• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

*** F@H Tech Assistance Thread ***

Joined
Jan 2, 2010
Messages
164 (0.06/day)
Likes
27
System Name Defiant
Processor AMD Phenom 2 X6 1090T OC at 3.9GHZ
Motherboard Gigabyte GA-890GPA-UD3H
Cooling Corsair H50
Memory 8GB DDR3 Corsair PC3-12800C9 1600MHz
Video Card(s) 2 X ATI Saphhire 5770 1GB (Xfire)
Storage Hitachi 1TB SATA X 3 + Hitatchi 320 GB SATA
Display(s) 2 X Dell 2310 1 X Dell 2309 Eyefinity
Case CoolMaster Dominator Lite II
Power Supply XFX Pro 850W PSU
Software Windows 7 Ultimate 64Bit
Still having stats problems with my 2 X 5770s, they both complete work units at the same time and both upload the units within minutes of each other, but only 1 unit ever shows up on the stats pages.

Any ideas?
 
Joined
Nov 10, 2006
Messages
4,527 (1.12/day)
Likes
6,075
Location
Washington, US
System Name Lappy
Processor i7 6700k
Motherboard Sager NP9870
Cooling A lot smaller than I'd like
Memory Samsung 4x8GB DDR4-2133 SO-DIMM
Video Card(s) GTX 980 (MXM)
Storage 2xSamsung 950 Pro 256GB | 2xHGST 1TB 7.2K
Display(s) 17.3" IPS 1080p G-SYNC
Audio Device(s) Sound Blaster X-FI MB 5, Foster 2.1 channel integrated
Mouse Razer Deathadder
Keyboard 3-zone RGB integrated
Software Windows 10 Pro
Benchmark Scores Not slow
Still having stats problems with my 2 X 5770s, they both complete work units at the same time and both upload the units within minutes of each other, but only 1 unit ever shows up on the stats pages.

Any ideas?
Could you post your two client.cfg and FAHlog.txt files? Are you getting near your expected PPD?
 
Joined
Jul 2, 2008
Messages
6,268 (1.82/day)
Likes
8,168
Location
Hillsboro, OR
System Name Main/DC
Processor i7-3770K/i7-2600K
Motherboard MSI Z77A-GD55/GA-P67A-UD4-B3
Cooling Phanteks PH-TC14CS/H80
Memory Crucial Ballistix Sport 16GB (2 x 8GB) LP /4GB Kingston DDR3 1600
Video Card(s) Asus GTX 660 Ti/MSI HD7770
Storage Crucial MX100 256GB/120GB Samsung 830 & Seagate 2TB(died)
Display(s) Asus 24' LED/Samsung SyncMaster B1940
Case P100/Antec P280 It's huge!
Audio Device(s) on board
Power Supply SeaSonic SS-660XP2/Seasonic SS-760XP2
Software Win 7 Home Premiun 64 Bit
Still having stats problems with my 2 X 5770s, they both complete work units at the same time and both upload the units within minutes of each other, but only 1 unit ever shows up on the stats pages.

Any ideas?
Look at the log.

1.)Are the numbers the same? Such as: Project: 5798 (Run 17, Clone 292, Gen 9)
2.)If you use HFM.net, it will tell you if there are conflicts between the clients.
3.)Check your setup for the clients and make sure that they have different machine ID's. Normally, this would mean that GPU0 would be #2 and GPU1 would be #3.
4.) Do you have 2 shortcuts with 1 being for GPU0 and the second for GPU1?
5,)Since you have 5xxx series ATI GPU's, switch to Client V7. Link

We could also do a Teamviewer session if you want further help.
 
Joined
Jan 2, 2010
Messages
164 (0.06/day)
Likes
27
System Name Defiant
Processor AMD Phenom 2 X6 1090T OC at 3.9GHZ
Motherboard Gigabyte GA-890GPA-UD3H
Cooling Corsair H50
Memory 8GB DDR3 Corsair PC3-12800C9 1600MHz
Video Card(s) 2 X ATI Saphhire 5770 1GB (Xfire)
Storage Hitachi 1TB SATA X 3 + Hitatchi 320 GB SATA
Display(s) 2 X Dell 2310 1 X Dell 2309 Eyefinity
Case CoolMaster Dominator Lite II
Power Supply XFX Pro 850W PSU
Software Windows 7 Ultimate 64Bit
Ok So here is the shortcut for card 1

C:\Users\Karl\Desktop\Downloads\Folding@home-Win32-GPU_Vista-623\Folding@home-Win32-GPU.exe -gpu 0 -forcegpu ati_r700

and card 2

"C:\Users\Karl\Desktop\Downloads\Folding@home-Win32-GPU_Vista-623 - Copy\Folding@home-Win32-GPU.exe" -gpu 1 -forcegpu ati_r700

Card 1 config file

[settings]
username=headshot119
team=50711
passkey=
asknet=no
machineid=3
local=4

[http]
active=no
host=localhost
port=8080
usereg=no


and card 2

[settings]
username=headshot119
team=50711
passkey=
asknet=no
machineid=2
local=4

[http]
active=no
host=localhost
port=8080
usereg=no
 
Joined
Jul 2, 2008
Messages
6,268 (1.82/day)
Likes
8,168
Location
Hillsboro, OR
System Name Main/DC
Processor i7-3770K/i7-2600K
Motherboard MSI Z77A-GD55/GA-P67A-UD4-B3
Cooling Phanteks PH-TC14CS/H80
Memory Crucial Ballistix Sport 16GB (2 x 8GB) LP /4GB Kingston DDR3 1600
Video Card(s) Asus GTX 660 Ti/MSI HD7770
Storage Crucial MX100 256GB/120GB Samsung 830 & Seagate 2TB(died)
Display(s) Asus 24' LED/Samsung SyncMaster B1940
Case P100/Antec P280 It's huge!
Audio Device(s) on board
Power Supply SeaSonic SS-660XP2/Seasonic SS-760XP2
Software Win 7 Home Premiun 64 Bit
HS119, No guarantees with this, but try adding -local to each of those shortcuts.
 
Joined
Jan 2, 2010
Messages
164 (0.06/day)
Likes
27
System Name Defiant
Processor AMD Phenom 2 X6 1090T OC at 3.9GHZ
Motherboard Gigabyte GA-890GPA-UD3H
Cooling Corsair H50
Memory 8GB DDR3 Corsair PC3-12800C9 1600MHz
Video Card(s) 2 X ATI Saphhire 5770 1GB (Xfire)
Storage Hitachi 1TB SATA X 3 + Hitatchi 320 GB SATA
Display(s) 2 X Dell 2310 1 X Dell 2309 Eyefinity
Case CoolMaster Dominator Lite II
Power Supply XFX Pro 850W PSU
Software Windows 7 Ultimate 64Bit
ok quick update.

One thing I forgot to mention was that the work units where always failing 4 or 5 times to upload before they finally went through. After adding the -local flag they have gone through first time. I've also staggered one card about 6 minutes behind the other to see if that helps. We'll see when the stats next update.
 
Joined
Jan 2, 2010
Messages
164 (0.06/day)
Likes
27
System Name Defiant
Processor AMD Phenom 2 X6 1090T OC at 3.9GHZ
Motherboard Gigabyte GA-890GPA-UD3H
Cooling Corsair H50
Memory 8GB DDR3 Corsair PC3-12800C9 1600MHz
Video Card(s) 2 X ATI Saphhire 5770 1GB (Xfire)
Storage Hitachi 1TB SATA X 3 + Hitatchi 320 GB SATA
Display(s) 2 X Dell 2310 1 X Dell 2309 Eyefinity
Case CoolMaster Dominator Lite II
Power Supply XFX Pro 850W PSU
Software Windows 7 Ultimate 64Bit
Sorted well at least I think it is. Score has jumped from 7k to 8k which fits with me completing 2 work units. thanks to both of you.
 
Joined
Jan 31, 2010
Messages
2,450 (0.85/day)
Likes
769
System Name Xtreme PC's AMDx8
Processor AMD FX8320 @ 4.0GHz NB/HT @ 2.6GHz
Motherboard Asus Crosshair V Formula
Cooling ThermoLab Baram 2x 120mm Gentle Typhoons 1850rpm
Memory 8GB (2x4GB) Mushkin Blackline DDR3 2400MHz 11/13/13/34/1T 1.65V
Video Card(s) Sapphire Nitro+ RX580 8GB OC 1342/2000 (Core/Mem) BIOS Modded
Storage 2x Kingston V300 120GB SSD's Raid0: 1x Sandisk 128GB SSD 1xWD 2TB red, 1xWD 1TB black 1xWD 2TB nas
Display(s) ViewSonic VX2457 75Hz FreeSync 1920x1080p
Case SilverStone Raven RV02B-W + 3x SS AP181 + USB3.0 upgrade
Audio Device(s) Creative SB X-Fi Xtreme PCIe + Pioneer VSX-D457 amp Technics Speaker set
Power Supply SilverStone ST75F-P Modular 750W
Mouse Logitech G402 Hyperion Fury
Keyboard Logitech G105
Software Windows 10 X64 PRO (build 1607)
Benchmark Scores it sucks even less much now ;)
hmmm that's a rather old version of FAH why are you not using 6.40 you'll not need the -forcegpu ati_r700 with the newer version and why is the machine ID 3 and 4 instead of 2 and 3
 
Joined
Jul 2, 2008
Messages
6,268 (1.82/day)
Likes
8,168
Location
Hillsboro, OR
System Name Main/DC
Processor i7-3770K/i7-2600K
Motherboard MSI Z77A-GD55/GA-P67A-UD4-B3
Cooling Phanteks PH-TC14CS/H80
Memory Crucial Ballistix Sport 16GB (2 x 8GB) LP /4GB Kingston DDR3 1600
Video Card(s) Asus GTX 660 Ti/MSI HD7770
Storage Crucial MX100 256GB/120GB Samsung 830 & Seagate 2TB(died)
Display(s) Asus 24' LED/Samsung SyncMaster B1940
Case P100/Antec P280 It's huge!
Audio Device(s) on board
Power Supply SeaSonic SS-660XP2/Seasonic SS-760XP2
Software Win 7 Home Premiun 64 Bit
hmmm that's a rather old version of FAH why are you not using 6.40 you'll not need the -forcegpu ati_r700 with the newer version and why is the machine ID 3 and 4 instead of 2 and 3
He got it working, don't fix what isn't broken.:laugh:

Machine ID doesn't matter, as long as each number is only used once per machine, 1-16.

HS119, did you input the Environmental Variables. (I don't recall saying anything to you....) Until Fahcore_16 is released for the ATI cards, there is no reason to change anything. I saw where someone with an ATI card installed client V7 and they found out it was still running GPU2.
 

bogmali

Moderator
Staff member
Joined
Mar 16, 2008
Messages
7,437 (2.09/day)
Likes
4,754
Location
Pacific Northwest
System Name System Has No Name
Processor Core i7-7820X
Motherboard MSI X299 Gaming Pro Carbon
Cooling CryoRig R1 Universal
Memory Apacer Blade 4x8GB DDR4-3200
Video Card(s) MSI GTX-1080 Gaming X
Storage Sandisk SDSSDXP 240GB SSD, Sandisk Extreme Pro 480GB SSD, Seagate 1TB HDD
Display(s) Samsung UE510 UHD 28"
Case Corsair Carbide Series Air 540 w/ 5 AF140 Blue LED Quiet Edition Case Fan
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair RM1000W
Mouse EpicGear Zora
Keyboard CM Quickfire Xti
Software Win10 Pro 64
Benchmark Scores Xbox Live Gamertag=jondonken
hmmm that's a rather old version of FAH why are you not using 6.40 you'll not need the -forcegpu ati_r700 with the newer version and why is the machine ID 3 and 4 instead of 2 and 3
Very true......v. 6.40 eliminates the need for the r700 flag. He's OK with the machine ID as long as they're different.

One question though, when you check your display configuration within windows can you see that your 2nd GPU is extended to the 1st one? Are you using a dummy plug?
 
Joined
Jan 2, 2010
Messages
164 (0.06/day)
Likes
27
System Name Defiant
Processor AMD Phenom 2 X6 1090T OC at 3.9GHZ
Motherboard Gigabyte GA-890GPA-UD3H
Cooling Corsair H50
Memory 8GB DDR3 Corsair PC3-12800C9 1600MHz
Video Card(s) 2 X ATI Saphhire 5770 1GB (Xfire)
Storage Hitachi 1TB SATA X 3 + Hitatchi 320 GB SATA
Display(s) 2 X Dell 2310 1 X Dell 2309 Eyefinity
Case CoolMaster Dominator Lite II
Power Supply XFX Pro 850W PSU
Software Windows 7 Ultimate 64Bit
Environmental variables? What are those?

In regards to using an old version. It's the version I've always used it's always worked fine apart from now. I don't fancy changing what isn't broken.

Both cards are running in xfire, no dummy plug used and it seems to work.

Thanks Karl
 
Joined
Jul 2, 2008
Messages
6,268 (1.82/day)
Likes
8,168
Location
Hillsboro, OR
System Name Main/DC
Processor i7-3770K/i7-2600K
Motherboard MSI Z77A-GD55/GA-P67A-UD4-B3
Cooling Phanteks PH-TC14CS/H80
Memory Crucial Ballistix Sport 16GB (2 x 8GB) LP /4GB Kingston DDR3 1600
Video Card(s) Asus GTX 660 Ti/MSI HD7770
Storage Crucial MX100 256GB/120GB Samsung 830 & Seagate 2TB(died)
Display(s) Asus 24' LED/Samsung SyncMaster B1940
Case P100/Antec P280 It's huge!
Audio Device(s) on board
Power Supply SeaSonic SS-660XP2/Seasonic SS-760XP2
Software Win 7 Home Premiun 64 Bit
Environmental variables? What are those?

In regards to using an old version. It's the version I've always used it's always worked fine apart from now. I don't fancy changing what isn't broken.

Both cards are running in xfire, no dummy plug used and it seems to work.

Thanks Karl
You have to disable Xfire.

EV"S: Step 5 in the first post and read my post at #24 for more info at:http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=110212
The EV's will increase the utilization of the GPU's (more PPD) and reduce the load on the CPU.
 
Joined
Jan 2, 2010
Messages
164 (0.06/day)
Likes
27
System Name Defiant
Processor AMD Phenom 2 X6 1090T OC at 3.9GHZ
Motherboard Gigabyte GA-890GPA-UD3H
Cooling Corsair H50
Memory 8GB DDR3 Corsair PC3-12800C9 1600MHz
Video Card(s) 2 X ATI Saphhire 5770 1GB (Xfire)
Storage Hitachi 1TB SATA X 3 + Hitatchi 320 GB SATA
Display(s) 2 X Dell 2310 1 X Dell 2309 Eyefinity
Case CoolMaster Dominator Lite II
Power Supply XFX Pro 850W PSU
Software Windows 7 Ultimate 64Bit
Done all the environmental variables. Looking at DC stats I've definitely uploaded two work units today, so both cards are now submitting.

Turned Xfire off and only 1 card would fold even after a reboot. So now back in xfire.
 
Joined
Jul 2, 2008
Messages
6,268 (1.82/day)
Likes
8,168
Location
Hillsboro, OR
System Name Main/DC
Processor i7-3770K/i7-2600K
Motherboard MSI Z77A-GD55/GA-P67A-UD4-B3
Cooling Phanteks PH-TC14CS/H80
Memory Crucial Ballistix Sport 16GB (2 x 8GB) LP /4GB Kingston DDR3 1600
Video Card(s) Asus GTX 660 Ti/MSI HD7770
Storage Crucial MX100 256GB/120GB Samsung 830 & Seagate 2TB(died)
Display(s) Asus 24' LED/Samsung SyncMaster B1940
Case P100/Antec P280 It's huge!
Audio Device(s) on board
Power Supply SeaSonic SS-660XP2/Seasonic SS-760XP2
Software Win 7 Home Premiun 64 Bit
Done all the environmental variables. Looking at DC stats I've definitely uploaded two work units today, so both cards are now submitting.

Turned Xfire off and only 1 card would fold even after a reboot. So now back in xfire.
It will never cease to amaze me how different the experiences are of different Folders. :roll: Sorry for the bad advice.:eek:
 
Joined
Jan 2, 2010
Messages
164 (0.06/day)
Likes
27
System Name Defiant
Processor AMD Phenom 2 X6 1090T OC at 3.9GHZ
Motherboard Gigabyte GA-890GPA-UD3H
Cooling Corsair H50
Memory 8GB DDR3 Corsair PC3-12800C9 1600MHz
Video Card(s) 2 X ATI Saphhire 5770 1GB (Xfire)
Storage Hitachi 1TB SATA X 3 + Hitatchi 320 GB SATA
Display(s) 2 X Dell 2310 1 X Dell 2309 Eyefinity
Case CoolMaster Dominator Lite II
Power Supply XFX Pro 850W PSU
Software Windows 7 Ultimate 64Bit
In fairness I always thought you couldn't fold with Xfire on, and was most surprised when it actually worked.
 
Joined
Jul 2, 2008
Messages
6,268 (1.82/day)
Likes
8,168
Location
Hillsboro, OR
System Name Main/DC
Processor i7-3770K/i7-2600K
Motherboard MSI Z77A-GD55/GA-P67A-UD4-B3
Cooling Phanteks PH-TC14CS/H80
Memory Crucial Ballistix Sport 16GB (2 x 8GB) LP /4GB Kingston DDR3 1600
Video Card(s) Asus GTX 660 Ti/MSI HD7770
Storage Crucial MX100 256GB/120GB Samsung 830 & Seagate 2TB(died)
Display(s) Asus 24' LED/Samsung SyncMaster B1940
Case P100/Antec P280 It's huge!
Audio Device(s) on board
Power Supply SeaSonic SS-660XP2/Seasonic SS-760XP2
Software Win 7 Home Premiun 64 Bit
...And it's weird how and when things change. I don't Fold over the summer. When I turned my dual 9600GSO box off last spring, it was Folding in SLI. Turned it back on in the fall and it would not Fold with SLI and I hadn't changed anything! It's frustrating trying to help people when things change without warning.
 
Joined
Jan 31, 2010
Messages
2,450 (0.85/day)
Likes
769
System Name Xtreme PC's AMDx8
Processor AMD FX8320 @ 4.0GHz NB/HT @ 2.6GHz
Motherboard Asus Crosshair V Formula
Cooling ThermoLab Baram 2x 120mm Gentle Typhoons 1850rpm
Memory 8GB (2x4GB) Mushkin Blackline DDR3 2400MHz 11/13/13/34/1T 1.65V
Video Card(s) Sapphire Nitro+ RX580 8GB OC 1342/2000 (Core/Mem) BIOS Modded
Storage 2x Kingston V300 120GB SSD's Raid0: 1x Sandisk 128GB SSD 1xWD 2TB red, 1xWD 1TB black 1xWD 2TB nas
Display(s) ViewSonic VX2457 75Hz FreeSync 1920x1080p
Case SilverStone Raven RV02B-W + 3x SS AP181 + USB3.0 upgrade
Audio Device(s) Creative SB X-Fi Xtreme PCIe + Pioneer VSX-D457 amp Technics Speaker set
Power Supply SilverStone ST75F-P Modular 750W
Mouse Logitech G402 Hyperion Fury
Keyboard Logitech G105
Software Windows 10 X64 PRO (build 1607)
Benchmark Scores it sucks even less much now ;)
Very true......v. 6.40 eliminates the need for the r700 flag. He's OK with the machine ID as long as they're different.

One question though, when you check your display configuration within windows can you see that your 2nd GPU is extended to the 1st one? Are you using a dummy plug?
with V6.40 there's no need of a dummy plug they fixed that particular little bug
 
Joined
Jan 31, 2010
Messages
2,450 (0.85/day)
Likes
769
System Name Xtreme PC's AMDx8
Processor AMD FX8320 @ 4.0GHz NB/HT @ 2.6GHz
Motherboard Asus Crosshair V Formula
Cooling ThermoLab Baram 2x 120mm Gentle Typhoons 1850rpm
Memory 8GB (2x4GB) Mushkin Blackline DDR3 2400MHz 11/13/13/34/1T 1.65V
Video Card(s) Sapphire Nitro+ RX580 8GB OC 1342/2000 (Core/Mem) BIOS Modded
Storage 2x Kingston V300 120GB SSD's Raid0: 1x Sandisk 128GB SSD 1xWD 2TB red, 1xWD 1TB black 1xWD 2TB nas
Display(s) ViewSonic VX2457 75Hz FreeSync 1920x1080p
Case SilverStone Raven RV02B-W + 3x SS AP181 + USB3.0 upgrade
Audio Device(s) Creative SB X-Fi Xtreme PCIe + Pioneer VSX-D457 amp Technics Speaker set
Power Supply SilverStone ST75F-P Modular 750W
Mouse Logitech G402 Hyperion Fury
Keyboard Logitech G105
Software Windows 10 X64 PRO (build 1607)
Benchmark Scores it sucks even less much now ;)
any news on V7 yet ??? should be released real soon if it hasn't already they were say something about this quarter which is nearly up
 
Joined
Jul 2, 2008
Messages
6,268 (1.82/day)
Likes
8,168
Location
Hillsboro, OR
System Name Main/DC
Processor i7-3770K/i7-2600K
Motherboard MSI Z77A-GD55/GA-P67A-UD4-B3
Cooling Phanteks PH-TC14CS/H80
Memory Crucial Ballistix Sport 16GB (2 x 8GB) LP /4GB Kingston DDR3 1600
Video Card(s) Asus GTX 660 Ti/MSI HD7770
Storage Crucial MX100 256GB/120GB Samsung 830 & Seagate 2TB(died)
Display(s) Asus 24' LED/Samsung SyncMaster B1940
Case P100/Antec P280 It's huge!
Audio Device(s) on board
Power Supply SeaSonic SS-660XP2/Seasonic SS-760XP2
Software Win 7 Home Premiun 64 Bit
Joined
Jan 31, 2010
Messages
2,450 (0.85/day)
Likes
769
System Name Xtreme PC's AMDx8
Processor AMD FX8320 @ 4.0GHz NB/HT @ 2.6GHz
Motherboard Asus Crosshair V Formula
Cooling ThermoLab Baram 2x 120mm Gentle Typhoons 1850rpm
Memory 8GB (2x4GB) Mushkin Blackline DDR3 2400MHz 11/13/13/34/1T 1.65V
Video Card(s) Sapphire Nitro+ RX580 8GB OC 1342/2000 (Core/Mem) BIOS Modded
Storage 2x Kingston V300 120GB SSD's Raid0: 1x Sandisk 128GB SSD 1xWD 2TB red, 1xWD 1TB black 1xWD 2TB nas
Display(s) ViewSonic VX2457 75Hz FreeSync 1920x1080p
Case SilverStone Raven RV02B-W + 3x SS AP181 + USB3.0 upgrade
Audio Device(s) Creative SB X-Fi Xtreme PCIe + Pioneer VSX-D457 amp Technics Speaker set
Power Supply SilverStone ST75F-P Modular 750W
Mouse Logitech G402 Hyperion Fury
Keyboard Logitech G105
Software Windows 10 X64 PRO (build 1607)
Benchmark Scores it sucks even less much now ;)
I hadn't been over there since I stopped foldin a while back because of the Power bill gettin to high so BIG thanks finally maybe I can start up again and do some real computing with my 2x HD5770

well D/L'd it installed it and WTF I'm still only doin core_11 WU's errrrr why did I even bother maybe core_16 WU's are in short supply

in other news V7 was the easiest setup of F@H to date so that's a good thing finally SMP + multi GPU used to be a biatch to get running but this version is a piece of cake to get it up and running
 
Last edited:
Joined
Jan 2, 2010
Messages
164 (0.06/day)
Likes
27
System Name Defiant
Processor AMD Phenom 2 X6 1090T OC at 3.9GHZ
Motherboard Gigabyte GA-890GPA-UD3H
Cooling Corsair H50
Memory 8GB DDR3 Corsair PC3-12800C9 1600MHz
Video Card(s) 2 X ATI Saphhire 5770 1GB (Xfire)
Storage Hitachi 1TB SATA X 3 + Hitatchi 320 GB SATA
Display(s) 2 X Dell 2310 1 X Dell 2309 Eyefinity
Case CoolMaster Dominator Lite II
Power Supply XFX Pro 850W PSU
Software Windows 7 Ultimate 64Bit
Is it just because of server loads that my WUs never seem to want to send after 23:00 GMT+1? Then tend to keep retrying till 01:00?
 
Joined
Jul 2, 2008
Messages
6,268 (1.82/day)
Likes
8,168
Location
Hillsboro, OR
System Name Main/DC
Processor i7-3770K/i7-2600K
Motherboard MSI Z77A-GD55/GA-P67A-UD4-B3
Cooling Phanteks PH-TC14CS/H80
Memory Crucial Ballistix Sport 16GB (2 x 8GB) LP /4GB Kingston DDR3 1600
Video Card(s) Asus GTX 660 Ti/MSI HD7770
Storage Crucial MX100 256GB/120GB Samsung 830 & Seagate 2TB(died)
Display(s) Asus 24' LED/Samsung SyncMaster B1940
Case P100/Antec P280 It's huge!
Audio Device(s) on board
Power Supply SeaSonic SS-660XP2/Seasonic SS-760XP2
Software Win 7 Home Premiun 64 Bit
Is it just because of server loads that my WUs never seem to want to send after 23:00 GMT+1? Then tend to keep retrying till 01:00?
So you have a 2 hour period where you can not return results? Would you please post the contents of the fahlog for that?
 
Joined
Jan 31, 2010
Messages
2,450 (0.85/day)
Likes
769
System Name Xtreme PC's AMDx8
Processor AMD FX8320 @ 4.0GHz NB/HT @ 2.6GHz
Motherboard Asus Crosshair V Formula
Cooling ThermoLab Baram 2x 120mm Gentle Typhoons 1850rpm
Memory 8GB (2x4GB) Mushkin Blackline DDR3 2400MHz 11/13/13/34/1T 1.65V
Video Card(s) Sapphire Nitro+ RX580 8GB OC 1342/2000 (Core/Mem) BIOS Modded
Storage 2x Kingston V300 120GB SSD's Raid0: 1x Sandisk 128GB SSD 1xWD 2TB red, 1xWD 1TB black 1xWD 2TB nas
Display(s) ViewSonic VX2457 75Hz FreeSync 1920x1080p
Case SilverStone Raven RV02B-W + 3x SS AP181 + USB3.0 upgrade
Audio Device(s) Creative SB X-Fi Xtreme PCIe + Pioneer VSX-D457 amp Technics Speaker set
Power Supply SilverStone ST75F-P Modular 750W
Mouse Logitech G402 Hyperion Fury
Keyboard Logitech G105
Software Windows 10 X64 PRO (build 1607)
Benchmark Scores it sucks even less much now ;)
even longer here when trying to send smp results

23:47:20:Sending unit results: id:00 state:SEND project:6053 run:1 clone:67 gen:169 core:0xa3 unit:0x2c27173b4d96e01000a90043000117a5
23:47:20:Unit 00: Uploading 22.73KiB
23:47:20:Connecting to 171.64.65.54:8080
23:47:21:WARNING: Exception: Failed to send results to work server: Upload failed
23:47:21:Trying to send results to collection server
23:47:21:Unit 00: Uploading 22.73KiB
23:47:21:Connecting to 171.67.108.25:8080
23:47:23:WARNING: WorkServer connection failed on port 8080 trying 80
23:47:23:Connecting to 171.67.108.25:80
23:47:24:ERROR: Exception: Failed to connect to 171.67.108.25:80: No connection could be made because the target machine actively refused it.

that msg is what I get everytime the new client tries to send work back so far it's upto attempt #22
 
Joined
Jul 2, 2008
Messages
6,268 (1.82/day)
Likes
8,168
Location
Hillsboro, OR
System Name Main/DC
Processor i7-3770K/i7-2600K
Motherboard MSI Z77A-GD55/GA-P67A-UD4-B3
Cooling Phanteks PH-TC14CS/H80
Memory Crucial Ballistix Sport 16GB (2 x 8GB) LP /4GB Kingston DDR3 1600
Video Card(s) Asus GTX 660 Ti/MSI HD7770
Storage Crucial MX100 256GB/120GB Samsung 830 & Seagate 2TB(died)
Display(s) Asus 24' LED/Samsung SyncMaster B1940
Case P100/Antec P280 It's huge!
Audio Device(s) on board
Power Supply SeaSonic SS-660XP2/Seasonic SS-760XP2
Software Win 7 Home Premiun 64 Bit
Is it just because of server loads that my WUs never seem to want to send after 23:00 GMT+1? Then tend to keep retrying till 01:00?
even longer here when trying to send smp results

23:47:20:Sending unit results: id:00 state:SEND project:6053 run:1 clone:67 gen:169 core:0xa3 unit:0x2c27173b4d96e01000a90043000117a5
23:47:20:Unit 00: Uploading 22.73KiB
23:47:20:Connecting to 171.64.65.54:8080
23:47:21:WARNING: Exception: Failed to send results to work server: Upload failed
23:47:21:Trying to send results to collection server
23:47:21:Unit 00: Uploading 22.73KiB
23:47:21:Connecting to 171.67.108.25:8080
23:47:23:WARNING: WorkServer connection failed on port 8080 trying 80
23:47:23:Connecting to 171.67.108.25:80
23:47:24:ERROR: Exception: Failed to connect to 171.67.108.25:80: No connection could be made because the target machine actively refused it.

that msg is what I get everytime the new client tries to send work back so far it's upto attempt #22
The Folding forums has this guide: Troubleshooting Server Connectivity Issues (Do This First)
 
Joined
Jan 31, 2010
Messages
2,450 (0.85/day)
Likes
769
System Name Xtreme PC's AMDx8
Processor AMD FX8320 @ 4.0GHz NB/HT @ 2.6GHz
Motherboard Asus Crosshair V Formula
Cooling ThermoLab Baram 2x 120mm Gentle Typhoons 1850rpm
Memory 8GB (2x4GB) Mushkin Blackline DDR3 2400MHz 11/13/13/34/1T 1.65V
Video Card(s) Sapphire Nitro+ RX580 8GB OC 1342/2000 (Core/Mem) BIOS Modded
Storage 2x Kingston V300 120GB SSD's Raid0: 1x Sandisk 128GB SSD 1xWD 2TB red, 1xWD 1TB black 1xWD 2TB nas
Display(s) ViewSonic VX2457 75Hz FreeSync 1920x1080p
Case SilverStone Raven RV02B-W + 3x SS AP181 + USB3.0 upgrade
Audio Device(s) Creative SB X-Fi Xtreme PCIe + Pioneer VSX-D457 amp Technics Speaker set
Power Supply SilverStone ST75F-P Modular 750W
Mouse Logitech G402 Hyperion Fury
Keyboard Logitech G105
Software Windows 10 X64 PRO (build 1607)
Benchmark Scores it sucks even less much now ;)
i figured I'd just rather not bother with smp and stick with GPU Wu's the new ocl based ones are up and running here and 1835 points a piece i stand to make more with just those

plus I'd already tried the server con issues thing already didn't make jot of difference