1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Battlefield 3 Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by TheMailMan78, Feb 2, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,586 (10.10/day)
    Thanks Received:
    6,091
    Location:
    Chatsworth, GA
    Finally got to add some MSAA to get rid of those stupid jagged lines in stuff like fences and shit.

    Oced the 5850 to 1000core and 1200 mem full load 68 deg
     
    Crunching for Team TPU
  2. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,667 (3.02/day)
    Thanks Received:
    1,773
    Location:
    Chicago
    Nice. I assume 2x? 4x really makes a nicer difference on farther away objects and thinner things like fences and antennas and such but it's a bit too much right now for me. Playable when its running good but those times it drops it really drops with 4x and is longer to recover. Makes sense; only a gig of vram. AA is much better implemented in this game than BC2 had out of the gate tho this could all be driver support. This game is going to look utterly fantastic after some time, new hardware not even required (tho of course always helps too).

    I also really appreciate the FOV option in the GUI. I suppose some would bitch it doesn't go above 90 but that's plenty wide for me...

    Oh Brandon try turning off Post too now I found it made it crisper and better looking generally. See what you think.
     
  3. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,922 (2.53/day)
    Thanks Received:
    1,493
    where the hell are you people! get in the TPU server and on the TPU teampspeak, in my sig!
     
  4. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,667 (3.02/day)
    Thanks Received:
    1,773
    Location:
    Chicago
    Ill be there in a few...
     
  5. b0unc3r82pl New Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    11 (0.01/day)
    Thanks Received:
    2
    Location:
    Poland
    Can't activate my copy ;o
     
  6. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,667 (3.02/day)
    Thanks Received:
    1,773
    Location:
    Chicago
    Activation issues right now they are working on it.
     
  7. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,586 (10.10/day)
    Thanks Received:
    6,091
    Location:
    Chatsworth, GA
    2x is as far as I can go on high. I have noticed that MSAA is the one thing that brings the 5850 to its knees.

    I can set everything else other than MSAA to ultra and have no issues but move it to 2x or ekk 4x Its having troubles
     
    Crunching for Team TPU
  8. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,667 (3.02/day)
    Thanks Received:
    1,773
    Location:
    Chicago
    Turn off Post too and see if you notice a diff. I found it crisper and better looking in general and wondering If I'm right. I'm running just 2X MSAA now.
     
  9. Spaceman Spiff

    Spaceman Spiff

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    632 (0.23/day)
    Thanks Received:
    128
    I'm so damn jealous of you all since I can't play. Although from reading some of the posts on re-downloading the game and I'm kinda glad I have a hardcopy waiting at my house when I can get to it.

    erixx: Love your avatar, sunday was heartbreaking and very difficult to watch.
     
    erixx says thanks.
  10. EastCoasthandle

    EastCoasthandle New Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    6,889 (2.00/day)
    Thanks Received:
    1,505
    No difference between 4 and 8 Gigs of ram for BF3
    Read
     
  11. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,586 (10.10/day)
    Thanks Received:
    6,091
    Location:
    Chatsworth, GA
    Well I jumped about 15FPS with OCing the 5850 which aint bad!

    Just played a Hardcore server and OMG its REALLY HARDCORE. you die constantly. I loved hardcore on BC2 but this is more than I would like to play. this games normal is like BC2's hardcore
     
    Crunching for Team TPU
  12. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,667 (3.02/day)
    Thanks Received:
    1,773
    Location:
    Chicago
    Uh ok based on one guy on Steam's "few rounds with 4GB RAM"? Since when do you cite such weak sources?

    That's great that its running fine for him and I'm was goin to test further myself as I have much faster 2GB dimms but my system is presently using 5.5+ gigs with Battlelog and Origin and everything else running. Just over 1GB after login.
     
  13. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,666 (13.28/day)
    Thanks Received:
    14,059
    I've tested it, it's true.
     
  14. KieranD

    KieranD

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    8,021 (3.09/day)
    Thanks Received:
    814
    Location:
    Glasgow, Scotland
    My preorder got cancelled because they ran out of stock, i just hope i get my money back soon.
     
  15. TheLaughingMan

    TheLaughingMan

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    4,998 (2.55/day)
    Thanks Received:
    1,291
    Location:
    Marietta, GA USA
    Fuck BF3 I am done for a few days.
     
  16. raptori

    raptori

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Messages:
    637 (0.27/day)
    Thanks Received:
    62
    I get this error when trying to update PB

    [​IMG]

    anyone have any idea ??
     

    Attached Files:

  17. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,681 (5.05/day)
    Thanks Received:
    2,274
    Joystick controls are still broken :mad::mad::mad:
     
  18. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,778 (2.01/day)
    Thanks Received:
    1,616
  19. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,922 (2.53/day)
    Thanks Received:
    1,493
    wow what happened?
     
  20. EastCoasthandle

    EastCoasthandle New Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    6,889 (2.00/day)
    Thanks Received:
    1,505
  21. Rado D

    Rado D

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    496 (0.32/day)
    Thanks Received:
    46
    Location:
    Portsmouth,UK
    Can you fucking believe this??I've spend 11 hours at work counting every minute till Im home,which I was LOL 23:55 (UK) rushed up the stairs to open my door,then first thing to turn on my PC and what I see??there is no fucking internet!!jesus it took my Virgin Superhub to put itself togehter more than 50 minutes and that was just the time I was home,so god knows how long the virgin broadband was off line total..now tell me this is a coincidence LOL?
     
  22. raptori

    raptori

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Messages:
    637 (0.27/day)
    Thanks Received:
    62
    ok solved this error it was a conflict caused by the 1st manual update method posted on battlelog ,I delete files inside pb within BF3 folder and did the update and it finished without problems .
     
  23. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,946 (4.52/day)
    Thanks Received:
    7,067
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Was working last night @ about 8pm MTZ, as I updated as directed by another TPU member.

    However, today, it updated yet again, so today's is definitely needed, and is out NAOW!!!


    :rockout:
     
  24. Darkleoco

    Darkleoco

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    1,598 (1.45/day)
    Thanks Received:
    247
    Location:
    Cullowhee, North Carolina
    How do I update PB?
     
  25. EastCoasthandle

    EastCoasthandle New Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    6,889 (2.00/day)
    Thanks Received:
    1,505
    Hmm, the BF3 option wasn't there for me.


    You need pbsetup.
     
    Last edited: Oct 28, 2011
    Darkleoco says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page