• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

more bad news for windows users

Joined
Jul 18, 2005
Messages
937 (0.21/day)
Likes
13
Location
Israel
Processor Athlon 64 x2 4000+ (65nm Brisbane)
Motherboard Abit AN-M2 (AM2) nForce 630a
Cooling Stock everything (for the time being), 2x120mm fans (intake & exhaust)
Memory 2GB (2x1024) OCZ Platinum PC2-6400 (4-4-4-15, 2T)
Video Card(s) PowerColor ATI HD 2600XT 256mb GDDR4 PCI-e
Storage Hitachi Deskstar 160GB SATA 3.0G/s, External USB2.0 WD 160GB
Display(s) LG 17' LCD (L1753TR)
Case HEC-Compucase 6A, black & grey
Audio Device(s) On-Board 7.1 (realtek)
Power Supply Spire Zeno 650W
Software WinXP Pro SP2 (32-bit, for the time being)
#1
Last edited:

DR.Death

New Member
Joined
Jul 10, 2005
Messages
1,737 (0.38/day)
Likes
63
Location
Canada
System Name death machine
Processor intel 6600 quad core cooled by scythe mutgen 2
Motherboard dfi lanparty UT P35-T2R
Cooling air
Memory crucial ballistic tracer 4 gb
Video Card(s) nvida 260 gtx
Storage segate baracuta 500 GB , western digital blue 1TB
Display(s) asus 23.6 vh242h
Case lian-li pc-a70 full tower
Power Supply 650 watt Antec Earth Watts
Software windows 7 and lots of other titles
#2
yes firefox , tell me y do u still use ie? it is slow and out a date in my opion!
 

Polaris573

Senior Moderator
Joined
Feb 26, 2005
Messages
4,268 (0.91/day)
Likes
672
Location
Little Rock, USA
Processor LGA 775 Intel Q9550 2.8 Ghz
Motherboard MSI P7N Diamond - 780i Chipset
Cooling Arctic Freezer
Memory 6GB G.Skill DDRII 800 4-4-3-5
Video Card(s) Sapphire HD 7850 2 GB PCI-E
Storage 1 TB Seagate 32MB Cache, 250 GB Seagate 16MB Cache
Display(s) Acer X203w
Case Coolermaster Centurion 5
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music
Power Supply OCZ StealthXStream 600 Watt
Software Windows 7 Ultimate x64
#3
DR.Death said:
yes firefox , tell me y do u still use ie? it is slow and out a date in my opion!
#1 complaints I hear when suggesting people switch to firefox.

"It takes a long time to open"
"It's not really any safer, it just protects against different things"
"It's different"
"You can only view some pages in IE"

As for me, I've been happily using Firefox for over a year now without any notable problems.
 
Joined
Jul 18, 2005
Messages
937 (0.21/day)
Likes
13
Location
Israel
Processor Athlon 64 x2 4000+ (65nm Brisbane)
Motherboard Abit AN-M2 (AM2) nForce 630a
Cooling Stock everything (for the time being), 2x120mm fans (intake & exhaust)
Memory 2GB (2x1024) OCZ Platinum PC2-6400 (4-4-4-15, 2T)
Video Card(s) PowerColor ATI HD 2600XT 256mb GDDR4 PCI-e
Storage Hitachi Deskstar 160GB SATA 3.0G/s, External USB2.0 WD 160GB
Display(s) LG 17' LCD (L1753TR)
Case HEC-Compucase 6A, black & grey
Audio Device(s) On-Board 7.1 (realtek)
Power Supply Spire Zeno 650W
Software WinXP Pro SP2 (32-bit, for the time being)
#4
DR.Death said:
yes firefox , tell me y do u still use ie? it is slow and out a date in my opion!

dude, dont be funny, i've been using firefox since 0.8...

i was just SAYING that with this newly discovered security breach you'll be alot more safer with firefox! (as you would be in most cases), since with firefox you have to activley download the wmf file in order to get infected, while with IE its enough to view the file.


also, update: if you're using google desktop, uninstall it right now as it too is proving very vulnerbale to this new exploit!
 

DR.Death

New Member
Joined
Jul 10, 2005
Messages
1,737 (0.38/day)
Likes
63
Location
Canada
System Name death machine
Processor intel 6600 quad core cooled by scythe mutgen 2
Motherboard dfi lanparty UT P35-T2R
Cooling air
Memory crucial ballistic tracer 4 gb
Video Card(s) nvida 260 gtx
Storage segate baracuta 500 GB , western digital blue 1TB
Display(s) asus 23.6 vh242h
Case lian-li pc-a70 full tower
Power Supply 650 watt Antec Earth Watts
Software windows 7 and lots of other titles
#5
i am not using ie i am using firefox. i asked that for an opinion why people are still using it because i was wondering why. so are you happy with it ?
here is where you can get firefox 1.5 http://www.mozilla.com/firefox/
 

AMDCam

New Member
Joined
May 26, 2005
Messages
1,085 (0.24/day)
Likes
6
Location
Colorado, United States
Processor AMD Opteron 148 at (hope) 3.0ghz
Motherboard MSI K8N Neo2 Platinum with Nforce 3 Ultra
Cooling XP-90C (CPU), A400 (Graphics), 8 case fans, 92mm Tornado
Memory 2gb OCZ Gold DDR500 dual-channel
Video Card(s) Leadtek 6800GT near UEE speed (448core/1.18memory)
Storage 2x 80gb WD 7,200rpm 8mb cache Caviar SATA 150 in RAID 0
Display(s) (2 soon) Samsung Syncmaster 172N 17" LCD
Case Atrix black case with A LOT of mods
Audio Device(s) Motherboard
Power Supply Aspire 520w tri-fan blue LEDs
Software Windows XP Home, Office 2003 Professional Edition
#6
Well I definitely hate IE (WHERE IS IE7), not only for security but because it is literally less stable than Firefox. No tabbed browsing either. I mean sometimes, even on microsoft websites, IE will freeze and never get the page or even say it has an error. And when you play flash games (on certain computers) it does that "IE has encountered an internal error and needs to shut down" thing. When you're playing a game, that is THE MOST annoying thing it can do. I have to manually shut it down. Firefox has never done that. But my big complaints about firefox are:

1. Need to download new plugins, and not all plugins are supported for Firefox
2. Windows Media player videos suck in it, if you scroll the screen turns black and you have to restart the video
3. Interface could be better, it's just a ripoff of IE's. If it looked glassy like Vista or something, then I'd be happy.
 

Solaris17

Creator Solaris Utility DVD
Joined
Aug 16, 2005
Messages
19,264 (4.28/day)
Likes
6,070
Location
Florida
System Name Not named yet
Processor I5 7640x 5Ghz 24/7
Motherboard MSI x299 Tomahawk Arctic
Cooling Corsair H55
Memory 32GB Corsair DDR4 3000mhz
Video Card(s) Gigabyte 1080TI
Storage 2x Seagate 3TB Drives (RAID 0) 1x Seagate 256GB SSD 1x Adata 120GB SSD
Display(s) 3x AOC Q2577PWQ
Case Inwin 303 White (Thermaltake Ring 120mm Purple accent)
Audio Device(s) Onboard on Audio-Technica ATH-AG1
Power Supply Seasonic 1050W Snow
Mouse Roccat Tyon White
Keyboard Ducky Shine 6
Software Windows 10 x64 Pro
#7
i use firefox and proud of it http://www.mozilla.com/firefox/

and this really sucks i hope i dont get it though i dont think i will my computer is like a fortress.
 
Joined
Dec 9, 2005
Messages
222 (0.05/day)
Likes
0
Location
in some sh@#%$!part of tennessee
Processor desk/3.0 ghz prescott 800 fsb
Motherboard desk/abit is-10....pos
Cooling lots and lots of air and copper....
Memory 2 gbs corsair value400mhz (cheap).
Video Card(s) sapphire x800gto (agp)...
Storage too many to list
Display(s) p.o.s.
Case dunno....but it's huge and has a 250" size fan on the side
Audio Device(s) nuthin' but internal
Power Supply 550 watt antec
Software lots of illegal shit.....i mean software borrowed from friends....
#8
thanks for the info

i was just reading over youyr discusion...tried firefox...very nice
 

Jimmy 2004

New Member
Joined
Jan 15, 2005
Messages
5,458 (1.16/day)
Likes
242
Location
England
System Name Jimmy 2004's PC
Processor S754 AMD Athlon64 3200+ @ 2640MHz
Motherboard ASUS K8N
Cooling AC Freezer 64 Pro + Zalman VF1000 + 5x120mm Antec TriCool Case Fans
Memory 1GB Kingston PC3200 (2x512MB)
Video Card(s) Saphire 256MB X800 GTO @ 450MHz/560MHz (Core/Memory)
Storage 500GB Western Digital SATA II + 80GB Maxtor DiamondMax SATA
Display(s) Digimate 17" TFT (1280x1024)
Case Antec P182
Audio Device(s) Audigy 4 + Creative Inspire T7900 7.1 Speakers
Power Supply Corsair HX520W
Software Windows XP Home
#9
Firefox for me - more options to change as well in about:config
 
Joined
Jan 19, 2006
Messages
5 (0.00/day)
Likes
0
#10
all the plugins are already in IE and you can't do windows updates with firefox... i use both though because there are some awesome things you can do with firefox, like as soon as i click the myspace bookmark at the top of my ff browser it logs me in automatically etc
 
Joined
May 27, 2005
Messages
3,651 (0.80/day)
Likes
341
Location
Little Rock Arkansas, United States
System Name Monolith
Processor Intel Xeon E3110 Wolfdale@3.5GHz
Motherboard MSI P35-Neo
Cooling Active Air
Memory 4GB DDR2 800
Video Card(s) Sapphire HD 3850 512MB PCI-E
Storage 1 x 80GB Internal, 1 x 250GB Internal, 1 x 40GB External
Display(s) Acer X203w
Case Generic black case with locking front bezel
Audio Device(s) Creative SB Audigy 2 ZS
Power Supply 500 Watt Seasonic M12
Software Windows 7 Ultimate x64
#11
AMDCam said:
Well I definitely hate IE (WHERE IS IE7), not only for security but because it is literally less stable than Firefox. No tabbed browsing either. I mean sometimes, even on microsoft websites, IE will freeze and never get the page or even say it has an error. And when you play flash games (on certain computers) it does that "IE has encountered an internal error and needs to shut down" thing. When you're playing a game, that is THE MOST annoying thing it can do. I have to manually shut it down. Firefox has never done that. But my big complaints about firefox are:

1. Need to download new plugins, and not all plugins are supported for Firefox
2. Windows Media player videos suck in it, if you scroll the screen turns black and you have to restart the video
3. Interface could be better, it's just a ripoff of IE's. If it looked glassy like Vista or something, then I'd be happy.
You can download different themes for Firefox. You're not stuck with the default. Find one you like and use it; if you like glassy try Aquatint its rather glassy, and I know there are others if you browse around. That would probably fix a 1/3 of your problems.



I can't really think of any plugins you "need" some are really nice though. Firefox will run fine without any and just the normal updates, and there is nothing wrong with updates; IE should probably have more of those.

The majority of websites I have not gotten to load are Microsoft websites. I can't think of any non-Microsoft related websites that I couldn't load with Firefox; though I'm sure the next post will be a list of websites that won't load. :laugh:

And if you just hate both IE and Firefox, than there are other web browsers out there to try too. Like Opera and Avant.
 
Last edited:
Joined
Dec 18, 2005
Messages
5,950 (1.36/day)
Likes
828
System Name money pit..
Processor Intel 7700K at 4800 mhz.. vcore 1.280 volts..
Motherboard Asus rog Strix Z279F Gaming
Cooling Dark Rock TF air cooler.. Stock vga air coolers with case side fans to help cooling..
Memory 32 gb corsair vengeance 3200
Video Card(s) Palit Super Jetstream 1070 x 2..
Storage Three.. all solid state 128 Transend.. 1 T Sandisk.. 1 T Transend.. plus USB external..
Display(s) 27" Asus PG279Q ROG Swift 165Hrz Nvidia G-Sync, IPS.. 2560x1440..
Case Gigabyte mid-tower.. cheap and not really big enough for what is inside..
Audio Device(s) USB Sound blaster Roar 2 all in one unit with bluetooth
Power Supply EVGA 850 watt..
Mouse Logitech G700s
Keyboard Logitech K270
Software Win 10 pro..
Benchmark Scores 3Dmark Firestrike Ultra 8542.. Timespy 10508.. everyday settings..
#12
me i just hate MS.. i dont use ie.. i dont use outlook .. i dont use windows media player.. if there was viable alternative to windows itself i wouldnt use windows.. but sadly there aint..

trog
 

Solaris17

Creator Solaris Utility DVD
Joined
Aug 16, 2005
Messages
19,264 (4.28/day)
Likes
6,070
Location
Florida
System Name Not named yet
Processor I5 7640x 5Ghz 24/7
Motherboard MSI x299 Tomahawk Arctic
Cooling Corsair H55
Memory 32GB Corsair DDR4 3000mhz
Video Card(s) Gigabyte 1080TI
Storage 2x Seagate 3TB Drives (RAID 0) 1x Seagate 256GB SSD 1x Adata 120GB SSD
Display(s) 3x AOC Q2577PWQ
Case Inwin 303 White (Thermaltake Ring 120mm Purple accent)
Audio Device(s) Onboard on Audio-Technica ATH-AG1
Power Supply Seasonic 1050W Snow
Mouse Roccat Tyon White
Keyboard Ducky Shine 6
Software Windows 10 x64 Pro
#13
trog100 said:
me i just hate MS.. i dont use ie.. i dont use outlook .. i dont use windows media player.. if there was viable alternative to windows itself i wouldnt use windows.. but sadly there aint..

trog
linux
 

Polaris573

Senior Moderator
Joined
Feb 26, 2005
Messages
4,268 (0.91/day)
Likes
672
Location
Little Rock, USA
Processor LGA 775 Intel Q9550 2.8 Ghz
Motherboard MSI P7N Diamond - 780i Chipset
Cooling Arctic Freezer
Memory 6GB G.Skill DDRII 800 4-4-3-5
Video Card(s) Sapphire HD 7850 2 GB PCI-E
Storage 1 TB Seagate 32MB Cache, 250 GB Seagate 16MB Cache
Display(s) Acer X203w
Case Coolermaster Centurion 5
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music
Power Supply OCZ StealthXStream 600 Watt
Software Windows 7 Ultimate x64
#14
Solaris17 said:
When I

1. Can Install nearly any program I want on linux (GIMP is nice. But give me my photoshop!)
2. Don't have to fight for three hours to install my nvidia drivers
3. No longer have to compile programs myself (if there were clear instructions it would be as big of a deal. Not all of us are born with the instinct of compiling)

Only then will linux be a viable alternative. It's a short list, Perhaps it will happen soon?
 
Joined
Aug 30, 2004
Messages
5,358 (1.10/day)
Likes
106
Location
Seattle
Processor X2 3800+ @ 2.3 GHz
Motherboard DFI Lanparty SLI-DR
Cooling Zalman CNPS 9500 LED
Memory 2x1 Gb OCZ Plat. @ 3-3-2-8-1t 460 MHz
Video Card(s) HIS IceQ 4670 512Mb
Storage 640Gb & 160Gb western digital sata drives
Display(s) Hanns G 19" widescreen LCD w/ DVI 5ms
Case Thermaltake Soprano
Audio Device(s) Audigy 2 softmod@Audigy 4, Logitech X-530 5:1
Power Supply Coolermaster eXtreme Power Plus 500w
Software XP Pro
#15
I see no reason to use linux. With the amount of knowledge it takes to make Linux useful to an advanced computer user, you would be better off with windows.

Linux is good if:
You dont play games
You dont need MSOffice
You dont need photoshop
You dont need compatibility with most things

Openoffice doesnt count. You can use it for for personal applications, but if your in a business enviroment, you cant write something up in Openoffice with any worthwhile formatting that will work with word. And there is still no viable alternative to Excel, Powerpoint, and Access.

The gimp isnt as good as photoshop. Nuff said.

$80 is a small price to pay for something that you know will work.

Ive been running SP2 since it came out, for about a year now with no formats. I dont run antivirus, and just use spybot to "immunize" against spyware. I might occasionally get a tracking cookie, but thats it.
 
Joined
May 27, 2005
Messages
3,651 (0.80/day)
Likes
341
Location
Little Rock Arkansas, United States
System Name Monolith
Processor Intel Xeon E3110 Wolfdale@3.5GHz
Motherboard MSI P35-Neo
Cooling Active Air
Memory 4GB DDR2 800
Video Card(s) Sapphire HD 3850 512MB PCI-E
Storage 1 x 80GB Internal, 1 x 250GB Internal, 1 x 40GB External
Display(s) Acer X203w
Case Generic black case with locking front bezel
Audio Device(s) Creative SB Audigy 2 ZS
Power Supply 500 Watt Seasonic M12
Software Windows 7 Ultimate x64
#16
I agree. Linux is nothing more than a novelty when it comes to the majority of uses.
 
Joined
Sep 13, 2005
Messages
362 (0.08/day)
Likes
0
Location
usa
Processor intel q9450 at 3100 artic silver5 tt big typoon
Motherboard asus p5n32e-sli plus
Cooling 13 fans total that includes heatsink fans etc
Memory 4 gb ocz gold pc5400 oc to 775 2.1 voltage 4-4-3-4
Video Card(s) 1 bfg7800gtoc oc to 510/1800 at 1.5v valmans fatal1ty 36c idle
Storage 2 80gb wd raptors raid-0 , 1 seagate barracuda 160gb
Display(s) sony sdm-hs53 + fan controller 3.5 internal card reader and 1 internal floopy
Case Logisys Dracula Case blue
Audio Device(s) x-fi fatal1ty
Power Supply aspire 680watts sli
Software vista unltimate x86
#17
i use ie i tryed firefox i couldnt got to the microsoft forums or get to windows update page
i disable windows security eveything firewall virus scan auto updates a matter a fact i did not have a viris scan installed i have a yahoo toolbar that has antispy and popup blocker but it been install for ever now and only has 17 blocks mainly form sites i trust creative or asus etc i wounld not have that if i didn't play fanasty sports and yahoo mail i have no pop ups or any virus the only protection i have is nivida firewall and it doesn't take over my system like norton or mcafee or ez trust the only problem with ie i have is the 64bit one and that not all of micsofts fault becases it runs stable just no web pages support it i guess

firefox is stable and safe to but just cant use it to get updates so i wont use it till then
 
Joined
Aug 30, 2004
Messages
5,358 (1.10/day)
Likes
106
Location
Seattle
Processor X2 3800+ @ 2.3 GHz
Motherboard DFI Lanparty SLI-DR
Cooling Zalman CNPS 9500 LED
Memory 2x1 Gb OCZ Plat. @ 3-3-2-8-1t 460 MHz
Video Card(s) HIS IceQ 4670 512Mb
Storage 640Gb & 160Gb western digital sata drives
Display(s) Hanns G 19" widescreen LCD w/ DVI 5ms
Case Thermaltake Soprano
Audio Device(s) Audigy 2 softmod@Audigy 4, Logitech X-530 5:1
Power Supply Coolermaster eXtreme Power Plus 500w
Software XP Pro
#18
tony929292 said:
i use ie i tryed firefox i couldnt got to the microsoft forums or get to windows update page
i disable windows security eveything firewall virus scan auto updates a matter a fact i did not have a viris scan installed i have a yahoo toolbar that has antispy and popup blocker but it been install for ever now and only has 17 blocks mainly form sites i trust creative or asus etc i wounld not have that if i didn't play fanasty sports and yahoo mail i have no pop ups or any virus the only protection i have is nivida firewall and it doesn't take over my system like norton or mcafee or ez trust the only problem with ie i have is the 64bit one and that not all of micsofts fault becases it runs stable just no web pages support it i guess

firefox is stable and safe to but just cant use it to get updates so i wont use it till then
You will never be able to use it to get updates, Windows update uses Active X controls which ONLY IE has. Just use Firefox for your everday browser, and open IE when you need to update. Not that hard, and much safer. These days it seems at least every other security risk is based from IE.
 
Joined
Jul 1, 2005
Messages
5,196 (1.14/day)
Likes
296
Location
Kansas City, KS
System Name Dell XPS 15 9560
Processor I7-7700HQ
Memory 32GB DDR4
Video Card(s) GTX 1050/1080 Ti
Storage 1TB SSD
Display(s) 2x Dell P2715Q/4k Internal
Case Razer Core
Audio Device(s) Creative E5/Objective 2 Amp/Senn HD650
Mouse Logitech Proteus Core
Keyboard Logitech G910
#19
Last I checked this actually isnt an IE flaw. Its a WMF exploit, which firefox is vulnerable aswell, because its a deep exploit from within windows.

Windows itself is the problem.

Poor windows sucke....err.... users....

ahaha..

/me hugs his mandriva linux install
 
Joined
Jul 1, 2005
Messages
5,196 (1.14/day)
Likes
296
Location
Kansas City, KS
System Name Dell XPS 15 9560
Processor I7-7700HQ
Memory 32GB DDR4
Video Card(s) GTX 1050/1080 Ti
Storage 1TB SSD
Display(s) 2x Dell P2715Q/4k Internal
Case Razer Core
Audio Device(s) Creative E5/Objective 2 Amp/Senn HD650
Mouse Logitech Proteus Core
Keyboard Logitech G910
#20
wazzledoozle said:
I see no reason to use linux. With the amount of knowledge it takes to make Linux useful to an advanced computer user, you would be better off with windows.

Linux is good if:
You dont play games
You dont need MSOffice
You dont need photoshop
You dont need compatibility with most things

Openoffice doesnt count. You can use it for for personal applications, but if your in a business enviroment, you cant write something up in Openoffice with any worthwhile formatting that will work with word. And there is still no viable alternative to Excel, Powerpoint, and Access.

The gimp isnt as good as photoshop. Nuff said.

$80 is a small price to pay for something that you know will work.

Ive been running SP2 since it came out, for about a year now with no formats. I dont run antivirus, and just use spybot to "immunize" against spyware. I might occasionally get a tracking cookie, but thats it.
Ever hear of wine? ;) works very well.. :) plays World of warcraft great....(I hear... i dont have a sub. cuz its retarded..)
 
Joined
Aug 30, 2004
Messages
5,358 (1.10/day)
Likes
106
Location
Seattle
Processor X2 3800+ @ 2.3 GHz
Motherboard DFI Lanparty SLI-DR
Cooling Zalman CNPS 9500 LED
Memory 2x1 Gb OCZ Plat. @ 3-3-2-8-1t 460 MHz
Video Card(s) HIS IceQ 4670 512Mb
Storage 640Gb & 160Gb western digital sata drives
Display(s) Hanns G 19" widescreen LCD w/ DVI 5ms
Case Thermaltake Soprano
Audio Device(s) Audigy 2 softmod@Audigy 4, Logitech X-530 5:1
Power Supply Coolermaster eXtreme Power Plus 500w
Software XP Pro
#21
Dippyskoodlez said:
Ever hear of wine? ;) works very well.. :) plays World of warcraft great....(I hear... i dont have a sub. cuz its retarded..)
All ive heard about WINE is half assed DirectX emulation, not good for any graphically intense games. I would love to be proven wrong with benchmarks or some tests, but that wont be happening.
 
Joined
Jul 1, 2005
Messages
5,196 (1.14/day)
Likes
296
Location
Kansas City, KS
System Name Dell XPS 15 9560
Processor I7-7700HQ
Memory 32GB DDR4
Video Card(s) GTX 1050/1080 Ti
Storage 1TB SSD
Display(s) 2x Dell P2715Q/4k Internal
Case Razer Core
Audio Device(s) Creative E5/Objective 2 Amp/Senn HD650
Mouse Logitech Proteus Core
Keyboard Logitech G910
#22
wazzledoozle said:
All ive heard about WINE is half assed DirectX emulation, not good for any graphically intense games. I would love to be proven wrong with benchmarks or some tests, but that wont be happening.
maybe this helps...?

 
Joined
Aug 30, 2004
Messages
5,358 (1.10/day)
Likes
106
Location
Seattle
Processor X2 3800+ @ 2.3 GHz
Motherboard DFI Lanparty SLI-DR
Cooling Zalman CNPS 9500 LED
Memory 2x1 Gb OCZ Plat. @ 3-3-2-8-1t 460 MHz
Video Card(s) HIS IceQ 4670 512Mb
Storage 640Gb & 160Gb western digital sata drives
Display(s) Hanns G 19" widescreen LCD w/ DVI 5ms
Case Thermaltake Soprano
Audio Device(s) Audigy 2 softmod@Audigy 4, Logitech X-530 5:1
Power Supply Coolermaster eXtreme Power Plus 500w
Software XP Pro
#23
If you are going to mess with Linux just to run Wine, whats the point? :wtf:

Last time I tried messing with Linux was Red Hat 9. What a pain in the ass.

On the other hand ive played with Ubuntu live cd, and it works pretty well. Didnt have any SATA drivers though.

Hmm I just found some benchmark numbers for wine vs windows, and its not bad, Though they only benched DX 8.1 games.

Linux may one day be good, just not yet (for me at least)
 
Joined
Jul 1, 2005
Messages
5,196 (1.14/day)
Likes
296
Location
Kansas City, KS
System Name Dell XPS 15 9560
Processor I7-7700HQ
Memory 32GB DDR4
Video Card(s) GTX 1050/1080 Ti
Storage 1TB SSD
Display(s) 2x Dell P2715Q/4k Internal
Case Razer Core
Audio Device(s) Creative E5/Objective 2 Amp/Senn HD650
Mouse Logitech Proteus Core
Keyboard Logitech G910
#24
wazzledoozle said:
If you are going to mess with Linux just to run Wine, whats the point? :wtf:
No windows vulnerabilities. Hence the basis of this THREAD. ;)

All the advantages of linux.... with windows programs... what more does one want? :laugh:
 

Solaris17

Creator Solaris Utility DVD
Joined
Aug 16, 2005
Messages
19,264 (4.28/day)
Likes
6,070
Location
Florida
System Name Not named yet
Processor I5 7640x 5Ghz 24/7
Motherboard MSI x299 Tomahawk Arctic
Cooling Corsair H55
Memory 32GB Corsair DDR4 3000mhz
Video Card(s) Gigabyte 1080TI
Storage 2x Seagate 3TB Drives (RAID 0) 1x Seagate 256GB SSD 1x Adata 120GB SSD
Display(s) 3x AOC Q2577PWQ
Case Inwin 303 White (Thermaltake Ring 120mm Purple accent)
Audio Device(s) Onboard on Audio-Technica ATH-AG1
Power Supply Seasonic 1050W Snow
Mouse Roccat Tyon White
Keyboard Ducky Shine 6
Software Windows 10 x64 Pro
#25
u guys rip linux ya but have YOU actually used it RECENTLY and TRIED to get it to work? or have u just listened to general blabber?....remember the first time u used windows hard wasnt it? and i dont care what u say it took some getting used to....thats how it is with linux just because u cant double click an EXE and get insta steam engine doesnt mean its not worth a try.....
 
Last edited: