1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

The TPU UK Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by mullered07, Aug 13, 2008.

  1. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    4,028 (1.71/day)
    Thanks Received:
    629
    Location:
    UK
  2. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,223 (4.60/day)
    Thanks Received:
    4,151
    Location:
    London,UK
    a side from the bigger screen and better sound system. the money would be wasted. I dont watch TV let alone many dvds or blue ray movies. what makes you think i would sit down and watch B.R just because i have a 50" plasma and a booming soundsystem doesnt mean fuck all to me. Id most likely hook the sound system up to my pc and listen to music while i game on the big 50" plasma. and if i had a 50" plasma, Id need some serious muscle to run it
     
  3. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    4,028 (1.71/day)
    Thanks Received:
    629
    Location:
    UK
    why the serious muscle its still only 1080p?

    and are you seriously telling me you don't want to watch your anime in surround sound with HD?
     
  4. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,223 (4.60/day)
    Thanks Received:
    4,151
    Location:
    London,UK
    I already do on a 23" 1080p screen and Logitech z5500's
     
  5. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    4,028 (1.71/day)
    Thanks Received:
    629
    Location:
    UK
    A: only 23", also have you tried gaming on a plasma, only reason i use my Xbox is that i can play on the sofa 2-3m away, for some reason playing just feels so much better when you don't have your face pressed up against your PC monitor

    B: No HD audio
     
  6. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,223 (4.60/day)
    Thanks Received:
    4,151
    Location:
    London,UK
    Yep.

    Doesnt my STX class as HD??? Im gonna get some Onkyo's next anyway. if not a new screen
     
  7. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    4,028 (1.71/day)
    Thanks Received:
    629
    Location:
    UK
    the Logitech's don't support HD, last time i checked they just downscaled it down to normal 48khz 16bit at their end, not that it actually makes to much difference (to tell you the truth i use headphone for movies* so i can have an actual volume level and i've never noticed the difference at all)

    *sub shakes the house like there's some sort of earthquake as we've got it next to a wall, and that might upset the neighbours so i use my headphones for most purposes
     
  8. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,223 (4.60/day)
    Thanks Received:
    4,151
    Location:
    London,UK
    Nor does the STX for that matter. If i got a HD sound system id need to hook the sound system up to the 6970 which does (i think) and i still prefer the sound of my STX anyhoo.
     
  9. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    4,028 (1.71/day)
    Thanks Received:
    629
    Location:
    UK
    i've just reached the point now where spending money on Proccesor and graphics card seems pointless, theirs been no innovation in gaming at all in the last few years, besides Batman (and the new tomb-raider looks good

    --> [​IMG]

    EDIT: in other news the tomb-raider website just let me in, when i told it my date of birth was the 9th of october 1066 (date of the battle of hastings) and it let me in, so somewhere on their server it says they've just got a visit from a 950 year old :laugh:
     
  10. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,223 (4.60/day)
    Thanks Received:
    4,151
    Location:
    London,UK
    all updates are done!! shutting shop and heading off home. Good bye my sweet 24mb download rate :(
     
  11. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    4,028 (1.71/day)
    Thanks Received:
    629
    Location:
    UK
    whats with your download speed?

    EDIT: Its friday, and that means i'm thinking of changing my Avatar

    can't decide between this -> [​IMG]

    and this -------------------> [​IMG]
     
    Last edited: Jul 8, 2011
  12. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,223 (4.60/day)
    Thanks Received:
    4,151
    Location:
    London,UK
    I dont have a 24Mb connection at home. All i have this this shitty ass mobile broadband, which gives me hardly 1Mb download rate on most days despite advertising speeds of 7.2Mbps.

    Im also trying out their new 4G dongle and it only connects to 4G when it feels like it and even when it does 4G is shit slow. i cant even turn a motherf*cking page! so i gotta disconnect and reconnect again so it goes back to 3G.

    Reason why i dont have proper internet..... Family politics thats all im gonna say. And the best 'free wi-fi' *nudge nudge wink wink* around these parts are pretty poor despite me having a 10dB antenna. no good for gaming.

    My ping however is still fine for BC2. my ping is like 120ish. used to be a lot worse - around the 200-300+ mark but ive taped the dongle down to a cooking pot of some sorts and its really boosted my signal. I can get 80ping in speedtest and not 200 something like usual.

    I would return this 4G dongle but it works a lot better then my previous one.
     
  13. Bo$$

    Bo$$ Lab Extraordinaire

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    5,604 (2.02/day)
    Thanks Received:
    956
    Location:
    London, UK
    i was stuck on 3 for 3 years i could not game for shit on it, download speeds were like 40kb/s and pings were 180-300.... i hated it
     
  14. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,223 (4.60/day)
    Thanks Received:
    4,151
    Location:
    London,UK
    Im stuck on them :cry::cry: they are the only people to offer 5Gb for £15 a month. mobile broadband is oh so terribly bad value.

    I can game on it but it depends on the time of day. Ive noticed that they throttle the connection HARD. Some days i can barely download at over 3kbps but turning pages or watching a youtube video is absolutely fine. no slow downs at all.

    Im gonna call them up and cancel my rolling contract with them. I heard in a lot forums from people that done the same thing. got their monthly bill cut to £10-11 per month. then its £25 for 7Gb on pay as you go....
     
  15. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,223 (4.60/day)
    Thanks Received:
    4,151
    Location:
    London,UK
    the only other choice i have is connection to a public BT Openzone AP. but their prices are even worse then 3 and most of the mobile broadband providers
     
  16. Bo$$

    Bo$$ Lab Extraordinaire

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    5,604 (2.02/day)
    Thanks Received:
    956
    Location:
    London, UK
    T mobile are not too bad actually i have a PAYG chip in my netbook it seems pretty good
     
  17. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,223 (4.60/day)
    Thanks Received:
    4,151
    Location:
    London,UK
    their fair usage policy is retarded. but most 3g providers allow uncapped and unlimited access to internet on mobiles or ipads on 'all you can eat' data plans which is stupid as mobile broadband users are just swept to one side. to avoid 'overloading' their precious network. they choke the speeds of the mobile broadband users. Im gonna give them a ring about their appalling service and also write them a letter. then im gonna gather evidence from disgruntled users on the same network from other forums and independent public survey sites and submit my findings to watchdog.

    with the amount of complaints people have made it wont be just a few print outs that are making its way to watch dog. It will be a whole 10inch thick dossier
     
  18. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    4,028 (1.71/day)
    Thanks Received:
    629
    Location:
    UK
    Go to tmobile
     
  19. Bo$$

    Bo$$ Lab Extraordinaire

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    5,604 (2.02/day)
    Thanks Received:
    956
    Location:
    London, UK
    or even vodafone, on my phone i went over my 1GB data plan, so what they did was they increased my monthly plan to 1.5gb for free...
     
  20. NdMk2o1o

    NdMk2o1o

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    4,141 (1.71/day)
    Thanks Received:
    1,486
    Location:
    Redditch, Worcestershire, England
    Sorry OT vodka + YouTube = drunken reminiscence FTW :rockout: :toast:
     
  21. MilkyWay

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    7,190 (2.11/day)
    Thanks Received:
    733
    Quick question i have a boxed up NZXT Tempest plus im using a Lancool K62 case, I've been considering selling these to try and get a Corsair 600T White (£120) do you lads think that's possible. My main concern is shipping and getting buyers. My other concern is these cases might not be worth much any more.
     
  22. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,223 (4.60/day)
    Thanks Received:
    4,151
    Location:
    London,UK
    but Tmobile have a fair usage policy for 250mb per day :laugh::laugh: I use a lot more then that bro. 250mb wont even last me 2hrs in BC2
     
  23. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    4,028 (1.71/day)
    Thanks Received:
    629
    Location:
    UK
    Have you tried getting real Internet?
     
    MilkyWay says thanks.
  24. scaminatrix

    scaminatrix

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    3,583 (1.45/day)
    Thanks Received:
    798
    Location:
    By the Channel Tunnel, Kent, England
    Freedom, can you pick up any of those "BTOpenZone" or "BTFon" wireless networks in your area?
    With my BT contract, I get unlimited minutes/download to all of the WiFi OpenZone things. I can slide you my login details if you like, see if it works?
     
  25. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,223 (4.60/day)
    Thanks Received:
    4,151
    Location:
    London,UK
    Read a few posts back, back to the posts after I said "Goodbye my sweet 24mb download rate"
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)