• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Mining BIOS repository

Fez29

New Member
Joined
Aug 27, 2018
Messages
5 (0.01/day)
Hi cdawall. I have an asus ROG-Strixx RX570 04G Gaming OC with hybrid memory (Elpida and Hynix_1). I am a bit of a noob, however, I read a lot. This particular GPU I can't get tweaked properly and power draw is high. I can start with orig bios, do the 1-step with PBE 1.6.7, and still very unsatisfactory. I have noticed that the 1-step copies the #1 1500 straps properly, however, the #2 doesn't seem to. It copies the 1625 999 strap to the 1750, 2000, and 1500, and it overwrites the 1500 777 strap in so doing. This doesn't seem to be correct. That's question 1. Question 2 is: Do you have a bios for this specific GPU? I am gathering that I can basically choose which (Hynix or Elpida) I want to mod? Thanks for your help on this and for what you do here. Am willing to donate if you provide a desired address sir. Will attach stock bios to make it easier...

I will share back with you all since cdawall has shared with us. I could find not too much around for the ASUS ROG STRIX RX570 4g, with hynix only and/or with hynix/elpida hybrid. So I took what cdawall has given us, did some extrapolation, and came up with settings that I tried. Wow. Nice. When I get time I will be glad to post them if that is ok. But am getting 1650 h/s for both GPUs on Claymore 11.3 miner, with stability (I mine in linux with PiMP guys there), but what I really like is the low power draw - at the wall plug, I am only drawing 229W total for both GPUs! I think that is good - well... it is much better than where I was - I was at like 380W for both. I haven't run these 2 bios mods for long yet - will try to report back in a few days to see the realworld stability... thx!
Hey Hdmand, hope you are well, just curious, in above first paragraph you mention Dual Memory BIOS? When I open either of the two BIOSes attached it only has Micron Elpida....?
Also both only have 777 straps in the 1750 field and only the stock has 999 in 2000 field? What Modding program are you using or am I missing something? I would definitely be interested in the mods cdawall has assisted with well. #just a lurker LOL

modded ROM below in SRBPolaris.

1535479134163.png
 

hdmand

New Member
Joined
Aug 27, 2018
Messages
6 (0.01/day)
I have (currently) (2) RX570 GPUs. I'll call them slot1 and slot2. Slot1 has s simpler bios - just one memory (if I understand it correctly) - hynix. Slot2 RX570 has hybrid - both Hynix and Elpida (again, if I understand these things correctly). The slot1 gpu results (Hynix only) are and always have been better than the slot2 gpu (hybrid). I don't know why that is - I don't know necessarily that the hybrid is worse - I just may not have the tuning correct to maximize the results. cdawall will hopefully comment here... Both of these GPUs are, interestingly enough, ROG STRIX RX570 4g Gaming GPUs. I think cdawall might be able to tweak these even further. I am attaching both of these roms. You can see the straps I used there. I have run these now for 24 hours with no rejects. Hash rate is steady at 1650 h/s like I said. No crashes, or restarts. I'm liking what I am seeing. BUT I would still like for cdawall to take a look at it to see if it can be improved further...
 

Attachments

Fez29

New Member
Joined
Aug 27, 2018
Messages
5 (0.01/day)
I have (currently) (2) RX570 GPUs. I'll call them slot1 and slot2. Slot1 has s simpler bios - just one memory (if I understand it correctly) - hynix. Slot2 RX570 has hybrid - both Hynix and Elpida (again, if I understand these things correctly). The slot1 gpu results (Hynix only) are and always have been better than the slot2 gpu (hybrid). I don't know why that is - I don't know necessarily that the hybrid is worse - I just may not have the tuning correct to maximize the results. cdawall will hopefully comment here... Both of these GPUs are, interestingly enough, ROG STRIX RX570 4g Gaming GPUs. I think cdawall might be able to tweak these even further. I am attaching both of these roms. You can see the straps I used there. I have run these now for 24 hours with no rejects. Hash rate is steady at 1650 h/s like I said. No crashes, or restarts. I'm liking what I am seeing. BUT I would still like for cdawall to take a look at it to see if it can be improved further...
Ok so what you are referring to is the BIOS being a Hybrid, therefore meaning it can be used on a Card with either Hynix or Micron-Elpida (Slot2), and the Hynix only BIOS which can only be used for a card with Hynix memory.

Having the Dual BIOS is quite common and I assume used when the GPU company gets/has different Memory types for use in production in the same batch/period. Mine for EG has Micron only on my Sapphires and for my Hynix is also just Hynix, but seen alot of Dual BIOSes.

For the card with the Dual bios, check in GPU-Z for what type of memory it actually is? If its Hynix, reason for slightly less performance is probably the default clocks (edit) and different memory strap (Unless u applying OC in the OS) on the BIOS and then you may wanna use the same strap as the single mem type BIOS (edit) and align the default clocks to the same as the BIOS with the memory strap u copying accross. Since their memory type is the same. I currently get 900H on Cryptonight-V7 on my Gigabyte RX570 4GB Hynix memory cards at 1150/2100 with a non-standard (custom) strap.

Obviously wait for cdawall for comment before you do anything LOL, but sure it will help him as well to know the actual memory on the card with the Dual BIOS,

I have been fiddling alot lately with my Sapphires since they have a BIOS switch, but caution is always a good option if you do not have this facility.
 
Last edited:

hdmand

New Member
Joined
Aug 27, 2018
Messages
6 (0.01/day)
I should clarify further: No rejected shares, and no hardware shares. I don't know about GPU errors because I haven't figured out yet how to find out if I have any in Linux and that is my OS here.
Also in regards to above, are you responding to the above by saying that on hybrids, it can be either Hynix and Elpida OR Hynix and Micron? Or are they one and the same? This is all new territory for me.

I would love to have a bios switch - would feel much safer. Have not bricked a card yet but have no desire to either LOL.

I will check in GPU-Z for the exact memory type and post this back for cdawall's benefit then. I am applying the following settings (after bios mods) in the OS - not sure which bios on these tho: memclk 2100/coreclk 1170, and the other GPU mem 2010/core 1190. Temps are staying steady at 51C.

Do you think I should post original bios's too?
 

Fez29

New Member
Joined
Aug 27, 2018
Messages
5 (0.01/day)
Try "dmesg | grep amdgpu" or "dmesg | grep amd" for memory errors. No I mean that the card will only have 1 memory type with a Dual BIOS and therefore technically only 1 set of memory straps needs to be edited. So your card with the Dual Bios either has Hynix memory OR Micron-Elpida memory. 1 of the two.

(edit) Therefore the BIOS is geared for use on cards with either memory type, the card only has 1 type of memory on it.
 

hdmand

New Member
Joined
Aug 27, 2018
Messages
6 (0.01/day)
Oh, ok. Got it. GPU1 below = slot1 I think, and so on... So... it sounds like on the hybrids, one of the two is dominant - performs better?

oops... same screenshot twice. duh. Corrected below now...
 

Attachments

Last edited:

Fez29

New Member
Joined
Aug 27, 2018
Messages
5 (0.01/day)
As far I know no cards have two different memory types in the same card, just the BIOS is built so it can be used on cards with both, then in the code it basically says if memory = MEMORY TYPE A do use X, if memory = MEMORY TYPE B use Y, in simple terms.


Basically the BIOS is a Hybrid, not the card.

OK oops see you edited it

So 1 card has Elpida memory ONLY and 1 card has Hynix memory ONLY :)

Oh, ok. Got it. GPU1 below = slot1 I think, and so on... So... it sounds like on the hybrids, one of the two is dominant - performs better?

oops... same screenshot twice. duh. Corrected below now...
Check edits above LOL
 
Last edited:

hdmand

New Member
Joined
Aug 27, 2018
Messages
6 (0.01/day)
Thanks for that command! worked great! Here is output. Does this mean that I have had 16 GPU errors since I started the miner back up then?

[/root]:# dmesg | grep amdgpu
[ 0.000000] Command line: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.16.0-pimp-stromboli root=UUID=b765a1f3-2254-4627-ba9e-aba67c393713 ro quiet iommu=soft net.ifnames=0 biosdevname=0 usbcore.autosuspend=-1 amdgpu.vm_fragment_size=9
[ 0.000000] Kernel command line: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.16.0-pimp-stromboli root=UUID=b765a1f3-2254-4627-ba9e-aba67c393713 ro quiet iommu=soft net.ifnames=0 biosdevname=0 usbcore.autosuspend=-1 amdgpu.vm_fragment_size=9
[ 0.872368] [drm] amdgpu kernel modesetting enabled.
[ 0.872399] amdgpu 0000:01:00.0: runtime IRQ mapping not provided by arch
[ 0.876006] fb: switching to amdgpudrmfb from EFI VGA
[ 0.876378] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 0.876438] amdgpu 0000:01:00.0: BAR 2: releasing [mem 0xf0000000-0xf01fffff 64bit pref]
[ 0.876439] amdgpu 0000:01:00.0: BAR 0: releasing [mem 0xe0000000-0xefffffff 64bit pref]
[ 0.876457] amdgpu 0000:01:00.0: BAR 0: assigned [mem 0x2000000000-0x20ffffffff 64bit pref]
[ 0.876462] amdgpu 0000:01:00.0: BAR 2: assigned [mem 0x2100000000-0x21001fffff 64bit pref]
[ 0.876478] amdgpu 0000:01:00.0: VRAM: 4096M 0x000000F400000000 - 0x000000F4FFFFFFFF (4096M used)
[ 0.876478] amdgpu 0000:01:00.0: GTT: 256M 0x0000000000000000 - 0x000000000FFFFFFF
[ 0.876523] [drm] amdgpu: 4096M of VRAM memory ready
[ 0.876524] [drm] amdgpu: 2928M of GTT memory ready.
[ 1.636109] fbcon: amdgpudrmfb (fb0) is primary device
[ 1.702489] amdgpu 0000:01:00.0: fb0: amdgpudrmfb frame buffer device
[ 1.716639] [drm] Initialized amdgpu 3.23.0 20150101 for 0000:01:00.0 on minor 0
[ 1.716653] amdgpu 0000:03:00.0: runtime IRQ mapping not provided by arch
[ 1.716670] amdgpu 0000:03:00.0: enabling device (0000 -> 0003)
[ 3.156130] amdgpu 0000:03:00.0: BAR 2: releasing [mem 0x2ff0000000-0x2ff01fffff 64bit pref]
[ 3.156131] amdgpu 0000:03:00.0: BAR 0: releasing [mem 0x2fe0000000-0x2fefffffff 64bit pref]
[ 3.156163] amdgpu 0000:03:00.0: BAR 0: assigned [mem 0x2200000000-0x22ffffffff 64bit pref]
[ 3.156172] amdgpu 0000:03:00.0: BAR 2: assigned [mem 0x2180000000-0x21801fffff 64bit pref]
[ 3.156199] amdgpu 0000:03:00.0: VRAM: 4096M 0x000000F400000000 - 0x000000F4FFFFFFFF (4096M used)
[ 3.156199] amdgpu 0000:03:00.0: GTT: 256M 0x0000000000000000 - 0x000000000FFFFFFF
[ 3.156210] [drm] amdgpu: 4096M of VRAM memory ready
[ 3.156213] [drm] amdgpu: 2928M of GTT memory ready.
[ 3.161334] amdgpu 0000:03:00.0: enabling bus mastering
[ 3.876459] [drm] Initialized amdgpu 3.23.0 20150101 for 0000:03:00.0 on minor 1
[ 9.833920] amdgpu 0000:03:00.0: vgaarb: changed VGA decodes: olddecodes=io+mem,decodes=none:eek:wns=none
[ 9.833922] amdgpu 0000:01:00.0: vgaarb: changed VGA decodes: olddecodes=io+mem,decodes=none:eek:wns=io+mem
[ 29.655452] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 29.655458] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 29.655463] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 29.655467] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 29.655472] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 29.655477] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 29.655482] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 29.655486] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 29.655490] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 29.655494] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 29.655498] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 29.655502] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 29.655506] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 29.655510] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 29.655514] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 29.655516] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff

All of these new after I started the miner (don’t know which of above were with miner running and which were not):

[ 289.819240] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 289.819247] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 289.819253] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 289.819259] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 289.819264] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 289.819272] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 289.819278] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 289.819283] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 289.819289] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 289.819294] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 289.819300] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 289.819305] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 289.819310] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 289.819316] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 289.819321] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[ 289.819325] amdgpu 0000:01:00.0: Invalid PCI ROM header signature: expecting 0xaa55, got 0xffff
[Agent: Q42683 (Running) Total HR: [1.65Kh/s] Miners running [1] GPUs [AA]]

As far I know no cards have two different memory types in the same card, just the BIOS is built so it can be used on cards with both, then in the code it basically says if memory = MEMORY TYPE A do use X, if memory = MEMORY TYPE B use Y, in simple terms.


Basically the BIOS is a Hybrid, not the card.

OK oops see you edited it

So 1 card has Elpida memory ONLY and 1 card has Hynix memory ONLY :)



Check edits above LOL
Aha... now makes perfect sense! So they put out a hybrid bios 'just in case' the line needs to use either one of two possibilities (in this case anyway), correct? But the actual card can only have 1 type, and, in my case, that is Elpida, not Hynix? IGNORE - you already answered I see above :) Thx. This is helpful - so I can utilize and possibly incorporate some of the Elpida bios' cdawall put out - I'll leave all as is until he comments tho probably like you said...
 
Last edited:

Fez29

New Member
Joined
Aug 27, 2018
Messages
5 (0.01/day)
no those errors are not memory errors but signature errors, in my understanding due to the BIOS being modded, so nothing to worry about there...


So they put out a hybrid bios 'just in case' the line needs to use either one of two possibilities (in this case anyway), correct? Yes correct :)
 

lavangbay

New Member
Joined
Aug 30, 2018
Messages
1 (0.00/day)
I need the ORIGINAL (Default) Bios for MSI Rx 570 Gaming X 4G with Samsung Memory. Can anyone help me out?? Thanks
 

DimBo

New Member
Joined
Dec 30, 2017
Messages
14 (0.02/day)
System Name Old_Ironsides
Processor Intel Core i7-4770k
Motherboard Gigabyte GA-Z87P-D3 rev 1.0
Cooling EK Supreme HF + XSPC EX360 + some chinese pump
Memory 2*8 GB DDR-III 1600 (Kingston ValueRAM or smth)
Video Card(s) MSI GeForce GTX 980 Gaming 4GB
Storage SanDisk SSD PLUS 240GB + Kingston KC 120GB + OCZ Vertex 3 120GB + Kingston SSDNow V100 64 GB
Display(s) LG 29UM67
Case None at the moment
Audio Device(s) ESI Maya 44 XTe, Focusrite Forte
Power Supply Cooler Master Silent Pro Gold 800W
Mouse Logitech G500
Keyboard Oklick Iron Edge 910G
Software Win7 x64
Did anyone use "Pimp my straps" feature in SRBPolaris 3.5? If yes, what's your experience with it?

Also (on a somewhat unrelated note) maybe someone could help me with stock BIOS for HIS RX 480 IceQ X2 OC (HS-480R8LC)?
 

iseck

New Member
Joined
Jul 31, 2018
Messages
3 (0.01/day)
Hi, everyone i'm new here but i can help and i need help >>> on Ethereum Mining

i have 3x Asus STRIX RX570 4G Hynix memory >> i want firmware to it .. after searching much more on internet always found sucks and not work probably :(

-----------------------------------------------------
already have one MSI Armor RX570 8G MiCron memory >>> i think it's best Mh/s to ur rig :)

upload my Asus STRIX RX5704G Hynix Original .. to re-edit and best MSI Armor RX570 8G MiCron.. sorry my bad english .. but realy i need help !
any help for my asus strix rx 570 4g hynix card bios ?

with claymore v11.9 still @21.640 Mh/s .. i think it's not enough for this card
 

Shnlwrnc

New Member
Joined
Feb 20, 2018
Messages
1 (0.00/day)
trying to find a bios for my msi gamingx 570 8gb bought used and showed up with bad bios so i have nothing to work with
 
Joined
Jul 30, 2018
Messages
30 (0.07/day)
Can someone help me with a bios mod for XFX RX580 8GB Hynix for gaming ? I want to lower clocks and volts a bit and tweak memory for higher performance ...

Default is:

1405 MHz GPU @ 1150 mV and I would take this to 1375 MHz and 1100 mV
The memory is at @ 2000 Mhz (950 mV ??) I would like to increase the speed (for gaming) maybe 2100 MHz with some better timings ?

I need a bios to work in W10 with the latest drivers (no custom stuff) and in Hackintosh where I can't even tweak the card how I want it.

Please help if you have time or want to :D (I have bios switch - dual bios so it wont be a disaster if I fail).

Is hard to edit a bios ? are the voltages hard to edit ?
 

Attachments

DimBo

New Member
Joined
Dec 30, 2017
Messages
14 (0.02/day)
System Name Old_Ironsides
Processor Intel Core i7-4770k
Motherboard Gigabyte GA-Z87P-D3 rev 1.0
Cooling EK Supreme HF + XSPC EX360 + some chinese pump
Memory 2*8 GB DDR-III 1600 (Kingston ValueRAM or smth)
Video Card(s) MSI GeForce GTX 980 Gaming 4GB
Storage SanDisk SSD PLUS 240GB + Kingston KC 120GB + OCZ Vertex 3 120GB + Kingston SSDNow V100 64 GB
Display(s) LG 29UM67
Case None at the moment
Audio Device(s) ESI Maya 44 XTe, Focusrite Forte
Power Supply Cooler Master Silent Pro Gold 800W
Mouse Logitech G500
Keyboard Oklick Iron Edge 910G
Software Win7 x64
Can someone help me with a bios mod for XFX RX580 8GB Hynix for gaming ? I want to lower clocks and volts a bit and tweak memory for higher performance ...

Default is:

1405 MHz GPU @ 1150 mV and I would take this to 1375 MHz and 1100 mV
The memory is at @ 2000 Mhz (950 mV ??) I would like to increase the speed (for gaming) maybe 2100 MHz with some better timings ?

I need a bios to work in W10 with the latest drivers (no custom stuff) and in Hackintosh where I can't even tweak the card how I want it.

Please help if you have time or want to :D (I have bios switch - dual bios so it wont be a disaster if I fail).

Is hard to edit a bios ? are the voltages hard to edit ?
1) AMD drivers for Windows refuse to work (error code 43) with a card that has modded BIOS. You need atikmdag patcher (version 1.4.6 ONLY, any download with "1.4.7.", "2.0" etc is malware) to make them work.
2) Not every card allows to change GPU voltage even from BIOS (in case it doesn't, values in BIOS are just ignored no matter what you type there).
3) A GPU voltage that is lower than the default by 0.05V won't give you that much of energy saving.
4) A 5% increase in memory frequency won't affect the performance in any meaningful way (we're looking at 3 % gains maximum).
5) It is much more convenient to create a profile in WattMan and use it instead of BIOS modding.

In case you decide to mod the BIOS of your card anyway, here's the archive with all the software needed (ATIflash, ATIkmdag patcher, Polaris BIOS editor and SRBPolaris). I am sure that there's no malware there, but I might be wrong. Beware.
 

Attachments

Joined
Jul 30, 2018
Messages
30 (0.07/day)
1) AMD drivers for Windows refuse to work (error code 43) with a card that has modded BIOS. You need atikmdag patcher (version 1.4.6 ONLY, any download with "1.4.7.", "2.0" etc is malware) to make them work.
2) Not every card allows to change GPU voltage even from BIOS (in case it doesn't, values in BIOS are just ignored no matter what you type there).
3) A GPU voltage that is lower than the default by 0.05V won't give you that much of energy saving.
4) A 5% increase in memory frequency won't affect the performance in any meaningful way (we're looking at 3 % gains maximum).
5) It is much more convenient to create a profile in WattMan and use it instead of BIOS modding.

In case you decide to mod the BIOS of your card anyway, here's the archive with all the software needed (ATIflash, ATIkmdag patcher, Polaris BIOS editor and SRBPolaris). I am sure that there's no malware there, but I might be wrong. Beware.
Thank you !

1. If I mod only 1 bios I should be fine
2. That is what I'm experiencing right now
3. I'm looking for lower temps and not energy savings ... 0.05 mV makes a big difference in my specific case
4. I completely agree
5. I think I should live with that only.

At least you wasted your time explaining me the case. I will call it a day and strap 2 x 120mm high pressure fans on it and maybe I will make it quieter ;)
 

edo1080

New Member
Joined
Oct 25, 2018
Messages
1 (0.00/day)
Hi all, could anyone help me with bios mod for SAPPHIRE RX 580 NITRO+ 4GB SAMSUNG memory?
I would accept 30or 30.5MH/s don't need to reach 31 but I want stability and low power consumption (below 100W)

Thanks in advance
 

Attachments

mejinn

New Member
Joined
Oct 31, 2018
Messages
1 (0.00/day)
hello, I have an amd rx 580. model xfx 8gb micron, I provide you my original firmware can anyone help me to modify it? to undermine eth makes me 14 mh / s Thanks for your help
 

Attachments

Jimmy_jay

New Member
Joined
Nov 28, 2018
Messages
1 (0.00/day)
Hi, I am finding it a bit hard to find the ETH bios mod for: MSI Gaming X RX 480 8 GB with Samsung memory? I have been through this site a few times and cant seem to find anything. If someone could please point me in the right direction it would make me very happy. Thanks in advance :)
 

lyy1992

New Member
Joined
Dec 5, 2018
Messages
1 (0.00/day)
Do you have the BIOS for this model?

I did back up its original BIOS, but then after I flashed it back, the card becomes unstable for gaming and compute load. Attached is the original BIOS, if you guys have similar BIOS for this model please let me know.
 

Attachments

alienisme

New Member
Joined
Jun 27, 2016
Messages
2 (0.00/day)
Hi does anyone have the stock bios of the HIS RX 480 Iceq X2 4 GB hynix version?
There's one on TPU but when I try to flash it, AMD/ATI Flash Tool keeps saying there's no image.
 

1033ruben

New Member
Joined
Feb 22, 2017
Messages
2 (0.00/day)
yes hello may anyone help me with a custom bios for the 4gb rx 570 red devil it has samsung memory which is suppose to be the best but i am getting nowhere the 28 mhs which is suppose to be average all while the rest of my rx570s are doing easy 30mhs any help is appreciated. i have uploaded the the stock bios. I am even willing to pay for the bios once it is confirmed to be working.
THANKS IN ADVANCE!!!
 

Attachments

Top