• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TPU's WCG/BOINC Team

BUCK NASTY

4P Enthusiust
Joined
Aug 8, 2007
Messages
4,974 (0.88/day)
Location
Port St Lucie, FL. U.S.A.
System Name Main Rig
Processor AMD FX-4130 @ 4.8Ghz
Motherboard ASUS M5A99X Evo
Cooling Coolermaster Hyper 212+
Memory 8GB GSkill DDR3 1600
Video Card(s) ASUS GTX 970 Strix @ 1503Mhz Core
Storage Corsair Force 90gb SSD/ WD Caviar Blue 750gb
Display(s) ASUS 24" IPS
Case Coolermaster Centurion 590
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Antec TP750 80+
Software Windows 7 Ultimate 64
Oh yes. I'm pretty certain it's that rig, as all of the others were still going fine (although my laptop is running brutally hot). I have it exactly at stock speeds, with an extra fan pointed at the VRMs. We'll see what happens over the next four hours--I may have to shut it down before I go to bed tonight. I hope not :ohwell:

I've carefully looked at the mobo and GPUs, and nothing looks burned/damaged...not that it really means a ton.

Could the smell be from the PSU?
 

[Ion]

WCG Team Assistant
Joined
Sep 15, 2009
Messages
13,391 (2.74/day)
Location
Raleigh, North Carolina, United States
System Name Niedersachsen / Ribe / Minsk
Processor i3 3240 / i7-3520M / 4x Opteron 6376 @ 2.86GHz
Motherboard BIOSTAR H61M / HP Q77 / Supermicro H8QG7
Cooling Stock / Stock / 4x 1U G34
Memory 1x8GB / 2x4GB / 4x4GB
Video Card(s) GTX260 / Intel HD 4000 / nVidia GT310
Storage 80GB Intel SSD / 256GB Intel SSD / 2x 60GB SSD (RAID1)
Display(s) Dell 3007 + HP 2245w / 12.1" 1366x768 / None
Case Antec NSK3480 / HP / Supermicro 1U
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Enermax 500W / HP 130W / Supermicro Gold 1400W
Keyboard IBM Model M
Software Windows 7 (Niedersachsen/Ribe) / Linux Mint 17.2 (Minsk)
Could the smell be from the PSU?

I don't think so. I've stuck my nose right up against the PSU grill, and the air coming out of it smells merely warm. I'm going to keep an eye on things--hopefully the board din't blow a chip or something :(
 
Joined
Jan 24, 2010
Messages
3,603 (0.76/day)
Location
Oregon, USA
System Name GLaDOS
Processor AMD FX-9590 X8 4.7GHz
Motherboard ASUS Sabertooth 990FX
Cooling Corsair H80i v2
Memory Corsair Vengeance 24GB (2x8GB, 2x4GB) DDR3 1600 MHz
Video Card(s) ASUS ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMINGOC
Storage WD Blue 3D NAND 1TB Internal PC SSD
Display(s) 2 Acer S231HL 23" LED backlit LCD's on a Dual LCD stand
Case Corsair iCUE 220T RGB Airflow
Audio Device(s) Onboard - Corsair Void Pro Wireless
Power Supply Corsair 850HXi 850W
Mouse Corsair Sabre RGB
Keyboard Corsair K70 LUX RGB
Software Microsoft Windows 10 Pro 64 Bit
Going home late from work today, less time with my new 7970. :(
 
Joined
Nov 29, 2011
Messages
5,975 (1.46/day)
Location
Hi! I'm from the Internet
System Name Selene / Yoda
Processor Fx 8350 @ 4.4 / Phenom II x6 1090t @ 3.6
Motherboard Gigabyte 990FXA-UD3 r4.0 / Gigabyte 890XA-UD3
Cooling H100i / Xig Dark Knight
Memory 4x 8gb G.Skill Snipers / 4x 4gb G.Skill Ares
Video Card(s) Gigabyte R9 290x / XfX DD & VisionTek HD6850's C'fired
Storage 256gb ssd, 2x 2tb Wd Blacks & 1x 1tb Wd black / 1x 1tb
Display(s) Dell Ultra Sharp 2408 WFp / Hp w2207
Case Raidmax Vampire / Chieftec Alum. Dragon Blue
Audio Device(s) Onboard Hd Audio / Onboard Hd Audio
Power Supply Corsair TX 850 watt / Corsair TX 750 watt
Mouse Logitech G500s
Keyboard Corsair Strafe
Software Win 10 pro / Win Vista Home prem. 64 bit
Benchmark Scores What are benchmarks anyway?
Joined
Aug 30, 2009
Messages
4,012 (0.82/day)
Location
Sarasota, Florida, USA
System Name Awesomesauce 4.3 | Laptop (MSI GE72VR 6RF Apache Pro-023)
Processor Intel Core i7-5820K 4.16GHz 1.28v/3GHz 1.05v uncore | Intel Core i7-6700HQ @ 3.1GHz
Motherboard Gigabyte GA-X99-UD5 WiFi LGA2011-v3| Stock
Cooling Corsair H100i v2 w/ 2x EK Vardar F4-120ER + various 120/140mm case fans | Stock
Memory G.Skill RJ-4 16GB DDR4-2666 CL15 quad channel | 12GB DDR4-2133
Video Card(s) EVGA GTX 1080 Ti Hybrid SC2 11GB @ 2012/5151 boost | NVIDIA GTX 1060 6GB +200/+500 + Intel 530
Storage Samsung 840 EVO 500GB + Seagate 3TB 7200RPM + others | Kingston 256GB M.2 SATA + 1TB 7200RPM
Display(s) Acer G257HU 1440p 60Hz AH-IPS 4ms | 17.3" 1920*1080 60Hz wide angle TN notebook panel
Case Fractal Design Define XL R2 | MSI
Audio Device(s) Creative Sound Blaster Z | Realtek with quad stereo speakers and subwoofer
Power Supply Corsair HX850i Platinum | 19.5v 180w Delta brick
Software Windows 10 Pro x64 | Windows 10 Home x64
My main PC went offline today, conveniently after I left for work. I'm going to guess that it will be frozen again.
 

[Ion]

WCG Team Assistant
Joined
Sep 15, 2009
Messages
13,391 (2.74/day)
Location
Raleigh, North Carolina, United States
System Name Niedersachsen / Ribe / Minsk
Processor i3 3240 / i7-3520M / 4x Opteron 6376 @ 2.86GHz
Motherboard BIOSTAR H61M / HP Q77 / Supermicro H8QG7
Cooling Stock / Stock / 4x 1U G34
Memory 1x8GB / 2x4GB / 4x4GB
Video Card(s) GTX260 / Intel HD 4000 / nVidia GT310
Storage 80GB Intel SSD / 256GB Intel SSD / 2x 60GB SSD (RAID1)
Display(s) Dell 3007 + HP 2245w / 12.1" 1366x768 / None
Case Antec NSK3480 / HP / Supermicro 1U
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Enermax 500W / HP 130W / Supermicro Gold 1400W
Keyboard IBM Model M
Software Windows 7 (Niedersachsen/Ribe) / Linux Mint 17.2 (Minsk)
:(

I have a new cruncher online for the team--an AMD APU. It's a slow one--a 2.1GHz quad with some Radeon GPU. It's going to be crunching on the CPU 24/7 and the GPU probably 12/7 (it's a friend's HP desktop). It'll be interesting to see what PPD it does :toast:
 
Joined
Jan 24, 2010
Messages
3,603 (0.76/day)
Location
Oregon, USA
System Name GLaDOS
Processor AMD FX-9590 X8 4.7GHz
Motherboard ASUS Sabertooth 990FX
Cooling Corsair H80i v2
Memory Corsair Vengeance 24GB (2x8GB, 2x4GB) DDR3 1600 MHz
Video Card(s) ASUS ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMINGOC
Storage WD Blue 3D NAND 1TB Internal PC SSD
Display(s) 2 Acer S231HL 23" LED backlit LCD's on a Dual LCD stand
Case Corsair iCUE 220T RGB Airflow
Audio Device(s) Onboard - Corsair Void Pro Wireless
Power Supply Corsair 850HXi 850W
Mouse Corsair Sabre RGB
Keyboard Corsair K70 LUX RGB
Software Microsoft Windows 10 Pro 64 Bit
Teaser pic.

I have more I'll post later in the My PC atm thread.


Can't wait to see how it handles GPU WUs tonight.

 

[Ion]

WCG Team Assistant
Joined
Sep 15, 2009
Messages
13,391 (2.74/day)
Location
Raleigh, North Carolina, United States
System Name Niedersachsen / Ribe / Minsk
Processor i3 3240 / i7-3520M / 4x Opteron 6376 @ 2.86GHz
Motherboard BIOSTAR H61M / HP Q77 / Supermicro H8QG7
Cooling Stock / Stock / 4x 1U G34
Memory 1x8GB / 2x4GB / 4x4GB
Video Card(s) GTX260 / Intel HD 4000 / nVidia GT310
Storage 80GB Intel SSD / 256GB Intel SSD / 2x 60GB SSD (RAID1)
Display(s) Dell 3007 + HP 2245w / 12.1" 1366x768 / None
Case Antec NSK3480 / HP / Supermicro 1U
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Enermax 500W / HP 130W / Supermicro Gold 1400W
Keyboard IBM Model M
Software Windows 7 (Niedersachsen/Ribe) / Linux Mint 17.2 (Minsk)

[Ion]

WCG Team Assistant
Joined
Sep 15, 2009
Messages
13,391 (2.74/day)
Location
Raleigh, North Carolina, United States
System Name Niedersachsen / Ribe / Minsk
Processor i3 3240 / i7-3520M / 4x Opteron 6376 @ 2.86GHz
Motherboard BIOSTAR H61M / HP Q77 / Supermicro H8QG7
Cooling Stock / Stock / 4x 1U G34
Memory 1x8GB / 2x4GB / 4x4GB
Video Card(s) GTX260 / Intel HD 4000 / nVidia GT310
Storage 80GB Intel SSD / 256GB Intel SSD / 2x 60GB SSD (RAID1)
Display(s) Dell 3007 + HP 2245w / 12.1" 1366x768 / None
Case Antec NSK3480 / HP / Supermicro 1U
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Enermax 500W / HP 130W / Supermicro Gold 1400W
Keyboard IBM Model M
Software Windows 7 (Niedersachsen/Ribe) / Linux Mint 17.2 (Minsk)
Do you guys have any idea what's up w/ this?

This is my friend's AMD APU--and all of the GPU WUs are coming back invalid :confused:
I really have no idea what could cause this--I'm going to look at the system when I head there today to see what I can figure out :confused:
 
Joined
Dec 21, 2011
Messages
13,893 (3.42/day)
Location
Northeast USA
System Name Main PC- Gamer- Main Cruncher/Folder and too many crunching/folding rigs
Processor Ryzen 5900X- Ryzen 5950X- Ryzen 3950X and etc...
Motherboard Asrock X570 Extreme4- MSI X570S Tomahawk MAX WiFi- MSI B450M Bazooka Max and etc...
Cooling Noctua NH-U14S (dual fan)- EK 360 AIO with push/pull fans- Corsair H115i RGB Pro XT and etc...
Memory 2x16GB GSkill FlareX 3200/c14- 4x8GB Corsair Vengeance 3600/c16- 2x16GB Team 3600/c18 and etc..
Video Card(s) MSI Gaming RX 6800- Asus RTX 3070 TUF OC- MSI Ventus RTX 3060 OC and etc...
Storage Main PC (1TB WD SN850- 2TB PNY CS 3040- 2TB Seagate Firecuda) and etc...
Display(s) Main PC (2x24" Dell UltraSharp U2414H)
Case Phanteks P600s- Seasonic Q704- Fractal Meshify C and etc...
Audio Device(s) Logitech Z625 THX 2.1 speakers
Power Supply EVGA 750 G3- SeaSonic DGC 750- EVGA P2 850 and etc...
Mouse G300s
Keyboard Corsair K65
VR HMD N/A
Software Windows 10 Pro or Ubuntu
Benchmark Scores Why sit on the Bench when you can get in the game and Crunch!!!
Do you guys have any idea what's up w/ this?
http://img.techpowerup.org/121026/ati_GPU.png
This is my friend's AMD APU--and all of the GPU WUs are coming back invalid :confused:
I really have no idea what could cause this--I'm going to look at the system when I head there today to see what I can figure out :confused:

The rig is getting partial credit for the wu so it may be an issue from WCG. Keep an eye out for what happens with the pendings.

Is the APU overclocked?

As Daimus is indicating- check the usage of the PC when it's doing the wu's. If possible, let it run them w/o doing anything else with the rig and see if it still gets errors.
 
Last edited:
Joined
Sep 20, 2011
Messages
527 (0.13/day)
Location
somewhere in Eastern Europe
System Name Cruncher
Processor AMD FX-8370
Motherboard Asus Crosshair V Formula
Cooling Thermalright Silver Arrow SB-E
Memory 2x4 GB Corsair XMS3 2000
Video Card(s) Sapphire HD7870+Powercolor HD7850 CrossFire
Storage Corsair ForceGT 90 SSD,WD Black 500
Display(s) Acer 24'' 2ms
Case Cooler Master HAF 932
Audio Device(s) onboard
Power Supply Thermaltake Grand 1050w 80+Gold
Software Win 7 SP1 Ult x64
Do you guys have any idea what's up w/ this?
http://img.techpowerup.org/121026/ati_GPU.png
This is my friend's AMD APU--and all of the GPU WUs are coming back invalid :confused:
I really have no idea what could cause this--I'm going to look at the system when I head there today to see what I can figure out :confused:

I got the same invalid results on HD6670 if I use PC for web browsing while GPU is running WU.

 

[Ion]

WCG Team Assistant
Joined
Sep 15, 2009
Messages
13,391 (2.74/day)
Location
Raleigh, North Carolina, United States
System Name Niedersachsen / Ribe / Minsk
Processor i3 3240 / i7-3520M / 4x Opteron 6376 @ 2.86GHz
Motherboard BIOSTAR H61M / HP Q77 / Supermicro H8QG7
Cooling Stock / Stock / 4x 1U G34
Memory 1x8GB / 2x4GB / 4x4GB
Video Card(s) GTX260 / Intel HD 4000 / nVidia GT310
Storage 80GB Intel SSD / 256GB Intel SSD / 2x 60GB SSD (RAID1)
Display(s) Dell 3007 + HP 2245w / 12.1" 1366x768 / None
Case Antec NSK3480 / HP / Supermicro 1U
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Enermax 500W / HP 130W / Supermicro Gold 1400W
Keyboard IBM Model M
Software Windows 7 (Niedersachsen/Ribe) / Linux Mint 17.2 (Minsk)
The rig is getting partial credit for the wu so it may be an issue from WCG. Keep an eye out for what happens with the pendings.

Is the APU overclocked?

As Daimus is indicating- check the usage of the PC when it's doing the wu's. If possible, let it run them w/o doing anything else with the rig and see if it still gets errors.
Heh. Overclocked. This is a HP desktop--as stock as you can get!
I'll look--I have it set to only do the GPU computing when the computer is idle (and CPU computing 24/7)
I got the same invalid results on HD6670 if I use PC for web browsing while GPU is running WU.

http://s43.radikal.ru/i100/1210/5d/df3f3ebc9c61.jpg

Thanks! :toast:
I'll keep an eye on it--perhaps I'll want to set it to wait longer before starting up the GPU WUs so it doesn't start-and-stop as much (although, it was running for at least 8 hours uninterrupted overnight, so IDK what's happening).
 

[Ion]

WCG Team Assistant
Joined
Sep 15, 2009
Messages
13,391 (2.74/day)
Location
Raleigh, North Carolina, United States
System Name Niedersachsen / Ribe / Minsk
Processor i3 3240 / i7-3520M / 4x Opteron 6376 @ 2.86GHz
Motherboard BIOSTAR H61M / HP Q77 / Supermicro H8QG7
Cooling Stock / Stock / 4x 1U G34
Memory 1x8GB / 2x4GB / 4x4GB
Video Card(s) GTX260 / Intel HD 4000 / nVidia GT310
Storage 80GB Intel SSD / 256GB Intel SSD / 2x 60GB SSD (RAID1)
Display(s) Dell 3007 + HP 2245w / 12.1" 1366x768 / None
Case Antec NSK3480 / HP / Supermicro 1U
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Enermax 500W / HP 130W / Supermicro Gold 1400W
Keyboard IBM Model M
Software Windows 7 (Niedersachsen/Ribe) / Linux Mint 17.2 (Minsk)
Can it be some background process? Whether got the APU at least one valid result?

Sorry, I'm not sure what you're saying here :confused:

There have been no valid WUs thus far--there are a few CPU WUs pending validation and the GPU WUs are all either invalid or pending validation.
 
Joined
Nov 7, 2009
Messages
4,400 (0.91/day)
Location
Denmark
System Name The work PC /2700x/5950x
Processor 3900X stock/ 2700x stock/ 5950x 4200 MHz fixed @ 1,056-1,08V
Motherboard Gigabyte AORUS Master X570/2xMSI X470 M7 AC
Cooling Custom WC XSPC RX480, Laing DDC, XSPC Laing DDC Top V3 and EK Velocity/NH15/NH-U12S SE
Memory 32 GB Viper 3600/14 /16 GB Trident Z F4-4000C18D-16GTZSW 3600 /32 GB G XSkill Flare CL14 3400
Video Card(s) 2070 Super X MSI/GTX 970 MSI/ GTX 970 MSI
Storage 1 TB SSD / 500 GB SSD/ 500 GB SSD
Display(s) Dell UltraSharp U2518D/2408WFP
Case Corsair 800D / Lian test bench/NZXT 500
Power Supply AX 850 Titanium/AX 860i/AX 760
Software Dual boot/Win 7 & 10 / Linux / Win 10
After I removed my Nvidia drivers in an AMD rig I got errors as fast as I could download new GPU WUs. Eventually I swapped cards between two rigs (a 680 and a 7770) deleted all drivers and reinstalled. Btw my new work PC is up and running with 4 intel cores (8 was to warm - 70 C) and a 7770 in a nice Fractal case. Now I can use internet and run GPU WUs (only one at the time for now).

To ION - I got one invalid with partial points too on a laptop (525M).

Edit: 2 pages full in fact all on the 25th (a mix of HFC and GFAM and all with ½ points and in a Nvidia and an AMD rig). Strange.
 
Last edited:

[Ion]

WCG Team Assistant
Joined
Sep 15, 2009
Messages
13,391 (2.74/day)
Location
Raleigh, North Carolina, United States
System Name Niedersachsen / Ribe / Minsk
Processor i3 3240 / i7-3520M / 4x Opteron 6376 @ 2.86GHz
Motherboard BIOSTAR H61M / HP Q77 / Supermicro H8QG7
Cooling Stock / Stock / 4x 1U G34
Memory 1x8GB / 2x4GB / 4x4GB
Video Card(s) GTX260 / Intel HD 4000 / nVidia GT310
Storage 80GB Intel SSD / 256GB Intel SSD / 2x 60GB SSD (RAID1)
Display(s) Dell 3007 + HP 2245w / 12.1" 1366x768 / None
Case Antec NSK3480 / HP / Supermicro 1U
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Enermax 500W / HP 130W / Supermicro Gold 1400W
Keyboard IBM Model M
Software Windows 7 (Niedersachsen/Ribe) / Linux Mint 17.2 (Minsk)
I'm going to install the newest ATI GPUs when I go over--it's possible he's running the out-of-date HP or M$ drivers.
 
Joined
Sep 3, 2010
Messages
3,527 (0.78/day)
Location
Netherlands
System Name desktop | Odroid N2+ |
Processor AMD Ryzen 5 3600 | Amlogic S922X |
Motherboard Gigabyte B550M DS3H |Odroid N2+ |
Cooling Inter-Tech Argus SU-200, 3x Arctic P12 case fans | stock heatsink + fan |
Memory Gskill Aegis DDR4 32GB | 4 GB DDR4 |
Video Card(s) Gigabyte Windforce GTX 1060 6G | Arm Mali G52 |
Storage OEM SSD 240GB, Samsung 840 EVO 250 GB, Seagate 7200.14 1T | Samsung 850 Evo 500GB |
Display(s) AOC G2260VWQ6 | LG 24MT57D |
Case Xigmatek Asgard | Stock case (black version) |
Audio Device(s) integrated
Power Supply BeQuiet! Pure Power 11 400W| 12v barrel jack |
Mouse Logitech G500 |Steelseries Rival 300
Keyboard Qpad MK-50 (Cherry MX brown)| Blaze Keyboard
Software Windows 10, Various Linux distros | Gentoo Linux
Most likely that is the issue.
 

[Ion]

WCG Team Assistant
Joined
Sep 15, 2009
Messages
13,391 (2.74/day)
Location
Raleigh, North Carolina, United States
System Name Niedersachsen / Ribe / Minsk
Processor i3 3240 / i7-3520M / 4x Opteron 6376 @ 2.86GHz
Motherboard BIOSTAR H61M / HP Q77 / Supermicro H8QG7
Cooling Stock / Stock / 4x 1U G34
Memory 1x8GB / 2x4GB / 4x4GB
Video Card(s) GTX260 / Intel HD 4000 / nVidia GT310
Storage 80GB Intel SSD / 256GB Intel SSD / 2x 60GB SSD (RAID1)
Display(s) Dell 3007 + HP 2245w / 12.1" 1366x768 / None
Case Antec NSK3480 / HP / Supermicro 1U
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Enermax 500W / HP 130W / Supermicro Gold 1400W
Keyboard IBM Model M
Software Windows 7 (Niedersachsen/Ribe) / Linux Mint 17.2 (Minsk)
Most likely that is the issue.

I'm hoping so. I've never run an ATI card for WCG, and I always use the latest nV drivers, so I haven't experienced that :toast:



I have someone coming to look at my C2D system tonight--with luck, he'll pay the full $150 I'm asking for it. That would mean a loss of ~1k PPD for now, but enough money to pick up a HD7850 1GB or something later on :)
 
Joined
Sep 3, 2010
Messages
3,527 (0.78/day)
Location
Netherlands
System Name desktop | Odroid N2+ |
Processor AMD Ryzen 5 3600 | Amlogic S922X |
Motherboard Gigabyte B550M DS3H |Odroid N2+ |
Cooling Inter-Tech Argus SU-200, 3x Arctic P12 case fans | stock heatsink + fan |
Memory Gskill Aegis DDR4 32GB | 4 GB DDR4 |
Video Card(s) Gigabyte Windforce GTX 1060 6G | Arm Mali G52 |
Storage OEM SSD 240GB, Samsung 840 EVO 250 GB, Seagate 7200.14 1T | Samsung 850 Evo 500GB |
Display(s) AOC G2260VWQ6 | LG 24MT57D |
Case Xigmatek Asgard | Stock case (black version) |
Audio Device(s) integrated
Power Supply BeQuiet! Pure Power 11 400W| 12v barrel jack |
Mouse Logitech G500 |Steelseries Rival 300
Keyboard Qpad MK-50 (Cherry MX brown)| Blaze Keyboard
Software Windows 10, Various Linux distros | Gentoo Linux
Core2's are awesome even today. Hopefully the potential customer realises that and makes a deal. :)
 

[Ion]

WCG Team Assistant
Joined
Sep 15, 2009
Messages
13,391 (2.74/day)
Location
Raleigh, North Carolina, United States
System Name Niedersachsen / Ribe / Minsk
Processor i3 3240 / i7-3520M / 4x Opteron 6376 @ 2.86GHz
Motherboard BIOSTAR H61M / HP Q77 / Supermicro H8QG7
Cooling Stock / Stock / 4x 1U G34
Memory 1x8GB / 2x4GB / 4x4GB
Video Card(s) GTX260 / Intel HD 4000 / nVidia GT310
Storage 80GB Intel SSD / 256GB Intel SSD / 2x 60GB SSD (RAID1)
Display(s) Dell 3007 + HP 2245w / 12.1" 1366x768 / None
Case Antec NSK3480 / HP / Supermicro 1U
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Enermax 500W / HP 130W / Supermicro Gold 1400W
Keyboard IBM Model M
Software Windows 7 (Niedersachsen/Ribe) / Linux Mint 17.2 (Minsk)
Core2's are awesome even today. Hopefully the potential customer realises that and makes a deal. :)

That they are! I have 2 Core 2 Duos going right now (well, one is a PentDC) and I get ~.9k PPD from the PentDC and just over 1k each from the C2Ds. So I get a total of just over 4.5k PPD from the four duals I have here--admittedly not great PPD/m^3 or PPD/W, but I was able to get the systems cheap, so I crunch on them until I can sell them :toast:
 
Joined
Aug 30, 2009
Messages
4,012 (0.82/day)
Location
Sarasota, Florida, USA
System Name Awesomesauce 4.3 | Laptop (MSI GE72VR 6RF Apache Pro-023)
Processor Intel Core i7-5820K 4.16GHz 1.28v/3GHz 1.05v uncore | Intel Core i7-6700HQ @ 3.1GHz
Motherboard Gigabyte GA-X99-UD5 WiFi LGA2011-v3| Stock
Cooling Corsair H100i v2 w/ 2x EK Vardar F4-120ER + various 120/140mm case fans | Stock
Memory G.Skill RJ-4 16GB DDR4-2666 CL15 quad channel | 12GB DDR4-2133
Video Card(s) EVGA GTX 1080 Ti Hybrid SC2 11GB @ 2012/5151 boost | NVIDIA GTX 1060 6GB +200/+500 + Intel 530
Storage Samsung 840 EVO 500GB + Seagate 3TB 7200RPM + others | Kingston 256GB M.2 SATA + 1TB 7200RPM
Display(s) Acer G257HU 1440p 60Hz AH-IPS 4ms | 17.3" 1920*1080 60Hz wide angle TN notebook panel
Case Fractal Design Define XL R2 | MSI
Audio Device(s) Creative Sound Blaster Z | Realtek with quad stereo speakers and subwoofer
Power Supply Corsair HX850i Platinum | 19.5v 180w Delta brick
Software Windows 10 Pro x64 | Windows 10 Home x64
Anyone crunching on Windows 8 X64?? How are the numbers.

If you want to keep running multiple WUs on your GPUs, you might want to stick with 7. Supposedly the newest BOINC (not the WCG site one) that is required for Windows 8 has issues with running multiple WUs. My 7950 crashed like a mother trucker until I removed the app_info.xml.

Still haven't upgraded to 12.11b4 yet, been too busy working and I apparently have some sort of infection in my right upper eyelid as it is painfully swollen.
 
Joined
May 6, 2012
Messages
789 (0.20/day)
Location
Denmark
System Name Waterfall | Iris
Processor Ryzen 5 1400 | i3-6157U
Motherboard ASUS X370-PRO | Acer laptop
Cooling Custom Watercooling | Stock laptop
Memory 2*16GB | 2*4GB 2133MHz DDR4
Video Card(s) RX 5700 with WC blocks | Iris 550
Storage Intel 660 1TB + Crucial BX100 500GB | SK Hynix 256GB SSD + 640GB WD Blue
Display(s) U24E850R+U2515H | Internal 15,6"
Case Be Quiet! Dark Base 900 | Laptop
Audio Device(s) Audio 2 DJ + Xenyx Q802USB | Realtek
Power Supply Seasonic Focus Plus Gold 750W | 65W 19V Power brick
Mouse Logitech M330
Keyboard Logitech G610 Orion Brown |
Software Gentoo + Windows 10 Pro | Fedora
Did the GPU WU's become harder on the cards? My computers are even less responsive than they used to be. :S
 
Joined
Nov 29, 2011
Messages
5,975 (1.46/day)
Location
Hi! I'm from the Internet
System Name Selene / Yoda
Processor Fx 8350 @ 4.4 / Phenom II x6 1090t @ 3.6
Motherboard Gigabyte 990FXA-UD3 r4.0 / Gigabyte 890XA-UD3
Cooling H100i / Xig Dark Knight
Memory 4x 8gb G.Skill Snipers / 4x 4gb G.Skill Ares
Video Card(s) Gigabyte R9 290x / XfX DD & VisionTek HD6850's C'fired
Storage 256gb ssd, 2x 2tb Wd Blacks & 1x 1tb Wd black / 1x 1tb
Display(s) Dell Ultra Sharp 2408 WFp / Hp w2207
Case Raidmax Vampire / Chieftec Alum. Dragon Blue
Audio Device(s) Onboard Hd Audio / Onboard Hd Audio
Power Supply Corsair TX 850 watt / Corsair TX 750 watt
Mouse Logitech G500s
Keyboard Corsair Strafe
Software Win 10 pro / Win Vista Home prem. 64 bit
Benchmark Scores What are benchmarks anyway?
Anyone crunching on Windows 8 X64?? How are the numbers.

Hey man Norton is and he should be able to let you know whats what on ppd under cpu.
 

Mindweaver

Moderato®™
Staff member
Joined
Apr 16, 2009
Messages
8,064 (1.60/day)
Location
Charleston, SC
System Name Tower of Power / Sechs
Processor i7 12700K / i7 5820k @ 4.5ghz
Motherboard ASUS ROG Strix Z690-A Gaming WiFi D4 / X99S GAMING 7
Cooling CM MasterLiquid ML360 Mirror ARGB Close-Loop AIO / CORSAIR Hydro Series H100i Extreme
Memory CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2 x 16GB) DDR4 3600 / G.Skill DDR4 2800 16GB 4x4GB
Video Card(s) ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 V2 OC Edition / PNY Quadro K2000
Storage 3x Samsung 980 Pro 1TB M.2, 2x Crucial 1TB SSD / Samsung 870 PRO 500GB M.2
Display(s) Samsung 32" Odyssy G5 Gaming 144hz 1440p, ViewSonic 32" 72hz 1440p / 2x ViewSonic 32" 72hz 1440p
Case Phantek "400A" / Phanteks “Enthoo Pro series”
Audio Device(s) Realtek ALC4080 / Azalia Realtek ALC1150
Power Supply Corsair RM Series RM750 / Corsair CXM CX600M
Mouse Glorious Gaming Model D Wireless / Razer DeathAdder Chroma
Keyboard Razer Blackwidow Chroma / Razer BlackWidow Ultimate
VR HMD Quest 2 + Rift S + HTC Vive + DK1
Software Windows 11 Pro x64 / Windows 10 Pro x64
Benchmark Scores Yes
Well guys I finally got my 1055t with the HD5850 crunching... after I had to re-install the OS, but now windows 7 is telling me the drive is failing... :banghead: So, hopefully next week I can order a new drive.. I've got it crunching CPU and GPU. :toast: I had to lower the clocks on my Q9550 from 3.4ghz to stock due to overheating, and shutting off in the middle of the night.. It's crunching strong with a GTX285. I figure at stock with the GPU it will still out crunch what it was doing OC'ed x3 to x4 the amount. :toast: Next week I'm going to start rounding up all of my GT240's 3 or 4.. I can't remember.. lol The GT240 that was in the 1055T was completing WU's every 8-12 minutes, but it's setting out on my Tech desk right now. I'm hoping to put it into my opty 2U rack server, it doesn't require any added power. :toast: I'm hoping to bust a 100k PPD this weekend. :toast:
 
Joined
Nov 29, 2011
Messages
5,975 (1.46/day)
Location
Hi! I'm from the Internet
System Name Selene / Yoda
Processor Fx 8350 @ 4.4 / Phenom II x6 1090t @ 3.6
Motherboard Gigabyte 990FXA-UD3 r4.0 / Gigabyte 890XA-UD3
Cooling H100i / Xig Dark Knight
Memory 4x 8gb G.Skill Snipers / 4x 4gb G.Skill Ares
Video Card(s) Gigabyte R9 290x / XfX DD & VisionTek HD6850's C'fired
Storage 256gb ssd, 2x 2tb Wd Blacks & 1x 1tb Wd black / 1x 1tb
Display(s) Dell Ultra Sharp 2408 WFp / Hp w2207
Case Raidmax Vampire / Chieftec Alum. Dragon Blue
Audio Device(s) Onboard Hd Audio / Onboard Hd Audio
Power Supply Corsair TX 850 watt / Corsair TX 750 watt
Mouse Logitech G500s
Keyboard Corsair Strafe
Software Win 10 pro / Win Vista Home prem. 64 bit
Benchmark Scores What are benchmarks anyway?
Sweet Mindweaver.
 
Top