GB / GB Radeon HD 7950s 3GB
Storage 2x 80GB Intel X-25, 2x600gb SATA, 1x1tb 5400RPM storage /1x600GB, 3x500GB,1x160,1x120 SATA
Display(s) 1x 27" Yamakasi / Vizio 42" HDTV
Case Lian Li Lancool PC-K58 / Antec 900
Audio Device(s) HT Omega Striker 7.1 / Onboard and HDMI from ATi Card
Power Supply PC Power & Cooling 750W / 610W
Software Ubuntu / Windows 8.1 Pro / OS X / PHPStorm / Gaming
I dont really install alot of games unless im into them at that moment in time. at the most i might have 3 games installed. the worst part of the format is getting all of my programs back to working condition and making sure the OS is running right and the drivers are perfect.

ALSO! i want to thank the guys for moving me into the proper channels on TS. i didnt realize that a format would loose my permissions in the TS server. i would have backed up that folder if i would have known

yeah i install all games onto a separate harddrive, and keep a backup of all current drivers ready. i reinstall about once every month or so, and i can do a full reinstall within about 40 minutes. usb thumbdrive->ssd , 15minutes windows install, the rest for copying stuff back.

as for TS , i think it is more of a unique ID assigned to you and your OS install. i don't think it is something you can just copy out. may be wrong though.
 

FreedomEclipse

~Technological Technocrat~
Joined
Apr 20, 2007
Messages
17,147 (4.41/day)
Likes
5,299
Location
London,UK
System Name Codename: Rapture X Mk.VI {Still....MoonPig Edition}
Processor Intel 3930k@4.5Ghz
Motherboard Asus P9X79 PRO
Cooling Corsair H105 {2x Corsair ML 120 Pro}|VRM: Antec Spotcool 100
Memory 32GB DDR3 Kingston HyperX Beast 2400Mhz {8x4GB}
Video Card(s) MSI 1070 Gaming X (Samsung)
Storage 512GB Samsung 850 Pro (Boot)|1x 512GB Crucial MX100|2x 3TB Toshiba DT01ACA300
Display(s) Asus PB278Q 27"
Case Corsair 760T (White) {1x140mm NB PK-3, 2x Corsair AF140}
Audio Device(s) Creative SB Z {Speakers: Logitech Z-5500 }
Power Supply Corsair AX760
Mouse Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard Duckyshine Dead LED(s) III
Software Windows 7 7600 x64
Benchmark Scores ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
yeah i install all games onto a separate harddrive, and keep a backup of all current drivers ready. i reinstall about once every month or so, and i can do a full reinstall within about 40 minutes.
same here but reinstalling at least once a month is a little bit too much to my standards.

I usually give it at least 2-6 months for it to get completely trashed & slow as hell before I say its time for a good reinstall.

I should probably just create a basic image using Norton Ghost or something, but Id still need to reinstall my games n what not & I dont have enough space to do a complete system back up from scratch Id probably have to dedicated at least 1 TB to back up the whole system with all my games n junk
 

Easy Rhino

Linux Advocate
Joined
Nov 13, 2006
Messages
14,405 (3.56/day)
Likes
4,257
System Name VHOST01 | Desktop
Processor i7 980x | i5 7500 Kaby Lake
Motherboard Gigabyte x58 Extreme | AsRock MicroATX Z170M Exteme4
Cooling Prolimatech Megahelams | Stock
Memory 6x4 GB @ 1333 | 2x 8G Gskill Aegis DDR4 2400
Video Card(s) Nvidia GT 210 | Nvidia GTX 970 FTW+
Storage 4x2 TB Enterprise RAID5 |Corsair mForce nvme 250G
Display(s) N/A | Dell 27" 1440p 8bit GSYNC
Case Lian Li ATX Mid Tower | Corsair Carbide 400C
Audio Device(s) NA | On Board
Power Supply SeaSonic 500W Gold | Seasonic SSR-650GD Flagship Prime Series 650W Gold
Mouse N/A | Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard N/A | Posiden Z RGB Cherry MX Brown
Software Centos 7 | Windows 10
on teamspeak server mods can not edit client groups. i fixed the issue.
 
Joined
Feb 24, 2010
Messages
1,322 (0.46/day)
Likes
386
Location
Indiana
System Name CM masterRace
Processor i7 6700k @ 4.7ghz
Motherboard Biostar z170gt7
Cooling Corsair h100
Memory 32gb Gskill ddr4 @3000mhz
Video Card(s) Evga gtx1080 ftw
Storage Samsung 840 250gb ssd
Display(s) Acer 24"
Case CM mastercase 5
Power Supply Thermaltake toughpower 750w gold
Mouse Logitech g502
Keyboard CM trigger
Software Windows 10 (64 bit)
If you see me in the lobby move me please (tonight).
don't know how much I'll be on.

I hate snipers too. even the ones on my team. really its called recon because your supposed to do Reconnaissance... whoever was in my squad last night did a fantastic job of spotting, but most just take potshots (which they mostly miss) at random players.

"Q" mashing. we need more of it. /end.rant
 

1Kurgan1

The Knife in your Back
Joined
Dec 8, 2008
Messages
10,412 (3.16/day)
Likes
2,391
Location
Duluth, Minnesota
System Name My Comp | Fiancees Comp
Processor i7 5820k @ 4.6Ghz 1.285v| i5 2500k
Motherboard MSI x99 SLI Plus | AsRock Z77 Pro 3
Cooling Watercooled
Memory 16GB DDR4 2400 @ 2666 | 12GB DDR3 1600
Video Card(s) AMD R9 290x | MSI 5850 OC
Storage 128gb SSD + 2x 2TB | 2TB
Display(s) Asus 27" LCD | 25" Hanns G
Case CM Storm | CM Elite 430
Audio Device(s) Creative Recon 3D PCIe
Power Supply Enermax Galaxy 1250W | Rosewill 630w
Mouse Logitech G700s | Logitech G100s
Keyboard Logitech G901 | Logitech G105
Software Win 8.1 Ultimate x64 | Win 8.1 Ultimate x64
Benchmark Scores 3D Mark - Fire Strike Extreme - 4403
yeah i install all games onto a separate harddrive, and keep a backup of all current drivers ready. i reinstall about once every month or so, and i can do a full reinstall within about 40 minutes. usb thumbdrive->ssd , 15minutes windows install, the rest for copying stuff back.

as for TS , i think it is more of a unique ID assigned to you and your OS install. i don't think it is something you can just copy out. may be wrong though.
I do similar, but not with games, since I mod a lot of my games sometimes those get mucky too, so my 2nd drive holds all my movies, music, pictures, or anything else thats random. And when I sweep the OS, I take the games with it and start with a fresh install of everything, takes a bit longer, but probably the way I will keep it.
 
Joined
May 21, 2009
Messages
4,966 (1.59/day)
Likes
1,511
System Name i7-PC / HTPC / iMac
Processor i7 3820 / Phenom II 940
Motherboard GIGABYTE G1.ASSASSIN2 / M3A79-T Deluxe
Cooling Corsair Hydro H100i / Scythe II (HS only)
Memory G.SKILL Trident X Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600mhz / 4GB DDR2 1066 (@800) Corsair Dominator
Video Card(s) GB Radeon HD 7950s 3GB / GB Radeon HD 7950s 3GB
Storage 2x 80GB Intel X-25, 2x600gb SATA, 1x1tb 5400RPM storage /1x600GB, 3x500GB,1x160,1x120 SATA
Display(s) 1x 27" Yamakasi / Vizio 42" HDTV
Case Lian Li Lancool PC-K58 / Antec 900
Audio Device(s) HT Omega Striker 7.1 / Onboard and HDMI from ATi Card
Power Supply PC Power & Cooling 750W / 610W
Software Ubuntu / Windows 8.1 Pro / OS X / PHPStorm / Gaming
same here but reinstalling at least once a month is a little bit too much to my standards.

I usually give it at least 2-6 months for it to get completely trashed & slow as hell before I say its time for a good reinstall.

I should probably just create a basic image using Norton Ghost or something, but Id still need to reinstall my games n what not & I dont have enough space to do a complete system back up from scratch Id probably have to dedicated at least 1 TB to back up the whole system with all my games n junk
yeah i wish. i am on it 12 or more hours every single day though. work and play. with that much use it gets trashed and issues arise so often, that a lot of times it could have used a reinstall sooner.

@epic - not last night, but one or two ago i was in a few games with you. I'm regularly on the VA server, but now that we've got another one going for the other modes, i'll be there as well :)

I do similar, but not with games, since I mod a lot of my games sometimes those get mucky too, so my 2nd drive holds all my movies, music, pictures, or anything else thats random. And when I sweep the OS, I take the games with it and start with a fresh install of everything, takes a bit longer, but probably the way I will keep it.
yeah same idea though. I actually have a server running in the back room with 2tbs of storage. separate hdds hold: movies, music/apps, work documents (source files, renders, templates, fonts, etc) and then one for temporary storage. Also some usb drives as I have to hold backups of not just my stuff, but the 6 employees I am the IT guy for. bosses get double redundant, just in case :)

then on my actual machine, i have a 600gb for games, full. i just leave them installed because at any given moment i may want to play that 15gb copy of empire total war, even though it's been two months. storage is so cheap there is nothing to it. I just wish i could set up adobe suite on a separate hardrive, as that's the only thing thing that ever knocks me past the 40 minutes.
 
Last edited:
Joined
Oct 13, 2007
Messages
7,693 (2.07/day)
Likes
1,772
Location
Chicago
System Name DarkStar
Processor i5 3570K 4.4Ghz
Motherboard Asrock Z77 Extreme 3
Cooling Apogee HD White/XSPC Razer blocks
Memory 8GB Samsung Green 1600
Video Card(s) 2 x GTX 670 4GB
Storage 2 x 120GB Samsung 830
Display(s) 27" QNIX
Case Enthoo Pro
Power Supply Seasonic Platinum 760
Mouse Steelseries Sensei
Keyboard Ducky Pro MX Black
Software Windows 8.1 x64
I do similar, but not with games, since I mod a lot of my games sometimes those get mucky too, so my 2nd drive holds all my movies, music, pictures, or anything else thats random. And when I sweep the OS, I take the games with it and start with a fresh install of everything, takes a bit longer, but probably the way I will keep it.
Some stuff needs to still be reinstalled and re-patched so there are proper registry entries too. Though keeping my games on a second drive still definitely saves some time. Nothing as is as quick and easy as my Steam games though of course.
 
Joined
Sep 5, 2009
Messages
1,304 (0.43/day)
Likes
260
System Name Suck it
Processor i7 860 @ 3.5GHz
Motherboard eVGA p55 FTW
Cooling Noctua NH-U12P SE 2
Memory 4gb Corsair Dominator @ 1600
Video Card(s) X2 Supercharged 570's
Storage 1 80gb Intel SSD/2 128gb Mushkin IO SSDs raid 0/1 500gb WD Caviar Black/2tb WD Caviar Black
Display(s) ASUS MT276HE 27"
Case Coolermaster HAF 932
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Ultra X4 1050W
Software Windows 7 Ultimate (x64)
digi,

the server you got was down for me most of the night...i wasn't able to get on till like 11pm pst. i was on there then left becasue no one was joining...after that it was grey for hours. regardless, i have both the NY and VA servers favorited!

woot for 2 TPU US servers and a UK server!
 

FreedomEclipse

~Technological Technocrat~
Joined
Apr 20, 2007
Messages
17,147 (4.41/day)
Likes
5,299
Location
London,UK
System Name Codename: Rapture X Mk.VI {Still....MoonPig Edition}
Processor Intel 3930k@4.5Ghz
Motherboard Asus P9X79 PRO
Cooling Corsair H105 {2x Corsair ML 120 Pro}|VRM: Antec Spotcool 100
Memory 32GB DDR3 Kingston HyperX Beast 2400Mhz {8x4GB}
Video Card(s) MSI 1070 Gaming X (Samsung)
Storage 512GB Samsung 850 Pro (Boot)|1x 512GB Crucial MX100|2x 3TB Toshiba DT01ACA300
Display(s) Asus PB278Q 27"
Case Corsair 760T (White) {1x140mm NB PK-3, 2x Corsair AF140}
Audio Device(s) Creative SB Z {Speakers: Logitech Z-5500 }
Power Supply Corsair AX760
Mouse Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard Duckyshine Dead LED(s) III
Software Windows 7 7600 x64
Benchmark Scores ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
woot for 2 TPU US servers and a UK server!
Unfortunately hardly anyone plays on the UK server (from what ive seen so far) & I usually end up leaving the Virginia server & joining a more packed out server where I know getting up to 5000-7000 points in 1 game is easy as hell.
 
Joined
May 21, 2009
Messages
4,966 (1.59/day)
Likes
1,511
System Name i7-PC / HTPC / iMac
Processor i7 3820 / Phenom II 940
Motherboard GIGABYTE G1.ASSASSIN2 / M3A79-T Deluxe
Cooling Corsair Hydro H100i / Scythe II (HS only)
Memory G.SKILL Trident X Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600mhz / 4GB DDR2 1066 (@800) Corsair Dominator
Video Card(s) GB Radeon HD 7950s 3GB / GB Radeon HD 7950s 3GB
Storage 2x 80GB Intel X-25, 2x600gb SATA, 1x1tb 5400RPM storage /1x600GB, 3x500GB,1x160,1x120 SATA
Display(s) 1x 27" Yamakasi / Vizio 42" HDTV
Case Lian Li Lancool PC-K58 / Antec 900
Audio Device(s) HT Omega Striker 7.1 / Onboard and HDMI from ATi Card
Power Supply PC Power & Cooling 750W / 610W
Software Ubuntu / Windows 8.1 Pro / OS X / PHPStorm / Gaming
digi,

the server you got was down for me most of the night...i wasn't able to get on till like 11pm pst. i was on there then left becasue no one was joining...after that it was grey for hours. regardless, i have both the NY and VA servers favorited!

woot for 2 TPU US servers and a UK server!
thanks for letting me know, it was full within an hour of creation, but died down later at night. didn't realize it was actually down, i'll look into that :)

idk maybe it's the time you are playing, i find the VA server totally full, often. 3 times in the last three days i have had to add myself or others to the reserved list just to get in game.

If I type in [TPU] will they all pop up
yes

To keep the NY server populated without [TPU] players in it I think the server should rotate either Rush or Squad Rush. I honestly don't think many people are playing Squad Dethmatch... seems more like a console thing IMO.
well for the beginning it's going to be screwing around and testing the different modes. i've played 40 hours of conquest and 1 hr of everything else combined... I only care that TPU players want to join, so whatever we want to play is what it will be at... i have no preference other than "not conquest"

there is no way to rotate modes though, so one has to be chosen in the end.
 
Last edited:
Joined
Dec 26, 2007
Messages
3,318 (0.91/day)
Likes
407
Location
Idaho
System Name War Machine
Processor Phenom II x 6 1090T @ 3.6
Motherboard Gigabyte GA-880GM-UD2H AM3
Cooling Thermaltake Frio
Memory G.SKILL Ripjaws DDR3 8GB 1600
Video Card(s) Asus Strix RX 470 8 GB
Storage Corsair F180 SSD 180GB-WD 1 TB Caviar Black
Display(s) 3 / 24" Dell or 1080p Projector
Case Coolermaster Elite 430
Audio Device(s) Realtek HD: 5.1 Technics DD / Plantronic Gamecom 7.1 headset
Power Supply Ultra LSP750 750-Watt
Mouse Utech Smart
Keyboard Steel Series
Software Windows 10 64-bit
TPU Servers

If I type in [TPU] will they all pop up ? I think I only have the Virginia Server on favorites, or should I say favourites ? Guess they are the same thing. So I think I missed out on the Team Speak part of the forum. Do we need to add something to hook into TPU TS ? Sorry I'm at work so I don't have the game here to monkey with. :confused: Thanks !
 
Joined
Feb 10, 2008
Messages
3,302 (0.92/day)
Likes
713
Location
BC.CAN
To keep the NY server populated without [TPU] players in it I think the server should rotate either Rush or Squad Rush. I honestly don't think many people are playing Squad Dethmatch... seems more like a console thing IMO.
 
Joined
Aug 22, 2008
Messages
2,304 (0.68/day)
Likes
1,162
Location
Edmonton, Alberta
System Name AMD | Intel | Chumpy
Processor PHII 955BE Stock | i7 920 D0 4.01 GHz | i7 920 D0 4.01 GHz
Motherboard MSI 790FX-GD70 | EX58 - UD5 | E760 4 Way SLI
Cooling Zalman 9700 CNPS | Water Loop | Water Loop
Memory 4 GB XMS3 1600 MHz | 6 GB Dominators 1600 MHz | 6 GB Dominators 1866 MHz
Video Card(s) 3 x 9600GSO, GTX260 216 | 2 x GTX 260 216 | GTX 260 216, 9600 GSO
Storage WD 640GB | Couple o' 5400RPMs | WD 1TB
Case Cosmos S | Lancool K62 Dragonlord | Lian Li PC-P80 Armor
Power Supply TX850 | HX 1000 | HX 1000
Software Win 7 Home Premium | Win 7 Ultimate | Vista Home Premium
To keep the NY server populated without [TPU] players in it I think the server should rotate either Rush or Squad Rush. I honestly don't think many people are playing Squad Dethmatch... seems more like a console thing IMO.
Huh, there's a deathmatch mode?