• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

TPU's F@H Team

BUCK NASTY

F@H Mod & 4P Enthusiust
Staff member
Joined
Aug 8, 2007
Messages
4,968 (1.31/day)
Likes
4,624
Location
Port St Lucie, FL. U.S.A.
System Name Main Rig
Processor AMD FX-4130 @ 4.8Ghz
Motherboard ASUS M5A99X Evo
Cooling Coolermaster Hyper 212+
Memory 8GB GSkill DDR3 1600
Video Card(s) ASUS GTX 970 Strix @ 1503Mhz Core
Storage Corsair Force 90gb SSD/ WD Caviar Blue 750gb
Display(s) ASUS 24" IPS
Case Coolermaster Centurion 590
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Antec TP750 80+
Software Windows 7 Ultimate 64


What happen to our team pt's ?? :mad:
Oh, I forgot to tell you guy's. I'm hoarding all the team points and saving them for a rainy day:laugh:. Seriously, the stats server has not updated since 3pm EST. When it comes back online it will post all the points. They are kept in memory, so your not losing anything. Look for a big points update sometime on Tuesday.
 

hat

Enthusiast
Joined
Nov 20, 2006
Messages
18,529 (4.58/day)
Likes
3,162
Location
Ohio
System Name Starlifter :: Dragonfly
Processor i5 2400 :: Athlon II x4 630
Motherboard MSI H67-G43-B3 :: GIgabyte GA-770T-USB3
Cooling Corsair H70 :: Thermaltake Big Typhoon
Memory 4x2GB DDR3 1333 :: 2x1GB DDR3 1333
Video Card(s) 2x PNY GTX1070 :: GT720
Storage Plextor M5s 128GB, WDC Black 500GB :: Mushkin Enhanced 60GB SSD, WD RE3 1TB
Display(s) Acer P216HL HDMI :: None
Case Antec SOHO 1030B :: Old White Full Tower
Audio Device(s) X-Fi Titanium Fatal1ty Pro - iLive IT153B Soundbar (optical) :: None
Power Supply Corsair CX600w :: Unknown
Software Windows 10 Pro - Plex Server on Dragonfly
Benchmark Scores >9000
How many points is a typical GPU client work unit worth?
 
Joined
Aug 22, 2008
Messages
2,304 (0.68/day)
Likes
1,162
Location
Edmonton, Alberta
System Name AMD | Intel | Chumpy
Processor PHII 955BE Stock | i7 920 D0 4.01 GHz | i7 920 D0 4.01 GHz
Motherboard MSI 790FX-GD70 | EX58 - UD5 | E760 4 Way SLI
Cooling Zalman 9700 CNPS | Water Loop | Water Loop
Memory 4 GB XMS3 1600 MHz | 6 GB Dominators 1600 MHz | 6 GB Dominators 1866 MHz
Video Card(s) 3 x 9600GSO, GTX260 216 | 2 x GTX 260 216 | GTX 260 216, 9600 GSO
Storage WD 640GB | Couple o' 5400RPMs | WD 1TB
Case Cosmos S | Lancool K62 Dragonlord | Lian Li PC-P80 Armor
Power Supply TX850 | HX 1000 | HX 1000
Software Win 7 Home Premium | Win 7 Ultimate | Vista Home Premium
Delete all previous installs on your rig, then restart the SMP install process.

Sorry, it did nothing. Both clients uninstalled and reinstalled SMP. Still gave that on running install.bat and following instructions.



EDIT: Nevermind, I got the SMP client up and going. It should be going to run along with the console GPU client. Tomorrow I'm gonna see how my rig handles being on all day. Hopefully doesn't burn out, I just bought the thing. Cooling seems good and I'll check in the morning before I bust outta here for work. I visited The Source (our Circuit City under a diff name) and they didn't have resistors at all. Not sure how I'm going to pull off a dummy plug without any place to buy resistors around here. Oh and Buck, many thanks for your help. :toast:
 
Last edited:
Joined
Dec 19, 2008
Messages
167 (0.05/day)
Likes
94
Location
WA, USA
System Name Desktop
Processor AMD Ryzen 1700X
Motherboard ASRock Killer SLI/AC
Cooling Corsair H100i
Memory 32GB DDR4 3200
Video Card(s) PowerColor RX Vega 64
Storage 480GB MyDigitalSSD NVME
Display(s) LG 34UC88
Case NZXT S340
Power Supply 650w
Mouse Razer Deathadder Chroma
Keyboard Razer Ornata Chroma
How many points is a typical GPU client work unit worth?
It depends.. a 8600 will get 1000-1500ppd when a 280 could get upwards of 8000ppd. Ati cards get less at the moment.. a 3850 should get about 2000ppd where a 4850 will get about 3750ppd.

All of these are ballpark figures and vary a lot based on which work unit you are doing, but if you have one of these cards (or something in between) and get something within a few hundred points of these numbers you are fine. Clock speeds affect results a lot as well.


Edit: On a personal note, I really hate 511 pointers lol. Oh and I think with Windows 7 the interface is more GPU driven because my ppd can dip almost 1000ppd just when using basic things now.. (it was much less in vista)
 

hat

Enthusiast
Joined
Nov 20, 2006
Messages
18,529 (4.58/day)
Likes
3,162
Location
Ohio
System Name Starlifter :: Dragonfly
Processor i5 2400 :: Athlon II x4 630
Motherboard MSI H67-G43-B3 :: GIgabyte GA-770T-USB3
Cooling Corsair H70 :: Thermaltake Big Typhoon
Memory 4x2GB DDR3 1333 :: 2x1GB DDR3 1333
Video Card(s) 2x PNY GTX1070 :: GT720
Storage Plextor M5s 128GB, WDC Black 500GB :: Mushkin Enhanced 60GB SSD, WD RE3 1TB
Display(s) Acer P216HL HDMI :: None
Case Antec SOHO 1030B :: Old White Full Tower
Audio Device(s) X-Fi Titanium Fatal1ty Pro - iLive IT153B Soundbar (optical) :: None
Power Supply Corsair CX600w :: Unknown
Software Windows 10 Pro - Plex Server on Dragonfly
Benchmark Scores >9000
I didn't mean points per day, I meant one work unit.

heh, the F@H stats server can't keep up with my 9800gt

buck how did you end up with 727 million points? :wtf:
 
Joined
Dec 19, 2008
Messages
167 (0.05/day)
Likes
94
Location
WA, USA
System Name Desktop
Processor AMD Ryzen 1700X
Motherboard ASRock Killer SLI/AC
Cooling Corsair H100i
Memory 32GB DDR4 3200
Video Card(s) PowerColor RX Vega 64
Storage 480GB MyDigitalSSD NVME
Display(s) LG 34UC88
Case NZXT S340
Power Supply 650w
Mouse Razer Deathadder Chroma
Keyboard Razer Ornata Chroma
lol oops. Ummm the sizes you most commonly see are 548, 511, 480, and 384... but I have see some weird ones ;)
 
Joined
Aug 22, 2008
Messages
2,304 (0.68/day)
Likes
1,162
Location
Edmonton, Alberta
System Name AMD | Intel | Chumpy
Processor PHII 955BE Stock | i7 920 D0 4.01 GHz | i7 920 D0 4.01 GHz
Motherboard MSI 790FX-GD70 | EX58 - UD5 | E760 4 Way SLI
Cooling Zalman 9700 CNPS | Water Loop | Water Loop
Memory 4 GB XMS3 1600 MHz | 6 GB Dominators 1600 MHz | 6 GB Dominators 1866 MHz
Video Card(s) 3 x 9600GSO, GTX260 216 | 2 x GTX 260 216 | GTX 260 216, 9600 GSO
Storage WD 640GB | Couple o' 5400RPMs | WD 1TB
Case Cosmos S | Lancool K62 Dragonlord | Lian Li PC-P80 Armor
Power Supply TX850 | HX 1000 | HX 1000
Software Win 7 Home Premium | Win 7 Ultimate | Vista Home Premium
Ugh. Nevermind my previous post again. I got the SMP client working last night (as in it connected and downloaded and said it was starting). But then for the next 5 hours it was on 0%, with zero other activity on the computer. Even if the Work Unit was going to take 3 days to complete, It would have shown 6-7% done. I'm pretty sure something isn't right (though I don't know the average completion time on the differing work units, nor do I know the one I had) Its a good thing I don't let things go easy because this would have dissuaded me otherwise. However, I will find a place to buy resistors, I will make a dummy plug, I will get 1 SMP and 2 GPUs running, I will get this all figured out and it will be my W.U.s that cure cancer. You guys can fight each other over the other anomalies that form, I'll let you guys win a little. Anyways, any ideas as to why my SMP client wouldn't crunch anything?
 
Joined
Jul 30, 2007
Messages
6,560 (1.73/day)
Likes
835
System Name Vintage
Processor i7 - 3770K @ Stock
Cooling Scythe Zipang II
Memory 2x4GB Crucial DDR3
Video Card(s) MSI GTX970
Storage M4 124GB SSD// WD Black 640GB// WD Black 1TB//Samsung F3 1.5TB
Display(s) Samsung SM223BW 21.6"
Case Generic
Power Supply Corsair HX 520W
Software Windows 7
ok i am having serious problems getting everything to work again like it was. I did download the SMP version and now the GPU2 version as well.

If i do this right i have to install the SMP as a service locking it to one of the cores, and then install the GPU and lock it to the other core.

so only two installs - is this correct?!?!
 
Joined
Nov 12, 2007
Messages
750 (0.20/day)
Likes
47
Location
RI, USA
Processor FX 8150 4.41Ghz
Motherboard Asus Crosshair V Formula
Cooling Custom Water
Memory 16GB GSkill Ripjaws X 1600
Video Card(s) Diamond Multimedia HD7970 3GB
Storage 2x WD Black 640GB, WD Black 2TB, Samsung 830 256GB SSD
Display(s) Samsung 32" LED
Case Cooler Master Cosmos (new version)
Audio Device(s) Platronics 777
Power Supply Corsair AX1200
Software Windows 7 Ultimate Signature Edition x64
Benchmark Scores Geekbench: 10,136 3DMark 11: P7792
I keep getting crashes and random errors. :(

[09:54:23] Project: 5765 (Run 3, Clone 381, Gen 12)
[09:54:23]
[09:54:23] Assembly optimizations on if available.
[09:54:23] Entering M.D.
[09:54:29] Working on Protein
[09:54:30] Client config found, loading data.
[09:54:30] mdrun_gpu returned
[09:54:30] NANs detected on GPU
[09:54:30]
[09:54:30] Folding@home Core Shutdown: UNSTABLE_MACHINE
[09:54:33] CoreStatus = 7A (122)
[09:54:33] Sending work to server
[09:54:33] Project: 5765 (Run 3, Clone 381, Gen 12)
[09:54:33] - Error: Could not get length of results file work/wuresults_07.dat
[09:54:33] - Error: Could not read unit 07 file. Removing from queue.
[09:54:33] EUE limit exceeded. Pausing 24 hours.
[15:17:09] + Working...

Folding@Home Client Shutdown.

[22:15:23] Folding@home Core Shutdown: UNSTABLE_MACHINE
[22:15:27] CoreStatus = 7A (122)
[22:15:27] Sending work to server
[22:15:27] Project: 5765 (Run 3, Clone 381, Gen 12)
[22:15:27] - Error: Could not get length of results file work/wuresults_02.dat
[22:15:27] - Error: Could not read unit 02 file. Removing from queue.
[22:15:27] EUE limit exceeded. Pausing 24 hours.
 

hat

Enthusiast
Joined
Nov 20, 2006
Messages
18,529 (4.58/day)
Likes
3,162
Location
Ohio
System Name Starlifter :: Dragonfly
Processor i5 2400 :: Athlon II x4 630
Motherboard MSI H67-G43-B3 :: GIgabyte GA-770T-USB3
Cooling Corsair H70 :: Thermaltake Big Typhoon
Memory 4x2GB DDR3 1333 :: 2x1GB DDR3 1333
Video Card(s) 2x PNY GTX1070 :: GT720
Storage Plextor M5s 128GB, WDC Black 500GB :: Mushkin Enhanced 60GB SSD, WD RE3 1TB
Display(s) Acer P216HL HDMI :: None
Case Antec SOHO 1030B :: Old White Full Tower
Audio Device(s) X-Fi Titanium Fatal1ty Pro - iLive IT153B Soundbar (optical) :: None
Power Supply Corsair CX600w :: Unknown
Software Windows 10 Pro - Plex Server on Dragonfly
Benchmark Scores >9000
I got that when my video card's memory was clocked too high. I used to sit at 1080 (2160), now I sit at 1050 (2100)
 
Joined
Aug 22, 2008
Messages
2,304 (0.68/day)
Likes
1,162
Location
Edmonton, Alberta
System Name AMD | Intel | Chumpy
Processor PHII 955BE Stock | i7 920 D0 4.01 GHz | i7 920 D0 4.01 GHz
Motherboard MSI 790FX-GD70 | EX58 - UD5 | E760 4 Way SLI
Cooling Zalman 9700 CNPS | Water Loop | Water Loop
Memory 4 GB XMS3 1600 MHz | 6 GB Dominators 1600 MHz | 6 GB Dominators 1866 MHz
Video Card(s) 3 x 9600GSO, GTX260 216 | 2 x GTX 260 216 | GTX 260 216, 9600 GSO
Storage WD 640GB | Couple o' 5400RPMs | WD 1TB
Case Cosmos S | Lancool K62 Dragonlord | Lian Li PC-P80 Armor
Power Supply TX850 | HX 1000 | HX 1000
Software Win 7 Home Premium | Win 7 Ultimate | Vista Home Premium
Knew I'd figure this out. Currently have SMP and a GPU2 running and crunching verified, seperate cpu cores using the Set & Get Affinity. You weren't lying about being able to run multiple GPU2s off one core letting SMP have the other. I could probably fit 3 GPU2s on 1 core of my e8500 if it weren't for the spike that comes along every now and again. Two should be fine on core1 and allow for my extra programs to work off Core1 as well. (The only thing set to Core0 is the SMP Fahcores) Next up will be finding some place to sell me resistors, making a dummy plug and prepping my second 9800 GTX to fold. Also setting the affinity of the GPU2 clients to the 2 cards. Also, just today got a 100 dollar a month raise so I shouldn't need to worry too much about extra energy bill.

That reminds me, :toast: to CyberDruid on the 30 second dummy plug. Don't know if you'll see this or not.

Edit: Forgot, this will be the ol' girls inaugural 'run without being turned off for extended periods of time'. She's still new so I don't know how she'll handle it. Nothing is OC'ed and running in a cool case / good CPU heatsink. GPUs are stock cooling though. I suppose if this is what I'm doing with this computer I might need to look at OC'ing and better cooling. Bah, I needed more of a money sink anyways. How long do you guys run between shutdowns? I'd imagine you guys keep them up all the time. Any pointers that aren't so obvious?

Edit2: Temps holding stable at 78 C on loaded GPU, other is 66 C. Should be fine for now and I'll check again before I leave for work (won't be back to this thing for 18 hours). CPU is holding fine at 42-44 C. This should make a nice bump for PPD seeming its currently 146. Heh.
 
Last edited:

infrared

Moderator
Staff member
Joined
May 28, 2005
Messages
4,241 (0.92/day)
Likes
1,859
Location
Southampton, UK
System Name Raisin
Processor Ryzen 7 1800X (binned silicon lottery chip, good for 4.2GHz)
Motherboard Asus Crosshair VI Hero - bios 1401
Cooling 240mm rad with corsair ML fans, EK D5 pump/res, XSPC raystorm pro, lapped.
Memory G.Skill TridentZ DDR4-4266 16GB @ 3466MHz CL14
Video Card(s) EVGA 1080Ti FE - waterblock pending.
Storage Samsung 960 Evo 500GB + Corsair 120GB ssd (linux)
Display(s) Asus ROG Swift PG278QR 165hz 1440P
Case Lian Li test bench (can't decide on a case!)
Power Supply EVGA Supernova 750W G3
Mouse Logitech G602
Keyboard Cherry MX Board 6.0
Software Win 10 & Linux Mint 18.1
I'm back folding again. Hopefully shouldn't be too long before i'm on the top 20 producers list again.

And wow, our team is #110! Lets get it under 100!
 
Joined
Sep 25, 2006
Messages
2,312 (0.56/day)
Likes
670
Location
Norn Iron
Processor Q9550 @3.8
Motherboard Asus Maximus Extreme
Cooling Custom water cooling
Memory 4GB Patriot Viper DDR3 1600MHz
Video Card(s) 2x HD4870 512MB
Storage 2x 500GB
Display(s) 3x LG L226WTQ 22" Widescreen LCD
Case Modded TJ07
Audio Device(s) On board
Power Supply PC P&C Silencer 750
Software Windows 7 Ultimate
Well my HD3870 has been playing about for a couple of days and I have been getting some BSOD's.....maybe a result of me flashing the bios alot of times over the weekend :ohwell:

I also seem to be getting alot of 511 pointers which are driving my PPD down by ~2000

This just arrived the day courtesy of Fit's (cheers mate!!) -




So I thought I had better put it to work for awhile and see if I can boost my points a little :)
 
Joined
Aug 22, 2008
Messages
2,304 (0.68/day)
Likes
1,162
Location
Edmonton, Alberta
System Name AMD | Intel | Chumpy
Processor PHII 955BE Stock | i7 920 D0 4.01 GHz | i7 920 D0 4.01 GHz
Motherboard MSI 790FX-GD70 | EX58 - UD5 | E760 4 Way SLI
Cooling Zalman 9700 CNPS | Water Loop | Water Loop
Memory 4 GB XMS3 1600 MHz | 6 GB Dominators 1600 MHz | 6 GB Dominators 1866 MHz
Video Card(s) 3 x 9600GSO, GTX260 216 | 2 x GTX 260 216 | GTX 260 216, 9600 GSO
Storage WD 640GB | Couple o' 5400RPMs | WD 1TB
Case Cosmos S | Lancool K62 Dragonlord | Lian Li PC-P80 Armor
Power Supply TX850 | HX 1000 | HX 1000
Software Win 7 Home Premium | Win 7 Ultimate | Vista Home Premium
Bwah haha! I knew something like this would happen. Woke up this morning to find a shutdown rig. Case lights / Fan LEDs on, nothing running. Still boots and gets into windows fine. Most likely shut down due to thermals. Only thing is the working 9800GTX was keeping 78 C for most the night and didn't show much variation. Can't really see why that would have caused it to crash.
 
Joined
Nov 15, 2005
Messages
880 (0.20/day)
Likes
394
Processor 2500K @ 4.5GHz 1.28V
Motherboard ASUS P8P67 Deluxe
Cooling Corsair A70
Memory 8GB (2x4GB) Corsair Vengeance 1600 9-9-9-24 1T
Video Card(s) eVGA GTX 470
Storage Crucial m4 128GB + Seagate RAID 1 (1TB x 2)
Display(s) Dell 22" 1680x1050 nothing special
Case Antec 300
Audio Device(s) Onboard
Power Supply PC Power & Cooling 750W
Software Windows 7 64bit Pro
Are your cards overclocked at all??? I was having instability problems some time ago while folding and it turned out my shaders were clocked too high. It took me a while and a new PSU before I found out the cause, I was certain they were stable too. I'd come back to my rig after work and everything would be running, I can't remember if the display was frozen or if I just got a black screen. Just something to keep in mind.
 
Joined
Aug 22, 2008
Messages
2,304 (0.68/day)
Likes
1,162
Location
Edmonton, Alberta
System Name AMD | Intel | Chumpy
Processor PHII 955BE Stock | i7 920 D0 4.01 GHz | i7 920 D0 4.01 GHz
Motherboard MSI 790FX-GD70 | EX58 - UD5 | E760 4 Way SLI
Cooling Zalman 9700 CNPS | Water Loop | Water Loop
Memory 4 GB XMS3 1600 MHz | 6 GB Dominators 1600 MHz | 6 GB Dominators 1866 MHz
Video Card(s) 3 x 9600GSO, GTX260 216 | 2 x GTX 260 216 | GTX 260 216, 9600 GSO
Storage WD 640GB | Couple o' 5400RPMs | WD 1TB
Case Cosmos S | Lancool K62 Dragonlord | Lian Li PC-P80 Armor
Power Supply TX850 | HX 1000 | HX 1000
Software Win 7 Home Premium | Win 7 Ultimate | Vista Home Premium
Are your cards overclocked at all??? I was having instability problems some time ago while folding and it turned out my shaders were clocked too high. It took me a while and a new PSU before I found out the cause, I was certain they were stable too. I'd come back to my rig after work and everything would be running, I can't remember if the display was frozen or if I just got a black screen. Just something to keep in mind.


Nope, everything is stock clocks and has been stable so far. The only thing that I can think of is that my 8 gigs of ram is bought as 1000s, but they are recognized initially at 800 and you're supposed to 'OC' it to normal values in the bios. Technically an overclock but if I bought them rated at 1000 (they were cheaper than the 800s lol)... I'm going to try setting them to 800 default and seeing if that changes anything. Everything is brand new when it comes to mobo, proc, ram and psu.
 
Joined
Oct 6, 2007
Messages
5,129 (1.38/day)
Likes
1,210
Location
Nelson B.C. Canada
System Name Blacknet
Processor E5-1650 Xeon @ 4.5Ghz
Motherboard Asus P9X79 Pro
Cooling Noctua NH-D14/7case fans
Memory 32gb Gskill 1866 Cas9
Video Card(s) Asus Strix GTX970 OC
Storage 2x Toshiba 3TB, Seagate 2TB, 2x EVO 850 250GB
Display(s) 27" Asus VS278Q 1ms
Case Antec 1200
Audio Device(s) Soundblaster Z + AKG Q701 Studio Monitors
Power Supply XFX XTR 750 Gold
Mouse Corsair Vengeance M95
Keyboard Cheap Azio
Software Kubuntu 17.10, Win7 x64 SP1 Ultimate
Benchmark Scores Average....
Darn, the hr-03 gtx cooler and fan won't fit in my main rig, now I have to build another folding rig... why does the darn thing have to be so big and intrusive?? And with fan it'll cost me around $140can. Well, guess my 280 is down for awhile! My little 9800gtx is still pumping, but choked by nothing but 511 pointers, which it's not good at... The 280 was getting hit by non-stop 511s, I finally took it apart and regreased it with AS5, but not sure how temps will turn out. Enjoy the 511 pointers everyone!
 
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,435 (1.24/day)
Likes
733
Location
where everyone wants to be
System Name Everchanging
Processor Core i7 4790K
Motherboard ASUS ROG Maximus VII Hero
Cooling Custom loop
Memory 4x4GB Corsair Dominator Platinum 2800MHz 11-14-14-35
Video Card(s) 2xEVGA GTX 970 SSC
Storage SSD Main, 7TB backups
Display(s) Samsung 40" 4k UHD
Case Corsair 900D
Audio Device(s) Soundblaster thingy
Power Supply Enermax Revolution 85+ 1050w
Mouse Steel Series Sensi
Keyboard Thermaltake eSports Posiden Z Cherry Blues
Software Windows 10 x64
So I have my GTX's up and running, wanted to know what client was the best to run with them for folding? Also should I leave them in SLI mode or will they fold better when SLI is disabled? Thanks!
 

BUCK NASTY

F@H Mod & 4P Enthusiust
Staff member
Joined
Aug 8, 2007
Messages
4,968 (1.31/day)
Likes
4,624
Location
Port St Lucie, FL. U.S.A.
System Name Main Rig
Processor AMD FX-4130 @ 4.8Ghz
Motherboard ASUS M5A99X Evo
Cooling Coolermaster Hyper 212+
Memory 8GB GSkill DDR3 1600
Video Card(s) ASUS GTX 970 Strix @ 1503Mhz Core
Storage Corsair Force 90gb SSD/ WD Caviar Blue 750gb
Display(s) ASUS 24" IPS
Case Coolermaster Centurion 590
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Antec TP750 80+
Software Windows 7 Ultimate 64
So I have my GTX's up and running, wanted to know what client was the best to run with them for folding? Also should I leave them in SLI mode or will they fold better when SLI is disabled? Thanks!
Sli disabled for Folding. Download the Console Client. It doesn't have the flashy viewer, but does have more PPD output. Get those GTX's up ASAP, we need all the help we can get.:toast:
 
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,435 (1.24/day)
Likes
733
Location
where everyone wants to be
System Name Everchanging
Processor Core i7 4790K
Motherboard ASUS ROG Maximus VII Hero
Cooling Custom loop
Memory 4x4GB Corsair Dominator Platinum 2800MHz 11-14-14-35
Video Card(s) 2xEVGA GTX 970 SSC
Storage SSD Main, 7TB backups
Display(s) Samsung 40" 4k UHD
Case Corsair 900D
Audio Device(s) Soundblaster thingy
Power Supply Enermax Revolution 85+ 1050w
Mouse Steel Series Sensi
Keyboard Thermaltake eSports Posiden Z Cherry Blues
Software Windows 10 x64
Sli disabled for Folding. Download the Console Client. It doesn't have the flashy viewer, but does have more PPD output. Get those GTX's up ASAP, we need all the help we can get.:toast:
So just run the normal console client (didn't find a GPU console client) and then set it up for that? I really don't understand a few things about this. And I only have 1 working MB right now, so unless each GTX can work separately on one box, just going to have 1 working.
 
Joined
Sep 17, 2008
Messages
567 (0.17/day)
Likes
171
Location
Germany
Ati Hd3870x2

Guys, my ATI HD3870X2 is on fire!



10577 PPD at the moment! :roll:

I'm posting a pic, case you don't believe!





I REALLY want to believe that the numbers are solid and remain this way. :toast:



-------------------------------------------------------------------

- EDIT -

Now both cores are folding 353pt WU and guess what:

PPD = 12843

:respect: 353pt Work Unit - We salute you! :respect:
 

Attachments

Last edited:

BUCK NASTY

F@H Mod & 4P Enthusiust
Staff member
Joined
Aug 8, 2007
Messages
4,968 (1.31/day)
Likes
4,624
Location
Port St Lucie, FL. U.S.A.
System Name Main Rig
Processor AMD FX-4130 @ 4.8Ghz
Motherboard ASUS M5A99X Evo
Cooling Coolermaster Hyper 212+
Memory 8GB GSkill DDR3 1600
Video Card(s) ASUS GTX 970 Strix @ 1503Mhz Core
Storage Corsair Force 90gb SSD/ WD Caviar Blue 750gb
Display(s) ASUS 24" IPS
Case Coolermaster Centurion 590
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Antec TP750 80+
Software Windows 7 Ultimate 64
So just run the normal console client (didn't find a GPU console client) and then set it up for that? I really don't understand a few things about this. And I only have 1 working MB right now, so unless each GTX can work separately on one box, just going to have 1 working.
Here is the link for XP: http://www.stanford.edu/group/pandegroup/folding/release/Folding@home-Win32-GPU_XP-623.zip

Here is Vista:http://www.stanford.edu/group/pandegroup/folding/release/Folding@home-Win32-GPU_Vista-623.zip

Both cards can run on the same board. You must install the GPU2 client in 2 separate folders. Create shortcuts for each executable, naming the first "GPU-0" and the second "GPU-1". In properties, edit the target filepath by adding a "space" and "-gpu 0" after the original filepath. Add the same to the 2nd shortcut, but it will read "-gpu 1" this time. Run the shortcut and set-up the client. That's all there is to it.