• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Real Temp Feature Requests

Joined
Apr 30, 2013
Messages
7 (0.00/day)
I may have missed this somewhere in the feature request list, but support for more cores would be great. I've got a fair number of machines that have 6+ cores and at least 1 that has multiple GPUs, so it would be super nice to support up to 10 cores if possible.
 

unclewebb

RealTemp Author
Joined
Jun 1, 2008
Messages
2,441 (0.53/day)
I still do not own or have access to any hardware that has 6 or more cores for development purposes so it is going to be a while before I can add support to RealTemp for these CPUs.
Try Core Temp. It has been updated recently.

A 10+ core version of RealTemp would be so wide that it would fill up the majority of the screen. :)
 
  • Like
Reactions: vgm

AndyAJ

New Member
Joined
Feb 28, 2018
Messages
1 (0.00/day)
Can you guys add in the ability to also execute a batch script when the temperature drops <= a certain value for both cpu/gpu?

So basically I want a program to only run within a certain temperature range. One script terminates the program when temperatures climb to high, and I'm looking to execute another to re-start the program when the temperature drops enough for it to cool down.

Thanks for this nice program!
 

Bevier

New Member
Joined
Oct 19, 2017
Messages
3 (0.00/day)
I would like integration with IFTTT. This would allow notices to appear on your smartphone or allow climate control presets based on GPU temps.
 

Murdo

New Member
Joined
Jan 8, 2019
Messages
1 (0.00/day)
Close to Systray would be nice.. I have CoreTemp for the CPU Temp, Ram usage, Clock Speed... it would be nice to add the GPU Temp down there too but not have the app running on the taskbar
 

unclewebb

RealTemp Author
Joined
Jun 1, 2008
Messages
2,441 (0.53/day)
@Murdo - RealTemp already has these features. In the Options or Settings window, just make sure that Task Bar is not checked and you can also enable GPU monitoring there too. Send me a message if you want to try the latest beta.
 
Joined
Feb 4, 2017
Messages
34 (0.02/day)
@Murdo - RealTemp already has these features. In the Options or Settings window, just make sure that Task Bar is not checked and you can also enable GPU monitoring there too. Send me a message if you want to try the latest beta.
can i get the beta please by chance? will it support my ryzen 9 3950x cpu and read "BOTH" CCD's like hwinfo64 does? Coretemp read incorrectly and miss this program very much. havent been able to use it since ive owned my 5930k cpu back in 2014/5 since all this program could read was 6 cores
 
Joined
Dec 31, 2009
Messages
18,974 (4.76/day)
Benchmark Scores Faster than yours... I'd bet on it. :)
can i get the beta please by chance? will it support my ryzen 9 3950x cpu and read "BOTH" CCD's like hwinfo64 does? Coretemp read incorrectly and miss this program very much. havent been able to use it since ive owned my 5930k cpu back in 2014/5 since all this program could read was 6 cores
as we said in the other thread, realtemp doesnt support amd. :)
 
Top