• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Comcast loves TPU

Joined
Nov 14, 2007
Messages
1,773 (0.38/day)
Location
Detroit, MI
Processor Intel i7 4790k
Motherboard Gigabyte z97X-Gaming 7
Memory 4x4GB Kingston/Micron DDR3 665mhz 9-9-9-24
Video Card(s) AMD HD7930
Storage Intel 180GB SSD (boot), Intel 240GB SSD, 2x Samsung 512GB SSD's, Hitachi 2TB HDD
Display(s) 27" Qnix PLS LCD @1440, 27" Samsung Syncmaster@1080, 24" HP EliteDisplay @1200
Power Supply Corsair Modular HX620w
Software Windows 10 Pro
So I'm the kind of guy that needs to have their service turned off in order to fork money over to the man. Not that I don't have money, I just don't like giving it away regardless of who's on the receiving end. Comcast decided that making payments more than 20 days late gets my service shut off.

Well that's cool. I can get to the comcastonline.net site... however...

I can also get my TPU.com :D

No other sites that I've tried has worked but this one so far. How weird is that? :pimp:
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
47,887 (8.27/day)
Location
Australalalalalaia.
System Name Big Fella
Processor Ryzen R7 3700X Stock w/ Dark Rock Slim (4.3GHz 1.2v/4.35 1.275v)
Motherboard Asus B450-i ITX
Cooling GPU: Corsair H110 W/ Corsair ML RGB fans
Memory 16GB DDR4 3200 Corsair Vengeance RGB Pro @ 3200MHz c14
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS mod to Gaming Z) (45C max load, H110 AIO)
Storage 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + 1TB Intel 6000 Pro NVME
Display(s) Phillips 328m6fjrmb (32" 1440p 144hz curved) + Sony KD-55X8500F (55" 4K HDR)
Case Fractal Design Nano S
Audio Device(s) Razer Leviathan + Corsair Void pro RGB, Blue Yeti mic
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G Pro wireless + PowerPlay mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptop: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB
its possible that they've disabled the DNS lookups, but since the IP was cached you can connect here.

try going to 74.125.91.104 - thats google.com.au

if it works via IP but not via the name, then they've just blocked your DNS and you could likely get internet by using a 3rd party DNS server such as openDNS
 
Joined
Nov 9, 2008
Messages
2,207 (0.51/day)
Location
Texas
System Name Mr. Reliable
Processor Ryzen 3800x 4.4Ghz all-core @1.304v
Motherboard Asus Crosshair VIII Hero - Wifi
Cooling TT Floe Triple Riing RGB 360 TT push/pull (6 x intake); TT Riing Plus 12 (1 x intake; 3x exhaust)
Memory 32Gb (4x8Gb) GSkill Trident Z Neo 3600Mhz @ 16/19/20/36 1.35v
Video Card(s) Zotac 1080ti Amp Extreme
Storage Corsair Force MP300 240GB Nvme; Corsair Force MP300 480GB Nvme; 2 x Mushkin Reactor 1TB
Display(s) Acer 32" Z321QU 2560x1440; Acer XR341CK 34" 3440x1440
Case Lian Li PC-011 Dynamic; Synology DS218j w/ 2 x 2TB WD Red
Power Supply EVGA SuperNova 850G3
Mouse MS Trackball Optical
Keyboard Corsair K95 Platinum; Razer Orbweaver Chroma
Software Windows 10 Pro
Joined
Nov 14, 2007
Messages
1,773 (0.38/day)
Location
Detroit, MI
Processor Intel i7 4790k
Motherboard Gigabyte z97X-Gaming 7
Memory 4x4GB Kingston/Micron DDR3 665mhz 9-9-9-24
Video Card(s) AMD HD7930
Storage Intel 180GB SSD (boot), Intel 240GB SSD, 2x Samsung 512GB SSD's, Hitachi 2TB HDD
Display(s) 27" Qnix PLS LCD @1440, 27" Samsung Syncmaster@1080, 24" HP EliteDisplay @1200
Power Supply Corsair Modular HX620w
Software Windows 10 Pro
its possible that they've disabled the DNS lookups, but since the IP was cached you can connect here.

try going to 74.125.91.104 - thats google.com.au

if it works via IP but not via the name, then they've just blocked your DNS and you could likely get internet by using a 3rd party DNS server such as openDNS
That there is pretty cool. Going off IP does work :)

Doesn't help trying to search for something, but I can see the site at least. Always a comfort to have that friendly and familiar Google site there. It's like my assurance that the internet does indeed still exist...
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
47,887 (8.27/day)
Location
Australalalalalaia.
System Name Big Fella
Processor Ryzen R7 3700X Stock w/ Dark Rock Slim (4.3GHz 1.2v/4.35 1.275v)
Motherboard Asus B450-i ITX
Cooling GPU: Corsair H110 W/ Corsair ML RGB fans
Memory 16GB DDR4 3200 Corsair Vengeance RGB Pro @ 3200MHz c14
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS mod to Gaming Z) (45C max load, H110 AIO)
Storage 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + 1TB Intel 6000 Pro NVME
Display(s) Phillips 328m6fjrmb (32" 1440p 144hz curved) + Sony KD-55X8500F (55" 4K HDR)
Case Fractal Design Nano S
Audio Device(s) Razer Leviathan + Corsair Void pro RGB, Blue Yeti mic
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G Pro wireless + PowerPlay mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptop: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB
try entering these as your primary and secondary DNS servers in either your router, or your network adapters properties.

208.67.222.222
208.67.220.220

i reckon you'll have internet.
 

Apocolypse007

New Member
Joined
Apr 12, 2006
Messages
614 (0.12/day)
Location
New Sewickley, PA
System Name six pack
Processor Phenom II X6 1090T BE
Motherboard ASRock 890FX Deluxe3
Cooling Cool-it ECO ALC Water cooler
Memory 4GB G-Skill Flares CL7
Video Card(s) 1GB HIS HD4890 930core / 1025mem 4100mhz effective
Storage 320Gb Seagate Barracuda (w/perpendiular recording) and 750GB Western Digital Caviar Black
Display(s) Acer B273HU 2048 x 1152 native resolution
Case Xoxide X-Sentric Professional Series w/250mm Fan
Audio Device(s) SB Audigy 2 Value
Power Supply 750 Watt Apevia Warlock
Software Windows Vista Home Premium 64bit (w/dreamscene patch)/Windows 7 Pro 64bit
Benchmark Scores 3DMark06:10,516 3Dmark Vantage: P8537
Whenever comcast shuts off my service, not only can I not access TPU, but any site I do try to access whenever service is gone redirects my to their stupid support site, and after I pay the bill, my browser still redirects those sites to the support page for some time after.

I have to clear the browser cache and run CCleaner in order for it to work. I'd seriously love to take verizon FIOS over comcast (who has a broadband monopoly in my area), but they only offer the phone service :( .
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
47,887 (8.27/day)
Location
Australalalalalaia.
System Name Big Fella
Processor Ryzen R7 3700X Stock w/ Dark Rock Slim (4.3GHz 1.2v/4.35 1.275v)
Motherboard Asus B450-i ITX
Cooling GPU: Corsair H110 W/ Corsair ML RGB fans
Memory 16GB DDR4 3200 Corsair Vengeance RGB Pro @ 3200MHz c14
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS mod to Gaming Z) (45C max load, H110 AIO)
Storage 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + 1TB Intel 6000 Pro NVME
Display(s) Phillips 328m6fjrmb (32" 1440p 144hz curved) + Sony KD-55X8500F (55" 4K HDR)
Case Fractal Design Nano S
Audio Device(s) Razer Leviathan + Corsair Void pro RGB, Blue Yeti mic
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G Pro wireless + PowerPlay mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptop: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB
Whenever comcast shuts off my service, not only can I not access TPU, but any site I do try to access whenever service is gone redirects my to their stupid support site, and after I pay the bill, my browser still redirects those sites to the support page for some time after.

I have to clear the browser cache and run CCleaner in order for it to work. I'd seriously love to take verizon FIOS over comcast (who has a broadband monopoly in my area), but they only offer the phone service :( .
thats because your router/PC is caching their silly 'redirect' DNS for bad people.

you can either run "IPconfig /flushdns" in your windows run menu, or use an alternate DNS server.
 
Joined
Nov 14, 2007
Messages
1,773 (0.38/day)
Location
Detroit, MI
Processor Intel i7 4790k
Motherboard Gigabyte z97X-Gaming 7
Memory 4x4GB Kingston/Micron DDR3 665mhz 9-9-9-24
Video Card(s) AMD HD7930
Storage Intel 180GB SSD (boot), Intel 240GB SSD, 2x Samsung 512GB SSD's, Hitachi 2TB HDD
Display(s) 27" Qnix PLS LCD @1440, 27" Samsung Syncmaster@1080, 24" HP EliteDisplay @1200
Power Supply Corsair Modular HX620w
Software Windows 10 Pro
Sadly the DNS entries haven't seemed to work after a CCleaner (9GB of crap! omg), and an ipconfig /flushdns.

Overclockersonline and OCC work just the same as TPU though.
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
47,887 (8.27/day)
Location
Australalalalalaia.
System Name Big Fella
Processor Ryzen R7 3700X Stock w/ Dark Rock Slim (4.3GHz 1.2v/4.35 1.275v)
Motherboard Asus B450-i ITX
Cooling GPU: Corsair H110 W/ Corsair ML RGB fans
Memory 16GB DDR4 3200 Corsair Vengeance RGB Pro @ 3200MHz c14
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS mod to Gaming Z) (45C max load, H110 AIO)
Storage 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + 1TB Intel 6000 Pro NVME
Display(s) Phillips 328m6fjrmb (32" 1440p 144hz curved) + Sony KD-55X8500F (55" 4K HDR)
Case Fractal Design Nano S
Audio Device(s) Razer Leviathan + Corsair Void pro RGB, Blue Yeti mic
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G Pro wireless + PowerPlay mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptop: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB
hmmmmm....
its definately DNS related, but more than that i got no idea.

where did you enter the DNS servers?
 
Joined
Nov 14, 2007
Messages
1,773 (0.38/day)
Location
Detroit, MI
Processor Intel i7 4790k
Motherboard Gigabyte z97X-Gaming 7
Memory 4x4GB Kingston/Micron DDR3 665mhz 9-9-9-24
Video Card(s) AMD HD7930
Storage Intel 180GB SSD (boot), Intel 240GB SSD, 2x Samsung 512GB SSD's, Hitachi 2TB HDD
Display(s) 27" Qnix PLS LCD @1440, 27" Samsung Syncmaster@1080, 24" HP EliteDisplay @1200
Power Supply Corsair Modular HX620w
Software Windows 10 Pro
Ah well, they re-established my connection anyhow. I'll have to try again next month XD
 
Joined
Nov 14, 2007
Messages
1,773 (0.38/day)
Location
Detroit, MI
Processor Intel i7 4790k
Motherboard Gigabyte z97X-Gaming 7
Memory 4x4GB Kingston/Micron DDR3 665mhz 9-9-9-24
Video Card(s) AMD HD7930
Storage Intel 180GB SSD (boot), Intel 240GB SSD, 2x Samsung 512GB SSD's, Hitachi 2TB HDD
Display(s) 27" Qnix PLS LCD @1440, 27" Samsung Syncmaster@1080, 24" HP EliteDisplay @1200
Power Supply Corsair Modular HX620w
Software Windows 10 Pro

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
47,887 (8.27/day)
Location
Australalalalalaia.
System Name Big Fella
Processor Ryzen R7 3700X Stock w/ Dark Rock Slim (4.3GHz 1.2v/4.35 1.275v)
Motherboard Asus B450-i ITX
Cooling GPU: Corsair H110 W/ Corsair ML RGB fans
Memory 16GB DDR4 3200 Corsair Vengeance RGB Pro @ 3200MHz c14
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS mod to Gaming Z) (45C max load, H110 AIO)
Storage 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + 1TB Intel 6000 Pro NVME
Display(s) Phillips 328m6fjrmb (32" 1440p 144hz curved) + Sony KD-55X8500F (55" 4K HDR)
Case Fractal Design Nano S
Audio Device(s) Razer Leviathan + Corsair Void pro RGB, Blue Yeti mic
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G Pro wireless + PowerPlay mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptop: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB
yeah that shoulda worked. maybe they block that site? dunno.
 
Top