• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Bad Flash HD 6870

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
19,243 (5.04/day)
Likes
4,823
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
#76
Second Method

One more thing,

this thing .............

@echo off
mscdex /d:Micron /m:10 /l:R
set cddrive=R:
call mouse.bat


................................is already present in autoexec.bat file of USB. and there are four ways to edit and save it:

FIRST Method

@echo off
mscdex /d:Micron /m:10 /l:R
set cddrive=R:
call mouse.bat
C:atiflash -f -p 0 Barts.rom
C:atiflash -fa -p 0 Barts.rom
C:atiflash -fm -p 0 Barts.rom
C:atiflash -fs -p 0 Barts.rom
C:atiflash -fp -p 0 Barts.rom
@ECHO OFF
REBOOT.COM




SECOND Method


@echo off
mscdex /d:Micron /m:10 /l:R
set cddrive=R:
call mouse.bat
@echo off
cls
@ECHO OFF
C:atiflash -fa -fm -fs -fp -f -p 0 Barts.rom
@ECHO OFF
REBOOT.COM



THIRD method


@echo off
mscdex /d:Micron /m:10 /l:R
set cddrive=R:
call mouse.bat
@echo off
cls
@ECHO OFF
C:atiflash -f -p 0 Barts.rom
C:atiflash -fa -p 0 Barts.rom
C:atiflash -fm -p 0 Barts.rom
C:atiflash -fs -p 0 Barts.rom
C:atiflash -fp -p 0 Barts.rom
@ECHO OFF
REBOOT.COM


FOURTH Method

@echo off
cls
@ECHO OFF
C:atiflash -f -p 0 Barts.rom
C:atiflash -fa -p 0 Barts.rom
C:atiflash -fm -p 0 Barts.rom
C:atiflash -fs -p 0 Barts.rom
C:atiflash -fp -p 0 Barts.rom
@ECHO OFF
REBOOT.COM

Which one should I use?? Please you write final lines I will copy them to Autoexec.bat file(and will remove the files which were already in Autoexec.bat) and save it.
:banghead:
 

nona

New Member
Joined
Nov 2, 2012
Messages
41 (0.02/day)
Likes
0
#77
I did this method but I didn't see any activity of light of USB while PC was booting from USB. Otherwise USB lights blink in normal condition or under any operation. I am loosing hope I think it is really gone.

You guys have been very cooperative during all this mess.:respect:
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
46,125 (9.57/day)
Likes
13,559
Location
Australalalalalaia.
System Name Daddy Long Legs
Processor Ryzen R7 1700, 3.9GHz 1.375v
Motherboard MSI X370 Gaming PRO carbon
Cooling Fractal Celsius S24 (Silent fans, meh pump)
Memory 16GB 2133 generic @ 2800
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS modded to Gaming Z - faster and solved black screen bugs!)
Storage 1TB Intel SSD Pro 6000p (60TB USB3 storage)
Display(s) Samsung 4K 40" HDTV (UA40KU6000WXXY) / 27" Qnix 2K 110Hz
Case Fractal Design R5. So much room, so quiet...
Audio Device(s) Pioneer VSX-519V + Yamaha YHT-270 / sennheiser HD595/518 + bob marley zion's
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G403 + KKmoon desk-sized mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptops: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB i7-2630QM + GT 540M + 8GB
#78
I did this method but I didn't see any activity of light of USB while PC was booting from USB. Otherwise USB lights blink in normal condition or under any operation. I am loosing hope I think it is really gone.

You guys have been very cooperative during all this mess.:respect:
are you sure it actually booted from the USB? i'd test with another video card to make sure its actually booting from the USB correctly, then try again
 

nona

New Member
Joined
Nov 2, 2012
Messages
41 (0.02/day)
Likes
0
#79
are you sure it actually booted from the USB?
I am not sure whether it is booting from USB or not because USB lights blink for just two seconds while PC starts and then lights stop blinking and I don't have any display as monitor cord is pluged in GPU at this moment.:mad:
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
46,125 (9.57/day)
Likes
13,559
Location
Australalalalalaia.
System Name Daddy Long Legs
Processor Ryzen R7 1700, 3.9GHz 1.375v
Motherboard MSI X370 Gaming PRO carbon
Cooling Fractal Celsius S24 (Silent fans, meh pump)
Memory 16GB 2133 generic @ 2800
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS modded to Gaming Z - faster and solved black screen bugs!)
Storage 1TB Intel SSD Pro 6000p (60TB USB3 storage)
Display(s) Samsung 4K 40" HDTV (UA40KU6000WXXY) / 27" Qnix 2K 110Hz
Case Fractal Design R5. So much room, so quiet...
Audio Device(s) Pioneer VSX-519V + Yamaha YHT-270 / sennheiser HD595/518 + bob marley zion's
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G403 + KKmoon desk-sized mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptops: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB i7-2630QM + GT 540M + 8GB
#80
I am not sure whether it is booting from USB or not because USB lights blink for just two seconds while PC starts and then lights stop blinking and I don't have any display as monitor cord is pluged in GPU at this moment.:mad:
grab another video card, and set up boot from USB so that it works everytime, automatically.


this is why i have a spare geforce 210 lying around, and even a few antique PCI cards
 

nona

New Member
Joined
Nov 2, 2012
Messages
41 (0.02/day)
Likes
0
#81
grab another video card, and set up boot from USB so that it works everytime, automatically.
I have a PCI VGA. I will try with that.

Another thing is that I have two USB in my hand right now, one of them have blinking lights but another one do not have any lights. I made both of them bootable for blind flash as per the instructions given by eidairaman1 (editing Autoexec.bat file and adding different " f " commands) and tried both of them but same result (It looks like PC is not booting from USB).

Ok if is not booting from USB then it should boot from HDD but it is not booting from HDD too.:banghead:
 

nona

New Member
Joined
Nov 2, 2012
Messages
41 (0.02/day)
Likes
0
#82
I edited and deleted all lines from Autoexec.bat and saved these lines there............

@echo off
mscdex /d:Micron /m:10 /l:R
set cddrive=R:
call mouse.bat
@echo off
cls
@ECHO OFF
C:atiflash -fa -fm -fs -fp -f -p 0 Barts.rom
@ECHO OFF
REBOOT.COM

..............................and saved it. then I went fro blind flash. Are those lines are correct?????
 

nona

New Member
Joined
Nov 2, 2012
Messages
41 (0.02/day)
Likes
0
#83
are you sure it actually booted from the USB?
I removed dead GPU pluged the monitor cord in Motherboard video adapter and attached the USB in, started the PC and PC booted from USB there was Windows98 displaying on screen. For 5 min it remained showing Windows98 on monitor and no other activity. Then I powered off the PC.
Does it mean that USB is good and bootable?? Or should there be another things also showing except just Windows98 photo on monitor??:confused:
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
19,243 (5.04/day)
Likes
4,823
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
#84
I removed dead GPU pluged the monitor cord in Motherboard video adapter and attached the USB in, started the PC and PC booted from USB there was Windows98 displaying on screen. For 5 min it remained showing Windows98 on monitor and no other activity. Then I powered off the PC.
Does it mean that USB is good and bootable?? Or should there be another things also showing except just Windows98 photo on monitor??:confused:
did you ensure to extract ati flash to the main directory of the USB thumb drive?

also 98 boot disk should of given options to select
 

nona

New Member
Joined
Nov 2, 2012
Messages
41 (0.02/day)
Likes
0
#85
did you ensure to extract ati flash to the main directory of the USB thumb drive?

also 98 boot disk should of given options to select
I downloaded ATIFlash 3.99 and extracted it using 7zip to USB and I could see atiflash.exe in USB then copied Barts.rom (originnal bios) to USB.

No I did not get any option to select while PC was booting, it just showed me Windows98 screen. I think it didn't show me option, because in motherboard's bios I have enabled BOOT FROM USB FIRST.

After removing USB I restarted PC and then it was asking me to choose an option for operating system, and there was only one option Windows 7, because USB was not pluged in at that moment.

sometimes machines too show random and uncertain behavior and some times they betray us.
 
Last edited by a moderator:

erocker

Senior Moderator
Staff member
Joined
Jul 19, 2006
Messages
42,385 (10.17/day)
Likes
18,025
Processor Intel i7 8700k
Motherboard Gigabyte z370 AORUS Gaming 7
Cooling Water
Memory 16gb G.Skill 4000 MHz DDR4
Video Card(s) Evga GTX 1080
Storage 3 x Samsung Evo 850 500GB, 1 x 250GB, 2 x 2TB HDD
Display(s) Nixeus EDG27
Case Thermaltake X5
Power Supply Corsair HX1000i
Mouse Zowie EC1-B
Software Windows 10
#86
What you need to do.

Put atiflash.exe and the bios on a USB key.

Set bios to boot from USB key.

At command prompt type in:

c:\atiflash -f -p 0 "biosname.rom" and hit enter.

Restart.

That's it.
 
Joined
May 30, 2006
Messages
7,626 (1.81/day)
Likes
855
Location
TX, USA
Processor Intel i7 4770K
Motherboard Asrock
Cooling Water
Memory Team Xtreem LV 16GB (2x8GB)
Video Card(s) EK Full WB HD7970
Display(s) CROSSOVER 27Q LED-P 27"
Case Danger Den Torture Rack
Audio Device(s) Onboard
Power Supply CORSAIR Professional Series Gold AX1200
Software W 10 Pro
#87
What you need to do.

Put atiflash.exe and the bios on a USB key.

Set bios to boot from USB key.

At command prompt type in:

c:\atiflash -f -p 0 "biosname.rom" and hit enter.

Restart.

That's it.
ive already said that but i knows nothings :p
 

nona

New Member
Joined
Nov 2, 2012
Messages
41 (0.02/day)
Likes
0
#88
I think with me all you people are exhausting. I beg your pardon.

You say at command prompt type c:\atiflash -f -p 0 "biosname.rom" and hit enter.

First of all when I type this, it says no adapter found.

second if I try blind flash it does not work. Because when I blind flash monitor cord is pluged in dead GPU so I can not see what is happening.

I knew it is simple to type c:\atiflash -f -p 0 "biosname.rom" and hit enter and everything is ok. thats why dared to mess with it. But its not working out that way.
 

nona

New Member
Joined
Nov 2, 2012
Messages
41 (0.02/day)
Likes
0
#89
ive already said that but i knows nothing
I am trying to follow every advice you are giving friend but you can see my knowledge is very limited in this field. and some times I think ohh may be I didn't do that little step told by you guys, and thats why its failing.:confused::banghead::cry:
 

erocker

Senior Moderator
Staff member
Joined
Jul 19, 2006
Messages
42,385 (10.17/day)
Likes
18,025
Processor Intel i7 8700k
Motherboard Gigabyte z370 AORUS Gaming 7
Cooling Water
Memory 16gb G.Skill 4000 MHz DDR4
Video Card(s) Evga GTX 1080
Storage 3 x Samsung Evo 850 500GB, 1 x 250GB, 2 x 2TB HDD
Display(s) Nixeus EDG27
Case Thermaltake X5
Power Supply Corsair HX1000i
Mouse Zowie EC1-B
Software Windows 10
#90
First of all when I type this, it says no adapter found.
Then the card is broken beyond repair (bios flashing anyways). Sorry for you loss.
 
Joined
Dec 6, 2005
Messages
9,809 (2.23/day)
Likes
3,796
Location
Manchester, NH
System Name Working on it ;)
Processor I7-4790K
Motherboard MSI Z97
Cooling Be Quiet Pure Rock Air
Memory 16GB 4x4 G.Skill CAS9 2133 Sniper
Video Card(s) Intel IGP (Dedicated GPU TBD)
Storage WD 320 / 500KS / 500KS / 640KS / 640LS / 640LS / 640LS / 1TBFAEX and a NAS with 2x2Tb WD Black
Display(s) 24" DELL 2405FPW
Case Rosewill Challenger
Audio Device(s) Onboard + HD HDMI
Power Supply Corsair HX750 (love it)
Mouse Logitech G5
Software Win 7 Pro
#91
Ok... I admit, I've only read the last page of this thread.

c:\atiflash -f -p 0 "biosname.rom"
First, is it possible the adaptor is not at address 0 (perhaps it's at 1?)

Second, make sure you're in the directory of the bios file when you do it. And the "biosname.rom" is a placeholder for the real filename.

Best to try with a PCI video card, or in a motherboard with on-board graphics.
 

cdawall

where the hell are my stars
Joined
Jul 23, 2006
Messages
26,570 (6.38/day)
Likes
7,469
Location
Houston
System Name Team Blue
Processor 5960X@4.8 1.42v
Motherboard Asus X99M-WS
Cooling EK Supremecy EVO, MCR220-Stack+MCR220+MCR320, D5-PWM+EK X-RES 140
Memory 4x8GB G.Skill Trident Z 3200 CL16
Video Card(s) (2) EVGA SC BLACK 1080Ti's+ EVGA reference 1080Ti soon to be under water
Storage Samsung SM951 512GB, Samsung PM961 512GB
Display(s) Dell UP2414Q 3840X2160@60hz
Case Caselabs Mercury S5
Audio Device(s) Fischer HA-02->Fischer FA-002W High edition/FA-003/Jubilate/FA-011 depending on my mood
Power Supply Seasonic Prime 1200w
Mouse Thermaltake Theron
Keyboard Thermaltake Poseidon ZX
Software W10P
Benchmark Scores Zoom zoom mofo
#92
Then the card is broken beyond repair (bios flashing anyways). Sorry for you loss.
If the onboard is enabled it will be in 0.
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
46,125 (9.57/day)
Likes
13,559
Location
Australalalalalaia.
System Name Daddy Long Legs
Processor Ryzen R7 1700, 3.9GHz 1.375v
Motherboard MSI X370 Gaming PRO carbon
Cooling Fractal Celsius S24 (Silent fans, meh pump)
Memory 16GB 2133 generic @ 2800
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS modded to Gaming Z - faster and solved black screen bugs!)
Storage 1TB Intel SSD Pro 6000p (60TB USB3 storage)
Display(s) Samsung 4K 40" HDTV (UA40KU6000WXXY) / 27" Qnix 2K 110Hz
Case Fractal Design R5. So much room, so quiet...
Audio Device(s) Pioneer VSX-519V + Yamaha YHT-270 / sennheiser HD595/518 + bob marley zion's
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G403 + KKmoon desk-sized mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptops: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB i7-2630QM + GT 540M + 8GB
#93
try and boot with the onboard (no blind flash) and update the card on 1
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
19,243 (5.04/day)
Likes
4,823
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
#94
nona from sounds of it, there isnt going to be any way of making the card work again. Depending on what date you purchased the card you may be entitled to an RMA with warranty meaning without additional Charge- you only pay for packing/shipping the card to them. Otherwise RMA without warranty- you incur a repair/replacement fee along side the shipping fee to them. If you have an Invoice of the card and purchase and arrival dates is what helps determine if you still have an RMA warranty or not. Thing you just do is just report that it stopped working 1 day- never say you flashed the bios or tried a wire trick.

Other than that For You I would recommend a 7770 or 7850 and this time dont mess with the bios, Programs like Sapphire Trixx and MSI After Burner work for all Video cards after a few file adjustments to those programs/ and windows itself.

Warranty/RMA Repair info is here http://www.hisdigital.com/un/support-71.shtml
 

nona

New Member
Joined
Nov 2, 2012
Messages
41 (0.02/day)
Likes
0
#95
I am sending my dead GPU to distributor to get it repaired. I told him that I tempered with the bios and now the GPU is not working, he said that okay, if it is physically not broken than I can send it to them. So I was just asking you guys, if it goes to the manufacturer, would they be able to revive it ?? Does any one of you have such experience???

I am very thankful to you friends who tried to help me. I had registered to some other forums too, to get any help regarding this but after 5 days, I still haven't received a single reply.

Thank you very much Tech Power UP and friends.:)
 
Joined
May 30, 2006
Messages
7,626 (1.81/day)
Likes
855
Location
TX, USA
Processor Intel i7 4770K
Motherboard Asrock
Cooling Water
Memory Team Xtreem LV 16GB (2x8GB)
Video Card(s) EK Full WB HD7970
Display(s) CROSSOVER 27Q LED-P 27"
Case Danger Den Torture Rack
Audio Device(s) Onboard
Power Supply CORSAIR Professional Series Gold AX1200
Software W 10 Pro
#96
im guessing there going to charge you for the repair... did you ask if they where or did they say anyhting about there being a cost ?
 

nona

New Member
Joined
Nov 2, 2012
Messages
41 (0.02/day)
Likes
0
#97
I want to know whether they will reject to repair saying that this problem was caused by the user and we will not repair it.

I don't mind if they charge me some, if it can be repaired.
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
19,243 (5.04/day)
Likes
4,823
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
#98
dude why did you say you tampered with the BIOS!? When sending in stuff for repair to the Original Maker of the board You just state that it stopped working 1 day. Normally a charge can amount to just buying a new board outright.
 
Joined
Dec 31, 2009
Messages
11,519 (3.96/day)
Likes
6,273
Location
Ohio
System Name Daily Driver
Processor 7900X 4.5GHz 10c/10t 1.15V.
Motherboard ASUS Prime X299 Deluxe
Cooling MCR320 + Kuplos Kryos NEXT CPU block
Memory GSkill Trident Z 4x8 GB DDR4 3600 MHz CL16
Video Card(s) EVGA GTX 1080 FTW3
Storage 512GB Patriot Hellfire, 512GB OCZ RD400, 640GB Caviar Black, 2TB Caviar Green
Display(s) Yamakasi 27" 2560x1440 IPS
Case Thermaltake P5
Power Supply EVGA 750W Supernova G2
Benchmark Scores Faster than most of you! Bet on it! :)
#99
dude why did you say you tampered with the BIOS!? When sending in stuff for repair to the Original Maker of the board You just state that it stopped working 1 day. Normally a charge can amount to just buying a new board outright.
Glad to see strong moral fiber here. :wtf:
 

Aquinus

Resident Wat-man
Joined
Jan 28, 2012
Messages
10,404 (4.84/day)
Likes
5,483
Location
Concord, NH
System Name Kratos
Processor Intel Core i7 3930k @ 4.2Ghz
Motherboard ASUS P9X79 Deluxe
Cooling Zalman CPNS9900MAX 130mm
Memory G.Skill DDR3-2133, 16gb (4x4gb) @ 9-11-10-28-108-1T 1.65v
Video Card(s) MSI AMD Radeon R9 390 GAMING 8GB @ PCI-E 3.0
Storage 2x120Gb SATA3 Corsair Force GT Raid-0, 4x1Tb RAID-5, 1x500GB
Display(s) 1x LG 27UD69P (4k), 2x Dell S2340M (1080p)
Case Antec 1200
Audio Device(s) Onboard Realtek® ALC898 8-Channel High Definition Audio
Power Supply Seasonic 1000-watt 80 PLUS Platinum
Mouse Logitech G602
Keyboard Rosewill RK-9100
Software Ubuntu 17.10
Benchmark Scores Benchmarks aren't everything.
I am sending my dead GPU to distributor to get it repaired. I told him that I tempered with the bios and now the GPU is not working, he said that okay, if it is physically not broken than I can send it to them. So I was just asking you guys, if it goes to the manufacturer, would they be able to revive it ?? Does any one of you have such experience???
NEVER tell them that you tampered with the card. The wrong BIOS could provide the VRAM or the GPU the wrong voltage and can damage the components on and in your GPU. There is no reason to justify flashing the BIOS under normal operating conditions and I'm pretty sure that they will tell you that you bricked your card and they're not going to bite the cost because of it.
Glad to see strong moral fiber here. :wtf:
It's either that or dish out the money for a new card. I guess it comes down to how much is your morality worth? It's not like you murdered someone, though, so it's not like you have something incredibly bad on your conscious just because you omitted that you bricked your own card.