• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

How To: Enable SLI on pre-i7/i5 hardware

justincole

New Member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
58 (0.02/day)
System Name LEXA
Processor 1090t
Motherboard Crosshair IV
Cooling Thermaltake Liquid
Memory jum4X2 G.Skill 1600
Video Card(s) 2X9800GTX OC
Storage 2X36 Raptor, 1X76 Raptor, 640+1000 storage
Display(s) 24" Samsung
Case Coolmaster Haf
Power Supply 1000W
Software alot of autocad....
wait wait, whats the forceware? i think im missing that part
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
47,490 (8.56/day)
Location
Australalalalalaia.
System Name Big Fella
Processor Ryzen R7 2700X (stock/XFR OC)
Motherboard Asus B450-i ITX
Cooling Corsair H110 W/ Corsair ML RGB fans
Memory 16GB DDR4 3200 Corsair Vengeance RGB Pro
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS mod to Gaming Z) w/ Corsair H55 AIO
Storage 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + 1TB Intel 6000 Pro NVME
Display(s) Phillips 328m6fjrmb (32" 1440p 144hz curved) + Sony KD-55X8500F (55" 4K HDR)
Case Fractal Design Nano S
Audio Device(s) Razer Leviathan + Corsair Void pro RGB, Blue Yeti mic
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G903 + PowerPlay mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptops: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB i7-2630QM + GT 540M + 8GB

johnspack

Here For Good!
Joined
Oct 6, 2007
Messages
5,492 (1.23/day)
Location
Nelson B.C. Canada
System Name Blacknet
Processor E5-1680v2 Xeon
Motherboard Asus P9X79 Pro
Cooling Noctua NH-D14/7case fans
Memory 32gb Gskill 1866 Cas9
Video Card(s) EVGA FTW GTX 980 Ti ACX 2.0+
Storage Toshiba 3TB, x300 Toshiba 5TB, 2x EVO 850 250GB, 2x EVO 860 500GB, LG 14x Blu-Ray Rewriter
Display(s) 24" LG 24GL600F 144HZ, 23" Asus VZ239H IPS
Case Antec 1200
Audio Device(s) Asus Xonar MKII+ AKG Q701 Studio Monitors
Power Supply XFX XTR 750 Gold
Mouse Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard Ducky One 2 RGB
Software Kubuntu 19.10
Benchmark Scores It's linux baby!
Yes, the manual copy thing is just a last resort if InstallSLI.cmd didn't copy the files right. You should be able to just click on InstallSLI.cmd, and it's done! Don't mix the 2 patches, only use the SLIPatch installer.
 

oiluj

New Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
31 (0.01/day)
Processor Intel Core2 Quad Q6600 (G0)
Motherboard Asus P5K Premium/WiFi-AP (Intel P35)
Cooling Zalman CNPS8700 LED
Memory 4GB: Corsair Dominator DDR2-1066 2x2GB kit
Video Card(s) 2x nVidia 8800GT in SLI (YES, I said "in SLI" with a P35 chipset!!)
Storage WD VelociRaptor 150GB + 2x WD CaviarBlue 500GB in RAID 0
Display(s) Samsung SyncMaster 226CW + LG Flatron F900P
Case NZXT Apollo
Audio Device(s) Analog Devices AD1988B HD-Audio (Integrated)
Power Supply Enermax Infiniti 720W
A little off-topic now:

With Linux, do pre i7/i5 motherboards have SLI enabled?

In other words: do nVidia Linux drivers check for the SLI certificate aswell?

Is it possible to activate SLI with a X48, X38, P45, P35 (etc. etc. etc.) chipset with Linux? Or should we need another similar patch to the one discussed here?
 

ken2cky

New Member
Joined
Apr 20, 2010
Messages
41 (0.01/day)
Processor E8500 @ 4,3Ghz
Motherboard P5Q Pro
Cooling NH-U12P
Memory 2*2 Gb G.Skill PK PC8500
Video Card(s) Gainward + Zotac: GTX 260 SLI
Storage Samsung Spinpoint F1 1Tb
Display(s) Dell 17" T_T => waiting for my Sony 52" TV ^_^
Case Thermaltake Amor+ MX => Very good cable management
Power Supply Corsair HX620
Software Win7 Pro 64bits
Benchmark Scores 3DVantage: 21946
A little off-topic now:

With Linux, do pre i7/i5 motherboards have SLI enabled?

In other words: do nVidia Linux drivers check for the SLI certificate aswell?

Is it possible to activate SLI with a X48, X38, P45, P35 (etc. etc. etc.) chipset with Linux? Or should we need another similar patch to the one discussed here?
Hi,
Before installing SLIPatch, my second card's fan was spinning 100% in Ubuntu 10.04 with official nVidia drivers. After installing SLIPatch, it slows down to 40% like a normal card. So yes, I think nVidia Linux drivers check for the SLI certificate. Therefore, I don't see any option to enable/disable SLI in Ubuntu.
Hope it helps.
 

oiluj

New Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
31 (0.01/day)
Processor Intel Core2 Quad Q6600 (G0)
Motherboard Asus P5K Premium/WiFi-AP (Intel P35)
Cooling Zalman CNPS8700 LED
Memory 4GB: Corsair Dominator DDR2-1066 2x2GB kit
Video Card(s) 2x nVidia 8800GT in SLI (YES, I said "in SLI" with a P35 chipset!!)
Storage WD VelociRaptor 150GB + 2x WD CaviarBlue 500GB in RAID 0
Display(s) Samsung SyncMaster 226CW + LG Flatron F900P
Case NZXT Apollo
Audio Device(s) Analog Devices AD1988B HD-Audio (Integrated)
Power Supply Enermax Infiniti 720W
Hi,
Before installing SLIPatch, my second card's fan was spinning 100% in Ubuntu 10.04 with official nVidia drivers. After installing SLIPatch, it slows down to 40% like a normal card. So yes, I think nVidia Linux drivers check for the SLI certificate. Therefore, I don't see any option to enable/disable SLI in Ubuntu.
Hope it helps.
What do you mean? How did you install SLIpatch in Ubuntu???
 

justincole

New Member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
58 (0.02/day)
System Name LEXA
Processor 1090t
Motherboard Crosshair IV
Cooling Thermaltake Liquid
Memory jum4X2 G.Skill 1600
Video Card(s) 2X9800GTX OC
Storage 2X36 Raptor, 1X76 Raptor, 640+1000 storage
Display(s) 24" Samsung
Case Coolmaster Haf
Power Supply 1000W
Software alot of autocad....
didn't have any luck with the vista 64bit so got windows 7 professional on but now the site is down! ahhh anyone got a link to the win7 64bit?
 

justincole

New Member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
58 (0.02/day)
System Name LEXA
Processor 1090t
Motherboard Crosshair IV
Cooling Thermaltake Liquid
Memory jum4X2 G.Skill 1600
Video Card(s) 2X9800GTX OC
Storage 2X36 Raptor, 1X76 Raptor, 640+1000 storage
Display(s) 24" Samsung
Case Coolmaster Haf
Power Supply 1000W
Software alot of autocad....
DONE! muahaha thank you to all that helped! now to wait for my sli bridge to show up
 

ken2cky

New Member
Joined
Apr 20, 2010
Messages
41 (0.01/day)
Processor E8500 @ 4,3Ghz
Motherboard P5Q Pro
Cooling NH-U12P
Memory 2*2 Gb G.Skill PK PC8500
Video Card(s) Gainward + Zotac: GTX 260 SLI
Storage Samsung Spinpoint F1 1Tb
Display(s) Dell 17" T_T => waiting for my Sony 52" TV ^_^
Case Thermaltake Amor+ MX => Very good cable management
Power Supply Corsair HX620
Software Win7 Pro 64bits
Benchmark Scores 3DVantage: 21946
What do you mean? How did you install SLIpatch in Ubuntu???
I have dual boot (Ubuntu and 7). Installed slipatch once via 7. Then noticed that it also affected linux drivers. Didn't do anything on ubuntu, just installed proper drivers way before using slipatch.
 

oiluj

New Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
31 (0.01/day)
Processor Intel Core2 Quad Q6600 (G0)
Motherboard Asus P5K Premium/WiFi-AP (Intel P35)
Cooling Zalman CNPS8700 LED
Memory 4GB: Corsair Dominator DDR2-1066 2x2GB kit
Video Card(s) 2x nVidia 8800GT in SLI (YES, I said "in SLI" with a P35 chipset!!)
Storage WD VelociRaptor 150GB + 2x WD CaviarBlue 500GB in RAID 0
Display(s) Samsung SyncMaster 226CW + LG Flatron F900P
Case NZXT Apollo
Audio Device(s) Analog Devices AD1988B HD-Audio (Integrated)
Power Supply Enermax Infiniti 720W
I have dual boot (Ubuntu and 7). Installed slipatch once via 7. Then noticed that it also affected linux drivers. Didn't do anything on ubuntu, just installed proper drivers way before using slipatch.
Weird!!! SLIpatch only uses 3 modified WINDOWS base files ('ntoskrnl.exe', 'hal.dll' and 'winload.exe'). They are from and for Windows... They have NOTHING to do with Ubuntu (Linux) kernel (nor "normal") files! Strange at its best!!!

Maybe you can see if SLI is working in Ubuntu by using CUDA-Z or NVClock utilities. I don't know at all if they work, never used them. I don't use Linux but looking forward to do it... and I want to know if SLI can be enabled or not without a SLI certified motherboard.
 
Last edited:

ken2cky

New Member
Joined
Apr 20, 2010
Messages
41 (0.01/day)
Processor E8500 @ 4,3Ghz
Motherboard P5Q Pro
Cooling NH-U12P
Memory 2*2 Gb G.Skill PK PC8500
Video Card(s) Gainward + Zotac: GTX 260 SLI
Storage Samsung Spinpoint F1 1Tb
Display(s) Dell 17" T_T => waiting for my Sony 52" TV ^_^
Case Thermaltake Amor+ MX => Very good cable management
Power Supply Corsair HX620
Software Win7 Pro 64bits
Benchmark Scores 3DVantage: 21946
Weird!!! SLIpatch only uses 3 modified WINDOWS base files ('ntoskrnl.exe', 'hal.dll' and 'winload.exe'). They are from and for Windows... This has NOTHING to do with Ubuntu (Linux) kernel files! Strange at its best!!!

Maybe you can see if SLI is working in Ubuntu by using CUDA-Z or NVClock utilities. I don't know at all if they work, never used them. I don't use Linux but looking forward to do it... and I want to know if SLI can be enabled or not without a SLI certified motherboard.
Actually, this worked only with SLIPatch 0.8 as it does something to the ACPI. With SLIPatch 0.7, my second card's fan was still spinning 100% in Ubuntu.

I'm not yet familiar on installing all kind of programs in Ubuntu, but I'll try CUDA-Z or NVClock.
 

ken2cky

New Member
Joined
Apr 20, 2010
Messages
41 (0.01/day)
Processor E8500 @ 4,3Ghz
Motherboard P5Q Pro
Cooling NH-U12P
Memory 2*2 Gb G.Skill PK PC8500
Video Card(s) Gainward + Zotac: GTX 260 SLI
Storage Samsung Spinpoint F1 1Tb
Display(s) Dell 17" T_T => waiting for my Sony 52" TV ^_^
Case Thermaltake Amor+ MX => Very good cable management
Power Supply Corsair HX620
Software Win7 Pro 64bits
Benchmark Scores 3DVantage: 21946
DONE! muahaha thank you to all that helped! now to wait for my sli bridge to show up
So you only changed for Win7 pro 64Bits and installed SLIPatch 0.8 and it worked? Which drivers are you using? Can u tell us your system specs?

I tried SLIPatch 0.7 and 0.8 on a P7P55D yesterday and with the 2nd mothod (not at the same time of course...) and no luck =S
 
Last edited:

Vashypooh

New Member
Joined
Jun 24, 2010
Messages
1 (0.00/day)
I have a Intel DP45SG and 2x GTX 470's.

Windows 7 X64

DSDT with .08 is not reporting SLI.

I tried installing .07 but that just BSOD. .08 loads but does not have the cert required.

One member earlier in the thread said they got it working with this board, i contacted them but am curious if anyone else has anything.
 

BOSKYMAN

New Member
Joined
Jul 1, 2008
Messages
3 (0.00/day)
Location
Valencia, Spain
Hi everyone! News from a dfi dk790fxb-m2rsh!

I have used slipatch 0.8 with forceware 257.21 on windows 7 64bits professional and I had no problems enabling sli mode on my motherboard with two 8800gt.

It appeared to work fine, with good performance, but sometimes when I'm playing CoD4, or UT3 it turns unstable, and sometimes windows shows the blue screen with a ntoskrnp.exe error... Then, I have installed the driver and the patch again, unninstalling them and cleanning the sistem before of corse, and only works a day or so... now I have the problem again.

This was the same problem that I had with slipatch 0.5 and forceware 195.xx, and when I updated to slipatch 0.7 and forceware 197.xx the problem desappeared.

I have found forceware 258.49, but it is for quadro cards, and I have to use a .inf file to enable support for geforce cards. Do you think that the ntoskmp.exe unstability it's because the forceware version, or it is the slipatch 0.8 the problem?
 

johnspack

Here For Good!
Joined
Oct 6, 2007
Messages
5,492 (1.23/day)
Location
Nelson B.C. Canada
System Name Blacknet
Processor E5-1680v2 Xeon
Motherboard Asus P9X79 Pro
Cooling Noctua NH-D14/7case fans
Memory 32gb Gskill 1866 Cas9
Video Card(s) EVGA FTW GTX 980 Ti ACX 2.0+
Storage Toshiba 3TB, x300 Toshiba 5TB, 2x EVO 850 250GB, 2x EVO 860 500GB, LG 14x Blu-Ray Rewriter
Display(s) 24" LG 24GL600F 144HZ, 23" Asus VZ239H IPS
Case Antec 1200
Audio Device(s) Asus Xonar MKII+ AKG Q701 Studio Monitors
Power Supply XFX XTR 750 Gold
Mouse Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard Ducky One 2 RGB
Software Kubuntu 19.10
Benchmark Scores It's linux baby!
I had problems with that quadro driver, I went back to 257.21 whql.
 

BOSKYMAN

New Member
Joined
Jul 1, 2008
Messages
3 (0.00/day)
Location
Valencia, Spain
I had problems with that quadro driver, I went back to 257.21 whql.
Ok. But, what do you think about the unstable ntoskrnp.exe? I have problems with flash player with chrome too. It could be any relation between the blue screens and the patch? or it es because the 257.21 driver is not really supported?

I thinking in returning to forceware 197.xx with sli profile patches and be patient. I don't need to update more than this with 2 8800gt, don't you think?
 

johnspack

Here For Good!
Joined
Oct 6, 2007
Messages
5,492 (1.23/day)
Location
Nelson B.C. Canada
System Name Blacknet
Processor E5-1680v2 Xeon
Motherboard Asus P9X79 Pro
Cooling Noctua NH-D14/7case fans
Memory 32gb Gskill 1866 Cas9
Video Card(s) EVGA FTW GTX 980 Ti ACX 2.0+
Storage Toshiba 3TB, x300 Toshiba 5TB, 2x EVO 850 250GB, 2x EVO 860 500GB, LG 14x Blu-Ray Rewriter
Display(s) 24" LG 24GL600F 144HZ, 23" Asus VZ239H IPS
Case Antec 1200
Audio Device(s) Asus Xonar MKII+ AKG Q701 Studio Monitors
Power Supply XFX XTR 750 Gold
Mouse Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard Ducky One 2 RGB
Software Kubuntu 19.10
Benchmark Scores It's linux baby!
I have no problems at all with 257.21. No crashes. No bluescreens. All games run. Completely stable. Don't use the quadro driver, I've already tested all this, trust me!
 
Joined
Jun 21, 2009
Messages
1,433 (0.37/day)
Hi everyone! News from a dfi dk790fxb-m2rsh!

I have used slipatch 0.8 with forceware 257.21 on windows 7 64bits professional and I had no problems enabling sli mode on my motherboard with two 8800gt.

It appeared to work fine, with good performance, but sometimes when I'm playing CoD4, or UT3 it turns unstable, and sometimes windows shows the blue screen with a ntoskrnp.exe error... Then, I have installed the driver and the patch again, unninstalling them and cleanning the sistem before of corse, and only works a day or so... now I have the problem again.

This was the same problem that I had with slipatch 0.5 and forceware 195.xx, and when I updated to slipatch 0.7 and forceware 197.xx the problem desappeared.

I have found forceware 258.49, but it is for quadro cards, and I have to use a .inf file to enable support for geforce cards. Do you think that the ntoskmp.exe unstability it's because the forceware version, or it is the slipatch 0.8 the problem?
Hi! When the problem appeared? At boot time or not? if it was not at boot time then you have problems with software but not with the patch most likely.
Take a shot of blue screen and send it to me
 
Joined
Jun 16, 2009
Messages
5,123 (1.34/day)
Location
North of Germany
System Name Nexus PC
Processor Intel Xeon E3-1231 v3, 3600 MHz
Motherboard Gigabyte GA-H97-HD3
Cooling Thermalright Macho V2
Memory 24GB DDR3, 1400MHZ CL8
Video Card(s) Sapphire Radeon R9 290
Storage Samsung EVO 960 250gb, EVO 850 250gb, Vertex 3 128gb. 2 TB of Rotational.
Display(s) 1xAsus MX299, 2x Asus MX239, Oculus Rift CV1
Case Sunflower Tower
Audio Device(s) C-Media CMI8738/C3DX
Power Supply Corsair TX850
Mouse Cyborg R.A.T. 7
Software Win7 64Bit Ultimate
Hi! When the problem appeared? At boot time or not? if it was not at boot time then you have problems with software but not with the patch most likely.
Take a shot of blue screen and send it to me
i lately had similar problems,regarding the ntoskrnp (windebug told me), and, UT3 and COD4 were both unstable after a few hours,also gta 4, even with good temps, and not an impressive overclock, on both the cards and the proc. in fact i can go even higher on both, and the random ntoskrnp bsod also happens likewise... its only once a week or so, but its still a little annoying:laugh:
I also have used slipatch 0.8 with forceware 257.21 on windows 7 x64 ultimate and I also had no problems enabling sli mode on my motherboard with two 8800gt.:)
 

BOSKYMAN

New Member
Joined
Jul 1, 2008
Messages
3 (0.00/day)
Location
Valencia, Spain
Hi! When the problem appeared? At boot time or not? if it was not at boot time then you have problems with software but not with the patch most likely.
Take a shot of blue screen and send it to me
It wasn not at the boot time. I was an hour posting on forums, and suddely some applicattions started to freeze and then splashed blue screen.

This was the "who crashed" program analyze of the minidump files:
On Fri 25/06/2010 23:48:20 your computer crashed
This was likely caused by the following module: ntoskrnp.exe
Bugcheck code: 0x109 (0xA3A039D89BDAB746, 0xB3B7465EEE57893C, 0xFFFFF800031289C0, 0x1)
Error: CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION
Dump file: C:\Windows\Minidump\062510-27268-01.dmp
file path: C:\Windows\system32\ntoskrnp.exe
product: Microsoft® Windows® Operating System
company: Microsoft Corporation
description: NT Kernel & System
The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect, possibly the culprit is in another driver on your system which cannot be identified at this time.



On Thu 24/06/2010 18:30:21 your computer crashed
This was likely caused by the following module: ntoskrnp.exe
Bugcheck code: 0x109 (0xA3A039D89AE84543, 0xB3B7465EED6623B1, 0xFFFFF8800140B78E, 0x1)
Error: CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION
Dump file: C:\Windows\Minidump\062410-18111-01.dmp
file path: C:\Windows\system32\ntoskrnp.exe
product: Microsoft® Windows® Operating System
company: Microsoft Corporation
description: NT Kernel & System
The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect, possibly the culprit is in another driver on your system which cannot be identified at this time.



On Mon 21/06/2010 0:08:42 your computer crashed
This was likely caused by the following module: csrss.exe
Bugcheck code: 0xF4 (0x3, 0xFFFFFA8006557560, 0xFFFFFA8006557840, 0xFFFFF800031CD540)
Error: CRITICAL_OBJECT_TERMINATION
Dump file: C:\Windows\Minidump\062110-18610-01.dmp
file path: C:\Windows\system32\csrss.exe
product: Sistema operativo Microsoft® Windows®
company: Microsoft Corporation
description: Proceso en tiempo de ejecución del cliente-servidor
The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect, possibly the culprit is in another driver on your system which cannot be identified at this time.



On Mon 21/06/2010 0:03:55 your computer crashed
This was likely caused by the following module: nvlddmkm.sys
Bugcheck code: 0xD1 (0xFFFFFA82947FBEE0, 0x2, 0x0, 0xFFFFF88013F11521)
Error: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Dump file: C:\Windows\Minidump\062110-15007-01.dmp
file path: C:\Windows\system32\drivers\nvlddmkm.sys
product: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 257.21
company: NVIDIA Corporation
description: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 257.21
 

TiN

Joined
Aug 28, 2009
Messages
194 (0.05/day)
Location
Taipei
System Name selfmade caseless :D
Processor Intel ES
Motherboard EVGA X299 DARK ES :)
Cooling LN2
Memory G.SKILL DDR4 @ 3600MHz
Video Card(s) GTX Kingpin's
Storage Intel P4500 4TB
Display(s) Philips BDM4350
Case none
Audio Device(s) Creative X-Fi
Power Supply EVGA NEX 1500W's
Mouse None (trackball)
Keyboard Steelseries APEX RAW and Corsair K-something
Software W2k8 R2 64bit SP1, FreeBSD 10
Benchmark Scores http://www.hwbot.org/community/user/tin?oldstyle=true
Last edited:

Triton.se

New Member
Joined
Aug 28, 2008
Messages
235 (0.06/day)
System Name Hendrix Inside
Processor Q9650 @ 4.2GHz
Motherboard EP45 UD3P v1.1 F10
Cooling TRUE Black
Memory OCZ Blade PC9200 2x2GB Low Voltage
Video Card(s) SLI @ MSI Hawk GTX460 1GB
Storage Samsung F1 1TB
Display(s) Dell SP2309W (23", 2048x1152)
Case Antec 900
Audio Device(s) Onboard ALC889A
Power Supply Corsair HX1000 Modular
Software Windows 7 x64 Home Premium (SLI Patch 0.9b + 260.99)
Benchmark Scores 3DMark Vantage (Performance) P25000 (s775, SLI GTX260 216SP) ..|.. 3DMark Vantage (High) H24045 (s77
Big problems with 258.69 driver. All drivers prior are good. Info?

My first driver to the win7 install was 197.45, and 257.15 ive had for over a month...after problems with 258.69 I've settled with 257.21 WHQL..no issues.... problem = underlaying driver???
 

TiN

Joined
Aug 28, 2009
Messages
194 (0.05/day)
Location
Taipei
System Name selfmade caseless :D
Processor Intel ES
Motherboard EVGA X299 DARK ES :)
Cooling LN2
Memory G.SKILL DDR4 @ 3600MHz
Video Card(s) GTX Kingpin's
Storage Intel P4500 4TB
Display(s) Philips BDM4350
Case none
Audio Device(s) Creative X-Fi
Power Supply EVGA NEX 1500W's
Mouse None (trackball)
Keyboard Steelseries APEX RAW and Corsair K-something
Software W2k8 R2 64bit SP1, FreeBSD 10
Benchmark Scores http://www.hwbot.org/community/user/tin?oldstyle=true
which problems? You think we a telepatics, to guess your problems just because you gave very detailed "Big problems" ??
 

Triton.se

New Member
Joined
Aug 28, 2008
Messages
235 (0.06/day)
System Name Hendrix Inside
Processor Q9650 @ 4.2GHz
Motherboard EP45 UD3P v1.1 F10
Cooling TRUE Black
Memory OCZ Blade PC9200 2x2GB Low Voltage
Video Card(s) SLI @ MSI Hawk GTX460 1GB
Storage Samsung F1 1TB
Display(s) Dell SP2309W (23", 2048x1152)
Case Antec 900
Audio Device(s) Onboard ALC889A
Power Supply Corsair HX1000 Modular
Software Windows 7 x64 Home Premium (SLI Patch 0.9b + 260.99)
Benchmark Scores 3DMark Vantage (Performance) P25000 (s775, SLI GTX260 216SP) ..|.. 3DMark Vantage (High) H24045 (s77
which problems? You think we a telepatics, to guess your problems just because you gave very detailed "Big problems" ??
small problems= drivers work, SLI patch works

big problems = dunno which doesn't work.
1. Screen can go black but apps (game) work.
2. BSOD
3. CTD (leads to crash always..not recoverable)
4. Freeze in game
5. Freeze in firefox
..and more

you must be small brother to rivatuner guy..lol
 

TiN

Joined
Aug 28, 2009
Messages
194 (0.05/day)
Location
Taipei
System Name selfmade caseless :D
Processor Intel ES
Motherboard EVGA X299 DARK ES :)
Cooling LN2
Memory G.SKILL DDR4 @ 3600MHz
Video Card(s) GTX Kingpin's
Storage Intel P4500 4TB
Display(s) Philips BDM4350
Case none
Audio Device(s) Creative X-Fi
Power Supply EVGA NEX 1500W's
Mouse None (trackball)
Keyboard Steelseries APEX RAW and Corsair K-something
Software W2k8 R2 64bit SP1, FreeBSD 10
Benchmark Scores http://www.hwbot.org/community/user/tin?oldstyle=true
5. Freeze in firefox
Oh, real SLI problem here :) Sorry, firefox dont use sli :)
Check your hardware and try to use only WHQL drivers :)
 
Top