• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

GTA IV Performance

Joined
Dec 2, 2008
Messages
368 (0.11/day)
Likes
31
Location
Over There
System Name Games for Breakfast
Processor i7 2600k @ 4.3ghz
Motherboard ASRrock Z77 extreme6
Cooling Cooler Master TX3 Dual Fan
Memory 16GB DDR3 - RipjawsX 1600 1.5v @ 8-8-8-22 1T
Video Card(s) Asus AMD R9 290 4GB Reference PCB
Storage Samsung F3 Spinpoint 1TB
Display(s) HP 22vx IPS LED
Case Cooler Master Elite 331
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair TX650 V1
Keyboard CM Storm Devastator
Software Windows 10 64bit
#1
In the last hour i've been reading forums and watching videos and pretty much everyone is complaining that the game runs like crap even of powerful hardware (like E8400 + Radeon 4870 shown in this video (read the description) http://www.youtube.com/watch?v=9w5CQRlO430) and that the game won't let them go beyond medium settings, bla bla bla... and then I come across this post from GTAforums: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=378730

There, you have some sort of disclaimer that seems (to me at least) like a lame apology for the game running and looking like crap.

They say that this game is meant for the future generation of hardware??!! How much bullshit is that? What's the point even? I mean, the game looked awesome on consoles that are running on 3-yr-old hardware that basically would get destroyed and obliterated by current PC hardware... and even powerful PC's are being raped by this game?

Does anyone think this is just a bad console port?

How can a solid, powerful CPU like that and a top-end GPU run the game like crap?
 
Last edited:
Joined
Apr 7, 2006
Messages
7,404 (1.73/day)
Likes
663
#2
Bad console port? Yes... Ambitious console port? Yes!!!

I knew from playing GTA4 on my console, that the game will require a great amount of engine coding and optimization to work on a PC. R* has spent a great amount of time and money making the game on the console, so having it ported over for the PC within 6-7 months is very short...especially to support the array of hardware out their. And this is not like the other GTA's on the PC. For GTA4 PC...R* has to port the RAGE engine, and euphoria, which has yet to be done in any other game.

Even though the console are based on 2 generation old hardware, it just shows that proper coding for them can do...
 
Last edited:
Joined
Aug 30, 2006
Messages
6,374 (1.54/day)
Likes
983
System Name ICE-QUAD // ICE-CRUNCH
Processor Q6600 // 2x Xeon 5472
Memory 2GB DDR // 8GB FB-DIMM
Video Card(s) HD3850-AGP // FireGL 3400
Display(s) 2 x Samsung 204Ts = 3200x1200
Audio Device(s) Audigy 2
Software Windows Server 2003 R2 as a Workstation now migrated to W10 with regrets.
#3
I dont think the youtube link you provided is too bad. Sure it could be even better, but its pretty impressive: it's better than previous GTA versions.

>> I watched the whole clip right through. It's just amazing to see how this has come on since GTA2 (first GTA game i played).
 

Easy Rhino

Linux Advocate
Joined
Nov 13, 2006
Messages
14,405 (3.56/day)
Likes
4,257
System Name VHOST01 | Desktop
Processor i7 980x | i5 7500 Kaby Lake
Motherboard Gigabyte x58 Extreme | AsRock MicroATX Z170M Exteme4
Cooling Prolimatech Megahelams | Stock
Memory 6x4 GB @ 1333 | 2x 8G Gskill Aegis DDR4 2400
Video Card(s) Nvidia GT 210 | Nvidia GTX 970 FTW+
Storage 4x2 TB Enterprise RAID5 |Corsair mForce nvme 250G
Display(s) N/A | Dell 27" 1440p 8bit GSYNC
Case Lian Li ATX Mid Tower | Corsair Carbide 400C
Audio Device(s) NA | On Board
Power Supply SeaSonic 500W Gold | Seasonic SSR-650GD Flagship Prime Series 650W Gold
Mouse N/A | Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard N/A | Posiden Z RGB Cherry MX Brown
Software Centos 7 | Windows 10
#4
that is why you never "buy" a game that is ported.
 

FordGT90Concept

"I go fast!1!11!1!"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
20,921 (6.24/day)
Likes
10,022
Location
IA, USA
System Name BY-2015
Processor Intel Core i7-6700K (4 x 4.00 GHz) w/ HT and Turbo on
Motherboard MSI Z170A GAMING M7
Cooling Scythe Kotetsu
Memory 2 x Kingston HyperX DDR4-2133 8 GiB
Video Card(s) PowerColor PCS+ 390 8 GiB DVI + HDMI
Storage Crucial MX300 275 GB, Seagate 6 TB 7200 RPM
Display(s) Samsung SyncMaster T240 24" LCD (1920x1200 HDMI) + Samsung SyncMaster 906BW 19" LCD (1440x900 DVI)
Case Coolermaster HAF 932 w/ USB 3.0 5.25" bay
Audio Device(s) Realtek Onboard, Micca OriGen+
Power Supply Enermax Platimax 850w
Mouse SteelSeries Sensei RAW
Keyboard Tesoro Excalibur
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores Faster than the tortoise; slower than the hare.
#5
Rockstar is one of the few publishers that actually tries to get ports right. Grand Theft Auto 3 (and sons) and Bully: Scholarship Edition were done exceptionally well. Maybe this new engine they are using for GTA4 isn't as good at porting (rather, designed to be a rapid port so they don't spend the time to get everything just right). I don't know for sure because I haven't played it yet...
 
Joined
Aug 15, 2008
Messages
5,941 (1.74/day)
Likes
1,192
Location
Watauga, Texas
System Name Univac SLI Edition
Processor Intel Xeon 1650 V3 @ 4.2GHz
Motherboard eVGA X99 FTW K
Cooling EK Supremacy EVO, Swiftech MCP50x, Alphacool NeXXos UT60 360, Black Ice GTX 360
Memory 2x16GB Corsair Vengeance LPX 3000MHz
Video Card(s) Nvidia Titan X Tri-SLI w/ EK Blocks
Storage HyperX Predator 240GB PCI-E, Samsung 850 Pro 512GB
Display(s) Dell UltraSharp 34" Ultra-Wide (U3415W) / (Samsung 48" Curved 4k)
Case Phanteks Enthoo Pro M Acrylic Edition
Audio Device(s) Sound Blaster Z
Power Supply Thermaltake 1350watt Toughpower Modular
Mouse Logitech G502
Keyboard CODE 10 keyless MX Clears
Software Windows 10 Pro
#6
Guy could have his system setup like crap.

Also the game is supposed to look alot better on PC than Console. Supposedly they tuned the graphics down to run on the older console hardware.
 

James1991

New Member
Joined
Jun 28, 2007
Messages
267 (0.07/day)
Likes
38
Location
Port Lincoln, South Australia
Processor i7 2600
Motherboard ASUS P8P67 EVO
Cooling lots and lots of fans
Memory 8GB DDR3
Video Card(s) 2 x ATI(yes, ATI) Radeon 4850
Storage lots of 500 gb drives
Display(s) Acer P221W, LG L1732S, Samsung 32 inch HDTV
Case big one
Audio Device(s) onboard stuff
Power Supply big one
Software Windows Vista Ultimate x64
Benchmark Scores boots into windows is that ok?
#7
Guy could have his system setup like crap.

Also the game is supposed to look alot better on PC than Console. Supposedly they tuned the graphics down to run on the older console hardware.
yes it is supposed to look better but the graphics quality settings are limited based on how much VRAM you have. 2 4850's(512MB) in crossfire are limited to medium texture quality:wtf:.

if you are using Crossfire or SLI it only detects the VRAM on one of the cards:mad:
 
Joined
Nov 22, 2008
Messages
3,779 (1.14/day)
Likes
567
Location
Latin America, Uruguay
System Name The Lizard v2.4
Processor Intel Celeron G1840 (for the time being
Motherboard Gigabyte GA-H81-S2PH
Cooling Intel Stock Fan
Memory 16GB Kingston HyperX 1600
Video Card(s) MSI Gaming GTX 750Ti (For the time being)
Storage 500GB Samsung F1, 160GB Maxtor "Older than god"
Display(s) AOC 28' LCD
Case Coolermaster N200
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Antec VP500P
Software Windows 7 Ultimate x64
Benchmark Scores No crashes in the last 24 minutes.
#8
In the last hour i've been reading forums and watching videos and pretty much everyone is complaining that the game runs like crap even of powerful hardware (like E8400 + Radeon 4870 shown in this video (read the description) http://www.youtube.com/watch?v=9w5CQRlO430) and that the game won't let them go beyond medium settings, bla bla bla... and then I come across this post from GTAforums: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=378730

There, you have some sort of disclaimer that seems (to me at least) like a lame apology for the game running and looking like crap.

They say that this game is meant for the future generation of hardware??!! How much bullshit is that? What's the point even? I mean, the game looked awesome on consoles that are running on 3-yr-old hardware that basically would get destroyed and obliterated by current PC hardware... and even powerful PC's are being raped by this game?

Does anyone think this is just a bad console port?

How can a solid, powerful CPU like that and a top-end GPU run the game like crap?
that is exactly what happen with crysis, when it first came out no one could play it on high at high resolutions and a couple of generations later we can, so it will happen the same, wait a year to play it on high and you are done
 
Joined
Nov 13, 2007
Messages
6,142 (1.67/day)
Likes
1,636
Location
Austin Texas
System Name silen8
Processor Intel i7 7820X Delidded @ 4.64Ghz / 3.1Ghz Mesh
Motherboard MSI X299 Tomahawk
Cooling 240mm Corsair H105 Intake
Memory 32 GB Quad 3434Mhz DDR4 15-16-16-38-300-1T
Video Card(s) Gigabyte GTX 1080 Ti Gaming
Storage 1Tb Samsung 960 Pro m2, 1TB Samsung 850 Pro SSD
Display(s) Dell 24" 2560x1440 144hz, G-Sync @ 165Hz
Case NZXT S340 Elite Black
Audio Device(s) Arctis 7
Power Supply FSP HydroG 750W
Mouse zowie ec-2
Keyboard corsair k65 tenkeyless
Software Windows 10 64 Bit
Benchmark Scores Cb: 2103 Multi, 209 Single, 10450 Timespy - 10150 GPU/11900 CPU, superpi 1M - 7.71s
#9
which is why 1GB is the new 512 :D
 

James1991

New Member
Joined
Jun 28, 2007
Messages
267 (0.07/day)
Likes
38
Location
Port Lincoln, South Australia
Processor i7 2600
Motherboard ASUS P8P67 EVO
Cooling lots and lots of fans
Memory 8GB DDR3
Video Card(s) 2 x ATI(yes, ATI) Radeon 4850
Storage lots of 500 gb drives
Display(s) Acer P221W, LG L1732S, Samsung 32 inch HDTV
Case big one
Audio Device(s) onboard stuff
Power Supply big one
Software Windows Vista Ultimate x64
Benchmark Scores boots into windows is that ok?
#10

AsRock

TPU addict
Joined
Jun 23, 2007
Messages
15,315 (4.00/day)
Likes
4,724
Location
US
Processor 2500k \ 3770k
Motherboard ASRock Z68 \ Z77
Memory Samsung low profile 1600
Video Card(s) XFX 6770 \ XFX R9 290X
Storage Intel 80Gb (SATA2) WD 250Gb \ Team SSD+Samsung Evo 250Gb+500Gb+ 2xCorsair Force+WD250GbHDD
Display(s) Samsung 1080P \ Toshiba HDTV 1080P
Case HTPC400 \ Thermaltake Armor case ( original ), With Zalman fan controller ( wattage usage ).
Audio Device(s) Yamaha RX-V475 \ Marantz SR5008 Tannoy Mercury MKII Paradigm 5SE + Tannoy Mercury F4
Power Supply PC&Power 750w \ Seasonic 750w MKII
Mouse MS intelimouse \ Logitech G700s + Steelseries Sensei wireless
Keyboard Logitech K120 \ ROCCAT MK Pro ( modded amber leds )
Benchmark Scores Meh benchmarks.
#11
I dont think the youtube link you provided is too bad. Sure it could be even better, but its pretty impressive: it's better than previous GTA versions.

>> I watched the whole clip right through. It's just amazing to see how this has come on since GTA2 (first GTA game i played).

Dunno about you but that vid made me want to buy it LMAO. Thing is today people will bitch what ever is done. Always some one complaining some thing not look as good as they want some thing or a game crushes there comp when it does have high requirements.

Only thing i see wrong is the min and max specs on the box should of been higher.
 
Joined
Oct 19, 2007
Messages
6,201 (1.67/day)
Likes
982
System Name Phantom Skylake
Processor Intel i5 6600k @ 4.5GHZ w/ Corsair H80i CPU AiO w/Corsair 120mm SP120 RBG fan
Motherboard Asus z170-A
Cooling 4x120mm Corsair SP120 RBG fans
Memory G.skill DDR4 3200MHz 2x4GB (Soon to be Corsair Vengeance RBG)
Video Card(s) Asus DirectCUII GTX 980 STRIX
Storage Samsung 960 EVO m.2, Samsung 850 EVO 1TB SSD, 2TB backup, 16TB Synology DS1515+ RAID-5
Display(s) Acer Predator 34" 3440x1440
Case Corsair 570x RBG Tempered Glass
Audio Device(s) Onboard / Corsair Void Wireless RGB
Power Supply Corsair HX750w Professional Series
Mouse Logitech G602s
Keyboard Corsair K70 Rapidfire
Software Windows 10 x64 Professional
Benchmark Scores Coming Soon
#12
Whenever i decide to get it ill let you know how it goes on my rig.
 

FordGT90Concept

"I go fast!1!11!1!"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
20,921 (6.24/day)
Likes
10,022
Location
IA, USA
System Name BY-2015
Processor Intel Core i7-6700K (4 x 4.00 GHz) w/ HT and Turbo on
Motherboard MSI Z170A GAMING M7
Cooling Scythe Kotetsu
Memory 2 x Kingston HyperX DDR4-2133 8 GiB
Video Card(s) PowerColor PCS+ 390 8 GiB DVI + HDMI
Storage Crucial MX300 275 GB, Seagate 6 TB 7200 RPM
Display(s) Samsung SyncMaster T240 24" LCD (1920x1200 HDMI) + Samsung SyncMaster 906BW 19" LCD (1440x900 DVI)
Case Coolermaster HAF 932 w/ USB 3.0 5.25" bay
Audio Device(s) Realtek Onboard, Micca OriGen+
Power Supply Enermax Platimax 850w
Mouse SteelSeries Sensei RAW
Keyboard Tesoro Excalibur
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores Faster than the tortoise; slower than the hare.
#13
yes it is supposed to look better but the graphics quality settings are limited based on how much VRAM you have. 2 4850's(512MB) in crossfire are limited to medium texture quality:wtf:.

if you are using Crossfire or SLI it only detects the VRAM on one of the cards:mad:
Considering the game is 13+ GiB on disk and over 16 GiB installed, most of that density is probably comprised of high resolution textures. Then consider the type of game (open) GTA is. I don't know what Rockstar was smoking but those things combined are just ridiculous. I'd say it wouldn't be far fetched to require a 2-4 GiB video card in order to not down scale images.

Bottom line: consoles ain't got nothing on what the PC version is designed to do even if no PC hardware is on par to do it.
 

erocker

Senior Moderator
Staff member
Joined
Jul 19, 2006
Messages
42,381 (10.17/day)
Likes
18,023
Processor Intel i7 8700k
Motherboard Gigabyte z370 AORUS Gaming 7
Cooling Water
Memory 16gb G.Skill 4000 MHz DDR4
Video Card(s) Evga GTX 1080
Storage 3 x Samsung Evo 850 500GB, 1 x 250GB, 2 x 2TB HDD
Display(s) Nixeus EDG27
Case Thermaltake X5
Power Supply Corsair HX1000i
Mouse Zowie EC1-B
Software Windows 10
#14
I've been playing it for the past few hours and it's good. The fact of the matter is there are so many textures that need to be drawn in this game that anything below a GTX280 won't cut it at it's highest settings. I'm playing at 1920x1200 on a 4870 and I'm getting around 30fps with no big drops in framerate.
 
W

wolf2009

Guest
#15
ya but no AA is no excuse for a PC game.

that goes to prove that Rockstar made some mistake in porting it.

also, its a way to say that next gen PC's will play this game on max, rather than accepting your own mistakes for bad coding.

Crysis didn't have that excuse, so it will be slammed more than this game
 

erocker

Senior Moderator
Staff member
Joined
Jul 19, 2006
Messages
42,381 (10.17/day)
Likes
18,023
Processor Intel i7 8700k
Motherboard Gigabyte z370 AORUS Gaming 7
Cooling Water
Memory 16gb G.Skill 4000 MHz DDR4
Video Card(s) Evga GTX 1080
Storage 3 x Samsung Evo 850 500GB, 1 x 250GB, 2 x 2TB HDD
Display(s) Nixeus EDG27
Case Thermaltake X5
Power Supply Corsair HX1000i
Mouse Zowie EC1-B
Software Windows 10
#16
So does AA not work if being forced for Nvidia either?
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
46,122 (9.57/day)
Likes
13,550
Location
Australalalalalaia.
System Name Daddy Long Legs
Processor Ryzen R7 1700, 3.9GHz 1.375v
Motherboard MSI X370 Gaming PRO carbon
Cooling Fractal Celsius S24 (Silent fans, meh pump)
Memory 16GB 2133 generic @ 2800
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS modded to Gaming Z - faster and solved black screen bugs!)
Storage 1TB Intel SSD Pro 6000p (60TB USB3 storage)
Display(s) Samsung 4K 40" HDTV (UA40KU6000WXXY) / 27" Qnix 2K 110Hz
Case Fractal Design R5. So much room, so quiet...
Audio Device(s) Pioneer VSX-519V + Yamaha YHT-270 / sennheiser HD595/518 + bob marley zion's
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G403 + KKmoon desk-sized mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptops: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB i7-2630QM + GT 540M + 8GB
#17
if you are using Crossfire or SLI it only detects the VRAM on one of the cards:mad:
because thats all there is. crossfire and SLI do not add ram. dont blame rockstar, for the video card manufacturers problem.
 

Exavier

New Member
Joined
Dec 12, 2007
Messages
981 (0.27/day)
Likes
78
Location
Bath, UK
Processor Q6600 G0 Stepping @3.4
Motherboard DFI LanParty DK P45 T2RS-PLUS
Cooling Fitseries3 Edition Fuzion v1, XSPC Razor X2, XSPC RS320, Hydor L30
Memory Crucial Ballistix @972mhz CL5
Video Card(s) Sapphire 4870X2 2GB
Storage Samsung Spinpoint F1 1TB x2 (I need another OS drive LOL)
Display(s) Sony Bravia 40L4000 40" HDTV :D
Case Silverstone TJ07 (Mod is a WIP)
Power Supply Corsair HX620w
Software Windows Vista
#18
I'll order it soon when I have the money for my new ram (soon!) and see what it can do on a quad and 4870X2..hopefully over 40fps at 1920x1080..either way, should look fantastic on my 40" :D
 
Joined
Aug 30, 2006
Messages
6,374 (1.54/day)
Likes
983
System Name ICE-QUAD // ICE-CRUNCH
Processor Q6600 // 2x Xeon 5472
Memory 2GB DDR // 8GB FB-DIMM
Video Card(s) HD3850-AGP // FireGL 3400
Display(s) 2 x Samsung 204Ts = 3200x1200
Audio Device(s) Audigy 2
Software Windows Server 2003 R2 as a Workstation now migrated to W10 with regrets.
#19
2x 4850's(512MB) in crossfire are limited to medium texture quality:wtf:.

if you are using Crossfire or SLI it only detects the VRAM on one of the cards:mad:
eh? Perhaps you are confused how croffire/SLI works. It is 2x512MB. Each GPU gets its own 512MB. If you have a texture, it has to be IN BOTH memories. It has to duplicate everything. So OF COURSE there is only 512MB memory to play with for graphics settings. :slap: The other 512MB is just "mirroring" (to some extent) what is already happening in the other 512MB. YOU CANNOT LOAD 800MB of graphics assets into a 512MB memory map. Likewise you cannot load 800MB of graphics into a memory map of 512MB on one GPU and another 512MB on another GPU. There is NO ring bus between the memories. GPU 1 cannot access memory of GPU 2 and vice versa.
 

EviLZeD

New Member
Joined
Sep 14, 2006
Messages
815 (0.20/day)
Likes
47
System Name Ez - 1st custom
Processor AMD Phenom x3 8450
Motherboard Asus m3a78-em
Cooling thermaltake mini typhoon :D aerogate fan controller
Memory 6gb corsair xms 2 800mhz ddr2
Video Card(s) xpertvision HD 4850 1GB ddr3 sonic 685/1000
Storage Corsair 128gb SSD, 2x 250GB maxtor 16mb cache raid 0, 500gb 32mb cache storage
Display(s) AMD surround view 2x e172fp 17" 1x dell e248wfp 24"
Case coolermaster elite 330
Audio Device(s) creative audigy se
Power Supply hiper type r 580watt
Software Windows 7 x64
#20
As i posted on another gta thread

rockstar posted this info on their site somewere help tweak some settings

Most users using current PC hardware as of December 2008 are advised to use medium graphics settings. Higher settings are provided for future generations of PCs with higher specifications than are currently widely available.

Graphics settings are limited by system resources by default. 256MB video cards force minimum settings by default. If a user bypasses these safety measures using command line arguments and exceeds their system resources, the users gaming experience may be compromised.


Video Mode
Resolution scaling effects water, reflections, shadows, mirrors and the visible viewable distance. The resolution settings relate to the amount of available video memory. At 2560*1600 the game will require 320MB of video memory in addition to all the memory required for content. At 800*600 the game will require 32MB of video memory in addition to the content. Medium resolution settings are recommended for most users as higher settings are only usable if there is available video memory.

Texture Quality
Texture quality affects the visual quality of the content of the game. High setting for textures will require 600MB of video memory at a setting of 21 View Distance in addition to the memory taken by the Video Mode. A medium texture setting is recommended for most users.

Render Quality
Render quality is the texture filter quality used on most things in the world rendering. Most people would know this as anisotropic filtering. Medium settings are recommended for most users and will provide filtering beyond what the console versions can execute.

View Distance
View distance scales the distance in which different objects in the world such as building and cars are seen. Raising this option increases the distance in which high quality objects must be loaded and will increase the memory it requires. Restrictions are established to ensure the game runs optimally for most users. A setting of 22 or more will provide PC users an enhanced experience over the console versions.

Detail Distance
Detail distance scales aspects of the environment that the View Distance setting does not including vegetation, trash and other moveable objects. A setting of 10 would be the equivalent to the performance on a console. This setting has little effect on memory.

Vehicle Density
Vehicle density scales the traffic density of the traffic in the game. It has no effect on the mission vehicles or difficultly of the game, but can have a significant impact on CPU performance

Shadow Density
Shadow Density controls the number of shadows generated for positional lights in exterior environments. These shadows are exclusive to the PC version and can have a major impact on CPU and GPU performance.

Crossfire/SLI
With the latest ATI driver (8-11 series) the game supports crossfire modes (ie. 4870x2)
SLI is currently unsupported. Support will be added through a future game patch as well as an updated Nvidia driver.


NOTE: Background Processes
Certain background processes can have a detrimental effect on system performance when playing GTA IV, especially on systems with minimum required system memory. Users should ensure they disable their Virus scans (especially “on-access” type scans) when running the game to maximize performance.
 
Joined
Mar 15, 2008
Messages
1,069 (0.30/day)
Likes
148
#22
Come on! :shadedshu I was really waiting for this but now I'm totally disapointed. Future hardware my ass. How much memory does the 360 or the ps3 video card have? Cause if it can run at 720p on those consoles it should run at 1080p on a good PC.

This sucks.
 
W

wolf2009

Guest
#23
Last FAIL game of this Year.

Lots of great and much anticipated games were released this year, but were FAILS due to graphic settings or gameplay.

STALKER: CS - FAIL due to high graphic demand and not so good as original STALKER and bugs

FARCRY 2 - Probably the biggest FAIL, silly and repetitive gameplay elements. Good looking tho

NFS Undercover - EA , enough said

GTA IV - most anticipated , FAIL, run rockstar social club and games for windows just to run the game ? what kind of DRM sh*t is that. Blame current hardware for bad coding and say that next gen hardware will run the game on full settings. ROFAIL

COD:W@W - WWII , not again ! :shadedshu
Whats up with such a linear gameplay, you can't even climb small hill or cross over small trees on the side. Partial FAIL
 

RadeonX2

New Member
Joined
Oct 12, 2008
Messages
1,197 (0.36/day)
Likes
179
Location
Asia, PH
Processor Q6600 @ 3.6GHz | P4 @ 2.1GHz
Motherboard Asus Commando ROG (Vdroop mod) | Asus P4V8X-MX
Cooling MegaShadow w/ 2x Scythe Slipstream MX-2 Paste + Kama Bay + 4x120mm case fan | stock Intel
Memory Kingston 4x1GB DDR2 @ 800MHz w/ OCZ XTC cooler | 1GB DDR @ 400MHz
Video Card(s) Palit GTX 260 1792mb 448bit @ 713/1458/1116x2 | GeForce 4 MX 440 AGP8X 64mb 64bit
Storage 640GB WD AACS 250GB Excelstor 160GB Seagate | 40GB WD
Display(s) Samsung T220, Samsung 32" 1080P | LG L1752S
Case Gigabyte 3D Aurora 570 | Trendsonic mid tower
Audio Device(s) Asus Supreme FX (Creative Inspire 5.1 speaker), Samsung HT-Z220 | Onboard audio (2.1 Speaker)
Power Supply Gigabyte Odin Pro 800W | 550W generic
Software Vista Ultimate 64 SP2 | XP Pro 32 SP3
Benchmark Scores 3Dmark06 - 17,348 Vantage - P13,510 Super PI 1M - 12.765s @ 4.1GHz GenericCPUbench - 6,864 ms 38,
#24
Add NBA 2K9 to your FAIL list, both console and pc are swarming with bugs
 

DaMulta

My stars went supernova
Joined
Aug 3, 2006
Messages
16,159 (3.89/day)
Likes
1,416
Location
Oklahoma T-Town
System Name Work in progress
Processor AMD 955---4Ghz
Motherboard MSi GD70
Cooling OcZ Phase/water
Memory Crucial2GB kit (1GBx2), Ballistix 240-pin DIMM, DDR3 PC3-16000
Video Card(s) CrossfireX 2 X HD 4890 1GB OCed to 1000Mhz
Storage SSD 64GB
Display(s) Envision 24'' 1920x1200
Case Using the desk ATM
Audio Device(s) Sucky onboard for now :(
Power Supply 1000W TruePower Quattro
#25
This game(I have not tried or looked at pc yet)on PS3 dragged. It would have slow downs all over.

When I seen that I knew that on a PC your gong to need one hell of a killer setup to run. Tri 280GTX or Dual 4870x2 is the only way I see it going on with a top high end quad at 4.0Ghz.

This is just my guess tho......


Has anyone started to try and rename the for the exe?

See if Like obliovon.exe is better or so forth..