1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

PowerColor and TechPowerup Present Pimp My Rig Contest

Discussion in 'News' started by btarunr, Sep 1, 2011.

  1. cmberry20

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Messages:
    146 (0.04/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    Worcester, England
    Well, I'm below 50 now, reckon I can get around 10 with a little more tweaking!
     
  2. Perplexus New Member

    Joined:
    Sep 2, 2011
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I've managed a 59, but none of my scores are submitting...

    Anyone know why I can't manage any submissions at all? Even my stock, baseline score won't submit thru 3dmark03. I've made an account on the Results website.

    The system profiler thing in 3dmark03 also seems to have trouble with my hardware, it doesn't want to see the RAM frequencies at all... might this have something to do with it?
     
  3. xBruce88x

    xBruce88x

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    2,432 (1.31/day)
    Thanks Received:
    616
    system requirement for 3dmark 03

    Minimum System Recommendations
    x86 compatible processor, 1000MHz
    256MB of RAM (512MB recommended)
    1.0GB of free hard disk space
    Windows® 98/SE/ME/2000/XP
    DirectX® 9.0c or later
    DirectX® 9.0 compatible graphics adapter that has 32MB of memory and is fully DirectX®7.0 compliant
    Microsoft® Internet Explorer® 6

    i got the perfect rig :)
     
    More than 25k PPD
  4. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,683 (6.79/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    min requirements score like 700 still i tried it with my netbook which is close

    underclocked cpu to 1ghz
    ram forced to 512mb
    regular HDD
    X1270 mobile
     
    theJesus says thanks.
  5. xBruce88x

    xBruce88x

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    2,432 (1.31/day)
    Thanks Received:
    616
    newer cpu's have better multimedia extensions, cache, etc... so even underclocked they'd be better than the same older cpu at the same speed. same for the gpu
     
    More than 25k PPD
  6. cmberry20

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Messages:
    146 (0.04/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    Worcester, England
    under 35 now!!! :cool:
     
  7. joseaugusto1 New Member

    Joined:
    Sep 1, 2011
    Messages:
    16 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
  8. Arctucas

    Arctucas

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    1,777 (0.58/day)
    Thanks Received:
    296
    If W1zzard will accept that (with no scores for the various tests), I actually had one run with a score of 0.

    I did not save it, though, because I believed unless you have scores for each individual test, it would be invalid.

    EDIT:

    How about this?
     
  9. ZacBlack New Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    What happened to your Vertex Shader and Ragtroll? Besides it says your driver isn't approved.
     
  10. Arctucas

    Arctucas

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    1,777 (0.58/day)
    Thanks Received:
    296
    I would like to get a clarification on the driver, also.
     
  11. ZacBlack New Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    That has the same problems.
     
  12. xBruce88x

    xBruce88x

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    2,432 (1.31/day)
    Thanks Received:
    616
    just like to point out...

    All desktop systems are welcome to submit their entry (no notebooks, netboooks, tablets or other such portable systems).

    number 4 of the rules for this one. well so much for my laptop then... now to dig out an old rig lol
     
    More than 25k PPD
  13. Arctucas

    Arctucas

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    1,777 (0.58/day)
    Thanks Received:
    296
    I know, but he asked...
     
  14. xBruce88x

    xBruce88x

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    2,432 (1.31/day)
    Thanks Received:
    616
    got a quick question, what's the power requirement for the prototype and will they have drivers for it?
     
    More than 25k PPD
  15. joseaugusto1 New Member

    Joined:
    Sep 1, 2011
    Messages:
    16 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Ive noticed that the FPS rates below 0.5 simply wont show on the website no matter what you do those wont show i watched myself my computer going through all the tests it actually took around 1 hour run to get the 16 score... i think it is not valid when it says N/A because that means that the actual test wasnt taken. And about the Driver issue im using the latest drivers from Nvidia, i read in another thread that a guy said that the driver issue could be just that futuremark doesnt updates its drivers database for 3Dmark03... that is just my opinion, i guess we still have to wait for W1zzard to clear this out :)

    EDIT: i just noticed that my Rag Troll is marked as N/A i guess ill have to do it again ... sigh... this is becoming really hard LOL ...it is fun tho
     
  16. Hayder_Master

    Hayder_Master

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,178 (2.15/day)
    Thanks Received:
    638
    Location:
    IRAQ-Baghdad
    Greattttt
     
  17. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,683 (6.79/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    just FYI it was clarified earlier outside of modding 3dmark and its checksum anything was good to go software wise that would include running a driver that is not 3dmark approved.
     
    xBruce88x and theJesus say thanks.
  18. sh4un New Member

    Joined:
    Dec 6, 2010
    Messages:
    6 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    7742 3DMarks with a 4670 (sad, but it's my best card, on my only gaming rig)
    not great, but maybe i can get in on the random.

    http://3dmark.com/3dm03/6434833
     
  19. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,456 (1.00/day)
    Thanks Received:
    1,051
    Location:
    Minnesota, Canadian States of Norway
    There was never anything here either.
     
    Last edited: Sep 4, 2011
  20. deleted New Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    80 (0.06/day)
    Thanks Received:
    14
  21. xBruce88x

    xBruce88x

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    2,432 (1.31/day)
    Thanks Received:
    616
    it didn't run nature, at least it shows it as n/a. i think nature is the one it has to run
     
    More than 25k PPD
  22. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,675 (6.88/day)
    Thanks Received:
    6,181
    I know this likely wont be answered, but can I run my Zotac Atom/Ion board even if it reports as a mobile chipset?
     
  23. kereta New Member

    Joined:
    Sep 3, 2011
    Messages:
    11 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    I am not too sure about getting N/A, I guess the lowest we can get is 0fps right? Any ideas?
     
  24. deleted New Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    80 (0.06/day)
    Thanks Received:
    14
    Oh it ran, alright. I got a whole 14 frames out of that one. Something about a phoenix that falls in a river or something like that.

    Edit: Just looked it up, apparently it was a butterfly. Half the textures were missing since it's running from an JABOD volume of ~200 MB IDE drives, though.
     
  25. kereta New Member

    Joined:
    Sep 3, 2011
    Messages:
    11 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    ok, this is just like what joseaugusto1 said, if the FPS is 0 fps, it won't appear in the online result, however if I don't run the test at all, N/A would appear in the online result.

    So how do we determine the results' validity?
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page